Tips

Rekomenderar den här hemsidan/webbshopen för er som t.ex. älskar mulberry och Hermés väskor, sjukt snygga kopior för billig peng! troligen de snyggaste kopiora jag sätt!

Svårt att motstå

Jag gick i varenda affär jag känner till, eller som jag brukar hitta kläder i. Men jag hittar fina kläder men inget jag skulle köpa. Jag blir så irriterad, haha. Sen när jag väl hittar en väldigt fin tröja inser jag att jag faktiskt redan gjort av med så mycket jag planerat att göra av med. Så att jag har pengar till peace and love. Suck... Då blev Fanny ledsen. Suck suck suck. Men imorgon ska jag fika med Emma Jonzon, som jag inte här träffat på evigheter. Vi gick i samma klass som i 9an. Det ska bli jättekul att se henne igen. Men nu ska jag kolla på "pip-Larssons" med mina bröder. //Fanny

Helgens inköp del II

En virkad klänning från H&M för 249 kronor och till den ett linne som är långt och tre storlekar för stort men kan agera underklänning!

Fy fan vad jag älskar att bo i stan!

Jag hade tråkigt hemma, med ett par bröder som slogs och var jobbiga, en mamma som höll på att bygga. Så jag bestämde mig för att dra till Gallerian. Kolla på lite kläder, pröva nya jeans. Jag måste köpa jeans på topshop för de är de enda market/affären som har 36 i längd, vilket jag måste ha. Men hade jag varit ute hos pappa nu hade jag aldrig gjort något sånt här. Så jävla Nice :D //Fanny

Inspiration 28.02.2011


Inspiration: Resväska

Vill packa ner de här sakerna i min resväska och flyga iväg vart än problem inte finns och jag bara får vara med kärleken!

Havets frukt


mobilblogg från rödkullen

Sitter och vilar benen i rödkullen och har nyss ätit min matsäck. Skidvädret är underbart och varmt vid rödkullen men snöigt, molnigt och blåsigt. Josefine har köpt chocklad och vi ska smaska lite innan vi åker vidare. Eller inte jag så mycket men. Vi hörs / jonna

En tid som du skämms över

Gjorde mycket dumt, var lite så kallad fjortis...

Längesen

Petter ft. Veronica Maggio - Längesen

Man blir ju arg

Jag hade skrivit ett "väldigt" intressant inlägg om min dag, från min mobil tror ni inte att mobiljäveln förstör alltigenom genom att säga att webbplatsen inte fungerar... suck bara för att jag nu har tråkigt så får jag väl skriva om det. Så, idag var jag med Ene i forum och vi shoppade galet, eller inte så men det blev 2 ringar och 2 nagellack. Sen åkte jag in till stan och såg trettondagsafton men Mamma och hennes pojkvän. Jag vet att ni verkligen bryr er, men men. Jag har inte tillgång till någon dator just nu därav den ointressanta mobilbloggen.//Fanny

På Katja's och Elin's

Här sitter jag trött på Katjas och Elins rum och ska snart smyga in till mitt rum och krypa till sängs. Vi har kommit fram till Edsåsen och lekt en massa lekar samt haft gudstjänst och fika. Nu är vi mättna och belåtna. Aja nu ska jag krypa till korgs, godnatt!

Min kärlek

'
Jag är så otroligt kär!

Helgens inköp del 1

En typisk Jonna ring som alla skulle säga, en kamera! Jag blev kär i den på sekunden, 49 kronor på Newyorker!

Inspiration 27.02.2011


Insperation: LOVE

Hela min kropp sprudlar av kärlek för tillfället, jag är så kär att allt bara vibrerar. För varje gång jag ser in i hans ögon blir jag bara mer kär. Jag är helt galen. Vill flyga, springa, hoppa skrika och kyssa alla i hela välden bara för att jag är så kär. Kan an känna så här? Jag har aldrig känt det förut, får svårt att andas när han kysser mig. Gråter nästan när han går. Det känns som om jag hittat den jag inte kan leva utan, en som livet är omöjligt att föreställa sig utan. En som jag växer med som person.

Sommarens it-plagg?1-6.
H&M . 7 & 8. Nelly 9. H&M. 10-13. Topshop  14. Bubbleroom  15. Panos Emporio16. Panos Emporio 17. Lindex Black Collection
Jag längtar efter sommaren då man kan gå runt i fina bikinin, jag är sepciell kär i Panos Empoios, Den röda från H&M samt den Kaikgröna från Topshop.

en bit utanför sundsvall

Ja då sitter vi åter igen här i bussen. Vi har stannat i sundsvall och ätit. Det blev max för min del,men kön var enorrm! Vi stod i 40 minuter innan vi fick beställa. Men det var mat i alla fall. Vår snälla och glada försaölings pedagog köpte llakris godis åt mig. Haha vi skämtade nämligen om det. Nu är det några timmaer kvar till åre och förhoppningsvis sker det ett stopp till på vägen! Många pussar från en mobilbloggande jonna

Rotfrukt


Ny kategori!

Hello hello peeps!

Träningsdåren thess här!    (bara jag som skrattade åt det där?)

Jag har bestämt mig för att börja träna jättemycket...ja ni läste rätt THESS SKA TRÄNA!

Så jag tänkte att för att ge mig lite extra motivation (och kanske till och med ge er läsare lite extre motivation) så gör jag en kategori här på bloggen. "Quest for fitness with Thessy" Denna kategori kommer innehålla:

- Träningstips, dvs olika övningar och olika pass som jag själv tycker fungerar och framför allt är roliga!
- Kosttips, jag har massa roliga tips på allt från olika mattips och tips för att inte bli hungrig mellan måltider
- Låttips, tips på låtar som är riktiga motivations och pulshöjare!
- Egna erfarenheter med träning, kost och mycket mer!


Såå för att få en riktigt bra start så ska jag nu under mitt lov, skriva -minst- ett blogginlägg om dagen som innehåller streategi, träning och kost. I slutet av veckan ska  jag utvärdera veckan
Önska mig lycka till!

Puss och kram absolut ingen skumbanan//Thess


Jag och en klasskompis

Tjejen längst fram på bilden heter Avan, hon är en underbar figur som går i min klass. Flickan längre bak heter Sara, hon gick i min klass tills förra veckan då hon bytte linje men hon är alltid en i klassen.

Du är la go

Kapten röd - du är la go

Min lilla blå

Det här är min lilla blå digitalkamera som jag hade innan jag fick min systemkamera. Den är några år gammal och mycket sliten, men den har alltid varit min bebis. Kameran funkar bra att ta bilder med ute i dagsljus så det blir den här som jag oftast har med mig i t.ex. skidbacken. Nu är det så att jag hade en kompis som lyckades tappa den i sanden så lins skyddet fick sand i sig. Det är bara att trycka upp det lite när man skall fotografera. Jag bör nog dock köpa en ny snart. Kan vara otypligt att ta med systemkameran jämt!

Jag Kommer- Veronica MaggioTrött

Jag sitter och kämpar för att hålla ögonen öppna, ska bara publisera några inlägg till. Om fem timmar och 40 minuter ska jag gå upp och göra mig i ordning för att vandra bort till bussen. Har lagat Amerikanska pankakor på banan och kokos mjölk vilket blev mycket mycket gott. Det ska ätas på bussen med Nutella, Grädde och passionsfrukt. Dock inte allt samtidigt. Till på köpet formade jag dem som hjärtan!
Vad ska ni göra under lovet?


Avamys och näsmusslor

Jag har säkert nämt förut att jag har en receptbelagd nässprey jag ska använda. Den har i alla fall varit slut ett tag och det tog ett bra tag innan Pappa köpte en ny, men nu var det gjort i alla fall. Alltid när jag säger att jag måste ta nässprey varje kväll reagerar alltid folk "du vet att det inte är bra" "du kan tappa smaklökar" mm. Nu är det så att jag har inte den typen av nässprey som alla andra använder, för som sagt den är receptbelagd. Men jag måste berätta från början varför det kommer sig att jag har den.

Min Mamma har alltid klagat över att det har låtit mycket när jag har andats genom näsan. Det vill säga, det låter alltid som att jag är förkyld. Så jag gick till skolsyster någon gång i 8-9an för att få slut på mammas gnäll. Hon sa att jag skulle söka upp en näsläkare som kunde kolla exakt vad det berodde på, eftersom min lillebror nyligen hade opererat bort stora polyper från näsan. Polyper är typ som ett par halsmandlar som finns i näsan, de är större när man föds och de ska krympa eller försvinna men på vissa gör det inte de och det var det som de trodde hade hänt mig.

Första gången jag var hos min näsläkare så stoppade han in någon typ av liten kamera i min näsa och tryckte in den sjukt långt, vilket var bland det obehagligaste jag varit med om. Det går inte att beskriva kännslan när något håller på och trycks in i ditt huvud genom näsa, det är bara fel. Men han konstaterade i alla fall att jag inte har polyper men att det kunde vara allergi. Så jag fick göra massa olika allergiprover men inget var positiv, som tur är. Istället är det så att jag har överkännsliga näsmusslor. Näsmusslorna svullnar när man är sjuk vilket ger den där riktiga förkyldkännslan.

Eftersom mina är överkännsliga så svullnar de när "normalas" näsmusslor inte gör det. Detta är då varför jag låter förkyld utan att vara det. Min nässprey dämpar då mina näsmusslors rektioner och de blir nästan normala. Men för att det ska fungera så måste jag ta spreyen varje kväll. Jag har tappat räkningen på alla olika spreyer jag har fått testa men sedan lite mer än 1½ tillbaka så har jag haft en som jag är väldigt nöjd med och tycker fungerar bäst för mig. Den heter Avamys och har riktigt kosntig form, haha.

Men för att slippa ta den här spreyen restan av mitt liv så skulle jag kunna opperera det. Det finns egentligen inga större negativa saker med den opperationen, förutom att min pappa som har gjort den tycker att det inte gjore så stor skillnad, hahaha. Därför har jag ingen lust att oppereras för något som inte gör någon skillnad. Dessutom är det inget livshotande eller så. Vilket gör att jag kan utan problem leva med det. Så om jag någon gång klagar över att min nässprey är slut så behöver ni inte tro att jag är någon wannabe knarkare eller något, haha.
Någon som inspererar

En blogg som jag alltid blir glad av. Hon har så extremt fina bilder i den. Det är ju inte ett minus heller att hon klär sig så jävla snyggt. Angelica Blick har stil! Det är ju inte heller så fel att hon är så otroligt söt. En riktigt hiss till hennes blogg http://nyheter24.se/modette/angelicablick/. Den är utan tvekan min favoritblogg just nu.


Regular Ordinary Swedish Meal Time - Superior Smörgåscake


Bara jag som tycker att de har gått till överdrift?


En bild på mig själv för ett år sen


Den är till och med 1½ år gammal.

Slappt värre

Hej hej hallå bloggen. Idag har jag varit så jävla cool hela dagen... Lagat hemma i sängen enda sedan jag vaknade och spelat The Sims 2. Men nu har Becca tagit skivan så jag får hitta något annat att spela, haha. Nejdå! Lika stor geek som min pojkvän tänker jag inte bli. Men jag måste skryta med att jag är otroligt bra på sims.

Sen ska jag bara vara hemma ikväll igen, så jävla skönt faktiskt. Känner verkligen att jag bara måste ta det chill just nu. Har varit så jävla nere och stressad och sovit så extremt lite att det varit sjukt för att vara mig. Nu under lovet får jag äntligen sova och inte ha ett enda krav. Förutom att man har engelska prov första lektionen på måndagen efter lovet och spanska prov på tisdagen, hehe. men men.

Imorgon ska jag på stadsteatern med min mamma och hennes pojkvän. Vi ska även äta middag tillsammans innan. Vi ska se Trettondasgafton. Någon som har sett den? Då ska mamma få sin rätt så sena pressent. Hon fyllde ju år i början av Jauniari så det kanske är dags att ge den till henne nu. Eller vad sägr ni? Hehe.

Eftersom jag sitter vid pappas dator så bjuds det på en otroligt gammal bild, haha.
Jag hade mörkmörktbrunt hår och lugg, yey!


Inspiration 26.02.2011


Tropisk frukt

Ja jag har extremt tråkig humor.

Någon du tycker är väldigt snäll

Jag känner så många snälla människor, men jag väljer idag Benjamin för han har varit så snäll och stödjande under en tid nu. Det är få som är snällare och mer lojal än den här människan och jag är stolt över att kalla honom min vän.

tunnelbanan

Jag kom på mig själv att först säga nej inte en jävla muskikant på tunnelbanan, sen upptäkte jag hur glad jag blev och att det faktiskt var mycket trevligt. Ja du... Ibland är jag konstig! Vad tycker nu om musikanter på tunnelbanor och gator? Själv älskar jag drottning gatan på sommaren / jonna

Hem klickat

Mamma och jag klickade just hem lite från H&M's hemsida det blev en enkel spetsklänning, den röda bikinin samt en vit underbar pyjamas.
179 kronor
149 kronor repektive 99 kronor
179 kronor

Skärholmen nästa

Nu ska jag och mamma snart bege oss till tunnelbanan för att åka hela vägen till Skärholmen för att möta upp Charlie och Hans mamma. Kanske borde jag vara hemma och plugga men jag försöker förtränga det för tillfället det är trotts alt helg och lov. Men mina lärare verkar tycka att man skall plugga loven igenom! Igår fick vi vad vi ska ha på spanska provet dagen efter att skolan börjar igen. Känns hur roligt som helst, eller inte. Mer än det har jag 3 geografi uppgifter plus ett prov, matte, engelska book exame samma dag som skolan börjar och novell. Jag känner att jag inte är mer än människa, men jg ska fixa det. Tror jag i alla fall, nej nu ska jag sminka mig!

Ny design

Har gjort om designen på bloggen en hel del nu, ni ser mycket lite kanske men det har tagit mig några timmar. Fram mot sommaren så hoppas jag att vi får en ny header. Hoppas, det är snarare jag som får göra en. Jag vet dock inte om den strular i några internet typer (internet explorer tex.) Ni kan grna skriva då så gör jag så gott jag kan. Säg till om ni finner fel!

I sällskap av snarkningar och reklam

Ja, här sitter jag i soffan och lyssnar på min mors snarkningar oc kollar på reklam. En riktigt tråkig fredag det vill säga. Små kollar på Parlamentet medans jag försöker designa om bloggen lite. Dock blir koderna och jag inte så bra vänner. Jag har en liten dröm att vara duktig på att designa bloggar men HTML-koder och dylikt är så svårt.
Imorgon ska jag upp relativt tidigt och åka till Skärholmen med mamma. I Skärholmen väntar möte med min barndomsvän Charlie och hans mamma. Vi ska shoppa lite och sedan åka till dem i segeltorp för att kolla resa till London tillsammans. Jag ska även be om massage om vi har tid, hans mamma är massör och jag har ont i ryggen.
Vad har ni för planer för imorgon?
Djurringar


Jag skulle inte säga nej till dessa Alexander McQueen ringarna!


Vacka små flickor del 1

Kvällen

Nu är jag hemma och ska äta middag, jag har dock varit hemma sedan halv fyra men jag och Pontus lyckades somna igen. Eller jag först som vanligt men jag är så stört trött bara. Ikväll står packning på schemat, ska packa allt inför åre och skriva inköps lista till vad som behövs köpas till åre och så vidare. Rumsstädning, plugg och bloggning skall även hinnas med. Uppdaterar under kvällen då!

hade roligt i skolan


Äntligen och efter längtat

Lämnade in mina val idag. Tyvärr kunde jag inte välja så mycket som jag egentligen vill, men jag tror faktiskt att det blir bäst så här. Det blev Samhälle B (som ger 0,5 meritpoäng för arkitektur) Engelska C och Musik igen. Valde bort engelska D för 2an och tar det i 3an istället. Jag känner mig faktiskt väldigt böjd med valen. Under lovet ska jag till och med vara duktig och plugga matte, spanska och engelska. För vi har nämligen inte fått reda på vad vi ska ha med på spanska provet tisdagen efter lovet. Men till sist... FY FAN VAD SKÖNT MED LOV! Visst eftersom Kim och Jonna är bortresta under lovet och jag inte kunde åka till grällsta med Lina eftersom hon är i Götet så lär jag ha smått tråkigt, men men. Jag får äntligen sova, vilket jag har saknat. Sitter redan här hemma i myskläder, mjukisbyxor, stoooor hoodtröja, känner mig nästan lite militär aktig eftersom jag rotade runt i garderoben och hittade någon tröja som är militärgrön. Nu ska jag sluta tråka ut er.


Ett måste

Jag ska ha den här klänningen! Den får mig att verkligen längta efter sommaren!
Jag är helt nerkärad i den...

Färsk frukt

Jag skrattar fortfarande lika gott åt de här Filmerna varje gång!

Dag 29 - En bild på ett ställe jag vart på

Mexico

Någon i min släkt.

Här är mina ögonstenar, mina systerdöttrara Christa och Franka.

Strax Spanska

Jag har mycket roligt med Simon och Andrea som är små turtelduvor hela tiden. Snart ska jag ha spanska vilket jag inte är hype på! Jag valde faktiskt bort spanska till nästa år, dock mest för att jag inte hade poäng nog. Btw så lämnade jag in mina val idag och jag fick dem 30 minuter innan.
'

11e bilden: Du och någon klasskompis

Bästa klassen någonsin

Fanny längtar

Den här ska jag beställa någon gång i veckan. Har velat ha en längre ett tag och nu är den här på rea. Handgjord dessutom, hihi. Många känner säkert igen den och vet vart den finns, men det tänker jag inte säga. Hahaha.

Det är bögarnas fel...


Dag 28 - det här saknar jag

9an, jag saknar det där att inte behöva bekymmra sig inte bry sig ett skit om vad man gjorde och inte gjorde. Jag saknar till och med min mentor jag hade i 9an. Helt utan tvekan bästa läraren jag någonsin haft. Jag saknar 9D3 att ha en liten klass. Det finns så mycket jag saknar från det. Speciellt att gå i samma klass som mina 2 bästavänner. Hur kunde några som stod varandra så nära glida ifrån varandra. För 1 år sedan hade jag aldrig kunnat gissa att det skulle bli så här med oss. När jag gick i 9an kände verkligen ingenting som mycket mer. Kag blev aldrig lika uttråkad som jag blir nuförtiden. Jag uppskattade det lilla, nu har jag svårt att uppskatta det mesta. Jag var alltid så glad och positiv. Just nu känns jag bara trött, stressad och förvirrad. Allt då kändes så stadigt som att det alltid skulle vara så och ingenting kunde ändra på det. Det visade sig att jag var väldgt naiv. 

Varför jag känner så här är antagligen bara för att jag stressar för mycket eftersom jag vill så mycket samtidigt och att jag inte sover tillräkligt mycket. Därför ska det bli så underbart med lov nu. Bara få vila upp sig och hitta sig själv igen. För vissa stunder känns den där glada och positiva Fanny så långt bort (har en sån stud just nu, hehe). 


Farmor och Farfar

Tänker inte be om ursäkt för dålig uppdate, tror ingen vill läsa om det. Istället ska jag skriva om hur awesome min farmor är. Min Farmor måste vara den snällaste människoan på jorden, utan att överdriva. Jag har aldrig hört henne säga en elak sak om någon och hon är alltid så snäll och glad. Min Farmor vill verkligen alla väl och jag förstår inte hur hon kan vara så snäll och då undrar jag hur vi kan vara släkt? När jag blir gammal vill jag bli precis som henne, förutom vikten kanske, haha. Alltid snäll, grym på att laga mat och baka och otroligt generös. Min Farmor är verkligen så osjälvisk man kan bli, sätter alltid andra före sig själv. Jag borde nog visa mer hur mycket jag uppskattar hur Farmor och Farfar ställer upp för mig. Skäms lite över hur jag utnyttjade att jag är deras enda barnbarn när jag var mindre. Jag kan faktiskt inte föreställa mig den dagen då Farmor och Farfar inte längre finns. Men jag vet att den dagen kommer, jag hoppas bara att det är flera/några år kvar.


Insperation 24/2-2011


Clothes 2011-02-24

råkade filma när jag skulle fota

Att må bra av läsning

Jag är inte världens smalaste, det vet jag. Och ofta skämms jag! Men varje gång jag läser Elsa Billgrens blogg blir jag lycklig och mår bra för hon är inte heller världens smalaste men sjukt cool och snygg

Jag är fullkomligt normal


Regular Ordinary Swedish Meal Time - Painful Patriotic Pancakes


mobilblogg

Godmorgon mina kära, jag sitter på tunnelbanan och är trött som jag vet inte vad. Vi har engelska B idag på morgonen och jag känner mig verkligen inte nöjd med min text jag ska lämna in. Jag kan bättre men var förtrött för att ändra men får ändra ett stavfel i skolan. Nej nu ska jag kliva av och släpa mig mot skolan. Viiiiiiiill inte / Jonna

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll


Mer rollspel


Något jag glömde igår

Glömde filmer jag gjorde igår när jag var uttråkad!!!

Plugg, plugg och åter plugg

Jag kommer nog inte skriva så mycket idag. Jag har nämligen extremt mycket att läsa och skriva i engelskan tills imorgon. Så jag prioriterar det just nu. Men det awesome är att jag inte behövre skriva om hela min novell utan bara ändra lite på den. Men det får jag göra imorgon. Ett väldigt intressant inlägg va? haha

Uttråkad

Hemma igen, slutade halv sex idag som vanligt. Hur kommer det sig att det alltid är Fanny och jag kvar ensamma? Har ingen aning alls. Jag har nyss kollat min vanliga bloggrunda och ska väl sätta mig och skita snart. Ne hehe jag är tokflummig och har ingen humor alls! Tror ni har märkt det men i alla fall.
Idag står mys i mormors stora tröja, plugg och packning. Jag kommer vara uttråkad runt åtta så då kommer jag blogga och tidsinställa en del inlägg med. haha jag är uttråkad nu. Dags att plugga ur internetsladden (eftersom våran router inte funkar) Och plugga. SUCK


In god's hands

Så sjukt fin video, Nelly Furtado - in gods hands

En person som du saknar

Evelina, en av mina närmaste som bor i en by utanför Flen som ligger nära Eskilstuna. Det gör att vi inte träffas så ofta för det kostar att åka ner till henne. Då blir saknaden stor!

Regular Ordinary Swedish Meal Time - Special Episode & Cookie Cataclysm


9e bilden: Någon i din släkt


Tobias och Sara, nya Romeo och Julia?


Mobbad Martina


Ryska maffian vs Italienska maffian

Missade första delen tyvärr, den ja jättebra.


"We can't remember anything, remember?"

Idag efter allt roll spel i skolan. (jag spelade in varje grupp och lägger ut dem på bloggen först sen kommer de på facebook) Så åkte jag hem till min (bara min) Alex som inte hade varit i skolan idag. Det var jättemysigt vi kollade på "Baksmällan". Jag hade sett den innan, men den var stört rolig i alla fall. Sen brottades vi och jag vann, som vanligt, standard. Lasse hade ingen chans! Det kan inte vara lätt att ha en flickvän som är så stark va Lasse? Haahahahahaha! Men sen var det slut på det roliga för Alex började spela COD, da da dammmm. Inte roligt alls, så jag kollade bussarna hem men det gick as dåligt så jag var tvungen att stanna kvar och störa honom lite medans han spelade. Längtar verkligen tills det är klart på Zinken så kan vi vara där istället. Ingen COD för Lasse och jag slippe ha så längt hem, fan va skönt, hehehe.
Han gillde inte den här bilden så jag tog en när han...
Spelade istället XD hahahhahahahhaahha!

Vilket sömnpiller...

Jag vet inte hur många gånger jag har somnat medans jag läst 1984. JAg vet inte om idag var 10:onde, 11:e eller kanske till och med 12:e. Jag kan verkligen inte rå för att jag alltid somnar medans jag läser den. Men jag måste läsa ut den ikväll. För jag vet nämligen inte om den ska vara utläst tills imorgon eller tills på torsdag, men jag vill inte chansa och ha fel. Lika bra att genomlida den idag. I alla fall så har jag somnat väldigt många gånger medans jag har läst den. Det har gått 2 dagar den här veckan och 2 darag i rad så har jag somnat medans jag läst den. Igår somnade jag på mitt rum när jag läste den och pappa kom in och frågade om jag verkligen skulle sova när klockan var 7. Det känns som det har hänt förut. Idag när jag satt på bussen hem från Lasse så han jag läsa 3 sidor innan jag somnade. Hur i helvete ska jag hinna läsa ut den om jag bara somnar? Borde nästan köpa mig ett exemplar av den boken och läsa i när jag inte kan somna.

Sökande?

Nu har jag sökt hur många sommarjobb som helst. Jag har helt ärligt tappat räkningen på hur många jag har sökt. Men alla är på ICA, hahaha. Jag vill bli som det söta retardet i reklamerna, hihi. Jag hoppas verkligen att jag får ett sommarjobb för jag vet redan vad jag vill köpa för pengarna jag tjänar. Sen hoppas jag på att kunnafå ett kvälls/helg jobb efter det. Jag behöver verkligen börja tjäna mina egna pengar nu. Kan inte längre leva på att säga "pappa betalar" som jag helt ärligt och seriöst har sagt allt för många gånger. 


Min närmaste framtid?

ute på villovägar med mobilen

Ja jag är en smart flicka, eller inte. Följde med pontus hem idag, hade tänkt och stanna tills senast 4 och plugga när jag vär där. Men efter att vi ätit lunch så somnade jag och vaknade kvart över 5. Kände mig fantastikt duktig. Sedan kvart i sex har jag varit på villovägar och tänkte passa på att mobil blogga. Jag har två saker att berätta, sak ett! Idag nnär jag somnade hade jag världens sjukaste dröm, jag drömde att jag skapade en blogg och bloggade om mitt sex liv! Hur sjukt är inte det? Den andra saken är att på söndag bär det av till åre! Jag skall plugga gärnet hela veckan, packa och tidsinställa en massa blogg inlägg. Det blir låtar, filmer, insperations bilder, mina bilder, små texter och mode. När jag kommer hem blir det en massa underbara bilder från resan från mobilkameran, digitalkameran och systemkameran. Så jag är alltså out of order från den 27 feburari till 4 mars. Nu ska jag byta tåg och träffa en vän en snabbis innan jag kommer hem till en stor läxhög! / Jonna

Hannah och Ene rappar


Alla hjärtansdag present

Fick alla hjärtansdag presenter av familjen! Blev så  glad!

Breaking the habit


Dag 27 - 11 saker om mig

1. Jag är 181 lång, hahahahaha.
2. Jag skrattar nästan alltid åt mina egna skämt och tycker att det finns få som är roligare än mig själv. Jag kanske är schizo?
3. Jag har ridit sedan jag var 6 år och det var min allergiska mamma som fick mig att börja. Vilket hon nu ångrar.
4. Jag har alltid haft en kärlek till musik och gick och sjöng på olika låtar snabbt efter att jag börjat prata. Jag var även på min första konsert när jag var 4, Britney Spears.
5. Jag oroar mig överdrivet mycket över saker jag bryr mig om. Saker jag gjort, saker jag sagt, saker jag borde gjort och borde sagt. Kan oroa mig så mycket att jag börjar må dåligt.
6. Jag ljuger inte om att jag aldrig har varit fjortis eller punkare, för det har jag.
7. Jag hatade mitt utseende och min längd för något år sedan.
8. Jag var en riktigt pojkflicka när jag var liten, lekte med knivar (vilket ressulterade i lite ärr på mina händer och fingrar), jag älskade att leka at jag var Robin Hood mm.
9. Jag har aldrig varit rädd för att bli smutsig, jag är väll van från stallet. Men dte hände att jag rullade mig i lerpölar när jag var liten.
10. Jag var riktigt duktig på matte när jag började 7an, låg före allt och alla och fick alltid alla rätt på alla prov. Vad hände sen?
11. Jag hatar att göra fel när det gäller saker jag borde förstått att jag inte skulle göra eller att jag borde gjort det på det här sättet. Jag börjar faktiskt må riktigt dålig och blir skit arg på mig själv.
När jag var liten och red på landet.

En bild som jag aldrig lagt upp


Regular Ordinary Swedish Meal Time - Spaghetti Explosion


mobilblogg från tunnelbanan

Bloggen blev/blir lidande den här morgonen, min frisyr till dagens uppspel tog längre tid än anat. Jag har bara en liter smooting wax i håret och luktar, nej stinker som en godis affär. Satte på mig en mössa för att hämmma lukten samt att jag inte vågar åka med backslick till skola... Folk måste tro att jag är galen. Självfallet så blev jag så stressad att jag glömde det viktigaste idag, min kamera. Får fotografera med min urusla mobilkamer vilket jag inte tycker om. När jag kommer hem får jag ta lite bilder på frisyren osv. Vi slutar halv 1 idag vilket är mycket skönt. Nej nu ska jag njuta av solljuset som ligger över gamla stan! Vi höres senare! / Jonna

8e bilden: En person som du saknar.


Älskling om du ser det här, kolla din mobil

Hhumm, nu är det så att jag har tråkigt och vill att min pojkvän ska smsa med mig, men han verkar inte riktigt ha samma tanke som jag. Kan det beror på att jag skrev "Stupid retard :D <3" i hans logg? haha. Inte prcis så att jag tycker att han är det, eller? Nej då, jag var bara allmänt flum och någon hade skrivit 2pac på en bänk i skolan och stavat fel "Tupac" visst det är egentligen inget större fel men hans artistnamn stavs faktiskt 2Pac och så skrev jag "stupid retard 2pac stavs så här" med hen fin liten pil till hur jag stavade det. Sen tyckt jag att STupid retard lät väldigt roligt och jag kände för att skriva till honom. Sen skickade Aven 2 bilder på oss som hon tog förra vecka, och jag la t den ena. Så är han lame och taggar av sig. Men det betyder i alla fall att han lever, haha. Manfår se det positivt. Så just nu har jag absolut inte spammat Alex mobil med, "Lasse! Lasse! Lasse svara!" "Svara, svara, svara :D"
Inte vackert! Hahahahahaha! Men det är första bilden på oss tillsammans.
Mihihi, Alex kände inte för att vara taggad på bilden och det ser ut som jag sover.

Cross your fingers


Jeans - vila, linne & Skjorta - Gina tricot, Hatt - H&M, Halsband - egen design

Hej mina kära, jag kom nyss hem och sitter nu i mina pyjamasbyxor och en stor kopp te. Idag efter skolan var jag med Carl Johan, Benjamin och Pontus. Vi tog en glass på montis, eller jag och Benjamin och sedan så åt Carl Johan och Pontus på Max. De där grabbarna fyller mina dagar med skratt som tur är.
Nu ska jag väll ta i tur med alla engelska som jag har och se till och röja undan en del. Sedan blir det geografi och matte. För er som inte vet så läser jag natur och det blir en del plugg, till på köpet läser jag en extra kurs på distans så jag har fler ämnen. Nej nu ska jag sätta igång och göra arbete. Imorgon väntar en till tema dag och då ska vi spela upp våra pjäser. Hälften av våran grupp drog så vi är några få kvar, men det ska gå bra. Fanny och jag skall få folk att filma så ni får se våran failade teater.

Wow Sweden it's snowing!


Håkan Hellström - Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

Älskar texten

Lina Gästbloggar!

Tjena! Är det ni som gillar cyklar eller? tänkte eftersom ni läser en blogg som heter entandemcykel.blogg.se?
Nej ska vara lite seriös..
Jag heter Lina och bloggar på http://linamj.blogg.se
Just nu finns det inte speciellt mycket att läsa där just nu eftersom jag precis har börjat om med bloggandet!
Jag fick den stora äran att gästablogga här, men vad ska jag blogga om?
Typiskt mig att inte veta vad man ska blogga om, haha.

Fanny är verkligen en toppenbra tjej som jag är väldigt glad att känna. Lite synd är det att vi inte hinner träffas så ofta.. Men det kanske går att fixa eller vad säger du Fanny?
Nej nog pratat (läs:skrivet) nu ska inte ni behöva läsa mer om mig på deras blogg. Kolla in min istället
Kramar Lina


Isstjärnan


Meningen med livet

äHar legat och funderat i natt, vad är meningen med livet? Det lär en att älska för att sedan falla ner och bli sårad. Det lär en att bry sig om människor som sedan försvinner. Det får dig att älska människor som sedan visar sig vara helt olika det du trodde. Livet ger dig möjligheter, men den väljer inte väg åt dig. Livet är inte som en kokosboll med fluffig grädde, vilket jag ofta önskar. Det har törnar. Jag försöker förstå varför livet är så orättvist och varför det gör så ont. Jag förstår inte det här hur mycket jag än grubblar och gör ekvationer i min hjärna.

I hela mitt liv har jag levt lite i skym undan och observerat människor, jag har tagit dem som ingen tyckt om närmast hjärtat och jag har älskat människor så innerligt. Det har slutat i att jag blivit ensam kvar när fågelungen är redo att flyga. Jag står där ensam och bort tappad. Är det verkligen meningen att göra allt för andra? Är det meningen att göra det som de andra vill? Att leva endast för dem och för att det skall vara rätt? Är det livet att älska, älska och bry sig om andra för att sedan bli sviken och ensam?

önskar livet var så här lätt och mjukt


Dag 26 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Kanske inte så svårr fråga att svara på. Jag skulle köpa mig några riktigt bra hästar och börja tävla. Det är fortfarande min dröm att tävla på elitnivå. Jag ska lyckas, men då behöver jag några hästar. Det är vad jag skull eköpa för dessa pengar. Fullblod skulle det bli så klart, haha. Men hästarna skulle inte bara köpas för att tävlas, utan en häst är som en riktigt nära vän. Umgås man några timmar med någon s åmycket som man gör med en häst så lär man sig förstå varandra på ett annat sätt än människa till människa, vilket är rätt häftigt men mycket svårt att förklara.

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Filippa, en vän som jag haft riktigt länge. Vi har alltid varit nära. När vi var mindre var vi med varandra varje dag. Vi har alltid varit bästa vänner men efter i sommras och vad som hände då gled vi i sär. Men vi är fortfarande vänner.

Randomness in a box

hahha hittade denna totalt random bild på Fanny och jag.

Där livet grenar sig


Regular Ordinary Swedish Meal Time - Meatball Massacre


planerar på hur jag skall mörda sl's chef

Okej rubiken stämmer så där, men jag är måttligt road av våran jävla lokal trafik idag. Kommer till karlaplan klockan 23 ungerfär, det brukar gå ett tåg 26 över som jag tar, dock kommer inte detta tåg idag. Jag tänker men det är okej jkag tar 30 tåget i ställeyt, som visar sig vara inställt. 34 och 39 tågen lika så, så jag inser att jag blir sen. Jo men tåget kommer 5 i nio och jag börjar 9 i liljehoplmen vilket är en kvart med tåg... Nej jag är inte bitter. Nu är jag vid t-centralen och klockan är nio. Usch jävla sl asså! Jag hatar att komma sent. Dessutom är Fanny sen med, låter dunderbra! / Jonnaa

Watch the rain fall on the ocean top

Måndag. Idag så har vi någon typ av Likabehandlings dag, urtråkigt om ni frågar mig. Vill inte alls gå till skolan och hålla på med rollspel osv. Man kan göra vettigare saker faktiskt. Men nu är det så att skolan bestämmer.
På tal om bestämma, jag vet inte vad jag ska ha på mig, det är lite irriterande. Men jag har kommit så långt att jag har allt utom en kofta eller dylikt. Satte på mig en kavaj men såg ut som en affärskvinna på viktigt möte så nej den blev det ej.


Nu ska jag väl börja dra mig emot Liljeholmen och underbara IKG, som jag egentligen inte har någon lust att gå till idag. Men vi får hoppas att mina vänner får mig på bättre humör, det brukar dom oftast. Har haft en miljon mardrömmar på senaste tiden så jag är inte så jätte glad i att sov vilket skapar huvudvärk osv. Nu kom jag på vad jag ska ha för tröja. Haha random?


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Haha!

Bloggvärde

Det finns en hemsida som heter http://bloggvarde.se/ där man kan kolla hur mycker bloggar är värda och ur mycket de tjänar på att blogga. Inte precis så att vi tjänar något på att blogga, än i alla fall ;) haha. Men vår blogg är ändå värd lite pengar, haha. Vår blogg är värd mer än fler av bloggar jag läser, hahaha. Och det är stooora, haha. Fan va kul!
Det är bara gå in och kolla själv om du inte tror mig, haha.

Prioriteringar

Pappa och jag har kommit fram till att jag måste priorotera vad jag ska göra. Tiil ex. vilka läxor som är viktigast och lite sånna saker. Jag skriver upp vad jag vill få gjort och sedan i vilken ordning jag ska göra det. När det är mycket så måste man ju prioritera vad som är viktigast och vad man bör göra först. Jag ahr faktiskt tänkt liknande innan men aldrig skrivit ner det på papper. Brukar faktiskt göra så när jag shoppar, hehe. Men så nu får vi se om jag får det lättare i skolan. Nu ska jag plugga, imorgon blir det chill i skolan med rollspel hela dagen (WTF?!) slipper göra så mycket i alla fall.
Hahahaahahahahahhaha!

En gammal bild på dig själv

Är flickan till högerMaskinen - Pengar

Så jävla skön video! hahaha!

Kanske inte på humöret

Jag är inte på humör för att sitta och plugga, men det kan vara ett bra försök att skingra sina tankar. Jag är inte heller för att gå in och se att vår header inte fungerar i internet explorer, jag får ta och fixa det någon annan gång. Så jävka duktig är jag inte så jag med en klackspark fixar det.


Jag kanske inte haft världens bästa dag idag, eller jo allt var perfekt till något hände som vände upp och ner på allt. Just nu vill jag krypa ner i min säng och äta en massa naturgodis och dricka te, kolla på en massa teenager movies och solsidan. Solsidan kommer jag se i vilket fall som helst. Imorgon blir det en visit till farbror doktorn efter skolan, som tur är bestämde sig Pontus att göra mig sällskap.


Dagens låt, Oskar gör mig glad! Just nu går den på repeat.


Vattenglas

Ser ni vad som händer på sista bilden ?


Mitt kvarter

Han mittemot har inga gardiner
Han tar på sig själv varje kväll
Han vill att man ska titta på,
och det gör jag också

I fönstret till vänster är ljuset grönt
Jag tror hon som bor där är arbetslös
Hon är hemma mitt på dagen
precis som jag
Varannan vecka har hon barn

Ovanpå bor det finska fyllon
som bekräftar varje vidrig fördom
"Voi jumalauta Henri, mä luulin et mä oon sun girlfrendi hä!"

Där nere står bänken där vi satt
kvällen när vi vart ihop
Funderar på att bära iväg den och glömma bort

Nedre botten, beutyshopen
funderar på att gå dit varje gång jag hatar mitt liv
"Hej snälla kan ni ändra exakt allting"

Häromkvällen gick snyggaste tjejen från bussen
hela vägen framför mig till porten
sen tog vi hissen upp
Hon sa hej
Hej, jag ska till fyran och jag ska högst upp....
Hejdå

Det här är vad man ser när man tittar ut
över mitt kvarter
Skärmabrink
Johanneshov och Blåsut

Jag undrar vad du ser
vad du gör
vart du bor
vad du jobbar med
när vi ska ses
nät det blir
när det blir viVåra brister gör oss till människor

God morgon, hehe. Sitter här vid Lasses speldata. Jag hade dessutom världes chans att facerape'a honom, men jag är så snäll så jag gjorde det inte. Jag hade ändå int ekommit på något att skriva, haha. Vad ska jag lixom skriva? Jag kom till Solna runt 1 igår efter att jag fått skjuts till slussen av Emmas pojkvän Rasmus, det var så jävla snällt de skulle inte ens tilll slussen utan ut mor gustavsberg. Sen kollade jag och Lasse på någon film som jag inte ens kommer ihåg vad den handlade om förutom att Brad Pitt var med och han dog. Så trött var jag.

Nu sitter jag och pumpar min Peace and Love spellista. Det ska bli så jävla nice att se alla i sommar. Fick höra av Hannah igår att hon tyckte att Emmaboda satsade på bra musik medans P&L satsade på kända grupper/artister. Men om vi säger så, jag känner inte igen ett enda jävla namn på Emmabodas artistlista förutom Kapten Röd som också ska till P&L. Så Emmaboda kanske passar Hannah bättre men jag vill definitivt åka till Peace and Love hellre. Jag menar om de satsar på kända artister så brukar det ofta vara bra musik. Inte precis så att Håkan, Mando diao, Maskinen, Kapten Röd, kings of leon mm spelar dålig musik.Sen insåg jag nu att vår Header inte fungerar på Internet explorer, den funkar inte på pappas data och inte på Lasses. JONNA FIXA DE ÄR DU SNÄLL :D


Big fire

 


Linsskydd

Pontus von Canon


Vill lyssna till ljudet av din flöjt


Försöker få min lilla pojkvän att spela tvärflöjt för mig, det är så underbart! Jag älskar verkligen flöjt ljudet, och det här verkar ju gå vägen faktiskt. Snart ska jag ut i solen och ta mig in emot staden, att gå slog min tanke men efter att ha gått halva vägen från Vällingby i går i ca tjugo minus gader så tror jag jag skippar det, har ju inte ens vinterjackan på mig.

Det blir väl en slappa och plugg dag, har ju en massa geografi att göra men det är lugnt för det är ganska roligt. Vad ska ni göra då? Jag kommer ju antagligen somna på tunnelbanan eller dylikt för jag är trött. När vi sov hos Fanny sov jag på världens obekväma golv och nu har jag ont i min lilla rygg. Det känns misslyckat, en sak jag märkt är verkligen att på vintern blir jag död i dagar efter om jag varit upp mycket sent. Somnade efter fem minuter på filmen igår, sittandes i en fotölj. Jag som verkligen ville se filmen. Nej nu ska jag få lyssna på underbara toner från en flöjt.


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


5e bilden: En gammal bild på dig själv.


Regular Ordinary Swedish Meal Time - Swedish Sausage Stroganov Suicide


Kärlek vid sista ögonkastet

Nu ska jag strax dra till Emma. Vi skulle egentligen ut, men så blev det inte. Gör inte så mycket är ändå inte så taggad, haha. Hannah ska till Emma också sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Men det ska bli kul att träffa dem eftersom jag inte har sett dem på länge. Sen får vi se om jag kanske dra mig till Solna, till min pojkvän. Men vi får se. Känner mig väldigt fjortis som sitter och sjunger med i Maskinen och Kapten Röd låtar, men de råkar ju vara så att de ska till Peace and Love och finns på den spellistan, men sen behöver vi inte gå in på varför jag kan texterna. Nu blir det ego bilder eftersom jag faktiskt lockat mitt hår, fast inte riktigt som jag brukar. Nu gjorde jag mycket lösare lockar så det ser mer självlockigt ut.
Kan inte mitt hår alltid se ut så här?
Min ear-cuff som jag gjorde för ett tag sedan, snodde kims idé lite, hehe.

Awkward moment? Fast neee

Idag hände något jag bara har gått och kanske inte väntat på men som jag visste skulle hända. Varje gång jag är i Orminge så är jag på helspänn över det. Så idag när jag och Pappa skulle in på Coop för att köpa cola så hände det. Jag mötte mitt ex. Jag har hört av vänner att om man möter sitt ex så vill man se så bra ut som möjligt, men jag brydde mig fan inte, haha. Stod där med blött och nytvättat hår i riktiga myskläder och helt osminkad och det känndes bra. Det var heller inget jag saknade när jag såg honom. Det känns faktiskt bättre utan honom, jag har någon som är bättre för mig. Det var inte någon såndär awkward moment enligt mig heller. Hade jag träffat honom för några månader sedan hade det varit awkward, det är konstigt hur allt kan ändras så snabbt. Men det verkade ändå som att han var rätt angelägen om att gå där ifrån, hehe. Hahaha, han kanske tyckte att det var awkward? Rätt åt honom i sånna fall, hahhahaha. 
Så här snygg var man, haha. Hade säkert en röd näsa också för att det var så jävla kalt ute, haha
Så jävla rätt!

Regular Ordinary Swedish Meal Time - Chop Chop Carnage Stew ( Alternative Pyttipanna )

Den andra är bättre

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

7an var en riktigt konstig period i mitt liv, om vi säger så, hehe.

Kings of Leon - The End


Hans jävla data

Är grinig som fan, är trött och hungrig, helst vill jag lägga mig ner på golvet och grina.
Jag vet int om jag kommer blogga mer för pontus dator verkar inte ta JPG bilder.....
Och jag har inte skaffat ett fodral till min.
Nu ska jag till andra sidan världen, vilket inte uppskattas för det är kallt ute!

En riktigt lodis morgon

Nu kan man väl nästan säga "äntligen" att alla har dragit hem ifrån mig, haha. Nej då det var jättekul att ha alla här. Saknade dock min pojkvän men men. Jag och Kim blev väckta någon gång tidigt imorse av att Ponrus låg och pratade i sömnen. Han sa saker som "Jag vill ha ost på min hamburgare" och "5 minuter till mamma". Jag minns inte allt men det lät verkligen som han och Jonna låg och pratade med varandra. Så efter några minuter efter att jag legat och väst till Pontus att han skulle vara kag tyst skrek jag "håll käften Pontus" och vad jag minns så blev han faktiskt tyst. Jag brukar inte vara lätt väckt på något sätt för att jag sover så djupt och då kan ni fatta hur mycket han pratade. 

När jag vaknade till sen så gick jag ut till Benji och Cj som låg i sofforna, och satte mig och började äta chips. Hahaha, varför är alltid chips och godis godare på morgonen dagen efter? Jag tycker verkligen det, haha. Vi spelade Uno och det blev en riktigt diskution över reglerna, speciellt över Pontus jävla på hitade regler. Sen drog de andra och jag började städa. Jag blev faktiskt förvånad över hur snabbt det gick. Men det är riktigt irriterande för min receptbelagda nässprey är slut och jag har blivit förklyd. Kan gå in någon annan gång på varför jag måste ha min nässprey. Nu ska jag bara chilla kanske göra lite skolgrejer och fixa med jobbarjobb och sånt.
"Vi" hehe, har faktiskt fått ett seriöst svar angående en folkabuss.
YEY!

Dag 26 - Någonting jag oroar mig för

Jag är extremt oroad och stressad över skolan och sllt där till. Jag tror nämligen inte att mina betyg kommer att räcka till för det jag vill bli, vilket stressar mig. Att sedan inse att det inte ens gick så bra som jag trodde gör mig ännu mer stressad. Jag är orolig över att jag kanske kommer få något jobba jag inte alls är nöjd med eller något med dåligt betalt. Att jag inte ska komma in på det jag vill och därmed inte kunna göra det jag vill göra. Vi har mycket i skolan och jag har dåligt driv med att plugga. Jag håller på att försöka skärpa mig just nu, men det är svårt att bryta en ond cirkel. Jag är van att inte ha så mycket att göra om vi inte har ett prov eller en inlämning. Jag är även vad vid att frågorna på prov är skrivna så att man förstår exakt vad de frågar om. Men nu när allt är helt annorlunda än vad jag är van vid blir det så svårt. Jag känner mig så dålig för att jag vet att jag kan det medn att jag faktiskt inte riktigt förstår vad de vill att jag ska svara för att frågan är formulerad konstigt. Men detta är en vane sak och jag kommer väl komma in i det snart, men jag är oroligt över att det komemr vara för sent då. Att betygen  nästan är klara och jag inte kommer att få de betyg jag vill ha. Jag är helt enkelt väldigt oroad över skolan just nu. När det finns något som jag så jättegärna vill bli men att veta att det kanske inte blir så gör mig stressad.
Tänk om man kunde vara liten igen...

Det är ett idogt jobb att driva ungdomen


En bild på en konstig tid i mitt liv

En bild från en konstig men rolig tid, jag undrar ibland vad fan jag höll på med under den här tiden. Ett expriment om att hitta mig själv, veta vart mina gränser gick, hur långt jag kunde gå och hur mycket jag vågade. Kan inte säga att jag vill tillbaka till årskurs åtta, men en del saker var roliga. Det lärde mig om livet även om större delen var fel. Skulle aldrig kunna göra sådana saker idag! Många av vännerna från den tiden räknas inte i min bekantskap längre, en del hälsar jag inte ens på när jag ser dem på stan, men Karin på bilden hon är en av de som består och de har hon gjort sedan 2000!

För en gångs skull så...

Är det inte jag som crashar hemma hos någon. Utan 5 pers som sover hemma hos mig. Benji och CJ sover ute i sofforna här uppe och sen sover Jonna och Pontus i en 90 säng/madrass i mitt rum och jag och Kim i min säng. Jag är helt undra på att jag och Kim kommer sova skönast inatt. Jag, jag, jag! Fick bädda alla sängar och soffor. Vi har stört mycket godis och chips kvar. Tror att det finns rätt mycket läsk kvar också. Vi har iaf kollat på filmerna: "I rymden finns inga kännslor" och "Frozen". Hahaha, frozen skulle vara läskig men vi satt bara och skratta nör vargarna anföll skidåkarna som hade blivit glömda i liften. Inte alls läskigt haha, bara en massa skratt. Jag somnade till och med, nu är jag stört trött men vi ska kolla på Kill Bill och jag kan ju inte missa att kolla på mina favorit filmer. God natt.
"Revenge is a dish best served cold."

Hon är Gangster på freda'n och lörda'n

Nu ska jag strax gå ut till bussen och ta den till Orimnge för att Möta alla töntar där. GANGSTER! Jag vet att ni bryrr er väldigt mycket om vad jag gör för stunden. Borde skriva det på min Twitter istället... Hahahahhaa. Ska äntligen visa den polskanattklubben i Orminge för Benji. EGentligen wtf med en nattklubb i Orminge, så jävla wannabe.
Här har vi en riktig ganster!

Filmkväll

Om ett tag så ska mina vänner ta sig mot orminge och så ska vi hyra film och sen ska jag visa Benji den polskanattklubben, haha. Trodde att jag skulle ha en såndär tråkig hemmakväll ensam igen, men istället så får jag 5 gäster. Min pojkvän skulle kanske komma hit och sova här men eftersom han inte kunde bestämma sig och jag hatar att vänta på folk så får han skylla sig själv. För det finns faktiskt inte plats, haha. Det lär antagligen bli så att jag, Jonna och Kim trängs i min säng och sen så får Pontus och Pontus sova på en madrass eller på soffan.  

Någon som har något film tipps till ikväll? Ingen skräckfilm tack, haha.Folkabuss T1 eller viking till salu?

Efter våran sista lektion så stannade jag, Kim, Benji och Sebbe kvar och flummade med att leta efter en folkabuss som vi kan bo i under peace and love. Vi blev helt fast och satt där tills skolan stängde. Jag vill helt seriöst ha en! De är så jävla coola. Fick höra av våran smhällslärare Mike att jag påmminer om en Hippie. Vet inte riktigt om det är negativt eller positivt, haha. Sen vi frågade Matts om han hade eller visste någon som hade en folkabuss till salu, så frågade han "vad har ni för galna idéer nu då?" hahaha. Så jag eftersom jag har annonserat på facebook, men vad jag vet så har ingen hört av sig till Benji så skriver jag det här. Eftersom de flesta folkabussarna finns i U.S.A. är det rätt svårt att få tag i en i sverige.
Så om någon känner någon som har en till salu så kontakta Benji på 076-19676773.

Jag vill ha!


Någon gillade det inte

Någon i våran skola tyckte tydligen inte om alla hjärtansdag, den personen hade satt upp en lapp på toaletten.

Alla hjärtansdag igenom mobilen

Fick blommor av pojkvännen
Fick vänta på tunnelbanan i 24 minuter....Sista lektionen

Dagens sista lektion på går, skoldagen leder mot sitt slut. Jag måste säga att det är relativt skönt att få gå hem och bara mysa i mjukisdressen och äta gott och lite snacks. Gurka och dipp, mjukiskläder, Fame och ansikts mask står på schemat och en hel del städning. Vad ska ni göra?


Watch out!


3e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

To The Queen, hon betyder så jävla mycket. Tror egentligen inte att någon annan förstår hur mycket.
När hon hade blivit sydd i ansiktet, men lilla älskling.

Munspelsdåren


Dag 25 - En dålig vana jag har som jag önskar att jag inte hade

Att jag får konstiga tankar att jag måste ha allt på "jämna"siffror. Jag kan till ex inte ha ljudet på tv eller datan på 27, 37, 34, 21, 49 ja ni fattar. Utan siffror som fungerar är 20, ibland 22, 25. Väldigt irriterande, samma gäller min vikt, hehe. När jag kollar på något på datan en film eller något så måste data musen vara i kanten så den försvinner, jag får seriös panik om någon lämnar den mitt i skärmen när det försvinner. Sen måste det vara på den högra sida också. Detta är riktigt jobbigt, speciellt om man är med någon som inte tänker på detta. Jag försöker verka normal och int ebry mig, men det slutar alltid med att jag ändrar det i alla fall. Detta verkar säkert inte så jobbigt eller irriterande men jag lovar, det är stört jobbigt. Eller inte egentligen eftersom jag bara tycker att det ska vara på det sättet, men när det inte blir så så är det jobbigt att försöka ignorera det.
Det är så stört obehagligt!

Någon du aldrig kommer släppa taget om

Min stora syster Jenny, bilden är dock från julen 2008 när vi tyckte grisen var omordern med ett rött band och satte dit ett svart.

Äntligen på väg- Håkan Hellström

Den här låten får mig att längta ännu mer till våren.

En o så seriös videoblogg


haha ja jag är så seriös på morgonen, eller inte!

Mina fina

Jag har egentligen ingen som helst fantasi just nu, så jag skriver om något som jag kan skriva mycket om. haha. Alla miljoners miljarder kaniner jag har haft, haha.

Cornelius "Lilleman"

Jag hade egentligen 1 kanin innan det som hette "Hoppsan" men han hade problem med tarmarna och sen matade jag honom mycket med vindruvor med kärnor så han dog. Då sa jag till pappa "Hans batterier måste ha tagit slut" efter att jag hade sett dyrasell reklamen. Men Lilleman köpte vi eftersom Hoppsan dog. Lilleman var väldigt lik Hoppsan och nu skulle jag inte göra misstaget att mata honom med vindruvor även fast han gillade det. 

Jag fick hem honom i en kartong när jag var runt 4 och fortfarande bodde i sköndal. Han följde även med i flytten till nacka. Där vi hade vår andra kanin Felicia. När mamma och pappa skillde sig så tog mamma med sig Felicia och Lillemans och Felicias 3 ungar. Men när ngarna var sålda blev båda deprimerade, som kaniner faktiskt kan bli. Så vi kastrerade Lilleman och Felicia fick flytta tillbaka till Pappa. 2004 efter att jag hade haft honom i 7 år så gjorde han illa benet och vi var tvugna att avliva honom. Jag var helt förstörd. Var hemma från skolan ett bra tag och började gråta så fort någon pratade om honom eller Kaniner.

Han var nämligen väldigt speciellt. Man kunde ha honom lös utan att han rymde och jag och pappa brukade ofta ha honom lös på våran altan på somrarna. Han var otroligt kelig och kom gärna fram till en när han var lös. Kliade man honom på ett speciellt ställe så började han slicka en varje gång. När jag var riktigt liten brukade jag stoppa in honom i min leksaksugn, i mitt dockhus där han kissade på golvet i min dockvagn och det var inte ovanligt att jag krävde att få han honom i min säng innan jag somnade. Har inte så mycket bilder på honom och de flesta bilder jag har är i olika fotoalbum.

Felicia

Felicia skulle egentligen bli ormmat, men mamma fick henne helt gratis medans vi bodde i sköndal inte långt efter att jag hade fått lilleman. I början bodde hon i en kartong på mammas jobb, men efter att hon hade bitit av flera sladdar till mammas dator så fick hon flytta hem till mormor. Där bodde hon med mormors katt som faktiskt var rädd för henne. Jag tror även att mormor måste ha dödat de få hjärnceller hon hade. För hon var helt vild när jag fick tillbaka henne. Bevis på det är 3 är jag har på handleden som ser ut som skär sår. Det fick jag när jag försökte plocka upp henne någon gång. 

Felicia och Lilleman fick 3 levande ungar. Men egentligen fler men mina föräldrar ville inte ha flera så det gjorde sig av med dem... Dessa hette i alla fall; Fideli, Bruno och Banani. Mammas idé till alla konstiga namn, hehe. Det var heller inte ovanligt att Felicia rymde, men hon kom elltid tillbaka. När vi var i Thailand 2005 1 år efter att Lilleman hade dött, så ville hon int eleva längre utan bara dog utan någon anledning. Jag tycker synd om farmor och farfar som tog hand om våra djur medans vi var borta då. För ca 2 veckor innan vi åkte så hade Rebeccas marsvin Smulan dött. Är kaniner vana at ha sällskap av en annan kanin så kan de dö av sorg och inte menat att låta för gay nu, men jag tror att Felicia gjorde det. 

Dexter


När jag gick i 7an så hade jag och Caisa tjatat om en kanin i evigheter och tillslut så köte vi Dexter. Han var så otroligt liten när han kom till oss, men blev faktiskt riktigt fet. Han är den konstigaste och mest sociala kaninn jag någonsin sett. Han brukade vara lös i vår "hall" på övervåningen där han kunde skutta in och ut ur sin bur. En kväll så hade jag gått och lagt mig tidigt och en av mina bröder hade öppnat hans bur. Eftersom jag brukade ha honom i min säng så gjorde han som vanligt att han krafsade i dörr springan tills dörren gick upp och sen raka vägen fram till min säng där jag låg sovandes. Jag minns att jag är halft vaken vissa stunder och att han sitter på min magen och hoppar fram och tillbaka över min hals och slickar mig i ansiktet. Som en riktig liten hund. 

Men när vi fick Våran andra kanin Daphne som visade sig vara en kille började Dexter markera sitt revir. Vilket betydde att kaninen som varit rumsren innan började kissa överallt. Väggen bakom hans bur var vi tvungna att fixa överdag till för att den inte skulle bli skitig. Han gång när Dexter gjorde sitt lilla hopp där han snurrade runt och kissade samtidigt så lyckades han kissa på Ene, det gjorde seriöst min dag. Sen så blev han ju så äcklig när han gjorde så så jag var tvungen och bada honom rätt ofta, och det hatade han. Jag har ett fult ärr på mitt vänstra pekfinger efter att han bet mig riktigt hårt när jag tvättade honom. Han hade även någon konstig sak med att bita på mina jeans. 

Men så hände verkligen det hemska. Det var 2008 och vi hade haft Dexter i lite mer än ett år. Det var natten då första snön kom och under den natten så hade Dexter på något sätt lyckats fastna med ena tassen i gallret och frusit ihjäl. Jag vaknade rätt sent den helgen men jag mins fortfarande hur, jag bara trodde han hade fastnat och sen när jag öppnar buren så rör han sig inte och när jag lyfter upp honom är han helt kall fast ändå inte. Han hade nämligen inte stelnat helt än så det var inte så långt tid sedan han hade dött. Jag tog honom innanför min jacka medans jag sprang gråtanes mot ytterdörren och jag fick seriös panik och damp när min lillebror öppnade. Jag ville inte att han skulle se Dexter. Hela den helgen var förstörd och det enda jag gjorde var att gråta, men jag gick snällt till min praktik måndagen efter det. 

Donnatella

Min kanin Donatella måste ju ha varit den finsate någonsin. Det fanns bara en kanin på var bättre och det var Dexter, men han va inte så fin, haha. Namnet kommer ifrån modehuset Versaces "ägare" om man kan säga så, Donnatella Versace heter hon i alla fall.

Donnatella var en korsning angora/löwen vilket betyder att hon var långhårig. En sån kanin kostar rätt mycket men vi hade köpt en annan för 150 kr (haha) som visade sig vara en kille när vi ville ha en tjej. Så vi gick till djuraffären i Gustavsberg och "bytte" kanin med dem. Det var jag som valde Donatella och hon var så söt så, hon var redan ett år så hon var ingen liten bebis. Men det betydde att vi kunde skaffa kanin ungar direkt. Ungar fick vi 3 st kullar med massor av bebisar i varje. Jag tycket att hon var en lite konstig mamma då hon ibland kunde sätta sig på ungarna. Men det gick ju bra i alla fall.


Donna var väldigt skygg när vi fick henne och det tog ett bra tag innan hon vande sig vid att man lyfte upp henne. Efter att Dexter dog så fick hon fylla rollen som tröst till mig. Efter det så började hon protestera mindre då, men hon gillade  aldrig att bli upplockad och inte heller att bli gosad med. Till slut blev hon mer och mer social fast på hennes villkor. Hon kunde komma fram när jag var vid buren men om jag gjorde något hon inte gillade så hoppade hon direkt in i sitt hus. Men hon var väldigt nyfiken av sig, så hon kom ofta fram igen. Efter att jag hade varit på grällsta under jullovet 09 så fick jag med mig en lite grå sak till Donna, den kallades sedan för Ofelia. Efter det var ddet som att Donna hade fått ungar igen, för Ofelia som precis hade skillts från sin mamma och Donna som hade haft flera stycken tog direkt över rollen som mamma till henne. 

Men i höstas så släppte vi faktiskt ut henne på kungsholmen. Vi skulle flytta in till stan och kunde inte ta med henne och min låtsaspappa ville inte ha henne. Jag visste inte alls vad jag skulle göra så det vara väl bara att gå med på mammas dumma idé. Jag såg henne en gång sitta och äta utanför vår port men sen så vart hon borta. men den gången så kom jag hem från skolan och hon satt där med en annan kanin och då kom hon faktiskt fram till mig. Precis som hon brukade göra i sin ute del, där kunde jag sitta och så hoppade hon upp i mitt knä. Men sen dess har jag inte sett henne, jag vet inte om hon fortfarande lever eller om hon har dött. Men med den där pälsen så borde hon inte ha något problem med kylan i alla fall, haha.

Precis innan vi släppte ut henne.

Ofelia
Ofelia fick jag med mig hem ifrån grällsta vintern 09. Hon blev adpoterad av Donnatella och trivdes rätt bra tror jag, hon var riktigt nyfiken, som det syns på bilden, haha. Jag hade flyttat om hur desar lösa små hus stod och det var tydligen lite läskigt. Jag hade bara Ofelia i ett halv år. Under sommaren så byggde nämligen min låtsaspappa en utebur till henne och Donna och utan att tänka sig för så ställde han de där småhusen läng staketet så att det bara var för Ofelia att hoppa över. Sen kom hon aldrig tillbaka. Men ibröjan var hon väldigt skygg värre än någon anna. Hon gämde sig så fort hon hörde att jag kom gåendes mot buren. Men redan i Mars när den här bilden är tagen kunde jag utan problem klappa henne. Hon var en av de sötaste jag sett, helt underbar.
Mina små bebisar ♥

Lista över ungar Dexter och Donnatella

Kull1
Diorus
Docle
Gabbana
Armani "Lill-mani"
Chanell
Versace

Kull2
Rudolf
Antero
Kjell "Lill-tjelle"
Cornelia
Margareta "Maggie"

Vi fick 3 kullar men jag kommer inte ihåg vad vi döpte dem till, hehe.

Kaniner jag har haft:
Hoppsan
Lilleman
Felica
Fideli
Bruno
Banani
Dexter
Daphne
Donnatella
Alla kaninbebisar
Ofelia

 


Stressad som vanligt

Hehehe, jag känner att bloggen lider lite för att vi har så otroligt mycket i skolan just nu. Men så fort jag kommer hem så pluggar jag eller ser till att göra inlägg tills dagen där på. Men det är allt jag hinner med just nu, jag är så dålig på att verkligen sätta mig ner och plugga så det tar ett tag för mig att få någonting gjort. Så för tillf'llet är det bloggen och min sömn som får lida. Jag tycker det är tråkigt men så är det just nu. Till helgen blir det mindre att göra eller nej egentligen inte. Det är bara så mycket just nu, massor med grejer i skolan, hade 3 engelska läxor i veckan och sen hemma har jag pappa som tjatar om att vi måste gå på övningskörs kurs, sommarjobb mm. Sen har jag mamma som tjatar om att jag måste hjälpa till på Zinken. Jag är bara en person, det är helt omöjligt för mig att vara på flera ställen samtidigt. För jag har faktiskt ett liv, tro det eller ej haha.

Det är tur att jag har ridningen, en timme i veckan kan jag bara släppa allt jobbigt och bara konsentrera mig på det jag älskar. Så fort jag kommer in i stallet så existerar inga problem längre. Jag tror det är svårt för någon som inte har det där stället dit man kan gå och bara glömma allt annat. Men för er som har ett sådant, visst är det skönt? Det är inget medvetet heller utan det är inget man tänker på bara. Älskar det verkligen. Sen höjde jag mitt rekord i hoppning idag, hoppade en stoooor oxer med Nova som låg på 105-110 cm, yey! Shit va konstigt det var att sitta på en häst som faktiskt har en bra teknink till skillnad från lilla Queen.
Mycket snö förra året med.

Döskalle ring


2a bilden: En bild på någon i min familj.

Farfar, Pappa, Jag, Ludvig, Mamma, Vilhelm och sen är det farmor som tar bilden.
Från skolavslutningen i 6an.

Hollywood hills


Snöstorms fredagen genom mobilen


Dag 24 - En person jag vill träffa.

Den här var också enkel. Eller det finns två stycken jag skulle vilja träffa Marcus Ehning min stora rididol eller... Lady Gaga! Fatta vad coolt att träffa henne, hon är så så jälva weird samtidigt som hon verkar så trevlig. Jag skule verkligen vilja träffa henne eftersom många av de låtar som jag verkligen varit beroende av har hon gjort. Jag kan fortfarande inte tröttna på Bad Romance, Speechlees eller någon annan. Det går bara inte. Jag blev helt överlycklig när jag insåg att hon skulle till sverige förut men kunde inte gå på den konserten av någon konstig anledning. Men fatta vilken upplevelse att se henne live.

Jag trodde förut inte att hon skulle vara live, jag menar hur kul kan det vara att lyssna på när hpn försöker dansa samtidigt som hon ska sjunga alla de där konstiga ljuden lika fort som i orginalet. Men sen hörde jag henne spela Speechlees i något tv-program och jag blev helt chokad. När hon gör låtar live så gör hon dem som när hon skrev dem hur hon vill egentligen att de ska vara. Hur låtarna är när de släpps på skivan är hon säkert nöjd med men de är produserade för att bli jättekända och riktiga hitts. Men när hon gör dem live så blir de så otroligt fina. Man kan även höra i hennes låtar att hon har pluggat klassiskt piano hela livet, för de flesta låtar som Telephone, Bad Roamnce, Pokerface mm har en riktigt stark piano melodi som görs om med olika ljud. 

Nej jag skulle helt klart vilja träffa henne.

En bild på någon i min familj

Min far, en konstig prick.

Lilla Lady- Daniel Adams-Ray


Skolan

Sitter i skolans infotec, dvs. skolans daasal. Här slåss fplk för tillfället och jag får nada koncentration. Snart blir jag galen och får ett utbrott antagligen. Nej dags att åter gå till skola arbetet!
Confession time

Okej, Confession time. Jag har extrema viktkomplex.
Där har ni det! Jag har sjuka viktkomplex, jag är inte den smalaste tjejen i världen och det vill jag inte vara. Men för två är sedan vägde jag ca 20-25 kg mindre och var exakt lika lång. Men min läkare bestämde att på grund av min hemska mens och dess smärtor samt mina acne problem att jag skulle få p-piller, mest för acnen dock. De här pillrerna rubbade min hormon balans rejält och jag mådde illa ofta och var super hungrig andra stunden. Det resulterade i att jag ökade lavinartat i vikt.


Jag tycker inte om och träna, eller jo de gör jag men hatar att träna själv. Jag äter sällan onyttigheter men i princip alla mina vänner är jävligt onyttiga. Jag äter supersund mat hemma nästan bara grönsaker, små portioner osv. När jag var liten var jag anorextiskt smal. Inte nu längre. Jag klär mig för att dölja det, jag badar aldrig med någon. Jag får panik när min pojkvän lägger armen om min mage osv. Det hela hjälper inte heller att de fleta av mina vänninor är supersmala.


Man får tycka att jag är töntig som faktiskt gråter mig själv till sömns ibland, som efter jag duschat inte han se mig i spegeln och som får anfall så fort jag ska välja kläder. Men det finns folk som kallar mig mullig, jag hatar det. Säg inget i så fall, håll käften. Jag är mullig, jag är inte fet och jag kanske har "satt" mig själv i sitsen. Men allvarligt jag mår dåligt över det och på grund av mitt konstiga blodsocker har jag svårt att banta eller "svälta" mig själv (inte för att jag skulle göra det). Jag har inget dåligt självförtroende, men jag har en riktigt dålig självkänsla och speciellt nu när jag har mens och inte ens kommer i mina jeans för att jag är så uppsvullen. Det är även så att jag har tjock och tung benstomme, vilket är genetiskt och ger en kurvor. Mina föräldrar har lätt att gå upp i vikt och svårt att gå ner, det har ingen bra förbränning. Det här också genetiskt. Jag kanske inte har de bästa förutsättningarna genetiskt.

Bild från google, en reklam på tv för ett tag sedan.Vilken färg?

Min pojkvän har flera gånger frågat mig vilken ögonfärg jag har. Jag har alltid svarat blå eftersom jag har haft det, men jag är int esäker på det längre. Allt beror på vilket ljus och vilka färger jag har på mig. Har jag grönt på mig ser nämligen mina ögon gröna ut. För jag har någon mörkblå/mörkgrön färg längst ut i min iris. Sen så blir det ljusare och mer gult innuti. När jag var liten hade jag riktigt blå ögon, men nu är jag inte säker längre. Jag vet att alla föda med blåaögon men att de flesa ändrar färg av sig själva sen. Men kan den färgen fortsätta att ändras? Eller är det bara att jag inte titta tillräckligt nog förut? Jag är lite delad.

Frukost i Mobilen

Godmorgon, har nyss ätit frukost (hehe mobilbild) Det blev Brämhults hallon juice som mamma överraskade mig med. Strawberry and dark chocolate flingor med mjölk, en apelsin och mitt underbara hallon-lakris te. En bra start på dagen, hur var enran start?

Trött på mig själv

Jag blir lagom trött på mig själv ibland. Det finns en anledning till att jag gett bort alla mina dataspel för det är så lätt att 3-4 timmar försvinner så där vips. Och idag laddade jag ner plants vs. zombies och spelade i 2.5 timmar. Fy Jonna, när du skulle plugga! Aja, får skriva klart novellen nu, har några meningar kvar bara.
Som tur är så missade jag nästan inget i skolan idag, så jag kan träffa Teodora och hinna till kyrkan. Men nu har jag anfall på min mobil som inte vill synkronisera med datorn. Suck asså. Aja godnatt mina kära.

Ombre

Haha, mitt hår blektes i sommras och sen färgade jag det lite ljusare underhösten. Sen har jag inte orkat färga min utväxt så den har fått växa. Men det finns tydligen ett namn för min frisyr, hahahahaha. Ombre, ett namn för en frisyr det låter lixom som att det skulle vara menat eller så. Det finns faktiskt personer som färgar sitt hår för att de ska få un sådan utväxt. Jag tycker det är stört roligt. De flesta brukar ju vilja färga bort sin utväxt inte fägen en. Ombre är alltså när håret är mörkare upptill och blir ljusare och ljusare längre ner.
Det blev lite mer i alla fall, haha.

Lill-Lördag och massa plugg

Idag är det då lill-lördag men inte fan märks det. Jag skulle egentligen ha varit med Alex men vi kom fram till att båda har skit mycket skolgrejer att göra idag så det blev inget. Jag blev sittandes ensam kvar på up-grades idag, haha. Skrev på min engelska läxa tills imorgon. När jag kom hem var det bara att börja nöta på de 52 spanskaglosorna jag har tills imorgon. Sen ikväll ska jag läsa och försöka sova tidigt, så jag kommer definitivt inte uppdatera så bra ikväll. 

Jag har ett väldigt stort deilema måste jag säga. Det handlar om det individuella valet och kurserna. Eftersom jag vill bli arkitekt och helst gå på KTH så måste jag har bra betyg. Intagningen i höstas låg på 22,0 för den som inte vet det så är 22,5 max poäng. Jag funderar väldigt mycket över vilka kurser jag ska ta så att jag kan lyckas få de där betygen. Först och främst måste jag skärpa till mig när det gäller spanskan och matten. Sen måste jag höja mig i engelska och svenska men det borde inte vara så svårt eftersom jag ligger precis på gränsen till MVG. Men det handlar om vilka kurser jag ska välja, vilka jag vill gå och vad jag måste gå. Just nu ser det ut som att jag ska välja för 400 poäng i 2an och då bara ha 100 poäng kvar till 3an eller utöka studiekursen då. 

För jag ska gå Engelska C och D så är det bara, sen måste jag gå Samhälle B för att få 0,5 meritpoäng men sedan vill jag verkligen ha Musik B eftersom det är ett rätt så lätt förtjänt MVG och jag tycker det är så jävla roligt. Men då är frågan; tänk om det kommer massa roliga kurser i 3an som jag vill välja? Då har jag redan gjort av med alla poäng för det valbara kurserna. Men jag tror ändå att det blir som jag sagt nu. Har tills på fredag på mig att bestämma mig. Men jag måste i vilket fall som helst öka mitt tempo i skolan, därför ingen mer uppdatering ikväll.

Veckans schema

Veckans schema som jag glömde publisera, gjorde lite ändringar nu då.

Bekännelse

Här kommmer en bekännelse, jag saknar mitt blonda hår extremt jävla mycket. Jag vill inte vara rödhårig, som förövrigt skulle varit brunt. Jag tittar på min utväxt varje dag och ser min orginalfärg, som jag inte haft på några år men. Den är näst intill vit men lite åt det råttfärgade hålllet, den är blondare när den växer ut. Men de är frustrerande. Ska vänta några månader och sen försöka färga tillbaka till orginal hårfärgen så gott som det går. Nej nu har vi testat att vara mörkhåriga/rödbruna och kommit fram till att jag minnsan borde vara blond.
innan jag färga, ser gravid u på bilden men står jätte konstigt.

En liten flicka

Kan ni gissa vem den lilla Lintotten är? Hahaha.
Min älskade kanin Cornelius "Lilleman", fråga inte varför jag döpte honom tilll det, haha.
Jag och min överviktiga kanin
Mormor, jag och Lilleman
Den där kaninen var mitt levande gosedjur, saknar honom. 6 år sedan han dog nu.
Jag var så jävla gangster när jag var liten!
Jag och Linnea eller "Ninni" som jag brukade kalla henne.

1a bilden: Någon jag umgås väldigt mycket med

Jonna Forsberg, ni kanske känner henne?

Kloka ord


I don't regret my past I just regret the time I've wasted with the wrong people!

Läste de här på facebook tyckte de var kloka, tänk på det när ni säger att ni ångrar allt det gamla.

No one's gonna love you

En av mina favorit låtar
It's looking like a limb torn off
Or altogether just taken apart
We're reeling through an endless fall
We are the ever-living ghost of what once was

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

And anything to make you smile
It is my better side of you to admire
But they should never take so long
Just to be over then back to another one

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

But someone,
They could have warned you
When things start splitting at the seams and now
The whole thing's tumbling down
Things start splitting at the seams and now
If things start splitting at the seams and now,
It's tumbling down
Hard.

Anything to make you smile
You are the ever-living ghost of what once was
I never want to hear you say
That you'd be better off
Or you liked it that way

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

But someone
They should have warned you
When things start splitting at the seams and now
The whole thing's tumbling down
Things start splitting at the seams and now
If things start splitting at the seams and now,
It's tumbling down
HardDag 23 - Någonting jag vill mer än allt annat just nu

Det har alltid varit en häst. Det har alltid varit och kommer nog länge att vara det som jag önskar mig mest av allt. Sedan jag var 3 och ville bli ridandepolis så har det varje födelsedag och julafton stått "En häst" högst upp på min önskelista. Jag har testa att ha några medryttarhästar och det har fått mig att inse att jag skulle kunskapsmässigt kunna ha en häst. Men min tid räcker inte till. Skolsyster har haft prat med mig och att jag måste stressa mindre. Men jag bryr mig fan inte! Jag vill ha en häst. Men en dag så ska jag ha en. Jag har även hittat den rasen som passar mig bäst. Fullblod, inte någon jävla sprettig arab utan ett Engelskt Fullblod. Det är så otroligt snygga, nätta och hetlevererade med mycket temperament, precis som jag vill ha det. Jag har inte ridit ett enda fullblod som jag inte gillat. Man ska ha en hundras som passar en till utseendet och jag tror att det samma gäller med hästar, Fullblod är smala, rätt stora och otroligt snabba. Jag är väl inte otroligt snabb men rätt så. haha. Fullblod är även den ultimata rasen för Fälttävlan som jag vill tävla.
Så, någon som har lust att köpa en till mig?

Någon som jag umgås mycket med

Fanny Björkman, hmm Ser hon bekant ut? haha


Bilden är hämnd för Fanys osmikrande på mig!

25- Oskar Linnros

Bästa låten från albumet!

21 dagar i bilder

Fanny gör ju de här så varför inte ta efter när jag har omkring 3000 bilder. Förändrar lite och lägger till lite dock.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på någon i din familj.
3e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: Du och någon klasskompis.
12e bilden: En tid som du skämms över
13e bilden: Något som präglat/förändrat ditt liv
14e bilden: En bild från en högtid
15e bilden: En bild på mig helt neutral
16e bilden: En bild på något som gör dig glad
17e bilden: En bild på något du brukade göra.
18e bilden: Det här var jag idag
19e bilden: 4 bilder från 2010, en för varje årstid
20e bilden: En bild från något du inte kommer glömma
21a bilden: En bild på någon du älskar


Internet

Lyckats fixa lite internet nu när jag är hemma, ligger i sängen och vrider mig av smärta. Har inte sovit så mycket i natt och kunde knappt ställa mig upp i går kväll. Jag kom med nöd och näppe upp imorse för att knapra smärtstillande, värma vetekudden, uträtta behov och äta frukost eftersom jag skippade middagen igår och åt frukt till lunch. Men det blir ingen skola för mig idag. Måste erkänna att jag saknar min galna klass, de gör en så glad. Idag blir det till att röja plugg och sedan ska jag fixa en massa bilder till er här och rensa lite på datan.

Bilder

Såg en grej på en annan blogg. Där man lägger ut en bild för varje kategori. Så tänkte att jag också kunde göra det eftersom jag mest har gamla bilder på min data.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på någon i din familj.
3e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: Du och någon klasskompis.

Take a bite of my heart tonight

Shit vad jag har varit trött den senaste tiden. Jag sover verkligen för lite, pratade med skolsyster om att jag är så stressad och inte sover + lite annat ni inte behöver veta om, haha. Men jag måste börja sova minst 8 helst 9 timmar per dygn. Just nu sover jag ca 5-6 timmar om jag har tur. Jag är så extremt otaggad på att plugga och sen när jag ska sova så tänker jag att jag måste göra det och ser till att göra det och då är klockan mycket. Istället sover jag på bussen till och från skolan, hehe. Så nu ska jag försöka läsa i engelskaboken innan jag somnar. 

Imorgon ska en kompis som går i 9an i min gamla skola vara på besök hos oss på IKG. Så alla små sammare ni får ta och vara snälla mot Julia.
Förlåt för tråkig uppdatering, men jag har ingen ork just nu. Är bara trött.

Gamla minnen

Efter skolan så var jag och fikade med Linnea som var min bästavän när jag var jätteliten. Det var verkligen mysigt att sitta där och prata massa minnen. Helt stört hur man kan komma ihåg så mycket ifrån när man var så liten. Det konstigaste är nog att jag minn exakt hur allt såg ut i vår lägenhet och massa andra helt sjuka saker. Det finns mycket blider på oss när vi var små där vi åker pulka, är och badar och gör massa andra sjuka saker.  Jag var ju bara 5 när jag fylttade från Sköndal. Det var hur kul som helst att träffa henne efter alla dessa år och vi bestämmde att vi ska träffas snart igen. Då kanske jag ska åka till Sköndal. Det kommer bli så himla mycket minnen. Min Farmor och Farfar bor fortfarande där men det var ändå längsedan jag var där.
Haha, kolla hur små vi var lixom.

avskyn över att vara kvinna

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Har mensvärk och det gör så ont att jag ligger och gråter smärttårar, jag vågar inte äta för de lär komma upp igen och jag kan inte sitta upp, ännu mindre koncentrera mig på läxförhöret imorgon. Jag kommer inte lyckas alls. Pontus ringde och fråga hur de var med mig och jag fräste illa mot honom, smärtan gör mig otrevlig men jag försöker vara glad och trevligt. Tur att man har det 4 gånger om året nu för tiden, men fy i helvetet vad det gör ont. Det lär bli värre imorgon och jag tvivlar om jag kan gå till skolan då inga värktabletter hjälper... Mysigt! / Jonna

2 månader

Idag har jag och Alex varit tillsammans i två månader. Jonna och Pontus har också varit tillsammans lika länge då, jävla wannabes, haha. Det här 2 månaderna har varit några av de bästa i mitt liv, och jag hoppas att det blir fler.
Jag älskar min rymdiga Lasse.

2 månader sedan, hahaha, en av de mest störda saker jag varit med om. Det var faktiskt läskigt...
För de som inte fattar det så är et ifrån en skvallerblogg i nacka. Som la upp det här någon minut efter facebook. Hjälp....Dag 23 - Min favorit årstid och varför

Jag kan ju inget annat än säga att jag älskar sommaren. Ja är ju född mitt i sommaren också. Men jag hatar när det är kallt, jag fryser nämligen konstant. Vem vill lixom inte ha sommar, sol, lov och bara kunna göra vad fan man vill? Rätt skönt tycker jag. Fast skulle inte vintern vara så kall och jobbig så skulle man nog inte uppskatta sommaren lika mycket. Men jag förstår verkligen inte hur man kan föredra vintern före sommaren. Som igår så somnade jag på bussen hem från Alex och åkte en hållplats för långt ch fick gå hem, det var så jävla kallt! Inte roligt alls, nej sommar ska det vara, helt klart.
När har sommarvärmen tänkt och komma till Sverige i år då?
Jag saknar den...

Your Song- EllieGoulding


Fortfarande Internetlös

Ja då sitter man i skolan och är fortfarande internetlös där hemma. Har ju en massa bilder och så till er. Men nu måste vi springa iväg till biologi lektionen där vi kollar på historiens sämsta film som jag sätt två gånger. Sen har vi matte prov önska oss lycka till!

/JONNA

God Morgon alla fina

Jag har lite tråkigt fram tills bussen går så ja. hej hej. I dag har jag och min älskling 2 månader. Sen ska jag fika med en väldigt gammal barndomsvän som jag inte har träffat sen jag var typ 10 år. Hon hittade mig på facebook, så det ska bli roligt. Ninni var nämligen min bästa vän när jag bodde i sköndal och vi träffades första gången när vi var ett halv år tror jag. Våra föräldrar var bra vänner och vi bodde nära varandra. Så vi var rätt ofta med varandra. Nu går hon i nacka gymnasium och tyckte det var konstigt att jag inte gick där. Så nu ska jag gå till bussen.
Det behöver inte snöa mer just nu! Men vädret håller tydligen inte på mig...

Benjis mössa aka Fannys nya pundarmössa

Idag under mattelektionen hade Kim bejins mössa på sig och vi insåg att det fanns två hål i den där två sömmar tar slut. Så vi satt och lekte med den och till slut hamnade den på mitt huvud och sen drog vi ut två slingor av mitt hår genom dessa hål och jag var även tvungen att vika upp kanten på en för att den är så stor för mig. Unbder Temalektionen så blev dessa slingor en fin rosset, haha. Kim och Benji fick ta lite mindre smickarande blirde på mig i den, men men. Det var stlrt roligt! Haha
Jag bjuder på de här extremt vackra bilderna på mig, men va fan, haha.
Ny profilbild? haha.

Alla Hjärtans dag

Ja idag var det ju alla hjärtans dag och som jag sa innan så är jag inte så romantisk av mig, haha och tycker att det är överskattat. Så jag och Lasse chillade bara hemma hos honom, men det var mys. Det är konstigt egentligen att jag inte är så romantisk av mig, jag menar de flesta tjejer jag känner förutom Emma är det. Hahahaha! Men eftersom jag inte är så romantiskt av mig får jag väl citera någon som är det. 

" So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world"

En av de finaste sångerna som skrivits!
Och, nej jag har typ inga bilder på honom, haha.

Grattis Thess!

Idag var det Thess födelsedag! Grattis bästa Thess på din 17-årsdag! Nu är det lite mindre än ett halv år tills jag fyler 17, haha. Men idag var det Thess tur. Hoppas du fick många fina presenter!

Mobilblogg från en lägenhet på kungsholmen

Ligger i är för bekväm soffa i Pontus brors lägenhet och är extremt trött och mätt. Jag hade sålt mest av alla idag när jag var tvungen att gå, jag fick komentaren att jag var en av deras bästa försäljare och har fått med jobb. Över 600 har jag fått in men kunde fått ungefär 1500 men har man lovat att vara barnvakt och mysa med pojkvännen så har man. Fick världens finaste och enkla bukett av pontus idag! Precis som jag vill ha en, den var perfekt och helt underbar! Jag kan inte beskriva hur glad jag blev. Nu nattar Pontus hans brorson och vi ska se på film, men gissar på att han vägrar att se sex and the city så det blir nog flyga drake. Har ni en bra alla hjärtansdag? / Pussar Jonna

mobilblogg: arbeta och internetlös

Hej, jag har tyvärr inte haft något internet och inte kunnat uppdatera. Inga pengar hade jag på mobilen heller. Men nu kan jag göra en liten update på läget! Jag sitter på tunnelbamam och mår smått illa för jag är snurrig i huvudet av en kärring som rökte. Fan för nikotin överkänslighet. Jag är på väg till tcentralen för att jobba som evenemang försäljare. Jag fick då gå tidigare från skolan men de var en gång. Det blir väl några timmars jobb och sen ska jag äta mysig moiddag hos pojkvännens bror och passa deras son. Imorgon väntar matte prov och jag är sönderstressad och förstörd. Det betyder att jag sitter uppe till sent för provet! / Jonna

Dag 22 – En första

Oj, shit. Här vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, hehe. Men kan skriva om första gången jag börjage 1an i gymnasiet, haha. Det är faktiskt det bästa jag kommer å just nu. Jag kom inte in på mitt första handsval utan mina 295 poäng var 5 poäng för lite, men det var väl ändå tur det, haha. Så jag ringde min syo under sommaren och pratade med henneoch hon sa att jag skulle kolla efter skolor med lediga platser och jag fastnade för att IKG har så mycket på engelska och innan hade jag velat gå Natur utland där man åker till england 3 månader i 2an och pluggar där.

Så när jag kom första dagen kände jag ingen och jag var stört nervös. Jag satte mig vid närmaste bord och väntade på uppropet. Tyckte att jag såg en tjej med blont hår som jag kände igen (Jonna). Men när det visade sig att hon hette Johanna så tänkte jag att hon påminner säkert bara om henne. Dagen gick och jag pratade väl med rätt många i min klass tycker jag, med tanke på att jag kan vara rätt blyg i sånna situationer så. Efter skolan så stod Emma och Ene utan för skolan och vi gick och fikade.
Jag kunde inte ha fått en bättre klass!

Born this way- Lady Gaga

Jag kan inte sluta lyssna på den!

Tester på djur

En av mina vänner på Bdb (hehehe) Hade lagt ut massor med bilder på olika produkter som var testade på djur. Jag tycker att sånt här är skit hemskt. Jag menar smink och annat skit ska väl inte vara så farligt att man inte skulle kunna testa det på människor från början? Det är ju inte så att det ska kunna göra så att huden fräter eller något annat, så då kan man väl lika gärna gör det på frivilliga människor? Det finns säkert några frivillga som gör det mesta för pengar. Men de små djuren ska inte behöva testas med tydligen så farliga saker. Det är hemskt. Synd också att det är saker som är bra också. Även om de är små labbmöss som är uppfödda för att de ska testa saker på så är det fel. Fast det kan ju också jämföras med forskare som gör tester på möss, det är ju till och med värre.
Så dessa produkter ska vara testade på djur.

Animal- Neon Trees

Min nya favoritlåt! Älskar den!
Skulle inte vara helt fel om de kom till Peace and Love.

LalalalallalallalaLAMA

Nu ska jag våldta min säng, haha nej då. Men jag har nog blivit lite smittad av Pontus där, ärrad för livet alltså! Imorgon ska vi börja extra tidigt för att Leha ska snacka om något skol val med oss. Jag måste fråga henne lite om vad som krävs för att bli arkitekt för jag har försökt kolla men jag hittar inget. Sen har vi matte prov på tisdag, suck suck. På grejer vi gick igenom förra terminen, som att jag skulle kommaihåg det! Jag har faktiskt ett stört dåligt minne. Skyller på min pappa när det gäller det där, haha. Men nu ska jag sova och jag lär inte vara så pigg imorgon. Men sover man länge så blir det så. Jaja, onödigt inlägg men men. jag har lite små tråkigt, hahah. God natt i alla fall. 

BTW så har jag en ny favoritlåt, hehe och nej det är inte Lady Gagas Born this way även om den är jättebra, men den känns så i fredags, haha. Nej men vilken det är jag pratar om får ni veta imorogn för nu ska jag sova.

Bara jag som faktiskt blir rädd för skräckfilmer?

Oj oj oj! Hahaha. Störd lördag, haha! Verkligen störd! Varför slutar alltid lördagkvällar med att jag crashar hos folk? haha. Men jag var så jävla rädd igår, det va fan inte kul alltså. Jag klättrade på ryggstödet av ena fotöljen i Ponrus vardagsrum. Hahah, och min så kallade vän Jonna bara skrattade åt mig. Jag har nog aldrig skrikit så mycket till en film i hela mitt liv, eller kanske när jag och Ene kollade på "The Shining" i höstas. Så mitt under en av de läskigaste delarna så kommer Enes katt och bankar på fönsterrutan bakom TVn, shit vad vi skrek! 

Fanny och skräckfilmer är verkligen ingen bra kombination om man vill ha kvar sin hörsel. Det var as pinsamt i höstas när vi var några från klassen som kollade på skräckfilm och jag var den enda som skrek. Jag klara verkligen inte av det där överraskningsmomentet eller när man vet att något kommer att hända och så gör det det. Men det finns 3 skräckfilms upplevelser jag kommer ihåg speciellt. 

Första gången var när jag och Caisa tältade på vår tomt på Ingarö. I tältet hade vi tv och dvd så vi låg alltid och kollade på film. En kväll bestämmer vi oss för att kolla på "The ring 2" och sen på "The skeleton key". THe ring 2 hade jag redan sett, men the skeleton key, fy fan va rädd jag blev. Den handlar om någon typ av magi man bara kan bli drabbad av om man tror på det. Jag minns att Caisa gick ut och sov på vår stutsmatta och jag låg där själv i tältet och tänkte "jag tror inte på det, jag tror inte på det". Hahahaha.

Sen var när jag och några kompisar kollade på "The Blair Witch prodject". Som handlar om 4 personer som ska göra en film om en skog där det sägs spöka och sen häner det as läskiga saker för dem och en efter en försvinner de och till slut dör alla, haha. Men vi skulle i alla fall tälta sen och jag mins verkligen hur obahagligt det var att precis ha kollat på en film där det hände as läskiga saker när det tälta och sen sov vi i ett tält. 

Tredje gången var när jag och Caisa kollade på "My little eye" Det är typ som Big Brother fast 4 människor som lever i ett hus i ett ahlvår och vinner en halv miljon dollar om ingen lämnar det. Sen börjar det hände sjuka grejer och alla dör. Vi var så jävla rädda så när vi skulle sova så sov vi tillsammans i min säng. Oturligt nog för Caisa så somnade jag direkt så hon fick ligga där själv och vara rädd, haha.

Alla Hjärtans Dag!

Hello my friends!


Imorgon är det ALLA HJÄRTANS DAG! Kom ihåg att ge era älsklingar något som beskriver hur ni känner, och det behöver nödvändigtvis inte vara någon pojk-eller flickvän, det kan vara er bästa vän, er familj eller personen ni är kära i! Go for it!

Jag har förberett min present till min älskling sen i fredags! Den kommer vara rätt awesome! Aja, i fredags sov jag hos min käre far och blev firad redan då. Jag fick en dator! Glad Thess!


Jag fick en liten ASUS Eee! It rocks! och imorgon så kommer; Hannes (min underbaraste), Lil´Bro, mormor, morfar, Carl, Eva och Kim! I will be fun! Vi har bakat Cheesecake med lime, bullar och macarongs (HUR STAVAS DET?!) och ja, jag är väl medveten om att det låter som att jag ska ha ett kalas, men tro mig...det är SÅÅÅ mycket mer än det!

Och för er som inte fattat det så fyller jag år imorrn!


ARGH I HATE SPOTIFY REKLAM!


Juuust det, jag har  varit sjuk av halsfluss i sådär en vecka, mys mys! Dock så har jag återterupptäckt min kärlek till bland annat; The O.C, Christine och Rachel Ray! MEN jag vill då påpeka att jag har legat däckad i min säng varenda dag i hopp om att något änglalikt ska komma och ge mig en rejäl SuperIpren!

Aja, lite bilder från mitt sweet sixteen!Av någon konstig anledning så kan jag inte vända denna

HAHAHAHA till mitt försvar var det idrottsdag!

HAHA jag ÅT!


Jah, jag SKA lägga upp fler bilder när jag kommer in på min gamla dator sen! Men här är någrå från min nya!PUSSOCHKRAMSKUMBANAN!//Thessan

Ideal söndagen

Söndagar är likamed mysdagar. Man skall sova länge, dra sig i timmar. Sedan ska man äta frukost i slowmotion och läsa en tidning, helst ELLE och en massa mysigt sällskap. Två kannor te är ett måste och helst rosrade mackor med ost och marmelad. Sedan ska man inte sätta på sig kläder på några timmar, man ska i stället kolla fil och mysa i sängen. Inge smink, Inga Fancy kläder eller iordning gjort hår. Det är så en söndag skall vara.

0


Dagar genom mobil kameran del IIII


Inspiration 13.02.2011

wehartit

The History about my profile picturs on facebook

En del har hamnat konstigt då de används mer än en gång, eller tagits bort!
2008:
(egentligen från 2006)
2009:
2010:
2011:


Kortspel, Stephen King & Foodbabys

Nu ligger jag och Fanny i varsin säng i Pontus rum. Vi lyssnar på musik och pratar om typiska tjej grejer. Han själv duschar och klockan är halv två och ger i från sig en massa kontsiga ljud som få Fanny och jag att vika oss. Jag funderar på att läsa lite ELLE och Fanny 1984 men de slutar snarare med att vi kollar Pontus och Raye's galna film från nian, galet rolig.

Vi har ätit på tok för mycket onyttigheter i dag, men det ska vara så. Det slutade med att vi spelade kort i typ hundra år och skrattade ihjäl oss och jag fick anfall på Pontus. Efter åt kollade vi på Dreamcatcher och Fanny skrek som en liten rädd flicka. Hahah snacka om roligt. Sen så klart så behövde jag också göra det för att hon skrämde skiten ur mig. Jag hade ingen hörapparat och tvättade ansiktet och hör då inte att hon går in i badrummet. Jävla mig vad jag blev rädd, sket fan nästan på mig!

Godnatt från oss här i Hässelby Villastad!


Kladd-dag?

http://3tjejer.se/Index.aspx?article=220
Skön tant!
"funderar över en smink-fri dag"
- "Tänk om det fanns en dag då ingen sminkade sig. Tänk vad skönt det skulle vara!
Sen skulle man kunna ha en dag då man inte har BH, men det skulle ju vara konstigt.
Då skulle alla börja kladda på varandra kanske. Ja, det kanske bli Kladd-Dag.
Men det kanske inte vore så bra."

Så jävla skön tant! Jag dog typ när jag såg det där.  Ni måste kolla på alla filmklipp på den sida från "Arga Tanten". Jag typ dör av skratt, fast förvänta er inte för mycket. JAg kan ha rätt dålig humor, hehe...

Middag

Just nu lagar jag och Pontus middag, det blir min favorit maträtt Tortillas. Det är så underbart gott och enkelt! I högtalarna ljuder Coldplay och chipsen står på bordet och dippen är klar! Det blir en riktig myskväll så att säga. Nu ska vi väll fortsätta med maten så vi kan kolla på Born, någon som vet något om den? Pontus vill nämligen inte berätta om den men han säger att jag kommer tycka om den, men aja vi får se.


Kyss Johanna

http://publishme.se/1814191/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
Galet snygga smycken! Hos Kyss Johanna!

Dagar genom mobil kameran del III

 


Rädda mig!

Jag har så extremt tråkigt så det finns inte! Jag undrar varför folk ska ha så svårt att svara i mobilen! Nästan så jag ringer min Mamma bara för att ha någon att prata med och då är det illa! Jag var ju hemma hela kvällen igår, rätt skönt, men nu är jag så rastlös så att jag stutsar runt på mitt rum. Har redan grävt igenom min garderob i jack på lite bortglömda kläder. Nu har jag kollat igenom allt flera gånger. Jag har definitivt ingen lust att städa, kolla på film eller något sådant. Jag vill ut! Jag vill inte sitta hemma och dega, jag förstår inte hur jag kunde vara hemma en hel helg förut. Helt sjukt! Jag vill verkligen inte vara hemma ikväll igen! Men eftersom ingen svarar eller ska göra något annat, suck. Så får jag väl åka in och hjälpa till på Zinken...

Regular Ordinary Swedish Meal Time

Hahahahaha! Klockren!

Huvudvärk

Hej allihopa, det blev inge kyrka för mig idag. Det var krångel med bussarna och dessutom vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk. Har druckit en massa vatten, petat i mig alvedon, ätit och sovit och hoppas på att det blir bättre nu. Uppdatering får ske under dagen, nu ska vi till affären och handla dipp och panta flaskor.

Sista U-sek mötet

Nu har jag precis varit nere i stallet på mitt sista U-sek möte som medlem i styrelsen. Jag har haft väldigt dåligt samvete över att jag inte har hunnit komma på mötena eller aktiviteterna, men jag måste faktiskt skylla på skolan där. Därför var jag tvungen att tvinga mig upp tidigt och promenera ner till stallet. Tar bara 20 min att gå. Det var nästan lite tråkigt att det var mitt sista möte men det känns skönt att slippa känna skuldkänslor över att man inte är tillräckligt insatt i allt. Det har ändå varit roligt att sitta i styrelsen, man har läry sig att ta mer ansvar och att man klarar av saker som man faktiskt inte trodde skulle göra. Som ex. att ta hand om 30 barn utan att någon gjorde sig illa eller började gråta, haha. Eller på spökrundan var det några som började gråta för att de blev så rädda, men men.

Inspiration 12.02.2011

wehartit

Tidsinställt: Hoppas på bussar

Godmorgon, nu hoppas jag att bussarna och tunnelbanan går så jag kommer in till staden och kan ta hand om konfrimanderna. Håller ni tummarna! Hahah. Klockan är Halv 7 och jag är förhoppningsvis och troligen vaken... En LÖRDAG.

Myskväll hos P

Hej nu sitter vi här fulla av mat och chips, med vi så menar jag Kim, CJ, Pontus, Benjamin, Benjamin och jag.
Jag känner mig fet som en ko men aja. Imorgon så skall jag ta hand om konfirmander och ag bör åka här ifrån vid 8. Suck. Men det gör inget för jag får spendera två underbara nätter med min pojkvän och fira en månadsdag med god mat.
Nu ska jag slakta folk i Golf på Wii. Sov gott mina kära!
Så här gör de kanske med mig imorgon

Ett riktigt I-landsproblem

Jag vet att det här inte är någon hästblogg, men jag har plågat min pojkvän med diskutionen hur jag ska göra med mina ridstövlar. Det är nämligen så att jag har haft sönder mina "Tretorn comfort" och de är seriöst de skönaste jag någonsin har ridit i. Men jag har haft sönder dem och de ha blivit för korta eftersom de har blivit mjuka nu. Jag klarar inte av ridstövlar som är förkorta jag tycker det är hur ful som helst. Och JA det är viktigt att ha snygga ridkläder.

Men då är frågan hur jag ska göra. Om jag ska laga mina stövlar och leva med att de är för korta eller köpa mig ett par riktiga läderstövlar? Just nu ser det mer ut som jag tänker spara ihop till ett par nya. Men jag är väldigt osäker. Och om jag ska köpa nya vilket märke och vilken modell ska jag ha? Jag har problemet att jag har små fötter och långa smala ben. De flesta stövlar som finns är därför för korta i skaftet för mig. Jag har hittat 3 modeller som jag vet skulle fungera. Men jag vet inte om jag vill byta märke på stövlarna och då köpa ett par andra tretorn eller om jag ska köpa ett par Mountain Horse, Grand prix eller De Niro?

Helst skulle jag vilja ha ett par De Niro, men de kostar rätt mycket, hehe. Sen så kanske de skulle bli lite korta i skaftet. Därför funderar jag på ett par Grand prix som jag bara sett på ett ställe och jag är rätt säker på att de inte säljs längre. Men sen finns Mountain horse supreme hingrider som skulle passa väldigt bra tror jag men de kostar rätt mycket de med. Alla stövlar jag har nämnt kostar runt 3500-4000 kr så ni fattar ju att jag vill vara helt hundra på den stöveln jag vill ha.

Sen så har Tretorn förbättrat kvalitén på sina stövlar nu och då funderar jag på om jag ska köpa ett par Tretorn Advance eller kanske till och med ett par Tretorn Falsterbo? Advance kostar runt 3000 vilket jag tycker är helt ok, för en sån bra stövel. Men igen, den är lite kort och tycker inte att de passar till dressyr. Därför skulle jag vilja ha ett par läderstövlar.

Så nu frågar jag er, vilka av dessa stövlar tycker ni är snyggast?


1. De Niro Agusto 2. Mountain Horse Supreme high rider

3. Tretorn Advance 4. Tretorn Falsterbo (mycket snyggare i verkligheten)


Alla Hjärtans dag

Jag måste verkligen säga att jag tycker att alla hjärtans dag är överskattat. Jag menar med pressenter och så, haha. Jag tycker det är överskattat med presenter. Inte när det gäller att mina föräldrar ger mig presenter, men men. Hahah. Men jag hade uppskattat mer att bli överraskad någon helt random dag. Jag är faktiskt inte alls så romantisk eller något sådant, haha. Det betyder inte att jag inte uppskattar om någon är det, men jag gillar inte när någon betalar min mat eller när någon köper mig blommer eller sånt. Visst är det en fin grej, men inte alltid. Det känns lixom så tvingat på sånna här dagar. Det är nog det jag ogillar mest med det, det ska komma naturligt inte alls så påtvingat som det blir på alla hjärtans dag.

Born this way

Idag släpptes Lady Gagas nya singel "Born this way". Har verkligen väntat på den och måste säga att mitt första intryck var att jag blev lite besviken. För det är inte någon riktig Gaga-låt, men ju mer jag lyssnar på den desto mer gillar jag den! Den fastnar verkligen, haha.

Jag har lyssnat lite mer på den nu och jag verkligen älskar den redan.

Här kan du lyssna på låten:
http://www.ladygaga.com/bornthisway/index.htm

Snön gjorde kaos med SL

Shit vilket kaos det har varit hela dagen! Pappa fick ju skotta fram bilen och så. Så jag kom oturligt nog till skolan. Men när jag kommer dit så har inte vår mattelärare kommit så vi var våran vanliga vikare. Sen hade jag spanske i 20 min. Efter det stängde skolan för att matbilen inte kunde komma fram, idag igen. Så jag fick gå till pappa pch tigga lite rikskuponger. Åt i liljeholmstorget och "hängde" där tills mina bussar började gå igen. Köpte ett as nice halsband, som jag är helt in love with. 

Just nu sitter jag och lyssnar på min Peace and Love lista, men ska snart kolla på film. Kände mig extremt trött idag och nästan sjuk. Så jag är nog bara hemma i kväll och chillar inför morgondagens U-sek möte i stallet. Det jag känner just nu: SOOOOOOVA! hahha.
Ibland är inte min mobilkamera så dålig, haha.

Dagar genom mobil kameran del II


Låtarna på min P&L spotifylista

Peace and Love 2011

Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
Daniel Adams-Ray – Lilla lady
Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan
Daniel Adams-Ray – Dum av dig
Daniel Adams-Ray – Gryningspyromanen

Håkan Hellström – Kom Igen Lena!
Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt
Håkan Hellström – Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg

Oskar Linnros – Från och med Du
Oskar Linnros – Genom eld
Oskar Linnros – Ack, Sundbyberg
Oskar Linnros – 25

30 Seconds To Mars – Kings and Queens
30 Seconds To Mars – Closer To The Edge
30 Seconds To Mars – This Is War
30 Seconds To Mars – Hurricane
30 Seconds To Mars – The Kill (Bury Me)

Kings Of Leon – Use Somebody
Kings Of Leon – Sex On Fire
Kings Of Leon – Pyro
Kings Of Leon – Radioactive
Kings Of Leon – The End

Journey – Don't Stop Believin'
Journey – Any Way You Want It
Journey – Separate Ways
Journey – Wheel In The Sky
Journey – Faithfully

Maskinen – Segertåget
Maskinen – Buffalo Blues
Maskinen – Alla som inte dansar
Maskinen – Kärlek Vid Sista Ögonkastet
Maskinen – Pengar

Petter – Längesen
Petter – Logiskt
Petter – Fredrik Snortare och Cecilia Synd

The Sounds – Living In America
The Sounds – Tony The Beat
The Sounds – Painted By Numbers
The Sounds – No One Sleeps When I'm Awake
The Sounds – Beatbox

Kapten Röd – Stjärnorna Finns Här
Kapten Röd – 1.000.000 Nollor
Kapten Röd – Trasig
Kapten Röd – Du E La Go
Kapten Röd – Kallakallacka

Mando Diao – Dance With Somebody - Radio Version
Mando Diao – Gloria
Mando Diao – Long Before Rock'n'Roll
Mando Diao – Mr Moon
Mando Diao – God Knows

Inspiration 11.02.2011

wehartit

Kärlek till handgjorda smyken

från här

Svar på tal!

Hej, Vad vi känner behov av att skriva skriver vi på bloggen. Jag vet inte om du har läst om 30 dagar, där skriver du om olika ämnen under 30 dagar. Det har Fanny gjort i det här inlägget och då var hon ärlig. Det är bra att vara ärlig och inget fel att skriva som det är! Det är helt enkelt ens eget val vad man skriver! Tack för din fråga!Skolan

Nu har jag anlänt till skolan, har på vägen halkat ner för en trappa. Men det är lungt. Kan meddela att det är 6 elever i skolan för tillfället och då är jag inkluderad... Ja har sett en personal och en lärare. Herregud! Ingen från min klass är här! Det var det jag hade att säga.


Michel, Jag och Anik!


Snöstorm

Det är snöstorm ute! Eller ja nästan i alla fall. Det snörar som in i hevetet och jag får smått panik av det här. Som många vet så har jag utvecklat någon typ av snöfobi. Men de får väll gå. Dock får jag inte sova hos pojkvännen ikväll och resten av helgen som det var bestämt. Vi som skulle laga god mat, ha myskväll med film och allt. Men jag skall upp imorgon och infinna mig i kyrkan för att ta hand om påskkonfirmander. Men imorgon hoppas jag att jag får komma dit, även om jag kommer att få gå från vällingby till Hässelby villa stad. Inte roligt kan jag säga.

Det går nämligen inga bussar, skrattade ihjäl mig idag när jag gick in på Sl.se och kollade trafiken. Oj vad bussar som var inställda,  kolla bilden här nedanför får ni se! Det var "inga" störningar på tunnelbanan, de tror jag knappast på så åker till skolan tidigare. Därför måste jag lägga på en rem nu (mitt favorituttryck)!

Thess kommer upp till ytan igen!

Hej hej alla! Jag har varit försvunnen här på bloggen ett tag, måste ju vänta på något intressant att skriva om (HAHA för jag kan inte skriva om min vardag, den är så tråkig) Jag har nu varit sjuk i en vecka (ooh...intressant, nej men det är relativt komplicerat. Måndag: Jag var i skolan! Yaaay! Men hade ont i en tand och försökte få tag på en tandläkare. Började må illa på kvällen! Tisdag: Hade jätte ont i min tand, åkte till folktandvården som bedövade min mun och vi behöver inte gå in på mer detaljer. Onsdag: Mådde illa, låg ner hela dagen, på natten fick jag hög feber, ont i hela kroppen, nackspärr och panik! Låg och hyperventilerade! Torsdag: var hos lärkaren, OJJ JAG HAR HALSFLUSS! Såå jag går på penicillin nu i tio dagar! Yaaay! Men aja, det är min B-day på måndag! See you then! BTW, JAG KOMMER INTE GÅ TILL SKOLAN IDAG!

Otur i turen

All busstrafik i nacka/värmdö är inställd idag. Så pratade jag med pappa om att jag skulle sova lite till. Men nyss kom han in och väckte mig och sa att om 1 timma när han har skottat så kan han skjutsa mig till skolan. Jag som ville sova mera! Men tydligen inte. Jag undrar hur många de kommer vara i skolan när jag kommer dit? //Fanny

Dagar genom mobil kameran del 1

Ibland har jag inte med mig min stora kamera till skolan så brukar jag fotografera med min super roliga foto app på Mobilen. Här har ni några bilder, resterande kommer upp under de närmaste dagarna.

Mysa

Godnatt alla fina bloggläsare som hängt kvar nu när uppdateringen svajat! Jag ska krypa till korgs efter alldeles för mycket mys och plugg i pojkvännens glömda tjocktröja. Jag är klar med min novell som jag började på idag, jag hade skrivit en annan som nästan var klar men jag fick världens ide idag och skrev den nya i stället. Hade ett samtal med min vännina Evelina idag och jag blev riktigt glad och förbannat. Jag blev förbannad på främst en person men sedan tcå andra och nästan Evelinaa och en annan vännin för att hållt det ifrån mig. Men jag förstår varför! För jag borde inte bry mig om de här människorna men jag har så svårt att sluta. En av öina sämsta egenskaper, bryr mig för mycket om andra och kan inte sluta bry mig... Men nu ska jag försöka sova vakna pigg imorgon. Godnatt / Mobilbloggande Jonna. P.s. Dagens skönaste komentar var, jaha då ska jag ligga och dra mig i blyläpparna tills du har tid och svara på frågan!

Dag 21 – Det här får mig att gråta

Riktigt sorliga filmer, haha. Jag blir helt inne i filmer, precis som att jag skriker som en liten flicka när jag blir rädd för något i en skräckfilm så gråter jag helt okontrolerat i filmer. Kan säga att jag aldrig har gråtit så mycket till en film som när jag såg på "PS. I love you". Grät verkligen från början till slut. Men det är en väldigt bra film också. 

Men jag börjar inte gråta jättelätt i verkligheten. Men när jag väl börjar är det svårt att få stopp på det. Den enda person som kan få mig så arg så att jag börjar gråta är min Mamma. Jag vet inte varför men ofta eller nästan alltid när vi argumenterar om något så börjar jag gråta, det är helt stört. Men då har hon alltid varit så "snäll" enda sen jag var liten att skrika på mig "Men sluta gråt nu Fanny" Kan säga att det gjorde verkligen saken bättre... Hahahhaahha. 

Jag blir även väldigt upprörd när jag tycker att Mamma eller Jukka behandlar någon av mina bröder fel. Jag vet inte riktigt varför, men jag blir bara så ledsen då. För jag känner sån empati för mina bröder, eftersom jag inte tycker att det är deras fel att de är helt galna. Utan det är Mamma och Jukkas fel att de inte har uppfostrat dem bra från början. Som på julafton när de hade bråkat hela dagen knuffade Mamma min ena lillebror i en snöhög för att han slog min mista lillebror, då började jag gråta för att jag blev så arg på henne. Man knuffar fan inte sitt barn i en snöhög så att den blir blöt och kanske sjuk.

Min ögonsten

Jag vet att den största delen av er läsare inte bryr er ett skit om hästar. Men hästar är en del av mitt liv och idag råkar det vara så att jag skulle kunnd dö av lycka för att det gick så bra idag. Jag red Queen som vanligt, haha. Vi hoppade och tränade på vägar, tempo, kontroll och följsamhet. Lilltjejen var surare än vanligt och definitivt mer taggad än vanligt, men det gick verkligen as bra. Hon brukar ha en tendens att stanna framför hindrena ibland, men inte idag! Hon tvekade inte en enda gång min lilla älskling. Hon bara flög över med sin konstiga hoppteknik.

Ida la upp sista hindret på 1m och jag var inte riktigt säker på om jag skulle ta det med Queen eftersom hon kan stanna. Men eftersom Ida inte sa något så körde ja på. Skoja inte vad hon tog i min lilla tjej! Eftersom hon inte lyfter på benenordentligt så måste hon hoppa högre för att inte riva och Ida sa att hon måste ha hoppat minst 1,30 m upp. Haha, min lilla mupp fattar inte riktigt att det blir lättare om man lyfter på benen lite mer. Men jag måste berömma mig själv med att säga att jag faktiskt lyckades hänga med bra även om den lilla tanten överhoppade rätt bra. 

Pratade även med Ida i fall jag skulle önska Queen till kvalet och Ida tyckte verkligen att jag skulle göra det. Att jag i sånna fall skulle få hoppa fram lite mer än alla andra för att hon måste komma in i ett bra flyt och så. Men Sen var jag lite osäker på höjden innan, men nu när jag vett att vi klarar 1 m utan att hon tvekar så känns 80 cm definitivt inte som ett problem. Bara att hon kan bli lite sprining så att jag håller ett jämt tempo är jätteviktigt annars kommer hon stanna. Men Ida tyckte verkligen att jag ska önska henne. Det känns ju verkligen positivt när ens tränare tycker att det går bra.


Pappa filmade en hoppträning med Queen innan jul. Det känns bättre nu!

Inspiration 10.02.2011

Wehartit

Mobilskydd

Fick mitt rosa fina mobil skydd idag! Blev superglad! Den var så fin, men jag var tvungen att demortera den lite så att den gick att öppna. Här får ni lite fula webcam bilder och så ska jag fota den bättre senare.

Det finns nog ingen som är lika duktig som jag, haha!

Först trodde jag att jag hade tappat mina nycklar, eftersom min jackficka var öppen när jag kom till skåpet. Jag brukar alltid ha mina nycklar i min vänstra jackficka när jag har jackan på mig och eftersom det snöade när vi skulle till gympan så trog jag med den. När vi då komemr tillbaka till skolan så hittar jag inte mina nycklar, hela nyckelknippan då. med nycklar till Lillebo, Gustavsberg, Kungsholmen, Zinken och mitt skåp. Jag skulle helt enkelt vara rätt körd om jag tappade dem. Jag får seriös panik när jag inte hittar dem. Men som tur så har Jonna min extranyckel.

Under Historialektionen ringer jag vår mentor Matts som är gympalärare och frågar om han kan kolla om jag tappat mina nycklar där jag hade min jacka. Jag försöker förklara vart jag hade jackan och det, men han fattade inte riktigt men skulle kolla där hon trodde att de kunde vara, så skulle han ge dem till mig imorgon ifall han hittade dem. Men jag vill ju veta så fort som möjligt i fall de inte var där. Så efter Histiórian ringer jag igen, men samtidigt som jag ringer inser jag att nycklarna ligger i min jeansficka... Så jävla bra där. Jag hinner i alla fall lägga på innan han svarar, hehe.

Jag är så jävla klantig, förra veckan glömde jag mobilen i skolan den här veckan tror jag att jag har tappat mina nycklar. jag tappade mitt busskort som inte ens hade börjat gälla, på nyår. Det går nog inte att räkana på en hand hur många mobiler jag har tappat eller hafy sönder. Det är sjukt. Jag vet inte varför det blir så här. Men jag brukar ofta hitta mina saker igen, vilket är jävla tur. Tror det är ca 3 av 5 gånger jag har tappat mobilen på bussen och fått tillbaka den.

Nu ska jag ändra lite på min novell som min historialärare tyckte var för lik en film, fast fel film jag hämtade mest insperation ifrån... aja så nu spränger min karaktär lite tunnlar och knarkar! Tack tack...


Pojkvänner och deras familjer

Jag har det ständiga problemet med om min pojkväns familj tycker om mig. Ibland tror jag det hatar mig, får lite smått ångest. Man vill ju verkligen att pojkvännens familj ska tycka om en, för inget förhållande fungerar ju utan att ens pojkväns familj accepterar och tycker om en. Men hur vet man vad de tycker? Hur svårt är det egentligen inte att veta?

Jag vet att mitt ex familj tyckte om mig, de visade det. Och jag menar verkligen visade det. Än idag så har jag kontakt med hans familj då det blev som en extra familj för mig. Ta mig rätt med kontakt,det är inte så att vi ringer varandra varje vecka osv. Men jag hör av dem ibland. Kanske var det så att de tyckte om mig mer för att de kände mina föräldrar? Inte vet jag.

Nu är det inte så att jag inte tror att Pontus föräldrar inte tycker om mig... Men man undrar ju alltid!


Random bild på Pontus dator...


Naturare ftw!

Nu har vi tema, tåååååkigt. Är faktiskt inte lika trött idag. Varför får vi ettor skäll hela tiden? hehe. Vi är ju jättelugna och tysta, eller? Speciellt vi N1or, vi är oskyldigast av alla. Det är inte alls så att vi som 1 klass är mer hägljudda än Sam som är 2 klasser, hehe. Vi är ju sååååå mycket coolare också. Naturare fot the wiiiiiinnnnnnnn!

Från KNC i höstas.


Tidsinställt: goder morgon

Godmorgon, Nu springer jag säkert runt och gör mig klar inför dagens skoldag. Det står bland annat gymnastik på schemat. Det är ganska stressigt här på morgonen. Pontus har ca 45 minuter till skolan och 3 byten, då kan man säga att jag har värsta lyxen som bor en kvart med tunnelbana från skolan och inte behöver byta linje. Hoppas eran morgon blir fantastiskt mysig mina vänner och ramla inte i halkan (nu kör vi på en xD-gubbe)


Trötta dagen?

Det verkar som det är fler en jag som varit trött idag, Fanny med! Jag vett inte vad det var med mig inatt men sova kunde jag inte! Nu ska jag snart försöka sova lite, här hemma hos Pontus.
Det är också en förklaring på min urusla uppdatering, jag tror att både Fanny och jag är smått stressade och trötta just nu. Men det kommer med ska ni se. Jag känner mig oinspirerad till fotografier och tiden räcker inte till.

Det interessanta med idag var väll att jag var med och teckande mitt första företag, endast 16 år gamal. Jag tecknade Elevkåren på vår skola som jag för övrigt är kassörska i. Det var roligt och vi får se vart det här leder nu då.
Hoppas ni har överseende med den tråkiga och dåliga uppdateringen!


Liten och ynklig

Hahaha, bra Fanny! Jag lyckades somna medans jag höll på att slå upp engelska glosorna. Sov i nästan 1 timma. Så fail! Fast jag lär ju int eha några broblem med att sova ikväll ändå, så trött som jag är. Nu passar jag på att lägga ut cambilderna från idag, vi är ju stört snygga på dem, hahhahahhahahhaha.

bläääää, internet vill inte sammarbeta med att lädda upp bilderna så jag gör det senare. just nu är jag så tröttgnällig och tål inte motgångar, haha. Så extremt ynklig man kan vara.
(jag måste säga att iinternet explorer är det sämsta någonsin, DAMP!!!!!!!)


Trött som fan, somnade på bussen. Som vanligt

Hemma från skolan nu, haha. K bry! Men men hade Up-grades till halv 6 varför är det ttyp alltid jag och någon till som sitter kvar och pluggar där? haha. Förra veckan var det Jonna idag var det Kim. Men men det är trevligt med lite sällskap. Jag läste den extremt råkiga boken 18984 och höll på att somna. Fast jag måste säga att boken börjar bli lite mer intressant nu, men jag somnare fortfarande. Men i alla fall, så kände jag för att spela lie piano, men elpianot i Delta fungerade inte, som vanligt. Suck...

Nu ska jag översätta klart engelska läxan, lägga in spanska glosorna på glosboken.se (hahahaha) och fixa med mitt CV. Så nu har jag inte tid mer med er för tillfället, hihihi.

Bild från idag när vi lekte med min webcamera. Lägger ut restan senare.


Benji videobloggar


Dag 20 – Det här får mig att må bättre

Det här lär väl kanske inte vara så kul att läsa då jag inte riktigt vet hur jag ska få ihop det till en löpande text. Men här är i alla fall det som får mig att må bättre: Hästar, Alex, Musik, bra Vänner och köpa fina kläder. Sen kan man ju gå lite djupare på vad det är med det jag gillar. Men det är jag för lat för att göra, haha. Jag blir i alla fall lycklig av de här "sakerna". Blir man lycklig av det så borde det väl få migatt må bättre? Även om jag väldig sällan är på riktigt pissigt humör eller mår riktigt dåligt.


mobilbloggning

Godmorgon allihopa, det blev inte mycket updatering igår då jag kände mig hängig och sedan sov hos Pontus. Jag klarar näligen inte att bo ennsam med min far. Men de är ett familje problem! Nu har jag civics som alla vet är mitt 'favorit ämne', host host host! Oj förlåt jag satte något i halsen, heergud vilken hist attck host host host! Avskyr det men ska försöka lyssna och tycka det är interessant! Vi hörs under dagen! / Jonna

Dag 19 – Det här upprör mig

Pedofiler. Skoja inte hur arg jag blir över sånt här. Jag förstår inte hur man kan göra så mot ett barn. Ett barn ska få vara barn och slippa behöva må dåligt. men att utsätta ett barn för något som ger den hemska minnen för livet gör mig så jävla förbannad. Jag citerar Isabell haha "jag skulle utan problem kunna sitta i fängelse för att ha dödat en pedofil". Nu säger jag inte att jag ska gå och döda en pedofil, men jag tycker bara det är så sjuk hur man skulle kunna göra något sånt.

Jag har faktiskt blivit uppringd av en pedofil. Det är intre i närheten lika hemst som att bli våldtagen av en kan jag tänka mig. Men jag minns hur dåligt jag mådde över det han sa till mig, så jag vill inte ens tänka hur dåligt man skulle må efter ett övergrepp.

Min medryttarhäst Klorin skulle flytta till Mariefred och jag la ut en annons på en större hästsida, om att jag letade efter en ny. Jag hade glömt att klicka att jag inte ville att mitt telefonnummer skulle synas. Men jag mins att jag inte ville att det skulle göra det. Men i alla fall, så ringer den här jäveln och väcker mig en lördag. Sa att han flickvän letade medryttare till sina tävlingshästar men att hon var utomlands och letade nya hästar så det var därför hon inte ringde. Först verksde han rätt seriös, sen säger han att han hade pratat med en annan tjej om detta och hon hade tydligen lagt ut porrfilmer på youtube (?!) och så undrade han om jag hade lagtr ut något sånt. Jag svarade att det hade jag inte sen berättade han att han hade börjat runka när han snackade med henne i telefon samtidigt som han kollade på den där filmen. Sen började han kommentera bilderna jag hade lagt ut där jag red, med saker som ja du ser ju rätt smal ut. Jag saknar lite sånt för min flickvän är lite rundare om man säger så. Sen började han fråga vad jag hade för BH-storlek och då sa jag att han skulle be sin flickvän ringa när hon kom hem och sen ka jag på.

Men det var så vidirgt. Men det kanske inte låter så hemst, men det var det verkligen. Jag mådde seriöst dåligt i någon vecka efter det. Att någon som var så vidrig hade mitt nummer och hade sagt de där sakerna till mig. Jag var rätt liten då också så jag blev riktigt rädd. Jag läste på den där hemsidan senare att de varnade för människor som han som ringt mig. 

Nyligen så var det en sån som ringde till en liten tjej som jag känner, som hade råkat göra samma misstag som mig med telefon numret. Jag tycker att det är så hemst, jag förstår verkligen inte hur man kan göra sånna här saker. Het sjukt.

Fler artister släppta för P&L

Idag släppte Peace and Love fler artister. Bland annat, Mando diao och 30 seconds to mars. jajajajaj! Ni ska bara veta hur glad jag blev när jag såg detta! Underbart, jag är så lycklig. Så nu blir min lista lite längre på de artister och band jag vill se när vi är där. Pappa ska ringa Kims föräldrar ikväll så ska de snacka lite och så. Sen borde vi kunna boka våra biljetter snart. Jippie! Jag kan fortfarande inte fatta att pappa låter mig åka.

Lista över artister jag vill se på Peace and Love
30 Seconds to Mars
Håkan Hellström
Kings of Leon
Daniel Adams-Ray
Journey
Maskinen
Oskar Línnros
Petter
The Sounds
Kapten Röd

Jag är så jävla taggad. Ska göra en egen spotifylista med artisterna som jag vill se.


Mintgröna Converse

Jag såg den här bilden på Converse i mintgrön på blogg.se framsida, blev kär! Ett solklart vårinköp!

Mobilbilder från Halmstad

Bea, mitt kusinbarn på Sandy's
Min kusins sjuka fjärrkontrol.... Liten?

Ett tredje världskrig?

Jag vet ej om ni kännt av känslan att sitta där hemma i tv soffan och ser Egyptens folk kämpa för sin frihet. Något som vi i Sverige tar för givet. På Tahrirtorget har Kairos befolkning protesterat i omkring 2 veckor, över 2000 är skadade och ett hundratal har fått satt livet till för kampen mot rösträtt, yttrande och tryck frihet, för att få vara med och bestämma och för ett liv som demokaratiskt land.

Vart är vi påväg? Jag vet att det är oroligt i många Arabländer och tror att Egypten bara är en början. Om vi kämpar med Egypten, om Egyptens befolkning vinner över president Mubarak så kommer fler Arabländer kräva sin frihet. Det är bra på vissa sett, att de får frihet. Jag tycker att alla har rätten att tala, skriva och tycka som de vill och alla ska vara med och bestämma. Alla är olika individer och det är mångfalden av oss som gör alla unika. Men om den här revolutionen sker, kommer ett nytt världskrig starta?
Den här gången lär inte kriget vara mindre hemskt, vi har utvecklat hemska vapen. Och det finns länder som ger förslag på att upprusta. Men kn man inte ta sig fredligt genom det här? Jag tror Egypten är redo för demokrati och de ber oss om hjälp, de ber världen. Varför inte hjälpa på ett fredligt vis?
Bilder från SvD

Häning Tjej

Åkte hem från skolan idag, mådde inge bra och kände mig hängig. Har sovit en timme så där och försöker göra geografi som jag läser på distans. Det går bra, om man bortser från att jag förstår nada! Haha dags att återgå till studerandet, har ju sovit bort en del och gosat i pojkvännens glömda tröja. Men mår mycket bättre nu!

Web bilder på mig Avan och Rawan

Hittade de här bildernapå pappas data, från någon engelska lektion i höstas, haha.
Angela kom med på någon bild också.Extrem gamla egopics

Hittade sjukt gamla egobilder på bilddagboken, tror de är augusti 2009! Liten och brun Jonna, med NÄSTAN normal hårfärg, lite mörkare.
fotade med min dåliga digitalkamera

Inspiration 8/2-2011


Att sluta ögonen till fågelkvitter

Idag gick jag sakta mot tunnelbanan, till ljudet av ett fågelkvitter, som i vanliga fall förknippas med det första vårtecknet. Det var det fågelkvittret som ljöd i mina öron. Jag slöt mina ögon och föreställde mig våren. Jag glömde helt bort de snöblandade regnet som föll och att jag plaskade runt i slask vid övergångsstället. Även om dagarna blibit längre så är våren långt borta. / Jonna

Ensam med min far

Ja då ska jag bege mig mot skolan snart, idag väntas en lång och jobbig dag och jag har inte ätit någon frukost. Vågar inte ta med mig frukt för då har jag ingen middag ikväll. Min mamm har åkt på kurs och pappa är hemma "sjuk" som hab alltid är.... Tänkte fly tilll pontus under de här två dagarna men jag måste plugga och då bör jag vara hemma. Vilket bara är hemskt! Som Fanny sa, det vore roligt om ni skrev vad ni vill läsa om!Skön Kväll och God Natt!

Men jag var i alla fall och passade mina bröder ikväll och så. Träffade bästa Caisa och hade stört roligt med henne samtidit som jag pratade med Lasse i telefon. Han var nog inte jätteroad av våra samtalsämnen, men men. Har man ite träffat sin syster på några måndare så har man inte. Har verkligen saknat henne, det känns helt fel att inte bo med henne längre. Vi pratade mycket om det och jag bestämde att hon måste komma och hälsa på i Zinken när det är klart där. De små monstrerna var jobbiga som vanligt och jag blev tvungen att bli förbannad på min rymdiga bror Ville precis innan jag skulle gå för att de var för högljudda. Så han ville inet säga hej då när jag skulle gå. Jag har lite dåligt samvete över att jag träffar mina bröder så sällan. Men det blir bättre när vi flyttar. Sen pratade jag med Jukkas flickvän på telefon, hon bor i Venezuela och säger alltid på att jag ser ut som hennes dotter och att jag borde bli modell. Bla bla bla, no comment! 


Nu ska jag sova folket, jag hade för roligt med att kolla på massa bilder ifrån gamlatider. Men nu är det dags att sova, jag har inga blider jag egentligen vill lägga ut ifrån den här datorn och jag ville inte vara med på bild egentligen, men det blir ju för tråkigt utan en bild så klaga inte, hahha. Håret står åt alla håll jag vet, hahah.

 


Insperation


Vad vill ni läsa egentligen?

Sitter vid min fars gamla dator, som nu är min plugg data. Men plggar jag, hehe. Nej inte än, men jag ska skriva in min novell på datan strax. Måste ju bara skriva lite eftersom uppdateringen idag har varit usel. Fick även lite ppikar ifrån, några anonyma läsare, hehe i skolan som tycker att vi ska skriva mera och så. Så då frågar jag er. Vad vill ni läsa om? Jag  vet att ni inte brukar svara när vi skriver så, men nu har ju ni chansen att bestämma vad ni vill att vi ska skriva om. För mig spelar det egentligen ingen roll vad jag ska skriva, jag skriver det jag känner för, men det kanske blir lite roligare för er om ni har något att säga till om vad ni vill höra?


En extremt gammal bild på mig, hahah.


Be happy

Bästa feelgood låten som finns, tack Benji för att du sa åt mig och lyssna på den! Lycka!

Mat

Ska äta sushi nu men såklart gjorde de fel och jag fick INGEN extra ingefära och en ÄCKLIG avocado bit fast jag bad om TVÅ TONFISK i stället för Räkor. Jävlar vad arg jag är! Jävl inkompetenta idioter!  och jag upprepa de några gånger med!

Facebook

Ber om ursäkt för den ur usla uppdateringen, har inte mått så bra psykiskt idag så jag har inte orkat lägga så mycket energi på bloggen. Alldeles nyss så inaktiverade jag mitt facebook account. Jag kände att jag behövde tid för mig själv och lugna ner mig. Just nu är jag en sönder stressad tjej som inte kan plugga eller dylikt, vilket resulterar i mer stress och gör att man absolut inte mår bra psykiskt.
I stället för att sperndera tid på facebook så ska jag plugga och även kanske träna. Jag måste bara hitta ett tränings sätt, jag tycker inte gym är så roligt men kanske typ boxning, thaiboxning aka muay thai, yoga eller pole dance? Hur tränar ni?

mobilblogg: under BG

Har just nu bas grupp och ska kolla när en grupp ur klassen ska spela upp en sketch! I våran klass kan de inte bli mer än flummigt! Tyvärr har jag inte haft tid att blogga men ska lösa de under dagen. Haha / jonna

Datageeken Fanny?

Min pojkvän måste just ha misstagit mig för en av sina datorgeek vänner. Han har fuckat upp sin dator och skickade några kodgrejer man kan hitta någonstans i datan och frågade ifall jag kände igen det? Vem tar han mig för? haha, det är egentligen bara att gå igenom min dator lite snabbt så inser man hur "mycket" jag kan om datorer, hahha. Så nu ska han via facebookchatten försöka guida mig till att hitta de där koderna så jag kan kolla vad som är fel på hans. Jag känner mig fett cool, bara så ni vet. Tror faktiskt att jag lyckades också XD hahahahha. Helt otroligt! Fan... han drev med mig, så nu kan han hacka min dator om han känner för det. Men det betyder att om jag lär mig hur man hackar en dator så kan jag hacka hans, hahha. Det vora stört coolt ju! Jaja, Vad ska man göra, haha.

Jeans

Hade lite tråkigt, så rotade runt lite i garderoben. Hittade den här jeansskjortan som jag hade glömt att jag hade, haha.

Fann kärlek för 99 pix

99 kronor på Gina Tricot.

Jag snodde absolut inte alla bilder ifrån Emma

Bästa födelsedagspresenten Erica?
Nytt från halmstad

Ursäkta dålig bild, men t-shirten kommer från h&M och jg betala 75 pix 
Ny vårjack som jag är osäker på,  men den kommer från bikbok.

Före och efter

Städade mitt rum... Hahaha, skoja inte att det behövdes. Jag har verkligen börjat säga skoja inte hela tiden, dumt. Något som också är dumt är att jag på något sätt har lyckats stänga av rättstavningen på Google Chrome... Därför kommer det säkert bli fler felstavningar mm. Nu ska ni i alla fall (som jag också använder för mycket) få se hur jävla stökigt mitt rum var förut. Jag vet att ni bryr er väldigt mycket, haha.
Före
Efter
Så nu fick ni se lite hur mitt rum ser ut, inte stort eller nått haha. Men efter bilderna var jag tvungen att tända min vidriga taklampa för att kunna fota. Hatar ljuset ifrån den. Jag brukar ha smålampor och tändaljus så mycket mysigare.


Baslinnen

Köpte även två nya baslinnen från Gina Tricot förra veckan, den rosa var på rea och jag betala 49 kronor, det vita linnet kostade 129 kronor.

FjortisLasse

Jag tycker att min LILLA pojkvän kan ta och lägga ner sina fjortis kommentarer på vår blogg och på facebook. Han blir inte precis poplärare när han skriver att speciellt sin flickvän är fjortis. Så Lasse, du får tycka att jag är det, men det betyder ju bara att du är tillsammans med en fjortis så
HUR KÄNNS DET?
Fjortis bild!


Mocka Shorts

Mina nya mocka shorts från BikBok

mobilblogg: från jönköping

Nu sitter jag åger i båten efter ett stopp i Jönköping, efter att ha tankat upp bilen, besökt toaletten och ätit ett stort mål på max så åker vi mot huvudstaden! Jag känner mig lagom tjock efter ett mål på max och mamma klagar ihjäl sig på mig, men hallå? Hur ofta äter jag på max? En gång i halvåret! Ne nu ska jag lyssna på musik och läsa 1984 som börjar bli en helt okej bok! Haha pussar på er vi ses åter i stockholm! / Jonna

Kvällen och pannkakor

Kan säga att det är en riktigt taggad tjej som är hemma nu. Var på en riktigt trevlig tjejmiddag hos Erica igår. DÄr vi spelade jag lovar helt vanliga spel, hehe. Sen drog jag och Ene vidare till Donken för att vänta på Adrian och Mattias. Där jag langade fetaste ägningen till Adrian, hahah. Han sa "vi ska göra pannkakor när vi kommer hem till mig" Jag, rymdig som jag är rymdar iväg och tänker det vore fan nice med pannkakor också. Adrian säger då "Vilket leende, du vill ha pannkakor" och jag svarar helt ärligt "Pannkakor är godast till frukost" och jag insåg senare att det kanske inte var det smartaste att säga men men. Vilket Adrian då svarar med att "du borde flytta hem till mig, så skulle du få pannkakor varjedag" och jag skrattar och säger "Jag tror inte riktigt min pojkvän skulle gilla det", hahhahahahha. Ene, Mattias och Adrian kom fram till att jag ägde honom rätt hårt där, mihihihi. 

Vi drog i alla fall till Adrian och sen kom det mer människor. Hade riktigt trevlig där och det slutade med att Jag, Ene, Mattias, Kina Alex och Jokum crashar hemma hos Adrian... Hade jag inet somnat fort så hade väl Ene och Adrian givit mig scars for life! Sen måste jag faktiskt säga att jag faktiskt inte fick några pannkakor till frukost, haha. Åt faktiskt inget alls. Förutom glass, men det var på kvällen/natten, haha. Seegade hem och nu är jag här. Nu ska jag städa mitt rum och jag kan säga att det behövs! Hahaha. Kan visa vilken jävla mess det är, haha. Glömde jag säga att jag vaknade innan 12 idag, första gången på en helg på jävligt länge, haha.
Riktigt fna bilder på mig och Ene asså. Kanske snor några bilder ifrån någons facebook sen.

Ett utdrag ur min dagbok

Det är svårt att beskriva hur mycket jag hatar dig!
Det är svårt att sätta ord på vad jag egentligen vill säga dig.
Jag har det bättre nu, jag fick någon så jävla mycket bättre.
Alla bilder, allt är raderat.
Du är raderad,
jag hoppades ända fram tills i natt att jag hade en vän kvar i dig,
men jag insåg att du inte är värd min vänskap.
Trotts de så saknar jag den vänskapen.
Men de gör inget, för mitt liv äger!

mobilblogg: frukostbordet

Jag sitter för sista gången, för den här gången, vid det här matbordet i huset med torn. Idag väntar en ca 5-6 timmar lång resa hem till stockholm. Det är inte vidare roligt att åka ifrån den här staden. Innan jag åker ska jag väll tidsinställda inlägg så ni har något att läsa. Men först! Packning! Ska visa mina shorts som jag sa och min nya ring samt jacka och t-shirt. Puss så länge. Jonna

Det här får mig att längta till sommaren


Mobilblogg: På Donken för att sen dra vidare

Sover en timme, vaken en timme, sover en timme, vaken en timmer, so-vet i en ti-mmaaaa. Sitter på Donken med Ene nu, vi drog vidare från Erica och ska snart dra på efterfeeeest haha. Taggar till strax och sedan bär det av igen. Min pojkvän som är i Göteborg på fest har inte hört av av sig sen igår och jag börjar bli lite orolig, haha. Jag oroar mig för mycket! Men men, sån är jag. Nu ska jag äta min glass. //Fanny

mobilblogg: melodifestivalen

Sitter och kollar på världens sämsta pogram, melodifestivalen. Jag måste erkänna att le kid är underbara! De är sjukt coola och jag gillar tuggumi pop stilen. Och de har cupcakes som faller från himlen! Gillas stort. Men avskyr Danny som whaelar (hur de stavas?) hela tiden och sen försöka sig då att rappa! Katastrof! Han går ju vidare bara förr att han är danny! Vad tycker ni? Nu jävlar le Kid wtf! /Jonna

update de åkte ut och hon andresson gick vidare usch

Grått, mocka och skönhet!

Vill verkligen ha en grå mocka jacka i mc-modell, har velat haft en sedan förra våren och den är minst lika snygg nu!

Håll mitt hjärta

En av solo sångerna från begravningen igår, så underbart vacker. Framförandet var det lika så.

mobilblogg från soffan

Jag blev extremt rädd alldeles nyss, ligger och kollar tv och svarar på sms. Sedan så byter min kusins man kanal på tvn och jag visste inte att han satt där. Jag blev skit rädd och typ skrek. Hahah fy fan vad rädd jag blev. Nu sitter vi och kollar på ett inslag om ekologiska kläder gjorda på olja och mjölk. Lite coolt! Imorgon blir det hemfärd till stockholm! Jag har verkligen saknat mina vänner som varit så underbara och stöttat mig under de här två dagarna. Pussar Jonna

17 år

Nu ska jag dra till Erica på tjejmiddag som hon har för att hon fyllde 17 igår. Ska bli så jävla kul! Får se om vi drar ut sen eller inte. Ni får ha det så mysigt ikväll kära läsare.
När vi kidnappade Erica förra året på hennes födelsedag.

H&M Conscious Collection

To die for! Jag är helt kär! Ge mig seriöst!
Hehe fick något av andnöd när jag såg den här romantiska kollektionen som H&M skall släppas i april, dvs. lagom till min födelsedag. Klänningen i mitten är så sjukt fin! Kollektionen hittar ni här!

Brown Eyed Girl


Skor


Bjorg smycken

ercuffen!
Underbart vackra smycken, något av de vackraste framförda bilderna på kollektionen. Bjorg's smycken är något att dö för!

Jag har verkligen tänkt på en sak

Det är om alla människor tänker på samma sätt? Jag har nämligen typ som en innrekonversation med mig själv i mitt huvud när jag tänker. Gör det mig schitzo? Min röst säger i stort sett det jag tänker på, inuti mitt huvud. Man skulle kunna säga att det är som J.D. i Scrubs, han pratar ju nästan med sig själv fast han tänker det. Om inte alla tänker på det sättet som jag gör, hur tänker man då? Och i sånna fall hur många olika sätt finns det att tänka på? Jag måste säga att jag känner mig rätt djup just nu, kanske inte riktigt framgår, hehe. Men jag har verkligen funderat på det här.

Forrest Gump

Nu ska jag ta mig tid att kolla på Forrest Gump, för att få öite idéer till min novell jag ska skriva. Jag har valt att den ska handla om Vietnamkriget. Vi ska nämligen skirva en novell som handlar om ett krig, den ska sedan betygsättas i båda Historia och Svenska. Men jag tror inte att jag hinner se klart hela för vid 6 ska jag ta bussen mot Erica och jag har inte ens bestämt vad jag ska ha på mig, haha.

Att hålla en hand långt borta

I går var jag ledsen och rädd, jag visste inte hur morgondagen skulle bli. Jag var och är så trött på att alla försvinner. Jag är rädd för att bli lämnad ensam. Jag vill dö före mina nära och kära, för jag vill inte mista dem. Men livet har sin gång och sina vändningar. Något som vi alla blundar för är att en dag ligger vi där allihopa i en kista, det slutar så och är lika naturligt som födseln. Jag tror att det finns ett liv efter döden, ett evigt liv. Ni får tro annat.
Igår så smsade jag med en vän till mig, vilket enormt stöd jag fick. Jag blev så underbart lättad att äntligen prata med någon. Jag vet att dennes liv inte varit lätt, men ändå kände jag att orken fanns där för att höra mina problem. Kanske har jag fel, men jag hoppas att jag inte har det. Åter igen ska jag tjata om hur underbar min skola är och hur glad jag är att jag började där och umgås med dessa underbara, stödjande människorna.
Jag brukar fråga mig själv, vart fan var ni under hela mitt tidigare liv? Men nu är det här och det ska bli en lysande framtid.

Dag 18 – Ett annat ögonblick

Det här tycker jag verkligen är svårt. Man måste verkligen tänka till. Först någonting att skriva om, sedan någonting som man kommer ihåg så bra att man lixom vet exakt vad man tänkte. Jag tycker det är svårt eftersom jag ofta inte kommer ihåg något utan att något eller någon påminner mig om det. Sedan då att jag ska komma ihåg vad jag tänkte och sa är ett till problem, fast på något sätt inte lika svårt. Jag har verkligen att dåligt minne och då båda närtidsminne och långtidsminne. Så jag får helt enkelt skylla på det och faktiskt säga att jag inte kommer på något ögonblick att skriva om. Eller kan detta ögonblick räknas som ett? haha.
Jag kanske borde skaffa mig ett sånt här coolt USB-minne, för att mitt eget minne är så dåligt.


5 saker jag bara måste ha!

1. O.P.I. nagellack i orange. Jag verkligen älskar O.P.I. det finns bara ett nagellack som är bättre och det är Chanel. Men come on! Det är Chanel lixom. Ett O.P.I.-lack kostar ca 150 kr. Men jag skulle säga att de är värda varenda krona. Jag har 2 st för tillfället, men har haft flera. Sedan älskar jag namnen på färgerna. Mitt mörklila heter "Lincoln Park After Dark" och mitt röda heter "Transmanian Devil Made Me Do It". Jag blev även kallad O.P.I.-tjejen förut på Kicks i Gustavsberg, för att jag varje dag i någon vecka kom in och frågade om O.P.I.s dåvarande nys kollektion "España" hade kommit in.
2. En orange/skin-färgad mockajacka till våren och sommaren. Har blivit kär i en från BikBok men får se om jag köper den. Men tycker verkligen att den är skitnygg, hihi. Färgen skulle passa bar till mina nya jeansshorts och andra grejer som jag köpt nyligen. 

3. Ett par mörkblåa byxor, vet inte riktigt vad jag ska kalla modellen men har kollat ut ett par fina som jag ska införskaffa när jag får pengar nästa gång.
Dessa är inte mörkblåa, men ni fattar modellen.

4. Ett par bruna Ray ban. Har mina svartaälsklingar, men jag vill kunna veriera lite. Jag har haft 2 par svarta, de första paret fick jag av Pappa. Men det var för breda så han skulle böja till dem och då blev det en spricka precis vid näsdelen. Sen är jag så duktig så att jag tappade dem och så gick de sönder pga sprickan. Jag var väldigt nära att börja gråta då, men så kom Farmor som en räddare i nöden och gav mig ett par nya. Fast av den gamla modellen köpa i U.S.A. för längesedan. Man skulle kunna tro att de är fake för att de inte står Ray Ban på sidan men så är inte fallet. Utan den gamla modellen ser ut så och jag har orginalfodralet kvar. Fast jag skulle inte ha något emot att sno pappas Ray Ban som är pilotbriller heller, hehe.

5. En ljusbrun/beige liten väska. Har letat efter en väldigt länge men har inte hittat någon modell som jag riktigt tyckt har varit jag eller som jag riktigt fastnat för.

Te, flingor, noveller och hus med torn

Godmorgon, nu sitter jag i värdens finaste kök och dricker te och skriver på min novell. Jag är trött efter gårdagen, det var sannerligen en jobbig dag men också en av de vackraste. Fick återse en stor del av släkten och underbara vänner. Satt och pratade skit med Louise i flera timmar, det roligaste som kom fram var när min strass pärla på hörapparaten ramlade av och hon såg den. Louise utbrister, VÄNTA har inte du en blogg? Där skrev du om din hörapparat.
Gissa om vi skratta, hon hade följt bloggen och inte insett att det var jag.
Idag så ska vi springa på stan och mysa, mamma, Louise, Anneli och barnen. Ikväll så blir det myskväll men familjen, det älskar jag. Dock måste jag plugga en del. Nu ska jag göra mig i ordning!

Hiss!

Jag gillar verkligen programmet och det sändas bara på kanal 5 play.

Åka på 1 skida och åkt 2 pers på 1 par skidor, check

Jag är verkligen helt slut! Gick ju som sagt upp 05:15 så det känns som att klockan är mycket mer än vad den egentligen är. Jag fick ett par rätt kassa skidor i Romme men Kims var sämre så jag ska inte klaga. Underlaget var inte heller så bra, rätt så isigt med tung lössnö ovanpå. Men vi hade så jävla kul! Till en början så åkte vi mest bara omkring men efter lunch så började vi sno de som hade skidor deras skidor. Så jag fick sping/åka ifatt CJ för att få tillbaka min skida.

Sedan snodde vi Olles skida och han fick åka ner halva backen med bara 1 skida. Sedan snodde de faktiskt båda hans skidor, hahaha. Mitt i backen, jag fick lite dåligt samvete så Olle fick stå bak på mina skidor medans jag plogade, men han åkte av så vi testade att han satt framme på skidorna, men det gick inte heller så bra. Men nu har jag i alla fall testat att åka på 1 skida och åka 2 personer på 1 par skidor. Sjöng gjorde vi också mycket idag, speciellt i liften. Där tog vi i och skrek "We have no bananas, we have no bananas today!" och så lyssnade vi på polsk eller slovakisk schalger och på annan pinsam musik jag inte tänker tala om...

Självklart när jag skulle kolla på Weeds under bussresan upp så inser vi att ljudet inte funkar på säsong 1. Snacka om att jag blev arg. Men sen så funkade ljudet på säsong 2 så det var ändå helt ok. På hemresan kollade jag och Olle på "Easy A" och jag somnade faktiskt 2 gånger, haha. Men andra gången jag blev väckt vaknade jag till ordentligt. Jag fick till och med Olle att erkänna att den var bra! hahaha. 

Jag var helt slut när pappa kom och hämtade mig och sen när vi kom hem var jag till och med för trött och definitivt inte sugen på att äta middag så det blev inget. Nu ska jag gosa ner mig i min säng och antingen sova eller kolla på en film, har inte riktigt bestämt mig. Kanske kollar på Weeds. Får se.
Bilderna är i en halt retarded årdning, jag vet. Men jag orkar inte ändra dem, jag vill sova.

How they are


Dresses


Dag 17 – Den här månaden

Januari
En av de bästa månaderna i mitt liv! Jag mår så otroligt bra just nu. Men har haft stunder då jag bara har känt att det blir för mycket, speciellt med skolan. Men som alltid så löser det sig. Började året med att sova till 5 tror jag, haha och hade väldiga problem med att vända rätt på dygnet sen. Började skolan igen där jag började med kurserna Math B och English B. Hade heller inte musik längre, buhuhu, cry, cry. Fick tillgång till lägenheten på Zinken. Hade 1 månad med min pojkvän. Skyller på Alex att jag inte har sovit tillräkligt den senaste månaden heller, haha. Köpt extremt mycket kläder, och nu snackar vi mycket kläder! Till och med mycket för att vara mig! Tack pappa, hehehe. Det har gått bra med ridningen och jag har ridit Queen mycket. Har mest varit i skolan, sovit, pluggat, varit med min pojkvän, skrattat och flummat runt denna månad. Hämtade även min älskade jacka!
Jag klippte även håret. 5 cm...

LOVE


Ängeln

Begravning nu, jag har tidsinställt inlägg under dagen men de blir nog lite hit som hatt!

Att matcha skinnbyxorna


Så klockrent

Så klockren!

Your song

En av mina favoritsånger.

Inte en vanlig dag

Vad symboliserar en vanlig dag, en dag när du går upp, går till skolan/jobbet, kommer hem pluggar, städar och äter och sedan tittar på tv och sover? Jag vet inte vad en vanlig dag är men det är ingen vanlig dag om man ska begrava någon man älskar. Att säga farväl är aldrig lätt, det är något som man önskar inte kommer hända. Jag vill egentligen dö innan mina när och kära så jag slipper säga farväl. Jag är inte bra på sådant.
Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning för en inte så vanlig dag. En tung dag. Jag vet att mina inlägg kan bli lite tråkiga och deppiga någon dag men jag försöker. Tack för alla kommentarer!

Romme!

Nu bär det av till skolan för att hoppa på bussen mot Romme! Är sjukt trött men taggad till tusen. Har inte åkte skidor på nästan 1 år så det ska bli sjukt kul. Jag föredrar skidor, jag får nämligen lite panik när båda fötterna sitter fast på samma sak. Vad föredrar ni läsare små, skidor eller snowboard?

J <3

I will be missing you,

Godnatt

Godnatt mina kära vänner, nu ska jag krypa till korgs och läsa lite. Ni får sova så gott. Och vad hände med alla besökare ?

In Loving memories!


Halmstad

Nu sitter jag här med min fina underbara släkt i världens finaste stad, jag känner mig så hemma här och jag längtar alltid hit. Vi har suttit och tryckt i oss pizza och nu sitter vi och fikar. Självfallet sitter jag och pluggar lite.

Weeds ♥

Nu har jag äntligen de första 5 säsongerna av Weeds på min dator! Fy fan vilken tid det har tagit, men de trådlösa Internet har varit skit segt så nu innan ridningen kopplade jag in datorn med sladd och sen när jag kom hem var det klart. Så då vet jag vad jag ska göra imorgon på bussen! Måste erkänna att jag faktiskt inte har sett den första säsongen... Pinsamt när det gäller en av sina favoritserier man följer slaviskt. Så nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på ett avsnitt och sedan sova. Ska ju upp sjukt tidigt imorgon. Lovar att det säkert inte kommer funka bara för att... hahah

Randomness in school


Dag 16 – Detta ångrar jag

Jag tänker så här, hade jag inte gjort det så hade det inte varit som det är idag. Klart man kan ångra någonting för stunden, men inget jag skulle vilja ha ogjort. Vem vet då kanske jag inte hade varit den idag. Jag tror nog lite på ödet också, att allt händer av en anledning.


Drömmen

Alla har vi drömmar,  vill ni veta vad en av mina är? Jag drömmer om att få sitta front row på en stor fashion show som typ i Paris. Dock går ju bara en inbjudan till Stockholm fashion week bra, skulle vara underbart!
Acne sommar 2009 hahaOm dagen

Är hemma ifrån skolan nu efter en jävligt chill dag. Hämtade min mobil hos Leaha och sen har jag typ bara chillat hela dagen. Måste säga att jag tycker att jag har varit väldigt duktig den här veckan. Har kanske inre haft så mycket läxor och sånt men jag är klar med det jag skulle göra. Okej, förutom att läsa några papper om ww2 som vi ska ha prov på vecka 12. Men kom igen det är 5 skolveckor kvar inte precis så att jag inte kommer att hinna. Nu har jag tryckt i mig 3 muffins och 3 bullar och jag ska snart rulla mot stallet. Så jävla skönt att slippa stressa, förut hade jag typ 10 min på mig att byta om till allt och äta, men inte nu längre.

Idag fick jag säga hej då till Lasse eftersom han inre ska med till Romme imorgon för att han ska till göteborg över helgen. Jag kommer sakna honom, haha. Fast det ska bli jävligt nice att åka till romme och på lördag ska jag till Erica så jag kommer ha fullt upp. Benji har lovat att han ska videoblogga imorgon på bussen på väg till Romme, så där lagom trött. Ska faktiskt ta med datan för att kolla på film, hihi. Min rosaälskling följer med mig till det mesta, haha. 

Det är deprimerande hur blek man ser ut i webcamen...

Veckans Blogg


Top 3 Musik

Här kommer top 3 mest lyssnade på våra spotify's
Fanny:
1. Elvis Presley – (You're The) Devil In Disguise
2. Melissa Horn – Långa nätter
3. La Roux – Bulletproof
Thess:
1.Muse – Exo-Politics
2.Muse – Plug In Baby
3.Muse – Knights Of Cydonia
Jonna:
1.Lars Winnerbäck – Ingen soldat
2. Johnossi – What's the Point
3.Monty – Seglaren

On the road

Nu sitter jag troligen i en bil på väg till min favoritplats i Sverige, Halmstad. Det är en lång resa genom hela Sverige nästan, jag kommer garanterat vara uttråkad så snälla kommentera. Ställ frågor till oss om ni vill! Eller berätta om eran dag, blogg eller något annat roligt så jag får något roligt att läsa!

A drop in the OceanRSS 2.0