Update av Thess

Hej people, long time no seen as they say...
Jag jobbar och har hela mitt liv i en underbar stressblandad förtjusning (om ni inte fattar...no worries, inte jag heller)
Men, idag ville jag vara lite kreativ, men mer om det sen. Måste uppdatera om mitt liv lite, för er som kanske är lite intresserade..*HAH!*
Jag har sedan skolan slutade och jag tvingades lämna alla mina älskade vänner (med flera..)inte gjort ett skit annat än att ha jobbat...jag jobbar på en awesome restaurang i Södertälje :) Gör lite reklam senare, så att det inte kommer några vänner till mig och tittar på när jag jobbar. Men ja, jag jobbar från tio på morgonen till fyra på eftermiddagen, cyklar till och från jobbet,  kanske tränar lite efter jobbet och sen däckar när jag kommer hem.
Just deeet, jag var i Sicilien innan lovet...awesomeee! Fast när jag kom hem var jag blekare än alla andra. Vem äger?
SÄSONG 4 AV TRUE BLOOD KOMMER UT OM 4 DAGAR....MINDORGASM!
Saknar alla vänner som faktiskt har ett liv...fuck you guys!<3<3<3
Min pojkvän var i Spanien i en vecka, saknade honom som bara den. Men lite update om det också, vi har nu varit tillsammans i snart ett och ett halft år! Yaay! 1 juli blir det massa mys och romantik för oss!
I alla fall, hoppar tillbaka till det kreativa..ja, har man tråkigt så har man, och jag har inte varit med kompisar på en och en halv vecka (om man inte räknar kvällen med Jassibooi, låter lite fel men det var awesome) så detta har slutat med crazy sminkningar, lånat böcker på biblioteket, tränat och en funktionell tavla (?)
PS min mobil är knas så  hitta något sätt att skicka era nummer till moi, alltså ni som har mitt nummer och läser detta, eller ni som tycker att jag är sjukt snygg och tycker att jag ska ringa er ;) *HAH!*
PICTURE TIME!
som sagt...
Bara för att jag satt och kollade Lady Gaga på MTV
Min fina funktionella tavla, med örhängen på :)
pussochkramskumbanan//Thess

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback

RSS 2.0