Linn, the swedish nanny!

Hej Hej!

Igår var jag med Linn på kvällen! Vi satt och kollade i vår skolkatalog (IKG), sedan läste vi Broken English av Stewart Clark. Det är en mycket rolig bok (se utdrag från sid 18)

"I am a man who likes to have my balls in the air" -Svensk affärsman

 
Sedan kollade vi på *trumvirvel* Grease! Den är såå bra. Jag och Linnizen brukade "uppträda" för våra mammor till den musiken. Yes...we kicked ASS! Samtidigt som vi kollade på Grease så lyssnade vi på Hannes och Alberts samtal om att pulla på Wow! Vi fick sent in i samtalet veta att dom inte snackade om något snuskigt *FUCK!*. Efter ett tag började vi snacka med en kille på omegle.  Där blev det smexiga samtal. Vi chattade självklart som någon annan. Let´s meet 17 year old Linn, the swedish, 1.70 cm tall blond, blueeyed big breasted nanny! Ja roleplay på hög nivå!

Somnade runt ett!


Vaknade av att jag låg PÅ Linn! Ja, inte så bekvämt för någon av oss! Gick upp, fixade frukost, jordgubbs-/päronsmoothie och mörkt bröd. Mumsigt! Vi kollade Chuck och Simpson the movie och sen fotade vi henne lite!

Nu har hon typ precis åkt hem och jag ska städa och dra mig till Hannes!

Det var ju en bra beskrivning av mina senaste 24 timmar!

Linnizen
Linn

Thess
Thess

Pussochkramskumbanan//ThessKommentarer
Simon

Ohlalah, vad säger Hannes om lebbsexet då?

Just kidding, verkar som om du har haft det kul, själv har man varit ensam i väntan på Olivia. :/Blogg: http://buta-senin.deviantart.com
2010-11-02 @ 16:57:39
Hannes

Vad kul att ni kommit igång med bloggen nu! :D Du blir bara bättre och bättre på att göra inlägg, älskling...

Puss på er! <3Blogg: http://mrlollipop.blogg.se/
2010-11-02 @ 17:19:29
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback

RSS 2.0