Inte bra på det här alltså, hehe

Hola! Nu var det längesen igen, hehe. My bad... Men nu tror jag faktiskt att jag ska lyckas lite bättre. Kan ta och berätta att mitt huvud har fått någon dum idée om att jag inte ska äta lika mycket, hehe.. Inte bra Fanny! Men får lite smått ånges om det blir för mycket. Jag tror nämligen att jag är förbi det stadiet där "jag kan äta vad jag vill utan att gå upp", sorgligt nog. 

Lite mer positiva saker då. Igår hade jag och min underbara pojkvän ett halvår, yey! Vilket han tydligen hade glömt bort xD haha. Fast det gjorde inte så mycket, hummm, jag kanske har gått förbi stadiet att jag tycker att månadsdagar är livsviktiga, haha. Men det är lite sorgligt för jag åker på ledarskaps kurs på måndag och kommer hem onsdag (tror jag) sen på måndagen efter åker min pojkvän bort i 2 veckor. Jag kommer dö! heheh, nejdå. Jag åker ju till Peace and Love på onsdagen men i alla fall. 

Aja, nu ska jag städa lite och sen får vi se vad dagen har att erbjuda innan jag ska åka till sista ridningen för terminen. En hel sommar utan ridning, jag kommer helt seriöst avlida....

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback

RSS 2.0