Random videoblogg


Böghög i Jonnas säng


Model inspiration part XII

[Källa]

These days


stressad

Jag är sen som in i bänken, jag som aldrig brukar vara sen. De är bra att min läkar tid redan börjat och jag är inte ens där, helt otroligt. Jag sitter och hoppar på mitt säte i tunnelbanan men den går inte snabbare för det kan man ju säga. Bara två stationer kvar och sen blir det att springa så fort men kan. Vad gör ni? / Jonna

Snälla bli min

Så underbart fin låt!

Att dra sig i sängen

Godmorgon! Just nu ligger jag och drar mig i sängen ochh upptäkte att jag åter igen somnat med skolarbete. Jag får känslan att de enda jag gör är att plugga och jag är nog tröttare än vad jag själv förstår. Men de är inte lång tid kvar på terminen nu! Idag ska jag åter igen till läkaren för att kolla mina eksem som de nu tror är neurotiska och beror bl.a. På stress. Kanske borde man stiga upp ur sängen och göra sig i ordning för skolan men jag vet inte vad jag skall ha på mig. / Jonna

Ehy, ehy, ehy

Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra.


Jag undrar hur våra lärare tänker...

Jag känner att jag behöver en paus i allt engelska skrivande. Min hjärna är en stor fet gega just nu och jag vill sova. Men jag måste göra klart engelskan och sen plugga biologi och sen lite matte egentligen men tror inte att jag hinner det. Har så otroligt mycket just nu, det är helt otroligt.

 • Engelska brev. Imorgon.
 • Biologi instuderingsfrågor. Imorgon.
 • Matteläxa. Imorgon.
 • Biologi läxförhös, IG-VG. Imorgon.
 • Nationella prov skriftligt i Egelska A, Onsdag vecka 18.
 • Nationella prov skriftligt i Engelska B, Fredag vecka 18.
 • Nationella prov i spanska steg 3, tisdag vecka 19.
 • Nationella prov i Engelska A, hör och läs. Vecka 19.
 • Nationella prov i Engelska B, hör och läs. Vecka 19.
 • Essay Civics angående en historisk person som du ska ta fram bra och dåliga saker om och diskutera. Vecka 20.
 • Skriva om en av sveriges stadsministrar, Historia. Vecka 20.
 • Nationella prov i spanska steg 3, tisdag vecka 20.
 • Argumenterande tal i svenska angåend hjältar och legender. Vecka 20.
 • Nationella prov i Matte B. Tisdag vecka 20.
 • Nationella Prov i Matte A. Onsdag vecka 20.
 • Inlämning av träningsdagbok. Torsdag vecka 20.
 • Läsa en bok i engelska.

Jag dör...
7 Prov och inlämningar till vecka 20...

Forever


Red Forever idag

Nu är det en riktigt trött men väldigt lycklig tjej som är hemma från stallet. Vi red ut till en hage som heter fösa där vi fick galoppera runt och sedan hoppa några små hinder :D Det bästa som finns verkligen! Det är så underbart, helt obeskrivligt! Det var permiären för terräng i år, yey! 

Nu ska jag äta och sen ska jag plugga hela kvällen. Har jättemycket att göra, hehe. Men nästa vecka är jag ledig någon dag så då ska jag plugga massor så jag ligger före med allt och kan ta det chill.

Model inspiration XI

[Källa]

Just be true to who you are

Jag måste säga att jag känner mig rätt dålig. Imorgon har vi HLR (hjärt och lung-räddning) och jag har inte börjat plugga. Vihade inte så mycket sånt här i min tidigare skola heller så jag skulle behöva plugga. Men jag kvävs av läxor och andra uppgifter just nu.

Så idag efter 2 timmars mattepluggande på Up-Grades så gick jag upp till Liljeholmen för att köpa ett linne jag kollat på, men det fanns inte där så jag fick åka till forum. Lyckades så duktigt missa sista motorvägsbussen hem och fick vänta på den andra i 25 minuter, roligt!

Imorgon hade jag tänkt trotsa vädret och värmen i skolan genom attha mina vita shorts, som jag köpte igår. Men ska ha något jag egentligen inte gillar, beiga strumpbyxor under... Jag gillar det inte alls, kommer säkert såra någon nu, hehe. Men jag tycker att det är väldigt tantigt att ha det, eller väldigt fjortis. Men jag vill ha dem! Och de passar inte med svarta till så det är bara att finna sig i det.

Ytterligare lite fler underliga metaforer

Cha Cha bloggen, bilden här får beskriva hur jag känner mig för de gör den så bra. Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta just nu tyvärr. något måste jag ju göra i alla fall. Livet leker, livet är en konstig sak och nu när jag står och tittar på så skrattar jag mig tårögd. Men inte kan man stå och se på alltid, så skolplikterna och uppgiftera kallar. De är tungt att flyta ett papper när man mår om man är överkörd av en traktor som han kört över gödselstacken med svin och ko skit!
Tack och hej leverpastej!

Model inspiration X

Vackra Vanessa Lorenzo!
[Källa]

Le Specs

Jag har gått och blivit helt kär i de här solbrillorna :D helt underbara! De kommer ifrån märket Le Specs och kostar 599 kr. Fanny vill ha! Jag ska se i fall jag kan få tag i ett par billigare någonstans.

White

Jag köpte de här shortsen idag :D riktigt fina!

Godmorgon världen

Hej bloggen, hej världen!
Jag börjar vakna till verkligheten just nu, jag är slut i huvudet. Jag tror jag har kortslutning! Jag har haft en mindre rolig vecka på grund av en del saker men mina konfirmaner var väldigt underbara. Jag har fyllt år och fyllts med kärlek till bredden av släkt och vänner. Jag känner mig dock väldigt stressad som ni kanske märker, jag måste lugna ner mig lite. Förlåt för den dåliga updateringen men nu måste jag sov är helt slut.

Don't know every high and every low

Hahaha, åååh. Jag har gått 1 dag i skolan och jag vill redan ha sommarlov! Vi startade med Biologi följt av matte i 1½ timme och sen spanska i 2 timmar. Woho! Tisdagar är nog den värsta dagen. 

Sen åkte jag hem till min älskling. Skulle jag säga exakt vad jag tycker honom honom skulle han bli så självgod :D haha. Helt otroligt! Älskar honom så mycket. 

Sen åkte jag hem till Mamma på Zinken. Jag fick gå oc köpa sushi och Yakiniku till oss. Så går jag till närmsta sushi (tvärs över gatan) så har de inte yakuniku. Så jag går till den snett över korsningen och, de har inte sushi, men jag beställer yakuniku. Så går jag tillbaka och ska köpa sushi, så kan man inte beställa med enbart räkor och lax, åååååhh. Så jag tvingas gå till ett annat stället.

Helt otroligt! Vilket springade hit och dit för att få tag i lite japanskmat. För det första det finns 3 japanska restauranger vid korsningen vid zinken och bara 1 säljer båda mat och sushi, suck... Men nu vet jag vart jag ska gå :)

Nu blir det plugg av engelska och spanska. Suck suck suck, men men. et är bara att kämpa på.

Model inspiration part IX

[Källa]

Summering av min påskhelg

Fredag:

Degade hemma i solen, hoppade studsmatta och pluggade matte ute. Åkte på kvällen in till stan, där jag mötte Benji, Kim, Sebbe och Simon sjölund för att gå och handla inför grillkvällen. Vi mötte upp Sigge vid tunnelbanan och drig hem till Benji och hängde där hela kvällen. 

Lördag:

Var med Mamma och mina bröder i en park, där de lekte och jag och Mamma solade. Sen åkte vi till Mormor och åt god påsklunch. Efter det drig jag till Solna och träffade min älskling och var med honom inågra timmar. När han skulle till IO (tönt<3) så åkte jag till Jonna. Sov hos henne.

Söndag:

Jag vaknade hos Jonna på hennes födelsedag och såg henne öppna presenter. Sedan åkte jag till Tanto med Emma och Ene. Där vi låg och skrattade i flera timmar, jag började helt seriöst gråta för att jag skrattade så mycket, haha. Sen åkte jag och Ene hem till mig när Emma drig till sin pojkvän. Så vi satte oss i skinnaviksparken och åt thaimat.

På kvällen efter ett litet stopp hemma hos min Pappa så åkte vi till Järlasjön och hängde med Enes homies. Vi körde robinsson utröstning av vem som skulle få lämna bryggan och motivering, rätt elakt men roligt. Sen drog jag hem och sov i min sköna säng.

Måndag:

Åkte in till Mamma och hängde med Kim, Benji och Sebbe i tanto hela dagen. På kvällen köpte vi pizza och myste vid skinnaviksberget. P kvällen klippte Mamma mitt hår (2 cm). Jag hatar nämligen att gå till frisören, de tar alltid för mycket och jag blir ledsen. Sen pluggade jag mycket matte.


Ett mycket bra påsklov, det har nog varit bästa lovet på länge. Jag har varit på Grällsta och ridit och sen har jag träffat massor med vänner och gjort mycket saker. Började lovet med att min pojkvän sov hos mig i nacka för första gången, seeg kille, haha. Sen grällsta och direkt när jag kom hem gick jag på Scream 4 och resten vet ni.

Helt underbart har det varit! :D

High and Low


There's something you should know

Asså det är helt sjukt hur trött jag är just nu. Har väl sovit 5-4 timmar, hehe. Pratade med min pojkvän ett jävla bra tag och sen kollade jag klart på Skins. Nu ska jag snart dra mig iväg mot skolan, buhuhu :(. Men det är inte långt kvar till sommarlovet.

Flying throw the sky

Nu har jag varit duktig och pluggat matte. Så känner att jag är värd att krypa ner i sängen och kolla på första säsongen av Skins. Har inte sett den så det ska bli roligt. Imorgon blir det skola och jag är inte alls taggad. Det ska bli roligt att träffa alla, men det här lovet har varit så bra så jag inte att det ska ta slut. Men tydligen så gör det det.

Jaja, det är inte så långt kvar till skolavslutningen, woho! :D Sen har man överlevt ett år på gymnasiet och det ska firas!

Pictures from today

Snodde lite bilder av Kim från idag, hehe.

Jag, Benji och Sebbe steker vid vattnet vid tanto.

Jag gjorde en fin inbakadfläta på Benji :D.

Sol, vatten och pizza

Nu är jag hemma igen :) haha. Har haft en skön eftermiddag med Kim, Benji och Sebbe. I början hängde vi vid vattnet vid Tanto och sen gick vi och köpte pizza och satte oss på Skinnaviksberget (tror jag det stavas xD haha) och myste med vår familjepizza. 

Jag dör lite, imorgon är det skola... Buhuhu!! Jag vill inte!!

Påååååsk

På påskafton fick jag och mina bröder springa och leta ägg på gården. Mitt var gömt på ett riktigt svårt stället, i en kruka under bänken där vi skulle lägga alla ägg. Hahaha. Efter det gick vi till en lekpark på söder där monstrena fick leka av sig innan vi skulle till Mormor.

Ludvig och Eddie.

Ludde, Ville och Eddie.

Mongo-syskonen xD haha. Varför gapar jag? haha.

Äggen

Mitt fina påskägg

Nom nom nom

Coco-fågel som hade byggt bo i en tunnel på lekplatsen (min btor visade mig, jsg hittade alltså inte den själv)

Eddie ska öppna sitt påskägg

Ville 

Ludvig

Dumdelidum

Har en kännsla av att jag inte kommer blogga så mycket under dagen, haha. Idag har jag sovit mycket, varit i forum och nu ska Kim och Benji våldgästa mig, haha. Sen ska jag jobba mycket matte och min pojkvän pratade om att vi skulle ses idag. Så jag har ett rätt så tajt schema, hihihi. :)

Model inspiration part VIII

[Källa]

On A Mission


The glitter and the gold

Vi Börjar väl med grillkvällen hos Benji. Jag tog lite bilder merdans vi flummade och väntade på bussen vid brommaplan. 

Sebbe och Kim

Simon Sjölund, och nej vi är inte släkt :D haha.

Benji och Simon... Hahaha

Simon, Kim och Sebbe på, ja... Jag vet inte vad.

Benji har lärt sig hur det ska gå till :D hahaha.

Kim, Panikens ansikte xD haha.

Hahaha :D

I promise that I'm gonna try

Som ni små kära vänner har märkt så har jag haft en bloggfri dag idag, woho! Hahaha, rätt skönt faktiskt. Men jag har laddat upp med über mycket saker att berätta för er. Så inte behöver inte vara oroliga.

Jag har även 3000 bilder som ska upp, haha. Kanske inte riktigt så många men många har jag. Så bereder er på många berättelser och många bilder.

Model inspiration part VII

[Källa]

Joy Ride


Guess what?

It's my B-day today!

Model inspiration part VI

[Källa]

Model inspiration part V

[Källa]

Model inspiration part V

[Källa]

Glad påsk på er!


Jag och Mormor, igår, hehe.

Nu ska vi snart på påsklunch hos Mormor. Har lite bilder som jag tog på mina bröder innan och när vi var i lekparken tidigare idag. Men eftersom internet är så segt så får ni se dem lite senare. Sen håller vi tummarna för att min pojkvän sover hos mig på zinken ikväll. Sen imorgon ska jag träffa Emma och Ene :D yey! Så längesen jag träffa dem. Nu ska vi dra mot stora essingen, bye!

Sen måste vi verkligen ändra designen...

Spaceman


What do we need to sort out

Jag hade tänkt ladda upp de bilder jag tog igår när vi väntade på bussen, men internet är sååå seeeegt!
Jag får ladda upp dem när jag kommer till Pappa helt enkelt.

Cream Coral

[Källa]
Maja Tannå har ett så extremt vackert, jag funderar på att köpa in ett läppstift från viva la diva i färgen cream coral.

I'm just a holly fool

God morgon människor! Jag förstår egentligen inte varför jag är vaken, men jag vaknade av att min ena bror grät för att han hade blivit salgen av en av mina andra bröder, suck. Eftersom det är påskafton idag så ska jag, Mamma och mina bröder till Mormor på påsklunch. Förhoppningsvis får jag ett påskägg av Mamma, hihihi. Men annars firar jag egentligen inte påsk. 

Jag har tänkt på det. Varför äter man samma mat vid Julafton, påsk och midsommar? Det är alltid ägg, sill, potatis, kttbullar, prinskorv mm.

I bring him down, a king with no crown

Nu ska jag strax ta bussen in till min lilla Mor på Zinken. Ikväll ska jag grilla hemma hos Benji med några i klassen och vi ska ha det über mysigt :D haha. Under dagen har jag varit duktig och solat, hoppat studsmatta och pluggat mycket matte. När jag plugga satt jag ute, solade ryggen, hehe. Shit vad skönt det är att ha gener från medelhavet! Blir brun fort :) Syns dock inte med piss webcamen, men men.

I taxin i trappen i hissen i hallen, jag faller

Hade lite tråkigt igår, vilket betyder...

Så här tänker jag gå runt i sommar.
Shorts, linne och inget smink, livet!

Model inspiration part IV

[Källa]

In vid ån blommar sommaren i Linköping

Vi lämnar i stadig fart Vårdnäs stiftgård, på stranden invid Kinda ån, i takt med att sommarn börjar blomma ut. Vi flyter sakta igenom Brokind där barnen badar i vattnet, man ser att de tjuter i skräckförtjusning när de kalla vattnet smeker deras vintervita kroppar. Termometern i bussen står på 21 grader när vi åker över Kinda ån. Sakta rullar vi hemåt mot Stockholm och verkligheten. I mina hörlurar spelas den passande låte, resan tillbaka. Men än är vårt äventyr inte slut, vi har både repition och konfirmationsgudstjänst kvar. Jag ser stora fålt av vitsippor flyga förbi igenom bussfönstret. De ska nog bli skänt att komma hem igen, att komma hem med våren. / Jonna

I just speak in future tense

I couldn't love a man so purely
Even darkness forgave his crooked way
I've learned love is like a brick, you can
Build a house or sink a dead body
I'll bring him down, bring him down, down
A king with no crown, king with no crown

I'm just a Holy fool, oh baby he's so cruel
But I'm still in love with Judas, baby
I'm just a Holy fool, oh baby he's so cruel
But I'm still in love with Judas, baby

Human


Svart och vitt

Lite saker jag vill ha just nu. Ray ban brillorna har jag redan :D men i alla fall.
Jag skulle inte ha allt på samma gång heller utan till några av mina färgladare kläder.

When I think about

Nu är det en trött tjen som ligger och kollar på Skins. Det gick bra på ridningen idag men jobbigt var det. Märks att jag inte haft dressyr på länge, har knappt någon ork i magmusklerna :) haha. Man måste kanske börja träna igen alltså, chill chill.

Ska se ifall jag kan ladda ner skins och kola på de hela kvällen annars blir det någon mysig film. Skins är så bra!

Lilla Wilda

En till del bilderna från Grällsta.


Still in love with Judas

Älskar låten! :D Som vanligt med Gaga låtar alltså.

Fan va chill!

Det här kommer jag inte ens ihåg att jag har gjort, men jag hade tydligen anmält mig till någon random tävlig på internet och nu har jag vunnit 100 kr presentkort på Bubbleroom.se. :D Mycket uppskattat.

Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen

Nu har jag suttit i solen och läst min engelskabok och hoppat studsmatta, woho! :D Det är  lagom träning för någon som är sjuk, haha. Ska ju rida ikväll också.


The World We Live In


SwinSuit

[Källa]

Jag tycker den här baddräkten är jättefin, speciellt de guldigaringarna på sidorna.

 


Random snack med en sjuk Fanny


Lill-killen

Nu blir det bilder från Grällsta!

Resten kommer sen :D

Hemma!

Min nya häst xD

Ja som rubriken lyder så är jag äntligen hemma! :D Så jävla skönt. Jag trivs bra på Grällsta men det är så mycket att göra och manblir så trött, haha. Jag sov hela vägen hem i Linas morfars bil (a). Nu ska jag väll bara chilla och sen kanske det blir Bio med några från klassen. Så jag sätter fart snart igen :) hihihi.

Model inspiration part III

[Källa]

Losing Touch


Collage inspiration

Sjukt snyggt och inspirerande collage från I love wildfox, jag ska verkligen köpa mig ett rosa läppstift!

Iris


Model inspiration part II

[Källa]

En liten funderare

Jag har länge funderat på att klippa lång lång page. Men jag vet inte, jag har alltid sparat för att ha långt hår och nu är jag typ 7 cm ifrån den längde jag vill ha. Så jag vet int eriktigt. Sen vet jag inte om jag skulle passa i det heller. Men jag gjorde när jag var liten :D hahaha. Men om jag skulle klippa det så vill jag ha längre hår där fram och nu har min lugg jag klippte förra året inte riktigt samma längde som mitt andra hår, wonder why?! hahahha

Långt

"kort"

This is your life


Orange lips

Älskar det här aningen ljusorange färgen på läpparna, sjukt snygg!
[KÄLLA]

Grattis Lillebror!

Hello everyone!
Idag, den 19 april fyller min underbara söta (kaxiga) lillebror år! Tänkte bara att alla som läser detta ska tänka på hur awsome han är!
Tyvärr har jag ingen bild på honom!
MEN! Han är min bror på fejjan också!
Idag åker vi till mitt landställe också! Men mer om det när jag kommer hem!
Pusspuss//thess

En vanlig dag på Grällsta

07:30 - Jag och Lina ska dra oss ur sängen
08:10 - Jag och Lina går upp ur sängen men borde vara i stallet.
08:30 - Hjälpa till att släppa ut hästarna.
09:00 - Mocka
09:30 - Då vi ska ha mockat klart.
10:15 - Rida första hästarna.
11:30 - Lunch.
12:45 - Rida nästa par hästar.
14:00 - Sista hästarna för dagen.
16:30 - Ta in hästarna.
1545 - Borsta susans hästar.
17:00 - Ge hästarna mat.
18:00 - Middag.
19:00 - Ge susans hästar mat.
19:20 - Ledigt.

Man kan ju säga att vi gör rätt mycket under dagarna här, så det förklara varför vi är så trötta haha :).

I just don't want to miss you tonight

Ps. Jag saknar min pojkvän :) hihihi.

En söt liten flicka

Haha, hade lite tråkigt . En väldigt fräsh brud som ligger i sängen mid fjortiströjan på.
Men den är absolut bäst att rida i :D

Kärlek på tröjan :D hahaha.

Riktigt nödvändig fakta och information

Nu är det idag igen en trött tjej som ligger här i sängen och bloggar. Lina sitter och är sur vid fönstret. Hon vill att jag ska föja med henne ut där hon har bättre täckning, men jag har ont i ryggen vill sova och är på dåligt humör för att jag har sovit dåligt, så jag vill inte riktigt.

Idag har vi ridit 3 hästar var. Jag red Cockie, Tom och Keso och Lina red Olle, Quimmer och Gazda. Just nu tror jag att det spökar för jag och Lina är ensamma i huset och det låter som någon går fram och tillbaka och rör vid saker. Läääääääskigt! Jag ville prata med min pojkvän men han skulle dra på Pesach (tror jag det stavades). Suck suck. Jag lär väl somna strax (a) en trött liten flicka.

För första gången i mitt liv känner jag ganska stor hemlängtan, haha. Men det är nog bara för att jag är trött xD.

Model inspiration part I

[Källa]

Dustlad fairytale


i en buss på villovägar

Godmorgon livet, godmorgon världen, godmorgon jorden, godmorgon universum! Hej, nu sitter vi i en buss på väg till Linköping och konfirmation. Just nu rullar kick ass på bussen och jag ska försöka att titta på den. Jag har försökt plugga matte men man mår bara illa. Jag ska försöka blogga under veckan men jag har ju lite tidsinställda. / Jonna

Hur jag känner mig

Kärlek, kärlek, kärlek!

Norda

Haha, bara så att ni vet. Hästen bocka järnet med mig innan och gick mycket bättre innan det här.
Och ja, jag ser rätt gay ut, haha. Och det är dåliga mobilbilder, haha.


Helt slut

Haha, nu är det en riktigt trött tjej som ligger i överslafen i ett av rummen uppe på salon här på Grällsta. Under förmiddagen mockade jag och Lina lite boxar jämfört med vad vi brukar på göra. Sen gjorde vi hö-påsar och sopade. Sen MAAAAAT, mums! :D hehe. 

Efter lunch började vi med att rida ut på Olle och Cockie. Jag hade "lilla" Olle och Lina hade Cockie, det va as nice. Att rida ut när det soligt är helt underbart. Sen red vi ut på våra Ponny-fjantarna. Drev om att vi skulle skaffa en blogg som heter de och driva om hur fina och små våra ponnyer är. Jag red på lilla Tom som är en stoor D-ponny och väldigt mycket för liten för mig, haha men men. Lina red på hans broder Quimmer. För eran information, Tom= Question Bomb, Qim= Quimmer bomb. Det va as kuligt i alla fall. 

Hahaha, se, skulle vi rida Gazda och Norda på volten. Haha, jag gillar Norda och gör fortfarande, men så fort hon tyckte jag va jobbig så bockade hon (dvs. hon vill få av mig). Hahaha, hon bockade så jävla mycket så nu är hon min lilla rodeohäst . Jag hade kunnat satsa pengar på att jag skulle åka av, men det gjorde jag inte :D woho! Lina tog lite bilder som jag visar sen, haha. 

Nu ska jag snart sova, tror jag. Är sjukt trött, haha.

Lina, när hon ramlade av i en lerpöl förra påsken.

Bortglömd i fjärran när jag svävat genom himlen

Hej, förlåt att jag glömt bort er men om man tänker igen så har väll ingen saknat mig!
Jag har varit iväg och flugit på moln för er som undrar, jag har som sagt firat fyra månader med min pojkvän Pontus och vi har haft en underbar helg. Det började med Fredagen då vi åt middag ute och skrattade åt allt och inget som vanligt. Jag tror det är många som inte ser hur bra vårt förhållande är, det visar vi bara när vi är ensamma tillsamans. Efter maten köpte vi en påsen med vårat favoritgodis som inte alls är desamma men det är ju för jag bara tycker om lakris. Sen kollade vi på I'm Number 4 och mös. Efter en promenad genom stureplan så anlände vi hem till mig där vi kröp ner i sängen. Lördagen var mest en massa mys och prat och som avslutades med en middag hemma hos Pontus med några släktingar och en titt på fantastic 4 som Jonna somnade till på Pontus bröst. Jag är mer kär nu än var jag var förut, var enda gång jag sen honom blir jag mer och mer förälskad. Jag vandrar runt på moln helt enkelt.

Ny design?

Hej alla.
Idag får jag sitta och blogga, även fast Hannes har sin stol! Jag sitter på en pall som är 20 cm högre än själva skrivbordet!
Ja, jag har en lite förfrågan till mina medbloggerskor, kan vi snälla börja tänka på en ny design? Jag ahr lite ideér och är villig att hjälpa till att verkställa dem, men Jonna is the pro!
Det var allt! Och Fanny, kul att du gillade kommentaren!
Hannes katter älskar att blotta sig...wonder who they got that from?
Pussochkramskumbanan//Thess<3

Utan dina andetag

Måste säga att jag hade en av de mysigaste kvällarna i mitt liv igår. Min underbara pojkvän var hemma hos mig och vi kollade på film och myste. Sjuka-paret, haha.
Fick världesn finaste kommentar av Thess :') <3

Jag lever!

Jag ville bara berätta för er att jag lever har har det riktigt gött. Har ridit lilla Valli idag, gick väl så där, haha. Men men. Duktigt att Thess bloggat mycket i alla fall. Imorgon ska jag förska ta lite bilder, antingen med sugiga mobil kamerna eller med trasiga kameran. Kan säkert låna Linas kamera annars.

Gnesta!

Hej
Står här och bloggar på Hannes dator, han har datastolen för han spelar David Bowie! Jag får då stå och blogga!
Jag har precis kommit hit, snart ska vi gå ut och gå i det underbart vackra Gnesta, sedan blir det middag med Hannes föräldrar, och sedan movietajjm! Några förslag?  Snacks blir chips och mintkrokantmjölkchoklad :D
Sedan imorrn ska jag på AFRODANCE ÁLA SENEGAL!
Vad ska ni göra på lovet? Sriv gärna ocg berätta i kommentarfältet :)
Aja. Hugtime med Hannesponken! Pussochkramskumbanan//Thess

Who you are

Det kommer nog bli grymt att se henne live i sommar! :D

Let's ZUMBA!

Hej allesammans!
Vilka var vakna imorse klockan halv nio?
Jag var i alla fall det, satt och drack kaffe och apelsinjuice och taggade till mig inför inspirationshelgen på Gymmet. Klockan fem över nio gick jag ned till gymmet och klockn halv tio började TeamZumba med två instruktörer; Rebecca och Priscilla. I en timma var det ca trettio tjejer i åldrarna 18-50 och några killar som stod och skakade på höfterna i olika latinamerikanska danser: Cumbia, Merengue, Salsa och Samba OCH min personliga favorit BOLLYWOOD! Det är fucking OMÖJLIGT att inte skratta och le när man dansar BOLLYWOOD! Fast det är ju klart, man är lite mör efteråt!
Imorgon ska jag gå på Afrodance ála Senegal! TAGGAD TILL TUSEN!
pussochkramskumbanan//thesssy

On our way!

Tidsinställt!
Nu är antagligen Jag och Lina i Pappas bil på väg mot Grällsta! :D

Trailer

Det här är trailern till filmen som jag och pontus ska se just nu! Hoppas ni får en trevlig kväll!

Jag har lämnat allt som tynger mig, på vägen hem till dig

Nu är jag hemma och väldigt nervös, hihi. Alex ska nämligen komma hem till mig för första gången, efter 4 månader exakt vågar han sig hit. Jag har fixat med allt vi köte på Ikea idag och städa och så. Även laddat upp med massa godis :). Det är helt sjukt hur fort tiden har gått, 4 månader. Nu känns det inte så lite haha :D. Inget jämfört med Thess och Hannes dock, haha. Men man måste ju börja någon stans.

Mina skolkompis


Märks det att det snart är påsk?

Jag känner mig som ett litet påskägg, haha. Jag har nog bara ägt 2 eller 3 gula plagg tidigare i mitt liv. Nu helt plötsligt har jag fått 2 st på 1 vecka. Jag har alltid fått för mig att jag inte passar i gult, för att färgen tar över. Men just nu skiter jag i det. Jag vill ha gult på mig och tänker ha det. Synd bara att jag gillar att ha svart till det :P-.

Jeans + Nitar = true love

Jag tycker det är sjukt snyggt med nitar på jeans shorts, kanske man ska ta och göra sig ett par!

Bildminne del 18

Eftersom jag ska till grällsta på lördag så kör vi massor med grällstabilder under veckan, haha
Hösten 2010.


Muffin man


Nobody's Perfect

'
Stört bra röst! Live också :D

goodmornning Stockholm

Godmorgon stockhol! Jag har haft världens mysigaste tunnnelbane prat med Siri under min första del av tunnelbanafärden, det är så mysigt! Nu är jag snart framme i skolan där en förhoppningsvis härlig dag väntar. Ikväll ska jag ut och äta med pontus och se på bio, i'm number four blir det! / Jonna

Sol vind och vatten

Idag efter skolan gick Jag, Kim och Benji och köpte vindruvor, eller Benji betalade och jag och kim "smakade". Först irrade vi runt på Liljeholmen, upptäckte lite ställen som vi aldrig varit på förut. Sen åkte vi till Gamla stan och satt och solade vid hamnen. Jag passade då på att ta lite dåliga mobilbilder.


Nozomi

Kom precis hem från ridningen och jag är väldigt nöjd idag. Hade Nozomi, en liten fullblods-bebis som jag aldrig ridit förut och han har nyligen börjat gå lektioner med elever. Jag är väldigt nöjd eftersom jag var otroligt nervös över hur jag skulle klara av honom, men han var inte så komplicerad kändes det som. Det var bara att ta det lite försiktigt och göra allt lung på hans kanskaps nivå. Testade mest gränser idag alltså, sen gjorde vi inte så avanserade saker idag heller vilket var väldigt bra. Men jag är väldigt nöjd, en trevlig häst. Ida frågade även om jag vill rida en av de nya  unghästarna nästa vecka. Fina Raminja, så det ska bli roligt! :D

Still counting

Jag vet att jag visat låten innan men den här texten är så sjukt rolig!

Dagens tankar

Jag undrar hur det känns när de som alltid ställt upp för en, hatar en?
Och jag undrar hur det känns att de som en gång älskat en och brytt sig om en inte vill se en igen?
Jag undrar hur det känns att veta att man aldrig kan hitta någon som ställer upp på samma sätt igen?
Undrar om man förstår att man har fuckat upp allt ganska rejält då.
För jag tror inte någon av oss förlåter dig.

Seder vanlig ordning

Hej bloggen!
Nu har jag i seder vanlig ordning kommit hem kollat ett avsnitt gossip girl, ätit mellis (lite för onyttigt idag) och nu är det bloggning och sedan skoluppgifter som gäller. Efter skolan idag åkte jag till SL's hittegods och hämtade upp min gympapåse jag jag hade glömt på tvärbanan förra veckan, jag vill aldrig mer dit. De var så sjukt otrevliga. Nu ska vi se om vi hinner med nog med geografi för att gå till OP idag, mycket tveksamt.

Rebecca Black driv

Killcam för Rebecca Black, mycket roligt.

Turkost!

Sommarkänslor, tänkbara inköp från bikbok!


Bildminne del 17

Eftersom jag ska till grällsta på lördag så kör vi massor med grällstabilder under veckan, haha
Sommaren 2010.Kiosk"tanterna"
Hahahaha :D Jag och Felle asså :D

What I'm going to do


bloggrubriker suger

Hej hej väldigt mycket hej, just nu har vi svenska och kollar på betygsatta tal. Vi ska skriva tal i skolan och jag är inte alls sugen på att skriva det. Gillar ni att skriva tal? / Jonna

Do it like a dude

Hon kommer till peace and love! :D

Sista veckan

Nu är det sista veckan på mycket, idag är det sista veckan i skolan innan lovet. Det är även sisata veckan jag har fingret tejpat, mina muskler börjar komma tillbaka i fingret men ont som in i hevetet gör det fortfarande. Jag vet inte om jag ska tillbaka till läkaren eller låta det gå. Men jag hoppas på att de ska gå bra när jag har haft de lite utan tejp så jag slipper operera för de har jag ingen lust med! Nu ska jag bege mig emot skolan och ikväll visar jag vad som kom hem till mig i paket i går kväll (något jag beställde i Januari).

Dags att krypa till korgs

Nu är det hög tid för mig att krypa ner i sängen och sova, det har blivit en hel del pluggandes idag och nu när jag kommit in i det måste jag slita mig för att inte plugga in på småtimmarna utan sova. Så jag tänkte säga godnatt!

Uvas

Min snälla pappa köpte vindruvor till mig idag, för att jag är sjuk. Jag skulle precis gå ner och hämta en tallrik när han kom upp med en till mig. Yey :D Jag älskar vindruvor + att de håller en frisk. Synd att jag snart ätit upp alla bara. Ska ha med mig flera ton vindruvor till grällsta :D haha.

Sängen

Therese haar så rätt i inlägget innan, hahah jag var inte på topp idag men efter att C-J och Sebbe fått i mig lite pommes mådde jag avsevärt bättre. Jag lyckades gå hela skoladagen idag, det vill säga till klockan halv sex och alla dagens mål uppfylldes. Nu har jag både ätit kollat gossip girl och bloggat. Nu ska jag packa lite inför min resan till Linköping på lovet och sedan blir det pluggning samt efterlyst vid nio tiden.
Hur ser eran kväll ut?


Blev sugen nu när Blar åt sådana!


Lugna Favoriter+Snabbkaffe = PLUGG

Hello peoples!!!!
Jag sitter just nu, the last woman standing...sitting och pluggar. Både Jonna och deffinitivt Fanny (hoppas du blir friskus till Grällsta) är ju sjuka idag. Så jag tänkte att jag skulle blogga lite i deras frånvaro. *alla skriker JAAA!*
Sitter alltså här i mitt kök med en kopp kaffe som nu är kallt, lugna favoriter på radion, en hemsk sångröst och hundra böcker framför mig. Detta lär ju gå bra! Nej men jag ska skriva en insändare á francais *pamplemousse*
Sedan ska lilla Thess pluggga le mathémathique, och nej det är däremot inte på franska...
På fredag har jag NK PROV :O
Det var allt för lilla mig, tänkte bara dra några anekdoter om min dag och mitt liv;
-Jag har gått upp TVÅ kilo muskler!
- Såg en intervju med skådespelarna från Ture Blood, där Alexander Skarsgård får frågan; "Hur mycket hästjobb har du fått göra för att få dessa jobb?" varpå han svarar "Njaa, fick ligga med några producenter bara..."
Jag dog av skratt!
-Idag på matten fick alla i klassen en tärning där vi skulle kasta den tillsammans och de som fick en sexa skulle gå åt vänster och de som fick en annan fick sitta kvar. Tillslut var det en person kvar och när han hade kastat 30 gånger utan att få nummer sex en enda gång, sa vår lärare " Ja, jag måste bara berätta om en annan gång jag gjorde denna övning, då var det kille som satt sist och sa - Jag försöker och försöker MEN JAG FÅR ALDRIG SEX!"
pussochkramskumbanan//thess

Mööööööö, haha känner att jag har väldigt intressanta rubriker just nu...

Åååhh, jag vill inte vara sjuk. Jag hatar att vara sjuk, kanske för att jag är det så sällan. Men jag blir så otroligt ynklig när jag väl blir sjuk. Jag måste verkligen bli frisk nu, har väldigt mycket att göra i skolan och så ska jag till grällsta på lördag och måste vara frisk tills dess. Hatar att vara sjuk, och hur länge har jag varit det? Hahaha.

Sjuk flicka

Tja tja bloggeeeen! Jag var väldigt sjuk imorse så efter att skolasyster och Pappa övertalat mig att åka hem så gjorde jag det. Jag hade/har 38 graders feber, halsont och förkyld. Tror att det är min kära pojkvän som är boven i dramat han va sjuk i fredags och var hemma igår, idag vet jag inte, eftersom han inte svarar på mina sms. Men han sover väl eller är på IO, hahah. 

Jag plågade i alla fall mig själv med att var ai skolan i 2 timmar för att sedan göra den långa resan hem till Nacka. Jag har sovit hos min Mamma den här veckan och min dator har varit hos Pappa. Min säng har kommit till Zinken så jag har invigit den, Väldigt skön. Och bara för en uppföljare på hur mycket jag har sovit, haha. Måndag till tisdag sov jag 10 ttimmar, somnade 20 över 9 och vaknade efter 7. Tisdag till onsdag sov jag 8 timmar, och nu har jag sovit i 2 timmar hemma. Det är otroligt skönt att sova. 

Men nu mår jag bättre, tror jag. Lite ont i huvudet och halsen men ingen feber, tror jag. Tjockat i mig glass, muffins, kakor mm, haha. Så rätt!

Bildminne del 16

Eftersom jag ska till grällsta på lördag så kör vi massor med grällstabilder under veckan, haha
Påsklovet 2010.

Älsklings Valli, som tydligen har blivit helt knäpp i huvudet.
Min lilla bebis då...

Godmorgon eller?

Min morgon har inte precis varit den bästa kan man säga, det började med ett fasligt illamånde imorse och jag somnade på sista delen av lektionen. Jag är så sjukt trött att det inte finns. Just nu sitter jag i alla fall och skriver på min biologi vilket jag tycker är fruktansvärt jobbigt för att det är så stökigt i min skola. Vi hörs under dagen, hoppas eran morgon var bättre än min.

Tankenöt


Lalalalalalala


(Bara för att Jonna är så fin på den här bilden)

Hello people! Jag är just nu hemma hos Jonna och hör hur Benji blir våldtagen av Jonna och Pontus i hennes rum. Jag har suttit och varit otroligt duktig och pluggat Matte och väldigt lite Spanska. Medans Jonna har lagat lunch till mig och sen så kom Pontus och bakade kladkaka till till oss och vi ringde hit Benji så han kunde hjälpa till och äta upp den.

Nu är det enbart Jonna som blir våldtagen.

Kissie before and after

Haha Bild på Kissie innan och efter hon har redigerat den. Det är extremt roligt!

Min vän, Katja

Min fina vän Katja har atgit de här fina bilderna på sina nya kameror, jag dog lite när jag såg dem. Hon är så duktig!

Feather earring

Bik bok

Bildminne del 15

Eftersom jag ska till grällsta på lördag så kör vi massor med grällstabilder under veckan, haha
Julläger 2009, det va runt -25 grader de dagarna.

Saknar!

Cute


Väckarklockan

Det här vaknar jag till varje morgon, de kallar jag uppvaknande!

Utan smink kanske


irriterande uppsatser

Ja man sitter åter igen bänkad framför en växande hög med läxor. Jag är helt slut i hjärnan trotts att jag bara börjat skriva. Att få veta att man skall skriva ca 3-10 sidor geografi uppsats samt en muntlig presentation i samma ämne, usch jag fruktar. Att få så mycket plugg (jag har ju ett antal ämnen till) gör mig helt slut utan att jag gjort någonting. Man vill bara krypa upp i sängen med te, fruktsallad, en mysig filt och en massa Gossip Girl i stället för att plugga. Men så roligt får man nu faktiskt inte ha det, nej i stället ska jag sätta mig och skriva massa uppsatser. Jag tror jag ska börja med de näst enklaste, Engelska B.

mobilbloggande som vanligt

Just nu har vi svenska och som vanligt är elevera extremt ofocuserade och jag orkar inte fokusera på grund av det. Just nu är det retorik på schemat. Men vi har endast 5 mintuer kvar på lektionen. Imorse kom jag på att det är någon som sparkat på mitt skåps låskolv så jag kan inte öppna mitt skåp! / Jonna

There's a fire starting in my heart

Jag har bestämt att jag inte ska bestämma i förväg vad jag ska köpa, för då gör jag av med alla mina pengar direkt. Men de här två tröjorna kunde jag inte låta bli att vilja ha. Den avarta med cool rygg och den här vita måste jag bara he helt enkelt, haha. Sen ska jag köpa mig att gult linne också, sen får det vara bra för den här månaden. Jag ska lägga undan nästan alla mina pengar till P&L pengarna jag är skyldig Pappa.

Bildminne del 14

Eftersom jag ska till grällsta på lördag så kör vi massor med grällstabilder under veckan, haha
sommaren 2009

Älskade Siwka

En riktig kämpe


Rolling in the deep


Måste förevigas!

Jag måste bara berätta att jag nyss hörde min pojkvän helt självmant och utan ironi säga att han... HATAR COD?! Hahahahaha, åh va lycklig jag blev! Men sen blev han så generad över sitt erkännande att han vår tvungen att skylla på att jag hör det jag vill höra, men så vår det inte! Hahaha, Alexander Ashman hatar cod! Nu kan jag sova gott, haha. God natt// Fanny

Bildminne del 13

Eftersom jag ska till grällsta på lördag så kör vi massor med grällstabilder under veckan, haha.
Vi börjar där allt började 2008, hahaha :D.


Välförtjänt

Nu tar jag mig en välförtjänt pluggpaus efter 4 och en halv timmes konstant pluggande och en och en halv A4. Nu tar jag en paus och kollar på ett avsnitt Gossip Girl, medens jag väntar på min fina pojkvän. Fyra månader, inte en särskilt lång tid jämfört med Thess och Hannes, men man måste alltid börja någonstans.

Yo Mothe F'r!

YES, då har man precis beställt resa till Kreta! Vi drar den 2 Juli, så eventuellt och troligen inget peace and love fr mig! Men endå får biljett till det nästa år och Hello Kreta, sol, bad, shopping, avslappnig, god mat och en massa böcker! Åh LÄNGTAR!

Lakritsgeografi


Ett år och snart fyra månader

Hej alla som egentligen går in här för att läsa Jonna och Fannys blogginlägg men istället får läsa mitt! *fail*

Ja, jag bloggar skitdåligt men jag försöker!
Idag har varit en underbar dag! Har hunnit med så mycket!
Jag haaar:
- Vaknat upp med Hannes och haft världens mysigaste morgon! En sådan morgon som man hade i början, när man var nykär, bara vara glada att vara tillsammans! *ETT ÅR OCH SNART FYRA MÅNADER*
- Skrivit klart mitt tal till engelskan! It rocks!
- Gått på prommenad till Västergård och träffat världens bästa Tobias och Pia (jag hade faktiskt kameran med mig för en gångs skull) <3
-Träffade också familjen Brännvall och var ute och gungade med Hanna!
- Pratade med pappa och åt där med honom!
- Pluggat matte!
- Lagt in bilder på facebook och BLOGGAT!
Mycket produktiv dag måste jag säga!
Måste passa på att gratta alla jag känner som fyller år denna månad:
- Pappa, 6 april
-Morfar, 6 april
-SuperSeemen, 6 april
-Frida, 6april
-Klas, 7 april
- Lillebror Andreas 19 april

Även en tanke går till min underbara Farmor som gick bort i tisdags. Älskar dig farmor!Ja, jag har ju då varit en aning borta de senaste veckorna, har suttit och läst/sett True Blood! Jag är kär i böckerna! Hundra gånger bättre än Twilight - and trust me, I know!
Thess
CONVERSE!
Hanna
Hannes
Jaa, random bilder oftersom jag inte direkt har någon ordning på alla bilder jag tar!
Pussochkramskumbanan//Thess<3

Sun is in the sky

Jag var tvungen att ta en liten tur till Gustavsberg idag för att lämna tillbaka Jukkas nycklar som jag råkat få med mig igår. Passade på att ta lite mindre proffsiga vår-bilder.


vilken härlig dag, nanananana

Vilken underbar dag, det är 16 grader plus i solen och jag svettas i mina hunter stövlar, skinjacka och halsduk på bussen. Man riktigt ser hur folk njuter ute och det är så fantastiskt fint utomhus. Det är det här jag älskar med Sverige, vårvädret och blommorna, hur underbart som helst. Synd bara att man måste vara inne och plugga / Jonna

Utsvängt?

Blir så inspirerad av fina victoria, de här byxorna är så snygga! Funderar på att inhandla mig ett eget par från bikbok för 299 kronor.

LYCKA!

Jag har precis pratat med Susanne uppe på Grällsta och Jag och Lina ska åka dit på Lördag! JAAAAAAAA! Det ska bli så jävla roligt! Jag är taggad till tusen! Få träffa alla söta hästar igen och självklart Lina. Jag var väldigt nervös över att ringa Susanne, men jag förstår egentligen inte varför, haha. Hon är så otroligt trevlig. Jag längtar verkligen tills på fredag och att de sedan kan bli lördag. Hoppas att skol veckan går fort!

Så här såg det ut när jag och Lina var uppe på Grällsta förra Påsklovet.


Inköpt

Saltlakrits pastiller
lakrits praliner med cirton och hallon
Viol och laktris macarons
Vit choklad med saltlaktris
OH DEN ÄR SÅ GOD!

Alexa ♥

Det här är min absoluta drömväska! Jag är helt kär och kan verkligen inte sluta tänka på den. Jag är väldigt säker på att jag har ägt en sån i flera av mina drömmar. Jag tänker på den flera gånger om dagen. Det är helt sjukt hur man kan bli så besatt av en väska. Modellen heter Alexa och den kommer från Mulberry, som för övrigt gör sjukt fina väskor. Men den här är speciell. Den kostar €850 så det är väl bara att börja spara. Jag måste ha den!

Kamera inspiration

Pic 1

Gossip Girl

Min favorit serie som kan få mig gråta, skratta och bli förbannad. Senaste avsnittet fick mig mest att vilja gråta. haha

Jag har skrivit en bok, haha

Jag har tänkt på en sak, eller funderat lite över vad Sam sa till mig igår. Hur våra föräldrar egentligen "låtsas" bry sig mer än vad de gör egentligen. Inte riktigt det Sam sa, men det jag har funderat över. T ex. Ofta när jag berättar något för min Pappa så känns det som han varken lyssnar eller bryr sig om vad jag säger. Alltså som att han låtsas bry sig om vad jag säger, men egentligen kunde han inte bry sig mindre. 

Eller min Mamma som varje gång vi tar upp ämnet min ridning, frågar om jag ska sluta. Det är min största hobby i livet, det finns inget som kan mäta sig med den känslan av att bara släppa allt jobbigt så fort man kommer in i ett stall, det är som en annan värld. Och då frågar hon ifall jag ska sluta? Visst hon är allergisk och har väl aldrig gillat att jag har ridit, eftersom det är dyrt här i Stockholm.

Men jag skulle nästan kunna säga att jag inte kommer ihåg senast hon var och kollade när jag red. Men det gör jag, det var när jag red igen en Lördag under sportlovet 2009. Det är över 2 år sedan. Men varför jag kommer ihåg det är nog för att det aldrig händer annars och man kan nog räkna på två händer hur många gånger min Mamma har sett mig rida. Hon har heller aldrig sett mig tävla. 

Men jag förstår mig verkligen inte på föräldrar. Pappa säger att jag aldrig berättar saker för honom. Men vad är det för mening med att berätta något för honom när han inte lyssnar eller bryr sig? Eller så kanske det är så att jag berättar saker men han glömmer bort det eftersom han inte lyssnar? Och Mamma som hela tiden frågar i fall jag ska lägga ner en av de saker som betyder mest i hela mitt liv, min passion. Hur mycket koll har man då på sitt barns liv och intressen?

Visst jag är inget litet barn längre, men jag förstår fortfarande inte riktigt hur föräldrar fungerar i alla fall. De lyssnar väl på vad vuxna har att säga, så varför skulle de inte lyssna på mig? jag tycker att oavsett vad barnet har för intresse eller sport som den gillar, så ska man angagera sig och visa intresse. När jag spelade fotboll kan jag inte heller säga att Mamma brukade vara på mina matcher, Pappa var ju med eftersom han var tränare. Men hon är ju inte allergisk mot bollen, gruset eller gräset, så varför inte? Inte så konstig att barn lägger ner sina intressen, slutar prata med sina föräldrar och börjar skaffa sig egna liv som inte ikluderar dem lika mycket. Men sen när föräldrarna upptäcker det så blir de arga, det är ju deras fel egentligen. De är ju trots allt de som formar hur vi kommer att bli, till en väldigt stor del. 


On the floor

Nu är jag hemma efter en kväll med stenhårt festande. Det har pumpats musik i högtalarsystemet gratis dricka överallt! Alla har dansat som jag vet inte vad...

Ööööhhhh, glömde jag säga att jag var på min låtsaspappas 50-årsfest :D hahahaha. Nu ska jag snart sova så jag är taggad inför att plugga järnet imorgon.

Lonley girl

Sett,
J äter ensam med tårar rinnande.
Ryktet säger att hon blev övergiven och fick äta kall middag själv på en lördag. Helt utan drömprinsen och med sura föräldrar. Har mamma förbjudit dig att träffa Drömprinsen i kväll, J? Men kanske är räddningen på väg? Några bra vänner en eventuell film eller fest. Håll tårarna inne.

(jag har kollat på för mycket gossip girl att mitt liv börjar kännas som att jag ser på.)

Don't underestimate the things I can do

Nu ska jag dra iväg mot 50-talsfeeeesten, haha. Festar 2 dagar i rad XD hahahahahaha.

En dag på lakritsfestivalen

Svarta ballonger prydde ingången
Sista biten av kön, Efter att ha stått i kö i över en timme var det underbart
Lappar om festivalen satt utanför
90 meter lång godis rem!
En massa smakprover
Så extremt fina cupcakes med Violer blommor på!
Mer fina Cupcakes!
Über fina macarons med lakris och viol! Extremt goda!
Det finaste bordet på hela mässan, mycket kreativt med tapet på bordet som matchade chocklad pralinerna.
Supercool designer hade designat de coola lakris kläderna till barbie!
Coola lakrissmycken
Man fick läsa en massa intressant fakta
Bland de godaste jag ätit!
Efteråt fick jag en vitamin water av mamma, min favorit
Min påse med inhandlat som jag visar senare

Spanskaplugg och 50-årsfest

Just nu ligger jag och chillar med chips i sängen men ska snart dra mig upp för att skriva på spanskan. Fast sen kom jag på att jag inte har word på min dator, hehehe. Det ska bli så otroligt skönt att slippa spanskan i 2an sen. Fast trevliga merit poäng får jag ju för de just nu så man får väl stå ut.

Ikväll ska jag på min förredatta låtsaspappas 50-årsfest. Det ska bli rätt roligt för vad jag har hört så ska Caisa dit. Har inte träffat henne på jättelänge! Jag skulle ha varit barnvakt men kommer antagligen inte att vara det, Mamma sa att det kanske inte bahövdes. Så jävla ondödigt att inte säga det tidigare. Blir så trött på sånt, men men. Nu blir det spanska plugg, great!

mobilblogg efter timmar av lakris porvning

Nu är jag nästan så mätt att jag spricker av lakris. Men gud vad gott de har varit. Mamma och jag har en massa lakris med oss hem, jag skulle verkligen behövt min planerade ridtur imorgon som tyvärr inte blir av :( vi hörs när jag kommer hem med en massa bilder /jonna

Love me tender


mobilblogg från lakriskön

Hej, just nu står jag i en låg kö till lakris utställningen på norstulls hotell. Det ska bli riktigt spännande och jag som älskar lakris har nog kommit till himmelen. Bilder osv kommer i morgon eller ikväll. / Jonna

It's a blacked out blur, but I'm pretty sure it ruled, Damn

haha

Last friday night

Det var riktigt trevligt igår, Tack bästa Emma! Snodde lite bilder från Katatrina, hoppas det var okej! :D

Haffare! Haha

Passion for passion

En av mina nya favorit bloggar heter Passion for passion, hon har superfina inredningstips!

Dilemma

Hej, just nu knåpar jag ihop en liten gästlista till min tänkta födelsedags fika. Gud det är så svårt, skulle jag bjuda alla som jag vill skulle vi inte få plats i min lägenhet, så jag måste helt enkelt skära ner på det väldigt mycket. Men de känns alltid som man skall såra någon och det är riktigt jobbigt! Men de får bli de krakarna jag umgås mest med faktiskt, vilket betyder att jag kommer såra någon säker. Men vad ska man göra? Tips?


Sunshine and tea

Godmorgon mina solstrålar!
Jag och Louise har precis vaknat och dragit upp rullardinen, solen skiner ute och vårkänslan fyller mig. Inatt har jag drömt om en massa skor, speciellt från jeffery C och Have2have, samt ett par byxor. Önskar lite att jag hade dem i min garderob faktiskt. Nu ska vi gå upp och äta frukost och göra oss i ordning, vi har ju ett tight schema idag.

Hakan Hallstom!

Min underbara! Jag njuter av hans musik!

That girl is dangerous, better be careful that girl is dangerous

Just nu chillar jag hemma men snart ska jag dra till Emma där kvällen ska spenderas. Min fina pojkvän skulle med men känner sig sjuk så kommer antagligen inte :( Buhuhu! Men men, det ska bli skit roligt att träffa alla igen, stört längesedan man träffade vissa. Snart ska jag dra mig till bussen, hihihi. Men just nu spelas min TAGG spellista för fult här på migg rum :D.

.......


RainBow


Sydkorea

Jag vet att jag nämde att jag träffade n vn som kom från Sydkorea till Sverige för att hälsa på. Här kommer i alla fall bilderna från när vi var och fikade på Baresso.

Hjälp en bäver!

Bilder från när jag var ute och sprang igår...
....

VARNING!

Varning för skrattkramp


Coming home


You and your heart

En låt som fyller mig med lycka!

Why is everybody so serious, acting so damn mysterious

Nu tänker jag ta det helt chill! Jag har egentligen mycket att göra, men har inga böcker eller sånt så får ta det imorgon efter skolan eller not. Jag var då ute och sprang nu under kvällen. Helt sjukt att bara för någon månad sen var helt svart vid 4 och nu är det ljust ute vid 7-8 :D underbart! Jag sprang i alla fall i skogen längs med vattnet ner mot stallet. Inte världens bästa idé insåg jag.

Det blåste så otroligt mycket så jag var rädd att få ett träd i huvudet och sen kom jag på att det finns bävrar där. Av någon konstig anledning har jag fått för mig att bävrar är farliga och jag är helt seriöst rädd för dem. Jag tror att de komemr att börja bite i mig och vara allmänt läskiga. Så jag blev rädd skraj när jag såg hur många träd den där bäver jävlen har fält. Fet är helt sjukt! Plus att bävern värkar vara riktigt korkad, vissa träd var fälda upp mot skogen istället för vattnet och andra skulle han aldrig ens få till vattnet för att de låg så högt upp, haha. Fail!

HJÄLP!...

Black

Hahaha, idag blev det en kort och udda upplevelse i stallet. Det var nämligen så att när det var 15 min tills min grupp skulle börja rida, så gick strömmen. Det var helt svart överallt, i stallet i ridhuset och i husen i närheten. Så lektonen blev inställd och vi ska få rida på skärtorsdagen istället. Det var väldrigt random och jag hade kämpat i 10 min med att få tag i min aggresvia häst helt i onödan. Men men. 

Jag glömde ju min väska i skolan idag också hehe, så jag kan inte plugga något, vilket jag hade behövt. Så nu ska jag bara vänta tills min mat smälts lite sen ska jag ut och springa. Jag har varit sugen på det hela veckan, men har inte haft tid. Tror jag ska börja springa någon dag i veckannu i alla fall, nu när snön äntligen är borta.

Turn Your Love


Bildminne del 12

Ser ni vem som är i köket? Inte jag i all fall, haha. För jag står faktiskt utanför och tar bilden.
För den som inte ser, Det är Alex, haha. Han som alltid drar skämt om att jag ska vara i köket...

Smink favoriten

Den här primern från smashbox är en produkt som jag underligt nog tål. Och oj vad den här lilla knallgröa primern är grymm. Den tar bort alla röda fläckar som med trolleri. Jag rekomederar den starkt!Den heter photo finish color correcting "adjust" från smashbox. Ett tips r att köpa de på färja eller dylikt där de är mycket billigare!

Fanny 'Heart' Jonnas Webbcamera


Price tag


Wehartit - insperation in cute texts

Källa:

Snow white meets little red riding hood

Vitt linne, vit kavaj, röda läppar, kilklackar, silver smycken. Jonna är glad idag!
Nu är det dags att packa ihop sakerna in för skoldagen, det ska bli en rolig dag förhoppningsvis! Idag ska jag vara med på gympan för första gången sen jag skada mig! Jag är orolig för mitt finger som fortfarande för jätte ont. Vad ska ni göra idag?


Sos International

Precis kollat på Sos international med mamma, det är verkligen ett vackert pogram. Jag känner verkligen att jag vill arbeta med något liknande med. Mitt öga är inte helt torrt, det är så himla fint de människorna gör.

New in

Bustier H&M 249

Right now

Geografi plugg, har ett slutprojekt i ett delsteg så nu blir det skriva utav helskotta. De blir inte mycket va mig på några timmar, eller hela natten. Men kanske kommer ett förprogramerat inlägg. Nej en kopp te och sen kör vi, folkmordet i Rawanda står på schemat.

Nervositet och sånt

Nu är jah hemma och ska skriva mitt tal i engelska som jag ska hålla imorgon. Är inte så nervös, men det kommer jag hinna bli. Jag brukar nämligen bli otroligt nervös när det är något jag måste följa innerhålet i när jag pratar på engelska. Att bara prata har jag inga problem med, men när det är vissa grejer som jag vet att jag har skrivit ner så blir jag väldigt nervös över att jag kanske inte får med allt. Men desto mer jag tränar desto mindre nervös blir jag. Så det är bara att sätta gång.

Zucchini med fyllning

Zucchini fylld med soltorkade tomater, fetaost och oliver.
Recept: 2-3 personer
1.Skär 3 till fyra zucchini i fjärdedelar
2.Sätt ugnen på 200 grader
3.Mixa 1 dl soltorkade tomater (inte i olja), 3/4 dl oliver, ett packet fetaost (med låg fetthalt) samt 1/2 Msk olivolja. Mixa till en röra.
4. Fördela röran jämt över  fjärdedelarna och gilla i ugnen tills de fått fin yta, tänk på att de ska vara tuggmotstång i zucchinin men den skall vara varm.
5. Strö osaltade solroskärnor och svarta sesamfrön över dem. Kan serveras till kyckling (den kan fyllas med likadan fyllning och parma eller dylikt lindat runt)
Det här blev min improvisations middag, det betyder att jag öppnade kylskåpet och hittade på vad jag skulle göra. Det är därför mitt lilla på hittade recept. Men de är både nyttigt och sjukt gott, undrar verkligen varför jag inte lagar mat oftare när jag älskar det! Brukar ni laga mat?Jung Typology Test

Mitt resultat från ett test vi pratade om på Civics-lektionen idag. Vet inte riktigt om jag tycker att det stämmer till100% men rätt så mycket kanske.

Seriösa saker

Nu kommer ni säkert att tycka jag är jättefånig, några kanske kommer ta illa upp och vissa kommer säkert att tycka att jag är dum. Jag skriver inte det här för att provosera eller något sånt, utan det här är sanningen. 

Jag får hela tiden höra "det är konstig hur mycket du kan äta", just för att jag är så smal. Men det är även många som säger att till slut kommer dagen då jag blir fet för att jag äter så mycket komma. Vilket skrämmer mig otroligt mycket, jag har alltid varit smal och vill gärna förbli det. Så just nu har jag minskat ner på mina portioner för att just vänja mig vid att inte kunna äta så mycket. 

Jag äter inte så mycket kolhydrater längre, jag äter mindre till frukost och jag tänker på att försöka äta så lite onyttigheter som möjligt. I skolan bryr jag mig självklart inte ett skit om det här eftersom hur mycket jag än äter så blir jag hungrig efter någon timma.

BIldminne del 11


mobilblogg under lektionen

Är ju lite busig just nu, haha jag mobilbloggar från biologi lektionen och har väldigt tråkigt just nu. Jag har redan gått igenom det här ämnet så tycker inte de är jätte roligt att gå igenom saker igen. Jag har haft problem med internet, mobilen och mittn bankkort hela dagen. Jag blir helt galen på det. Nu ska jag åter lyssna på lektionen / jonnna

Proportioner och anatomin på en Cupcake


Random ting

Jag är väldigt stolt över mig mig själv, jag har precis lärt mig hur jag ska göra när jag ansluter mitt nätverk i mobilen till moin dator. Yey! :D visst är jag duktig? Måste säga att jag tycker att jag är väldigt awesome. Nu borde vår biologi ha börjat en det har den inte. Jag är otroligt hungrig och det är min pojkväns fel, hihihi. Men istället för att laga mat till mig så är han på IO. Jag har faktiskt bildbevis på att han är i köket, jag står utanför och tar kort på honom, hahah.

Fuck you!


Night time

Ja nu ska jag krypa ner bland lakanen och läsa det ya saftiga nummret av brittiska Elle och se det nionde avsnittet på säsong tre av gossip girl. Mode? Javisst!

Orkar vi?

Jag är fullt upptagen med mitt plugg för tillfället. Jag har pluggat matte och sitter nu och samlar krafter för att göra mitt engelska tal. Jag vet inte vad som flugit i mig men jag har fått scenskräck och kalla fötter, helt galet. Jag vågade inte ens hålla det för min pojkvän. Ja jag ska se om jag kan få i mig lite mat och sedan ska jag öva som in i pipsvängen. De ät en ganska lugn vecka förutom att jag har en massa på social fronten.
Min chef smsa i går och jag har jobb tills valborg. Så snäll och söt som jag är fixade jag troligen jobb till lilla Fanny med, så det blir troligen 6 roliga arbetstimmar i kylan med Fanny. Filtar, fodrade stövlar och tjocka kläder kommer vara ett måste men jäklar vad det ska bli skönt att jobba.

Veckans schema w.14


New in

Gina Tricot 79 kronor


Bildminne 11


När Fanny får tag i utstyrslar part II


It's not fair and I think you're really mean

Så jävla klockren låt!

All you need is love


Stars and stripes

Dagens.

How on earth could I be anymore obvious?

Nu efter många om och men så har jag bestämt vad jag ska ha på mig imorgon, haha. Riktigt svårt asså. Nu ska jag mys ner mig i sängen och kolla på senaste avsnittet av Skins. Jag ska passa på att måla mina naglar också och fixa till dem, hihi. Jag har varit tråkig och pluggat matte hela kvällen, men det går faktiskt rätt bra just nu. Måste säga att ibland kan jag flippa lite när det gäller mina matchningar, hahah. Kollade på egentligen inte så gamla bilder, men jag hade iaf alldelse för mycket smycket och sånt. Försöker dra ner på det lite, hehe.

När Fanny får tag i utstyrslar part I


Så här kommer antagligen veckan att se ut


Dagens Detaljer


Tvåan?

Just nu sitter jag och pluggar spanska, jag har äntligen lyckats ta mig ut i köket för att plugga (mitt magont har hindrat mig från att gå, stå och sitta). Jag känner verkligen en längtan efter att börja tvåan så att jag slipper spanskan. Jag sitter med två datorer och gör mitt grupparbete helt ensamt. KUL! Jag vet inte om det skall vara lart imorgon eller på fredag heller. Ja då jag längtar efter tvåan.

Bildminne del 10

Sommar!
Jag saknar min rosa kamera! :'(

Sommar musik som medicin

Mår jätte dåligt och har jätte ont i magen. Därför är jag hemma idag, jag kan inte sitta och ligger och kvider i soffan. Det är i sådana här lägen man lyssnar på Parkens Jag har varit vilsen Lisa och njuter.

Right now 10:21

Frukost och tröst tittar gossip girl!

At first when I see you cry, it makes me smlie

En av mina favoritlåtar, helt sjukt egentligen hur den kan göra mig glad :D hahaha.

Duktig flicka!

Måste säga att jag har varit väldigt duktig både igår och idag. Igår städade jag ju som jag vet inte vad och idag har jag i stort sett bara letat sommarjobb och pluggat. Jag har pluggat rätt mcket matte och börjat med mitt engelska tal jag ska hålla på torsdag. Jag har nog tillräckligt med information för mitt tal men jag måste bara skriva ihop det till en fin liten text. Nu tycker jag att jag har gjort mig väl förtjänt av att chilla lite och kolla på Ponnyakuten. Hahaha, så jävla skönt tv program.

För den som inte vet vad Ponnyakuten är och vill veta så ska jag berätta. Det är ett program som sänds på svt eller svtPlay. Det handlar om 8 barn som har olika problem med sina ponnyer och frå hjälp med dem av den kända hästartisten Tobias Larsson. De får bo på hans hästgård i skåne och får träna för flera olika gästtränare som har tävlat OS, VM mm.


When you look with your eyes everything seems nice, but if you look twice, you can see it's all lies

Det finns nog ingen vars musik gör mig lika glad som Lily Allens.

Sluta drömma om det ljuva livet du kommer aldrig vara med om det

Jag har tänkt lite på det där varför jag blir så nere helt plötsligt. Och jag måste nog säga att boven i dramat är en av de saker jag älskar mest. Musiken... Sitter jag och lyssnar länga och på många olika låtar med lite den där depp känslan så blir jag depp. Förut kanske jag klarade det eftersom jag inet hade så mycket att tänka på, på det sättet. Men nu har jag i alla fall gjort en glad spellista, haha. Och det känns faktiskt rätt så mycket bättre. Nu ska jag äta, musm! :D hahahahaha

All the time she just smiles between marmalades and eyes

Jag är rätt nere just nu, vet inte riktigt varför. Är inte glad just nu helt enkelt, därav kanske inet så mycket uppdatering från mitt håll. Tänker för mycket som vanligt.

Lite vill ha

Någon som har lust att betala?

Apopse se thelo

Jag ringde Mamma när jag klev på bussen men hon svarade inte. När bussen va i Orminge ringer hon och säger att jag inte behövs utan att de har fixat allt själva. Suck, jag slösade alltså en halv timma av mitt pluggande och jobb letande på att åka till Orminge och vända. Great! Men nu ska jag röja upp på mitt skrivbord och sätta igång att plugga matte. WOHO!

Where do we go from here?

Just nu sitter jag och letar massor med sommarjobb jag kan söka och sen ska jag till Zinken och hjälpa till så det komemr nog inte bli så mycket uppdatering idag.

Himlen är oskyldigt blå

Nu har jag kollat på "Himlen är oskylidigt blå". Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska tycka om den här filmen. Den är så otroligt konstig och speciell, och att allt förändras så snabbt. Men det är rätt underhållande. Nu ska jag sova, skulle egentligen sova tidigt, men men. God natt!

mobilblogg mellan lakan

Det blev ingen sen kväll för mig, Aura och Siri utan vi åkte hem halv ett från karins fdelsedagsfest. Jag har lite lagom ont i fötterna och huvudet och mitt hår luktar askkopp men de gör inget för det är så det skall vara.jag har i alla fall haft väldigt roligt och kommer kunna sova gott i natt. / Jonna

Nothing without you

För den som har varit i mitt rum så vet ni att jag har mycket bilder sittandes överallt i mitt rum. Så idag tog jag mig i kragen och bytte ut 2 st. De här bilderna fick äran att fylla 2 ramar. Skrev ut de på vår skrivare här hemma, med riktigt fotopapper, synd bara att vår skrivare är så dålig så skarpa bilder blir suddiga.

Gloria, she's no longer your slave

Som vanligt när jag har tråkigt...


Let's take it easy

Jag skulle ha åkt till Pontus ikväll. Men Pappa tyckte inte att jag skulle åka eftersom det är så långt och för att jag ska upp tidigt. Riktigt synd :( Jag får helt enkelt mysa hemma ikväll. Kolla på någon bra film och detaljläsa alla blogagr jag följer. Antagligen plugga lite matte också...

Brun

Jag gjorde fina Hollywood lockar och brände mig i pannan... Aj AJ AJ! Världens klantigaste flicka? Jajamänsan

Alla vi som tycker att...

En av 2 bilder hon redan lagt upp.

Jonna ska lägga upp bilderna från när vi va hos Benji förra lördagen kommenterar här! För jag vill se dem! :D
Vi (jag, hehe) var väldigt rymdiga vilket var roligt att det fastnade på bild, haha.

Angående mitt möte i fredags.

Nu kan jag i alla fall bocka av att jag har städat ordentligt! Hahaha! Jag har damsugit, damtorkat, damsugit igen, svabbt och vädrat. Duktig flicka! Nu ska jag kolla på finalen av stylisterna eftersom jag inte såg på det i torsdags. Efter det så blir det matte och engelska plugg och kanske lite spanska. 

Jag hade möte angående att jag fick IG på mitt senaste matteprov. Där diskuterade vad jag behöver jobba med och hur vi ska lösa det. Just nu tycker Graham att jag kan grunderna men är lite osäker och att jag behöver jobba med mitt självförtoende när det gäller matte. Vilket då förhoppningsvis leder till att jag inte låser mig så mycket på proven som jag har gjort fram tills nu. Jag ska jobba med en annan mattebok vid sidan av allt annat vi ska göra, vilket kommer gör att jag kommer ha mycket mer matte än alla andra.

Så nu blir det att plugga mycket matte. Planen jag har med hur mycket matte jag ska jobba är dessutom för ett halv år och jag ska göra allt de på et halvt halvår så jag komemr få jobba mycket. Men som jag sa igår jag vill inte ha ett IG och jag nöjer mig absolut inte med ett G i matte B så jag ska kämpa på. Graham trodde att om jag jobbade på med det här så skulle jag kunna uppnå VG. Sen så ska vi göra alla mina Matte work Shops fasta. Men genom att göra allt den här så tror jag att jag kommer bli mycket bättre på matte och att det kommer hjälpa mig i framtida matte kurser. 

Mina 2 matteböcker.

JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Hahaha, ful bild! :D hahah

Jag vet inte hur jag lyckades, men jag är så jävla glad just nu! Tjejen som alltid lidit av svåra stavningsproblem och antagligen lätt dyslexi har just fått MVG på sin novell. JJAAAAA!!! Jag är så glad så det finns inte! De kunde ni inte tro va! Hahahaha, jjjjaaaaa! Shit vad jag är glad, för det trodde jag verkligen inte!

Dagens att göra lista

Imorgon ska jag spendera hela dagen med att hjälpa till på Zinken så idag får jag väl ta det som behöver göras:
- Städa mitt rum, ordentligt.
- Plugga matte.
- Plugga spanska.
- Plugga Engelska.

Kanske göras:
- ut och springa.


Frukost

Godmorgon, frukost med mor och Elle! Kan det bli bättre? Idag blir det hårvård, nagelvård, shopping med Josefin och med mamma och sedan blir det party föe hela slanten.

Vad jag önskar...

Gud vad jag har varit dålig med uppdatering men jag har haft så mycket för mig de senaste dagarna och idag hade jag världens huvudvärk och somnade in. Min pojkvän kom dock och väckte mig genom att ringa på dörren för att han ville kolla hur jag mådde. Sen var det bara att skynda sig att göra sig proper nog åt Farmors 75 år kalas. En massa mat, ost och after eight senare sitter jag här.

Jag har kommit på en sak jag avskyr när vuxna dricker lite för mycket! Mår väldigt dåligt av det och jag vet inte varför. Men jag hatar typ fulla människor och så har det varit hela mitt liv. De är så att jag försöker intala mig att det inte är farliga men får obehags känsla i vilket fall som helst. De blir inte mycket mer bloggning i natt eftersom jag skall hoppa i säng nu för att studera under morgonen och sedan möta upp min vän Josefin för att köpa present till vår underbara vän som fyllt 17 år, sedan blir det kalas!
Bild från förra helgen!

April fool's day!

Måste bara berätta om hur jag lurade Alex idag. Hahaha, jag skrev i ett sms "Fanny har ramlat ner för trappan och bröt sitt ben. Hon är nu på akuten och ska gipsas, därför kommer hon inte att komma till skolan idag.Mvh Christian, Fannys pappa." Hahaha. Han gick på det! Fast bara ett lite tag. Mihihii, jag brukar vara riktigt dålig på att lura folk så jag tycker att den var rätt bra. Jag menar risken finns att det skulle kunna hända mig så att :D hahaha.

Nu ska vi försöka hålla det kort och koncist

Riktiht dåligt med bloggning idag, men man har ju ett liv, haha. På morgonen under BG:n så drog jag självklart sönder mina strumbyxor så under lunchen fick jag gå och köpa nya. Debatten idag var rolig men bara för att vi var så sega så han vi med ca 25% av det vi skulle hinna med. Under avslutningen delades det ut priser för olika saker. Min duktiga pojkvän fick 2 priser, som han förtjänade. 

Efter skolan åkte vi hem till Alex och chillade galet. Jag blev även tillfrågad om jag ville äta där. Jag var faktiskt inte säker på om jag skulle våga det. Men det hade varit synd att missa det. Så jag hade väldigt trevligt hela kvällen hemma hos Alex. Sen skjutsade hans snälla stora syster och hennes fästman hem mig, så snällt!

Ja det var min dag i kort format. Det känns nästan som att det har varit två olika dagar för att det känns som att det har hänt så mycket. Men jag har haft väldigt roligt. Nu är jag otroligt trött och ska väl sova snart.

Imorgon lovar jag mer bloggning!

Mobilblogg från Solna

Just nu är jag hemma hos min väldigt sociala pojkvän, haha. Han spelar... en riktig geek jag har fått tag i XD haha. Jag ska hem lite senare så bloggar mer då :) //Fanny

Bildminne del 9

Friidrottsdag från November med IKG.
Och så lite fail bilder! :D

mobilblogg från en debatt

Model un debatt sker just nu på ikg. Det är inte särskild roligt och jag hoppas på att någon skall ändra eller tillägga något mycket oseriöst och roligt. / Jonna


RSS 2.0