My bubble dreams

Jag säger ju att jag somnar hela tiden. Percis efter att jag hade skrivit förra inlägget så insåg jag att jag var väldigt trött. Så jag ställde klockan på kvart i 5 och somnade i soffan. Otroligt skönt! Sen så red jag lill-killen Zap Off xx idag. Det gick mycket bra tycker jag och sista språnget blev så jävla bra, han tänkte till och tog i riktigt mycket med bra teknik. Det är en sån skön känsla när de sista språnget blir bra och man får med sig den där härliga känslan av att det har gått bra hem.

Off topic

Jag har en blogg paus som ni kanske märker, åter imorgon kväll eller lördag dag!

Slag, sparkar och aj!


Så här så antagligen jag och Kim ut idag :D hahaha

Just nu är jag hemma och chillar. Men jag måste bara berätta hur otroligt chill dagen har varit. Det började med att vi kollade på en väldigt djup film om Victoriasjön i Afrika/Tanzania. Den var väldigt djup och deprimerande. Sen snackade vi lite med en kille från KTH om lite kruser poäng och så. 

Men sen had evi kickboxning med Sophie från 2an. Det är så jävla roligt! Jag och Kim fick stå och slå och sparka på varandra. Sen skulle vi sparka på varandra lite och så kom Sophie och förklarade hur jag skulle göra det bättre när jag skulle sparka Kim så råkade jag sparka Kim på tutten från sidan hehe. Och medans Kim "aaajj, ååhh!!" Så säger Sophoe "Bra! Bra! Riktigt bra!" Hahaha. Rätt roligt tycker jag! Sen sparkade jag Sebbe så hårt i sidan så varje gång jag sparkade så hlörde man "aj, hehe" från honom, hahaha. Jag tyckte det va riktigt roligt att få slåss och sparkas idag, hihii.

Nu ska jag chilla fra tills jag ska dra ner till stallet. Chill chill.

Fyndigt bloggtips

Fyndigt by Frida är verkligen en av mina favoritbloggar just nu! Hon har en sån nice men ändå stilren stil. En av många mycket bra bloggar från modett.
http://nyheter24.se/modette/fyndigt

Summering av Mars 2010

Vi hade en liten sketch på Spanskan
Vi flummade i dramasalen.
Skönt citat!
No lektion.
En helt vanlig lunch i myrsjö, haha.
När jag hade muntliga delen av engelska nationella.
Spenderade mycket tid med mina små bunnies.

Oh boy you left me speechless

Jag kan verkligen inte tröttna på den här låten!

Palla rubrik

Jahapp vad ska man göra nu då? Jag är nästan helt klar, ska bara kolla så att jag har packat mina gympakläder. Vad ska jag göra sen? Jag är inte så taggad på att åka tidigare till skolan eller något sånt. Får väl bara chilla en liten stund innan jag drar mot bussen. Idag kommer antagligen att vara en väldigt seg dag, då vi bara ska kolla på film och sen ha gympa, efter det är det slut. Men jag har ridning senare på kvällen, TAGGAD! Rida rida rida <3 :D

Skins

Jag gillar Skins, man blir väldigt fast i det. Men ändå lite ledsen för alla som är med i serien har så fucked liv! jag tycker att det kan vara mycket drama i mitt liv till och från, men det är ingenting jämfört med vad deras liv är. Allt är bara drama och drama. Det finns kanske egentligen inga faktorer som gör att jag skulle gilla Skins. Men på något sätt gör jag ändå det och nu är jag fast, hehe.

I'm glad I didn't die before I met you


Idag vill det sig inte med rubrikerna

(Inte så tagg på att vara med på bild, haha)

Nu är jag hemma efter en otroligt lång dag i skolanl. Började med att ha debatt i x-antal timmar och jag tycker faktiskt att det gick rätt så bra, men tanke på att jag inte anser att jag är så duktig på att debatera. På eftermiddahen var mitt huvud helt slut och jag orkade verkligen inte debatera, men vad ska man göra. Ibland får man debatera för terrorism även fast man tycker något annat och är trött.

Sedan hade vi InsperationsCafé med Up-Grades och IK-programet. Måste säga att jag tyckte det var otroligt intressant men eftersom jag var så trött erter debatten höll jag på att somna. Det va så pinsamt för jag kunde inte hålla ögonen öppna, haha!Sen fick vi Årechoklad av snälla Kurt som håller i IK-programet. Vi fick även veta att den 20-22 Juni så ska vi åka på Ledarskapskurs ute vid KNC i sommar, chill chill chill! Och sen somnade jag ju så klart på bussen hem. Jag vet att alla älskar att läsa om hur trött jag alltid är, men jag tycker det är rätt komiskt att jag somnar hela tiden.

Bildminne del 8

För 1 år sedan när snön rasade från vårat tak ner på vår trapp.

Pyro


Platsen där det ska stå en rubrik

God morgon, eller jag tror kanske inte att det är en så god morgon. Men det kommer nog att bli en händelserik morgon tror jag. Nu ska jag strax dra mig till bussen. Förut var jag väldigt taggad på den här M.UN veckan, men jag är inte så säker längre. Jag tycker det är jätteroligt inte det, det är bara att jag tror att det kommer vara äb väldigt konstig stämning i skolan idag. Kanske inte för alla, men för mig kommer det antagligen att vara det. 

Why can't we all just get along?

Mycket drama så här på kvällen för min del. De flesta på IKG vet nog vad det handlar om och jag ber er att hålla er ur det, detta angår enbart 2 personer och inga fler. Nu är det så att båda är mina vänner och jag varken vill eller tänker välja någon sida eftersom jag inte var där och att det inte angår mig. Det är upp till dessa 2 personer att lösa på de sättet de tycker är bäst. Jag tycker att de är tråkigt att de inte längre kommer överens eftersom det är mina vänner. Och jag vill be om ursäkt för de jag tidigare sagt utan att veta hela sanningen, just nu väljer jag inte sida och tänker försöka hålla mina åsikter angående detta för mig själv.//Fanny (jag tror att M.UN har satt sina spår)

Winning!

Jag var på min låtsasbrors familjemiddag idag. Förutom att få leka 2 olika lekar, äta mat och kolla på lite filmer så var det så klart lotteri och för en gångs skull vann jag något, haha! Jag van ett väldigt "vackert" halsband, haha. Tror de åker i soptunnan direkt, haha!

Try to set your ego aside

Nu har jag precis kommit hem från vår första M.UN dag. Jag har varit extremt nervös och spänd under hela dagen, förutom kanske under Pontus klockrena öppningstal. Men jag tycker det har gått bra ändå. Just nu är jag helt trött i huvudet, att sitta som delegat är verkligen ansträngande mentalt. Fast jag tycker faktiskt att det är rätt troligt, jag måste bara ta reda lite mer vad mitt land tycker. För just nu så är jag inte säker på allt så jag får anta lite saker och det är aldrig bra. Så jag ska plugga Lebanesiskpolitik ikväll. Men nu ska jag förbereda mig för att åka på min låtsasbrors familjemiddag. Fast jag kanske tar en liten tupplur först, hehe.

Home is where your heart is


Friday är stelt?

Hört så mycket kritik om låten här över och jag må säga jag håller med. Jag ska citera en kille i min klass "lite stelt?" och jag måste hålla med. Sorry Rebecca Black tummen ner!

Bildminne del 7


Redesign

Tänkte göra en redesign av bloggen, dvs en helt ny design. Jag vill ha något enkelt med bilder, typ minimalistisk och ljus. Tänkte mig en stilren men endå inte för steril bloggdesign, tycker våran design är lite för plottrig och gull i gull. Jag är stormförtjust i Maja Tannå's design samt i modette's designer som Victoria Törngrens. Men jag måste höra med mina med bloggerskor, men under veckan kommer lite jobb ske i vilket fall som helst.
Älskar den här delen av hennes blogg och enkelheten i det!

Yesterdays lunch

Lunchade med CJ igår.

min lunch...

CJ's pasta...mums?


There's A Lot Of Things To Do Before You Die


No one sleeps when I'm awake, hehe

Igår det var helt sjukt. Jag låg i min säng och kollade på skins och det nästa kag kommer ihår är att Pappa komme rin och väcker mig. Börjar fråga mig massa saker som jag inte fattar ett skit av och han frågar varför jag är så off. Då inser jag att jag hade somnat, så jag släcker ner allt och somnar om. Hahahaha. Det här hände vid klockan 21:00 hahahahahahaha! Helt sjukt!

Dagens

B


Details of today 2011-03-28

Fjäder örhänge från H&MBusigt värre!

Ibland är jag så smart! :D hahahah!

To night you're all that I want, you're all that I need

Nu är jag hemma och ska chilla galet! Njuta av att vi inte har några läxor den här veckan utan bara håller på med modell UN hela veckan + att vi ska vara uppklädda imorgon, på onsdag och på fredag. Tihihihi, roligt! Förutom att jag får ha på mig fina klänningar (och klackskor! :D haha) så ska Lasse ha kavaj/kostym och jag är väldigt svag när det gäller killa i det, hehe. Men vem är inte? 

Nu blir det att kolla på Stylisterna och 2 avsnitt av Skins, och prata med Lina om hur vi ska göra med påsklovet då vi förhoppningsvis åker till grällsta! :D

Bild som Avan tog idag. Och jag stavade rätt på ditt namn nu! :D

Gråtspecialisten

Jag är som rubriken säger gråtspecialisten, jag kan gråta till allt! Nyss satt jag och grät till Gossip Girl, vilket inte många gör om man säger så. Jag har en talang att gråta till filmer oavsätt om de är sorliga, roliga eller vackra. Jag kan gråta till allt, likväl som att jag gråter när jag skratta och är glad, när jag är ledsen och arg samt när jag är ensam eller lycklig. Det är aldrig en dag med ett helt torrt öga från min sida, dessutom gråter jag även när det blåser.

Right now 17:07

Te, Naglar och Gossip Girl.

Right now

Ben & Jerry's Macadamian nuts and Gossip girl!

Stunder fångade i en liten låda


Väskor till herrar

De här väskorna tycker jag är snygga och klassiska, de passar till de mesta outfits. Jag tycker de är ett säkert kort för killar och väskor.

Bildminne del 6

Klassensdag 2010.
Vackert ansikte


What's The Point

Ett annat bra svenskt band, för att bryta Mando Diao trenden lite, hehe.

Falla fritt


Hemligt

Nu kryper jag ner och kollar på National treasure hemligheternas bok. Jag ska mysa riktigt ordentligt och imorgon blir det en mysig dag förhoppningsvis.

Random grejer händer i min vardag

Jag kan ta och berätta vad som hände i fredags. Jag går och flyter runt i forum, så går jag förbi något stort och rosa men jag tänker inte så mycket på det utan jag rymdar vidare. Så från ingenstans kommer någon tjej och frågar i fall jag är intresserad av att vara med i Loréals tävling om att bli hårmodell, få 1 års kontrakt med "Mikas modellargentur" + få vara med på 6 sidor i tidningen "Cosmopolitan". Hon frågar i fall jag är intresserad och sen kommer hennes kolegor och säger att jag skulle passa jättebra. 

Sånt gör en så glad! Så jag fick sitta där fylla i lite papper, bli sminkad och sedan fotad. Nu är jag då med i tävlingen. Antagligen säger de så till de flesta, fast de raggade upp flera när jag satt där och hörde inte att de sa "Du skulle passa jättebra" till någon annan, men men. Så nu är det bara vänta och se, hahahhahahaha. Har absolut inga förväntningar tyckte mest att det var random och jag fick en goddiebag så jag var nöjd och glad. 


Dying to say this to you

Idag vaknade vi j udå upp hos Benji, efter att jag fått 4 timmars sömn, roligt! Åkte hem till Zinken firade min lillebror som fyller 9 idag. Nu är jag hemma och håller på att förbereda mig för veckans Model U.N. med andra ord FN-vecka. Det betyder mest att jag försöker bestämma mig vad jag ska ha på mig för något roligt. Känner inte för att klä mig som de gör i lebanon, utan jag ska mest vara uppklädd som dresscoden säger.
Fast det är 2 saker som irriterar mig.

1. Klänningen får inte sluta mer än 10 cm ovanför knäna. Detta är ett problem för mig som är lång, klänningar blir alltid kortare på mig. Men tar tror inte att någon kommer ta fram en linjal och mäta.
2. Vi får inte ha klackskor med öppentå. BBBBLLLÄÄÄÄÄÄ!!!!! Det är ju så ortoligt snyggt och det enda jag har på mina klackar, de få som jag har. Så jag har ingen aning om vad jag ska ha för skor. Kanske ska vara en liten rebell och ta mina converse, haha. 

Nu ska jag återgå till att rota i min garderob. Fast jag kanske tar en sväng förbi Mamma imorgon och lånar något av henne, hehe. 


On the road

Varken jag eller Fanny är väll särklilt on the road idag. Extremt lite sömn (och för mig två dagar) är ingen bra idé, dessutom känner jag fortfarande av min allergi som jag fick igår då mina fina vänner rökte vattenpipa med nikotin inne hela kvällen. Jag får hoppas att det går bort om ett tag. Just nu har jag gett upp mitt arbetssökandes på grund av att jag mår skit av allergin men de ska bli back on track sedan så jag funderar skarpt på att kika på Gossip Girl.

Coco Chanel

Min idol, hela min vecka ska levas efter det här citatet! Kanske hela mitt liv!

River flows in you

For you who already figured out who this person is, did you think of this song? For you who didn't know who this was, do you know now? If you have seen Twilight you know. I love the plain Piano in his songs and the feature of violin!

Long before Rock'n'Roll

Jag kommer bli så otroligt lycklig när jag hör den här låten live i sommar! :D

Videoblogg: SPÅRAD!


Reklam

Följ oss med blogglovin!
Följ min blogg med bloglovin

You don't understand me

Jag älskar Mando Diao!

Bloggtips: Modette.no/MoniqueLund

Bloggtips, mitt bloggtips idag är underbara Monique Lund som bloggar på Modette.no. Blev helt förälskad i henne och hennes snygga kläder, högklackade och stil! Värt att kolla in jag lovar!


Fler bilder

Lollo tog de här bilderna när jag tävlade för några veckor sedan. Tack! :)

Inte bästa biden på min sits, men men. Jag får saker att tänka på vilket är bra! :D

Always look on the bright side of life!

Idag är en riktigt bra dag. Solen skiner (tror jag), jag mår as bra, jag är extremt glad och jag ska åka och köpe ett par nya jeans idag. Yey! Skulle inte kunna bli mycket bättre. Jag har varit vaken i karnske 1 timma och det har redan hänt en roliga sak. Jag låg och sov så sött i min stora säng och helt plötsligt vaknar jag av att jag får ett sms. Vi kan säga så här jag blev lite chockad över vem det va som hade väckt mig, haha. Min pojkvän! Hahaha, sen när vaknar han före mig? Rätt komiskt enligt mig. 

Nu ska jag fixa till mig lite, bland annat reda ut min jävla morgon frisyr och lite annat. Men sminka mig får jag inte göra. Berättar sen vad jag och Jonna ska göra idag. :D


Fanny's perfekta häst

Hittat Fanny's perfekta häst! Håller ni inte med?


Items by Johanna

Jag har kärat ner mig i de här smyckerna från Items by Johanna de kostar 130 respektive 155 kronor styck! Jag är helt kär i dem!

Självpepp

Här om dagen satt jag och flummade framför webbkameran och åt en tårtbit som min syster dotter skickade med då jag inte kunde fira hennes födelsedag för jag hade tre prov dagen efter, då kom jag på mig själv med och sitta och tänka på vad jag gått igenom och hur jag utvecklades. De slutade med att jag satt och åt tårta och sa till mig själv, fy fan vad du är bra Jonna! Du är bara bäst, du är super women! Ingen kan stoppa dig, du övervinner alla svin och idioter. Du är bara bäst! Visst jag tycker att saker är jobbigt ibland men så kommer jag och tänka på hur lycklig jag är och hur mycket jag utvecklats sen i oktober i år! Jag bytte från sam till natur, de är en sak som få klarar och jag har fortfarande topp betyg! Jag har en fantastisk pojkvän och fantastiska vänner som Fanny och Thess! Jag är inte ful, inte tjock och mig själv! Jag har en fantastisk familj och jag trivs med  mig själv, vad ska man mer begära? Ingen kan stampa på mig längre, jag är Jonna och seriöst jag är bäst på att vara det!

Migrän anfall?

Hej och förlåt mina kära! Igår var inte riktigt en bra dag, redan på morgonen hade jag huvudvärk vilket uratrade under dagen. Vi en punkt kunde jag inte se och trodde jag skulle kräkas. Jag fick lägga mig hos skolsyster med nålar (akupunktur) i huvudet och sov i någon timme. Det resulterade i att jag missade min lunch. När jag sitter på tunnelbanan hem så kommer de tillbaka och jag slänger mig i sängen när jag kommer hem. Sedan sover jag från halv fyra - fyra tills klockan halv nio, idag har jag även lätt huvudvärk men jag ska iväg till OP kyrkan och ta hand om konfirmander som jag ska på läger med under påsklovet.


Allmänt knäpp bildPassing by


Mexican Hardcore

Mando Diao ♥

We're not living in America

Ser ni att jag har lärt mig redigera bilder lite lätt, haha.
Köpte linnet, conversen och gissa vad haha, en ring, hehe.

Not even for a second would I lie to my self

Kom igen gissa nu då! Jag tänker inte avslöja vad som häde förens någon gissar. Min pojkvän vet redan så han får inte svara. Men om vi säger så här. Jag gick och rymdade runt i forum och sen kommer någon och frågar mig något och någonting hände efter det. Kommer att langa lite bilder på vad jag köpte sen. Kommer ha en trevlig liten hemmakväll idag, ta igen alla stylisterna avsnitt som jag missat, skins avsnittet som kom i måndags, antagligen kolla på någon film och sova. 

Hade lite tråkigt, hehe.

Gissa vad som hände mig?

Gissa vad som precis hände mig? jag var och shoppade i forum så hände någonting roligt. Den av er som kan gissa rätt får en länkning! //Fanny

Fika i kaknästornet


Modette.no

Nu lanseras Modette i Norge också! Gud vad glad jag blir, de flesta av mina Svenska favoriter bloggar där och jag hoppas och vet att några av mina norska kommer börja blogga där!

Hur kunde jag glömma att berätta det för er?

Jag funderar på hur i helvetet jag kunde glömma att berätta de här för er! Jag bokade ju min fucking PEACE AND LOVE BILJETT IGÅR! REN LYCKA! JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD! Jag tror att sommaren 2011 kommer bli min bästa sommar hittills.2010 var bra men jag har på känn att 2011 kommer att bli bättre :D //Fanny

Love me


Woke up one day with a song in my head

Jag är så jävla trött just nu så det finns inte. Jag satt och pluggade matte till klockan 01:00. Jag får skylla mig själv eftersom jag började vid 23:00 eller något sånt. Sen hade jag och Pappa värsta snacket som matten. Han vill typ ha något möte med min mattelärare om något som jag inte orkar förklara.

Åååååååhhhhh, jag vill inte till skolan! Jag vill ligga i sängen och sova hela dagen, fram tills vi ska till Lebenos ambassad, om de nu släpper in oss. Jag tror att det inte bara är jag som verkligen inte orkar med skolan just nu. Den här veckan har tagit kol på mig. Aja, nu ska jag ner och äta frukost. Intresseklubben antecknar...

Min ögonsten

Va ful hon va på bilden, hahaha! :D

Hoppade med min lilla älskling idag. Hon va extremt sur men skötte sig väldigt bra. Min ridning var inte den bästa men jag är nöjd. Avslutade med ett skutt på 1m och vad min lilla tjej tog i :D. Tur att jag hade mantag annars hade hon kanske hoppat mig ur sadeln, haha. Sötnosen<3 Nu ska vi ha vår gamla tränare (Ann) i dressyr och Ida när vi hoppar, en mycket bra kombination tycker jag. Men det känns bra att det gick bra idag jämfört med de senaste gångerna.

Nu ska jag gå ner och äta vofflor, det är egentligen voffeldage imorgon, men vi fuskar lite och äter det idag.

I don't care what the people might say


Find where you belong, start to take control, show a little soul

08:00
Hahaha! De håller på att renovera skylten, hahaha!

10:00
Cp kamera.

11:00
Fest lördag, check! Fanny kirrar.

12:00
Glad Pontus!
LUNCH!

14:00
Skit kamera...

Randomness in a mobilecamera


Åre genom en mobil


"Snygga människor är mer trögtänkta"


Jag tycker att det stämmer väldigt bra! Haha, har man inte alltid huvudet på skaft så kan man alltid charma sig igenom det, skratta bort det eller vad som helst. En snygg människa behöver inte vara smart men någon som inte räknas till den "snygga gruppen" bör vara smart. Konstigt.
http://www.aftonbladet.se/wendela/article12771048.ab

Gingers has no soulPå båda det här bilderna ser jag en rolig sak. Det ser ut som att jag har rött hår! Som att jag skulle vara ginger. Nu vet jag ju att det inte är så, inte på något sätt att det vore fel. Rötthår kan vara supersnyggt på rätt person! Jag skulle mer säga att jag har en ljusbrun/koppar färg på mitt hår. Men på de här bildena ser det rött ut. Undra om mitt hår ofta ser rött ut på det här sättet?

Went bananas

Jag tror jag seriöst dog när jag såg den här bikinin! Herregud vad snygg! Jag SKA ha den!

Home is where your heart is

Älskar the sounds

Rayban's?

Nu sa jag strax dra mig till tunnelbanan! Solen skiner, så Rayban's på, tyvärr har jag tre prov idag stressat är det och vilket ointressant och osammanhängande inlägg!

Moonlight


If I don't live today, then I might be here tomorrow

Mamma tvingade mig ta massa bilder i våras innan jag skulle till balen. Tänkte bara visa hur det blev eftersom kameran var/är trasig så att bilderna blir lite speciella.

Jag tror att bilderna hade varit väldigt fina om kameran inte hade fuckat upp dem, hahah!

She's so and Tony the beat

Det är rätt komiskt hur min spotifylista ser ut just nu. Den domineras nämligen av 2 svenska band. För den som läser vår blogg dagligen vet kanske vilka två band det är jag pratar om? Vilka skulle det vara om inte; Mando Daio och The Sounds. Så jävla underbara! Ska bli så roligt att se dem live på P&L i sommar!
Några favoritlåtar:
Mando Diao – Mr Moon
Mando Diao – Long Before Rock'n'Roll
Mando Diao – Dance With Somebody
Mando Diao – She's So
Mando Diao – You Don't Understand Me
Mando Diao – You Can't Steal My Love
Mando Diao – God Knows
Mando Diao – Gloria

The Sounds – Painted By Numbers
The Sounds – Living In America
The Sounds – Rock n Roll
The Sounds – Tony The Beat
The Sounds – Home Is Where Your Heart Is
The Sounds – No One Sleeps When I'm Awake
The Sounds – Beatbox
The Sounds – My Lover

error...tyvärr

Jag ber att få medela att johanna aka Jonna tyvärr inte är närvarande i den mänskliga världen då hon studerar på omänskliga villkor!

Picture time!

07:00
Ny Duschad, och tänkt dagens outfit.

08:00
På väg till skolan!

09:00
Snygg hållning! Civicslesson.

10:00
Fortfarande civicslesson. Jonna med CJ's kina mössa.

11:00
Work Shop, hehe.
Otroligt ful bild eftersom det ser ut som jag har puckelrygg, men jag böjer mig framåt för att dra upp strumpbyxorna. Fult i alla fall.

12:00
MUMS! Hahahahaha, fast ne!
Kim posar!

Glömde ju kameran resten av dagen. Men om jag kommer ihåg den så kan det här nog bli rätt nice. Då slipper jag skriva långa tråkiga texter och ni slipper läsa dem utan kan kolla på bilder istället.

This could be the end

Nu har jag precis som Pappa sa "spytt galla på världen". Jag och Pappa har nämligen har en större diskution om att jag tycker att FN är ett stort jävla skämt när det gäller jämnställdhet. Orkar dock inte gå in på allt eftersom jag precis har diskuterat det med Pappa. Men vi kom fram till att jag skulle starta något som heter "Fannys FN" som är bättre än FN och att jag skulle vinna Nobels Fredspris. 

För övrigt så failade jag lite med det jag tänkte göra idag när det gälelr bloggen. Jag tänkte nämligen ta minst 1 bild för varje timma som gick. Men jag glömde kameran i skåpet efter lunch så det är bilder fram tills lunch. Ska göra ett nytt försök imorgon :). Nu ska jag fixa lite med bloggen och lägga upp den bilder jag tog idag. 


När våren närmar sig, när plugget närmar sig!

Tänkte skriva om våren, men jag hinner inte just nu. Ska lugna ner mig med lite Yiruma och sedan börja plugga ord medens jag väntar på min pizza. Inte favoritmaten men aja jag orkar inte. Kul att allt plugg gör att jag inte kan hälsa på och gratulera min systerdotter som fyller år idag. Ne nu ska jag ta tag i skiten så att man blir klar!

Humor

Mitt internet har humor....

mobilblogg från norsborgs tunnelbana

Godmorgon, min gårkväll och min morgon har varit fyllda med saker så bloggen har blivir hängande. De lär den bli idag med tyvärr men jag ska göra mitt bästa. Imorse åt jag fukost med min mamma och vi pratade väldigt mycket, lite om de jag publiserade igår (som är till största delen ett gammalt inlägg som aldrig publiserades). Men jag är så glad att jag har min underbara mor. Sökte även en del jobb idag på morgonen genom stockholms läns lansting. Jag håller tummarna att jag får ett jobb snart! Vi hörs under dagen. Kolla in min/vår microblogg på entandemcykel.bloggy.se! / Jonna

No one sleeps when I'm awake

Nu är det så att jag pluggade hela kvällen fram tills jag somnade. Så jag har inte gjort några tidsinställda inlägg tills idag som jag brukar. Men jag har planerat en sak som kommer senare. Nu sitter jag på bussen och pumpar Mando Diao och the sounds. De måste vara 2 av de bästa banden enligt mig! JONNA, om du ser det här skulle jag uppskatta om du svarade på mitt sms! //Fanny

Maybe


Ens riktiga vänner?

Jag känner den här känslan om vem fan är egentligen min riktiga vän?
Jag är visserligen en mycket kompilserad individ, eller nej de är jag inte! Jag bryr mig mer om andra än mig själv, hatar dryga, otrevliga, skrytande, bakomryggen pratande, nerklankade besserwissar. Jag blir på dåligt humör, ledsen, deprimerad samt arg och dryg när folk är så tyvärr finns det sådana i min skola. Vilket gör att jag funderar över att byta gymnasium till hösten. Jag känner inte att jag hör hemma på IKG och jag mår allvarligt inte bra där. De har inget med lärare, personal och skolmiljön att göra. Det har med människorna.


Jag har på senare tiden blivit mer och mer deprimerad. Jag är gråtfärdig på morgonen för jag ska till skolan, gråtfärdig under flera timmar på dagen. När jag kommer hem så sätter jag mig i sängen och stirrar rätt ut i timmar tills mina föräldrar kommer hem. Då pluggar jag, jag pluggar genom middagen (de få gånger jag äter) och jag pluggar till sena timmen så att jag knappt kan hålla mina ögon öppna, då slipper jag tankarna. Jag umgås knappt med vänner på helgerna, utan med min pojkvän. Jag orkar inte med mina vänner för jag vet inte vilka som är sanna. Jag vill knappt träffa en del för jag är rädd för komentarerna jag får av dem. Jag vill inte hänga med mina så kallade "vänner" i klassen för att de hela tiden ska klankas ner på.


Jag har helt enkelt tappat lusten för livet. Jag var superglad förut, brydde mig om alla, kände mig snygg. Jag kände mig omtyckt och jag festade osv. Jag njöt av livet och skolan var sjukt roligt. Jag älskar skolan och plugget, men nu vill jag inte ens dit. Det är något fel varför de är så här, därför överväger jag att byta skola till hösten och därför umgås jag knappt med mina vänner. Jag vet inte ens om jag vill ha bloggen kvar utan funderar på att lämna.
Men en sak märkte jag idag, det finns några som kan göra mig så glad så glad. Tyvärr så bor den ena på andra sidan jordklotet.

mobilblogg från en studerande

De blir en snabb mobil update här från skuggan av min enorma plugg hög. Jag har lyckats med en tredjedel av vad jag ska göra och därför blir bloggen hängandes ikväll. Jag studerar som enn idiot just nu och lär bli klar in på natten. Känner mig helt slut just nu men det är bara att bita ihop. Jag är inte största fanet av historia, kan vara därför jag valde natur? / Jonna

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en catch up på sju månader på enbart två timmar. Det blev dock två timmar och 20 minuter, men det är lätt hänt! Nu ska jag rå plugga, dags att sätte i gång med civics, history and PE and then I've do some math and a lot of geography.

Update: Hahah nu inser jag att jag bytte språk mitt i inlägget. Bra Jonna, ett tydligt exempel på IKG-sjukan.

Black Acne Gun

Någon som vill skänka mig dessa Acne Gun?
Kostar enbart 2900 kr, hehe.

Feelings I can't fight

Vem var det som sa att hon skulle somna i soffan? Hahaha, ville bara säga att jag faktiskt gjorde det. Jag har varit väldigt trött i flera veckor nu. Igår somnade jag hos Alex, hihihi :D och i lördags efter att jag hade sovit 8 timmar (tror jag) hos Benji så slocknade jag när vi kollade på en film, helt sjukt egentligen. Varför sover jag så mycket? Det är en mycket bra fråga. Jag har alltid gjort det och kommer väl alltid att göra det.

Tagga inför sommaren!

Här har ni något att tagga för en riktigt svensk sommar med! Det är min och min vän Karin's sommar spellista! Just nu har vi den bara på spotify men ska lägga ut lite låtar nästa vecka med!

Klicka här! Det är värt att lyssna! Tänk på Jordgubbar, myggbett och skrålande högtalare!

let you start it 'cause 'cause it's so easy

Nu är jag hemma och ska precis böja plugga biologi. Vilket jag ska göra fram tills middagen då jag ska börja plugga historia och ergonomi. Historian har jag koll på den innan, men jag insåg precis att jag glömt börja med ergonomin. Men det löser sig. Har hela up-grades imorgon. Men just nu har jag ett riktigt i-landsproblem, solen lyser in genom fönstret rakt i mina ögon, men jag orkar inte flytta på mig, soffan är så skön. haha, jobbigt värre! Nu blir det att somna i biologiboken, haha har en kännsla av att jag faktiskt kommer somna medans jag läser i den. Jag känner otroligt mycket för att sova. Men nu är det bäst att jag sätter igång, innan jag somnar.

Veckorna som passerat genom mobilkameran del II


Skit

Jag är så arg just nu på några lärare. Men i alla fall snart ska jag åka och träffa Isabelle, Agnes och kanske Katarina och Josefine. Det ska bli mycket roligt. Nu ska jag springa ner till liljeholmen och söka jobb.


MBFIMG bumped into Jacco


Do you see it?

Ser ni felt?

Sen julklapp

Fick ett underbart rosebud läppsyl av min vän Filippa i försenad julklapp för någon vecka sedan. Kan inte mer än säga att jag är kär i det!

En liten afrikansk ö

Från Mexico 2009


Igår berättade min Pappa att vi antagligen åker till Mauritsius över jul-nyår i år. Att de planerar att hyra ett hus där. Jag tycker det ska bli väldigt roligt om vi nu åker dit. Det tråkiga att åka över jul-nyår är att man missar hela julen och att man inte är med sina vänner på nyår. Men förhoppningsvis kommer det fler nyår, men man vet ju aldrig, 2012! Hahaha, jag trot faktiskt inte på sådan skit. Men fett läskigt om det skulle inträffa. Någon av er som har varit på Mauritsius eller vet något roligt om det?

Gårdagens detaljer


Det gäller bara att bestämma sig för något och se till att det ska bli så!

Igår kände jag lite som Jonna, varför valde jag natur matten dödar mig! Men idag kom jag och tänka på varför jag faktiskt valde Natur. För att jag älskar Natur ämnena. Jag är en riktig liten geek som älskar att exprimentera med saker, ta reda på nya saker eftersom jag är så otroligt nyfiken av mig och sen först och främst är jag intresserad av det.

Det kanske inte framkommer så tydligt att jag faktiskt ät väldigt intresserad och vill lära mig mer när det kommer till Kemi, Teknik, Fysik och min favis Biologi. Har man ett intresse för att lära sig mer om det så tror jag att det visar sig i betygen.

Det är det som saknas i matten för mig, jag måste helt enkelt lära mig att tycka att matte är roligt. Jag tycker att matte är roligt när det är lätt och det går bra, men jag ger upp för lätt när det blir för svårt. Jag måste bara komma över den där tröskeln att det är svårt, sen tror jag at matten kommer rulla på som vilket ämne som helt.

Nu går jag Fast Track och jag ska ta upp till Engelska D, när jag gick i 9an var engelskalektionerna och svenskalektionerna mina absoluta hat-lektioner. Det fanns inget som var tråkigare än att vara på de lektionerna. Men nu har det vänt, jag har aldrig pratat så mycket engelska utanför klassrummet som jag gör just nu, det har aldrig förut gått så bra i engelska som det gör nu. Det kallas säkert IKG-sjukan. Jag hoppas verkligen att allt snart börjar lossna med matten så jag kan tyka det är kul att komma till de lektionerna.

Prov?


Usch har nyss haft prov, det gick inte så bra. Vi hade ett muntligt prov men man hade ingen aning om hur lång tid vi hade vilket var mycket jobbigt. Jag fick frågan jag verkligen inte ville ha, men men så enkelt är det. hoppas i alla fall att jag kan nå ett VG. Biologi är vanligtvis ett av mina starkaste ämnen men idag gick det inte så bra.


Galen B-rud

Så galet taggad brud jag är idag! Idag ska de bli upp till 15 grader och jag ska dra på mig mina RayBan's och glida runt med flickor som har klass! Haha, jag är på bra humör, galet glad, känner mig snygg med. Sjukaste är att jag lyssnar på Rihanna's nya, helt ok. Inte min grej liksom! Idag blir det morgon prov, genomlida två timmars spanska ungefär men vad gör det? "there's sex in the air, I don't care, I love the smell of it." skön textrad.

The Sounds - Rock 'n' Roll


Mr. Moon, Mr. Moon, what's happening in my room

God morgon töntar, jag är skit trött och kommer nog vara det resten av dagen. Men jag går bara i skolan fram till lunch sen slutar jag, hihihihi. Vilket betyder ingen spanska för min del, otroligt skönt. Idag ska jag även ut till nacka och Pappa. Ska bli skönt att vara tillbaka i sitt rum, när det inte finns något helt färdigt rum är till mig. Eller vem behöver ern dörr egentligen? Hahaha. Men det jag har sakat mest är nog min garderob, haha. Mamma har mycket fina saker, men hon dödar mig om jag skulle låna vissa saker, hehe.

When the love falls

I'm in a period when I'm listening to Yiruma all the time! So this week’s music will be my favorites with him.


Turn it up and break it down

Jag tycker det är så otroligt tråkigt att jag inte har en riktigt bra kamera just nu. Visst skulle jag kunna låna Jonnas, det har hon sagt, men då måste jag fixa ett minneskort till den. Jag har Pappas gamla kamera, men den har ingen blixt så det är lite fail. Sen så är internet hos Mamma så otroligt fucking segt så det tar år att ladda upp 1 bild, vilket gör att jag inte orkar lägga upp många. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. För när jag läser bloggar kollar jag mest på coola bilder och egentligen så läser jag inte så mycket. En bild säger mer än tusen ord.

Outfit 2011-03-21

Skor - din sko, Byxor - Lindex, Linne - Monki, Kavaj - H&M
Ber om ursäkt för den fula jävla bilden, jag ser ut som en kort dvärj osv. Men nog om det, jag sitter och kollar på super stylisten Jonas på kanal 5. Jag är trött och borde sova men vill verkligen se det borse ju läsa mer plugg.!

CSI New York

Nu sitter jag och kollar CSI New York med min mamma. Det är mycket spännande faktiskt och det är för mig en mycket väl förtjänt plugg paus. Jag har nyss målat naglarna i ett av mina favorit nagellack. De var väldigt svårt att få upp den men de gick till slut, så nu har jag en härlig bubbelgumsrosa färg på mina naglar som jag ska matcha med blått och vit i morgon. Nagellacket heter Snowcrystal men har ingen aning om vilken färg det är.

1,2,3,4 and I want more 5,6,7 it's not okey

Nu ska jag äta middag och sen bege mig in i mitt lilla rum för att plugga hela kvällen, roligt! Jag tror jag precis som Jonna behöver en liten påminnelse varför jag går natur. Matten är så jobbig, men imorgon på mitt PH ska jag säga till Mats vad jag tycker om hur vi jobbar på matten. Vilket jag inte tycker är det bästa. Men det fungerar just nu, det har varit värre. Förstår inte riktigt hur man kan ha en övning där man vet att halva klassen kommer sitta som stora frågetecken.

Imorgon är en speciell dag

en mycket gammal bild Pa oss!

Imorgon är en myccket speciell dag, min vän Isabelle är hemma i Sverige just nu och vi har inte träffas sedan hon flyttade till Syd Korea i Augusti 2010. De är mycket jobbigt och man saknar henne så mycket. Så jag ska minnsan ta mig tid från mitt plugg och träffa min ängel. De händer ju bara någon gång om året för tillfället! Har ni någon vän som bor utomlands?The dreams I dream and the songs that I sing for you is calling from my heart

Efter skolan åkte jag hem till min underbara pojkvän. Det går inte att beskriva med ord hur mycket han betyder för mig, min lilla älskling. Det är helt sjukt hur många grejer som kunde ha gjort att jag kanske aldrig träffat honom. Tycker det är lite komiskt. Sen hade jag nog inte trott första gången jag såg honom spela gitarr på musiken att just han skulle bli min. Men det blev så, och jag ångrar ingenting. Har haft de bästa månaderna i mitt liv medans jag har vrit tillsammans med honom. 


Little miss Busy

This is Me at the moment


Middag

Man ser mig snart inte bakom alla läxböcker!
Mamma kom nyss hem med en halv grillad kyckling och socker ärtor, mums snacka om att lilla Jonna är glad! Har haft en pissig dag idag men de blev bättre efter att ha ätit en massa dumle, men de var inte heller bra! Nu ska jag rå plugga hela kvällen och sedan ska jag ladda upp den utlovade outfit bilden!

remind me again

Påminn mig om varför jag bytte till natur? De var nog ett stort jävla misstag. Jag vill bara lägga mig nner och gråta, jag orkar inte med matten alls. Jag hatar den jävla matten, eller så är det så att jag har een dålig dag. Men jag pallar inte med den stora läxhögen som bara växer! /Jonna

Veckorna som passerat genom mobilkameran del I


How could I act like you?

Det är helt otroligt, jag har gått och kärat ner mig i en jumpsuite. Jag ska ha den här fina saken från BikBok, jag bara ska ha den. Den var inte så dyr heller, 150 kr så det blir nice. Och jag råkar veta att den är skitsnygg på. Det blir alltså till att införskaffa den på fredag (25e hahaha) och en födelsedagspressent till min lillebror som fyller år på söndag. Men jag vill ha den!

en så kallad mogen mobilblogg

Vad är det egentligen som menas med att vara mogen? Är det moget att bejaka sin barnsliga sida, att faktiskt våga stå för att det är okej att göra barnsliga saker ibland. Är det moget att skratta högt åt små skämt och tönta sig med saker man tycker om som spel, matte osv? Eller är det så coolt att sitta översminkad och lossas vara mogen. Att dricka alkohol varje helg? Att ligga runt och försöka verka mycket sexuellt erferen. Eller stå för att man spar sig till någon eller hålla fast vid en person? Jag är förvirrad blir man mer mogen om man lossas vara någon annan eller om man är sig själv? Blir man mer mogen om man kallar de 'töntiga' omogna? Eller är du mer mogen om du är populär? Jag tror det är mognast att vara sig själv, att vara ärlig samt att tro på sig själv. Att försöka vara någon annan är inte moget. /JONNA

Betyg är alltid uppmuntrande, om de är bra


Här sitter två superglada flickor, eller Fanny springer snarare omkring och hoppar. Fanny fick VG på sitt Spanska prov och jag VG+ på samma. Vi är mycket glad, haha jag tror Fanny är gladast. Jag är nästan besviken på att jag fick VG+ när man är så nära MVG och MVG vill man alltid ha ju. Spelar betygen stor roll för er?

A serious girl

Jag har tänkt på en sak. Det finns inte så mycket andra människor berättar om sig själva som förvånar mig. Jag vet inte varför det är så, men ofta så har jag känt på mig det redan innan. Jag kanske är värsta awesome människoläsaren, jag vet inte. Men när folk berättar något jag borde bli chockad över så blir jag inte ens förvånad. Jag tycker nästan att det är läskigt att jag inet reagerar som jag borde göra, men tydligen så gör jag inte det. Väldigt roligt tycker jag. Kanske är det så att jag är van vid det mesta också, hahaha. Har man en stor familj och helt störda vänner får man uppleva mycket, men jag skulle aldrig byta bort det.


Någon som har 998 kronor över

Någon som har hela 998 kronor över och kan köpa de här fina skorna åt mig? Vill ha båda färgerna, de är liksom så snygga att man dör, eller jag dör. Jag tycker om lite klumpiga kilklackar speciellt till tajta nederdelar. Tycker den beiga färgen är så snygg att bryta svart till eller de svarta skin med mocka detaljer, de kan liva upp en hel outfit! Skorna är från Nelly och kostar 499 kronor styck.

Man Must Dance - Johnossi


Organdy

God morgon alla töntar! Jag är estremt trött, för min pojkvän höll mig vaken så länge, ville inte lägga på telefonen asså, hahahha. Men jag är på Zinken idag så det blir nära och bra till skolan. Bara för att jag ska få träffa mina bröder så kommer de ikväll. Dp är det slut på friden, haha. Nagellacket heter 165 Organdy och är från Chanel. Mihihi, YSL och Chanel gör det bästa nagellacken enligt mig, de sitter som sten. Nu ska jag sminka mig och sedan gå till tuben. 

Mardrömmar

En morgontrött Jonna!
Usch vilka mardrömmar jag har haft i natt, jag var så skärrad att jag inte kunnat somna om flera gånger. Jag drömde bland annat om en familjevän som är bortgången sedan många år. Det var mycket läskigt och jag var nästan nära tårar. Nu ska jag strax sätta mig och äta frukost, men innan så måste jag faktiskt bestämma mig vilken tröja jag ska ha till min outfit idag.
body {
margin: 0px 20px 0px 0px;
background-image: url(https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2278648/images/2011/bak_137847007.png);
background-repeat: repeat;
background-attachment: fixed;
}
a {color: #d0a6a6; text-decoration: none;}
a:hover {color: #7a7a7a; font-size: 14px;}
#wrapper {
text-align: left;
width: 830px;
position:relative;
margin:0px auto;
border: 0px solid #cecece;
padding: 0px;
background: url(http://www.bloggdesign.nu/designer/2194/wrapper_123010091.png) repeat-y left top;
vertical-align: top;
}
#wrapper:after {
content: ".";
display: block;
height: 0;
clear: both;
visibility: hidden;
}
p {
padding: 0px 0px 0px 0px;
margin: 0px 0px 0px 0px;
}
#header {
width: 620px;
height: 376px;
background:url("http://entandemcykel.blogg.se/testbolggen/images/2011/del-2_134630078.jpg")no-repeat left;
padding: 12px;
margin: 0px 0px 0px 2px;
voice-family:"\"}\"";
voice-family: center;
}html>body #header { width: 620px }
#side {
float: right;
width: 185px;
padding: 0px 0px 0px 4px;
margin-top: -411px;
margin-right: 9px;
background: #FFFFFF;
<br />
}
#content {
width: 600px;
margin-left: 5px;
float: left;
background: #FFFFFF;
padding: 8px 8px 8px 7px;
voice-family:"\"}\"";
voice-family:inherit;
}html>body #content { width: 600px }
#header a { color: #53454b; text-decoration: none; }
h1 {
font-family: georgia, arial, verdana, sans-serif;
font-style: italic;
font-size: 26px;
font-weight: normal;
color: #d0a6a6;
padding-bottom:0px;
margin: 120px 0px 0px -10px;
}
h1 a {color: #d0a6a6; text-decoration: none;}
h1 a:hover {color: #7a7a7a;}
h2 {
font-family: georgia, arial, verdana, sans-serif;
font-size: .8em;
font-weight: normal;
color: #736d6f;
padding-top:0px;
margin: -3px 0px 0px 190px;
font-style: italic;
}
/** Entry headers **/
h3 {
font-family: georgia, arial, verdana, sans-serif;
font-size: 25px;
font-weight: normal;
color: #5e5e5e;
letter-spacing:0;
text-align: center;
margin: 0px 0px 0px 0px;
padding: 0px;
}
.navheader {
font-family: georgia, verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size: 14px;
font-weight: normal;
color: #5e5e5e;
background: #f7f7f7;
border-bottom: 1px solid #cfcfcf;
font-style:italic;
padding: 2px;
margin: -4px -1px 4px -4px;
}
.nav {
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size: .6em;
font-weight: bold;
}
.nav ul {
margin: 0px 0px 0px 0px;
padding: 0px 0px 6px 0px;
font-weight: normal;
}
.nav li {
list-style: none;
padding: 0px 0px 6px 0px;
font-weight: normal;
}
.nav a { color: #515151; }
.nav a:hover { color: #eae1e9; }
.info{
font-family: verdana, arial;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
}
/** Post's body text **/
.entrybody {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: .7em;
font-weight: normal;
color: #000000;
line-height: 140%;
margin: 0px 0px 10px 0px
}
/** 'Posted by' txt **/
.entrymeta {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 10px;
font-weight: normal;
color: #a8a8a8;
background: #f7f7f7;
border-top: 1px solid #cfcfcf;
border-right: 1px solid #cfcfcf;
border-left: 1px solid #cfcfcf;
text-align: center;
font-style: italic;
margin: 0px 0px 5px 0px;
padding: 0px 0px 0px 0px;
border-bottom: 1px solid #c5c5c5;
}
.entrymeta a { color: #939393; }
.entrymeta a:hover { color: #d9d9d9; }
.datumtid{
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 10px;
font-weight: normal;
font-style: italic;
color: #cbcbcb;
text-align: left;
margin: 0px 0px 8px 0px;
}
.commentheader {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: .70em;
font-weight: bold;
color: #a8a8a8;
background: #f7f7f7;
border-top: 1px solid #cfcfcf;
border-bottom: 1px solid #cfcfcf;
}
.commenttext {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: .70em;
font-weight: normal;
color: #333;
line-height: 130%;
}
.commentmeta {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: .70em;
font-weight: normal;
color: #a8a8a8;
background: #f7f7f7;
border-top: 1px solid #cfcfcf;
border-bottom: 1px solid #cfcfcf
margin: 10px 0px 20px 0px
}
.commentmeta a { color: #919191; }
.commentmeta a:hover { color: #d7c1c1; }
.commentform {
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: .70em;
font-weight: normal;
color: #333333;
margin: 0px 0px 20px 0px
}
.separator {
border-top: 0px solid transparent;
border-bottom: 0px solid #CED2C8;
border-left: 0px;
border-right: 0px;
margin: 4px -6px 4px -6px
}
.default {
font-family: Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size: 14px;
color: #d0a6a6;
font-weight: bold;
padding: 0px 0px 10px 0px;
text-transform: uppercase;
}
.subside {
font-family: Georgia, Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size: .7em;
font-weight: normal;
padding: 0px 0px 0px 0px;
}
.xmlButton {
border:1px solid;
border-color:#FC9 #630 #330 #F96;
padding:0 3px;
font:bold 10px Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
color:#FFF;
background:#F60;
text-decoration:none;
margin:0;
}
.image {
border: 0px double #a68a96;
margin: 0px 3px 6px 0px;
}
.thumbnail {
border: 0px double #a68a96;
margin: 0px 3px 6px 0px;
}
.video{
padding: 0px 0px 0px 0px;
}
.fieldName{
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 11px;
margin: 0px 0px 12px 0px
}
select{
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 11px;
}
/*****************************************************************************
* Calendar *
*****************************************************************************/
#calendar {
color: #333333;
font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, sans-serif;
padding: 0px 0px 6px 0px;
text-align: left;
width: 100px;
}
#calendar table {
padding: 1px;
/*border-collapse: collapse;*/
border: 0px;
}
#calendar table caption {
color: #666666;
font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size : 0.7em;
border-bottom: 1px solid #999999;
text-align: left;
font-weight: bold;
text-transform: uppercase;
padding: 3px;
letter-spacing: .3em;
}
#calendar table th {
text-align: center;
font-weight: bold;
font-size: xx-small;
}
#calendar table tr td {
border: 1px solid #F1F1F1;
text-align: center;
font-size: xx-small;
}
#calendar table tr ul  {
color: #BBB;
list-style: dot;
margin: 0px 0px 0px 20px;
padding: 4 0 5 0;
font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size : 0.7em;
}
#calendar table tr td.cssDayMouseOver {
border: 1px dotted red;
cursor: hand;
}
#calendar table tr td.cssDayMouseOut {
border: 1px solid #F1F1F1;
}
#calendar table tr td.cssEntryBox {
border: 1px solid gray;
padding: 6px;
text-align: left;
background: #FFFFFF;
font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size : 0.8em;
}
#calendar table tr td ul li {
}
#calendar table tr td div.cssDayEntryHeader {
font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size : 0.8em;
text-align: left;
font-weight: bold;
padding: 4;
}
#calendar table tr td div.cssDayAvailable {
text-decoration: underline;
text-weight: bold;
}
#profile {
font-family: verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size : 0.7em;
margin-bottom: 10px;
color: #444;
}
#profile h4{
font-family: georgia, verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif;
font-size: 1.1em;
font-weight: bold;
color: #a68a96;
font-style:italic;
padding: 0px;
margin: 0px;
}
#profile p{
}
form {
padding:0;
margin:0px 0px 10px 0px;
}
#footer{
clear: both;
margin: 0px 0px 0px 0px;
padding: 6px 0px 0px 0px;
width: 830px;
height: 20px;
background: #f7f7f7 url(adressen till din bild) no-repeat bottom center;
border-top: 1px solid #cfcfcf;
border-right: 1px solid #cfcfcf;
border-left: 1px solid #cfcfcf;
border-bottom: 1px solid #c5c5c5;
text-align: center;
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size: 10px;
font-style: italic;
color: #a8a8a8;
}

Kiss the Rain


MBFIMG bumped into Rah Balder

Skön snubbe!

Krypa ner bland kuddar och biologi böcker

Godnatt
mina kära läsare, nu ska jag krypa ner i sängen och läsa biologi innan jag somnar. Jag fick mig nyss ett gott skratt åt Fanny's inlägg om att Ben had kört ner i diket, så nu kan jag somna glad i alla fall. Imorgon ska jag få någon att fotografera min outfit i alla fall försöka.

Tårta, skräckfilm och korv

Nu är jag tillbaka! Haha, stört rolig och kansig kväll igår, mycket blandade kännslor fast jag hade otroligt roligt. Tack Benji för att vi fick komma hem till dig!

Så jag missade min buss när jag skulle in till stan igår, jag springer ner för vår trappa hemma och ropar till Pappa att han ska lyssna om han hör någon buss komma. Jag kastar på min min jacka och mina skor, precis när jag ska öpna dörren ropar Pappa att bussen precis åkte förbi. FAN! Så jag fick sitta på golvet i min hall i 15 min och vänta på nästa. Måste säga att det tog väldigt lång tid att åka till Benji men det var det värt. 

Jag, Kim och CJ mötte upp Benji och Ben vi brommaplan där de skulle äta pizza. Sedan var det att hoppa på bussen ut till skogen där Benji bodde. Jag och Kim fick snabbt idén att vi skulle göra en tårta när vi hittade en tårtbotten. Sen lyckades vi faktiskt baka en som var god, hur det nu gick till. Jonna och Pontus kom, men Pontus är alergisk mot katter så de kunde inte stanna så läne och så hände en sak som inte riktigt är min att berätta. 

Sen bildade vi en stor böghög i Benjissäng och kollade på skräckfilm. Jag är verkligen inget stort fan av skräckfilmer men jag blir alltid utsatt för att kolla på dem. Först kollad vi på Season of the Witch och sen Död snö. Den första filmern var konstig och äcklig men Död snö alltså... Benji sa att det skulle vara en komedi, en komedi my as! Jag skrek så mycket så jag trodde att jag skulle väck Ben som hade gått och lagt sig. Men mot slutet måste jag säha att jag skrattade. Död snö är i alla fall en norsk Natzizombifilm, väldigt weird. 

Sen nu imorse gjorde vi massa stekt bacon, äggröra och stekt korv. Efter det skulle Ben gå och medans han och Benji var nere vid vägen lekte jag, kim och Cj lite men snön ute. Jag kunde gå ut i t-shirt utan att frysa. Så otroligt skönt! Sen ringe Benjis mobil och det var Ben som hade övnigskört från Benji med sin mamma och de hade kört i diket. Så vi fick komma och hjälpa dem. Vad vi lärade oss av det är att en Jeep är strakare än 3 pojkar, haha. 


Ska mina ögon sprängas kan de göra de efter torsdag

Jag har så extremt jävla ont i mitt huvud, jag tror att jag ska avlida. e är ett sådant dåligt läge när man pluggar och pluggar inför veckan så slår det till. Inte nog med det så har jag ont i handen efter att skrivit på datorn. Jag kan tyvärr inte blogga mer just nu, tror datorn kan ha gett upphov till det här. Men det är ett sådant dåligt läge!
Jag har förvandlats till biologi A


Tårta

Här är Fanny's och Kim's tårta från igår.

En promenad ut i våren

Här sitter jag trött och med huvudvärk. Men det är okej för det börjar bli vår! Idag drog min mor med mig ut på Djurgården för en promenad i det vackra vädret. Jag älskar verkligen att bo så nära Djurgården för det är så otroligt vackert. Jag gick och njöt i skinjackan och RayBan's i solen. När vi passerar Djurgårsbron står en pappa, farmor och en dotter och matar svanarna och änderna, jag blev så lycklig.

Nu sitter jag här och pluggar men mina tankar svävar iväg till min födelsedag och London resan som ligger fram över. Jag är så taggad och jag spar hur mycket pengar som helst. Samtidigt har jag funnit saker jag vill ha från Nelly och jag törstar nästan över det. Nu ska jag plugga lite och sedan skriva en önskelista och dylikt.
Min urusla mobil kamera, men här matas fåglarBildminne del 5

Balen i 9an, del 2.

Avslutar med den här fräsha bilden, fast nääää :D hahaha

Walking in Memphis


Kelly Clarkson-Beautiful Disaster


Morgonen efter

En väldigt hemsk hemfärd igår... Eftersom Bussen var försenad så missade vi tunnelbanan på brommaplan och fick vänta i 22 minuter på nästa. Vilket resulterade i att vi missade bussen från både Hässelby strand och Vällingby, därför fick vi gå från vällingby till Hässelby villa stad. En 40 minuters promenad i iskyla. Mina ben var illröda sved och kliade när vi kom hem, för att inte kli tvingades jag sova med vantar. Men nu ska jag ner och äta frukost och sedan dra mig hem emot stan, det blir en plugg dag idag så att säga.


mobilblogg från en nattbus

Ljudet av en ukelele och vacker sång samt bussen ljud och prat smyger sig in i vår Killers musik som skrålar ur ipodens hörlurar. Vi rullar sagta förbi drottningholm emot brommaplan och tunnelbanan. Det blev ingen lång kväll hemma hos benjamin efter en mycket god middag serverades mycket sent hemma hos familjen A. När vi anlännde till skogen, bokstavliga skogen så stod Fanny och Kim och bakade tårta. Ett så kallat what the fuck moment! Jag lyckades avfyra en pistol med en softair gun kula i av misstag. Och skadade någon. Bara jag som lyckas, men skadan var inte stor som tur är, men de kunde gått illa! Ska aldrig mer röra ett vapen igen. Snart är jaag hos pojkvännen och en varö säng som kan värma mina frusna tår. / Jonna

Mot en annansida av Sverige

Nu ska jag börja dra mig mot bussen för att åka till Ekerö/drottningholm där Benji bor. Ska möta Kim och CJ vid t-centralen för att CJ är den enda som hittar. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men antagligen kolla på film. Hoppas på att Benji har sin stooooora vattenpipa hemma, det vore chill :D. Det var otroligt längesedan, min lilla pipa vill ju inte alltid fungera och slangen är trasig, jävla skit egypten. Familjen pratar om att åka utomlands över jul och nyår i år, chill. Förut var det snack om Miami (igen) men just nu lutar det mot Mauritius, i afrika utanför Madagaskar. Det vore otroligt nice!


Kärlek!

Gått och kärat ner mig i två bloggar som jag måste visa er, helt fantastiska men mycket olika tjejer!

Simoneh

och

Maja


The sun's been quite kind while I wrote this song

Nu har jag precis kommit in från någon timmas pluggade på vår soliga altan här hemma. Känner mig otroligt duktig som sitter och pluggar historia en lördag, yey! Haha! Men det kändes inte lika hemskt att plugga en lördag när man sitter på en solig altan, känna solen i ansiktet, fåglar kvittra helt galet mycket och nästan kunna höra hur snön smälter. Det var super härligt! Hittade vår gamla kamera som jag nu tänker no, blixten är trasig men ute tar den fin fina bilder.

Min lilla pluggplats, vi har inte burit upp alla stolar och sånt än, haha.

Den lilla pluggisen!

Soligt! (På den här bilden ser man att mina ögon är melerade)

Bildminne del 4

Balen i 9an. Del 1


AJ MIN ARM!

AAAAAJJJ! JAg har haft ont i min högra arm hela dagen, men nu gör det så jävla ont! Jag skulle åkt till Zinken för ett tag sen, men det gör så jävla ont. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det gör bara så jävla ont och jag vet inyte vad jag ska göra. Det är så jävla konstigt. Jag håller armen helt stilla men det gör ändå stört ont, jag blir så frustrerad när jag inte vet varför dte gör ont. Det gör ont uppe vis axeln också. Jag har så ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra.

Pratade precis med min Morde, ingen idé att jag åker in eftersom det gör så ont i armen. Kan ju inte lyfta massa saker eller så, så vi ska se om det känns bättre imorgon. Aj...


Biologi

Myser med musik i Pontus säng och läser biologi, jag ska väll sminka mig och dra mig emot staden om någon timme. Ikväll blir det troligen en tripp hem till Benjamin och Filippa ska med. Sen får vi se vart vi sover men det kanske blir hemma hos henne. Jag ber om ursäkt om nästa vecka blir lite blogg stramt men vi har väldigt mycket i skolan.

Jag måste troligen tillbaka till läkaren för jag har dommningar í fingret och handen och jag tappar saker jag greppar vilken inte är bra. Jag vill verkligen inte operera, så jag hoppas att det går att fixa. Jag ska köpa träningskort snart med, jag kan ju träna ben och dylikt trotts skadan, vilket är possitivt. Han sa att vattengympa var bra också för de hade lagom motstånd till handen. Jag hoppas det går över snart i alla fall eller att man får smärtstillande för att det gör extremt ont och de gör en trött.

Jag känner mig heller inte nöjd med designen och det finns en hel del jag vill fixa med, jag ska ta tag i det senare.


Walking on Sunshine
As if you just woke up

God morgon alla små fulinga! Haha nej då. Fast jag kanske borde säga god dag istället? Jag har percis varit nere och ätit lite frukost och nu liggar jag onyttig som jag är i min säng och äter pringles. Jag är faktiskt stolt för det är mer än 1 vecka sen jag åt chips, hihihi. Men det är ju så gott. + att jag var extremt hungrig när jag somnade igår, haha. Det är asnice väder ute och jag ska snart gå ut mot bussen och åka till Zinken för at hjälpa Mamma med lite grejer. 

Sen får vi se vad som händer ikväll. Älsklingen pratade om att han kanske skulle ta med mig på någon jude grej, och Kim, Benji och alla andra skulle kanske dra ihop något hos Benji Så vi får helt enkelt se hur det blir. Men jag slipper i alla fall vara hemma ikväll, skönt! Nu ska jag se vad som finns i min lilla garderob, hej så länge!

En bild från förra året när jag stekte i Marssolen.

Good morning sunshine

Vilken underbar dag! Solen lyser och värmer mig genom fönsret, det luktar ägg från botten våningen och pojkvännensröst ljuder i mina öron. Tänkte bara säga godmorgon till er mina kära bloggläsare. För nu ska jag ner och äta god frukost trotts att jag inte är hungrig!


Bright Eyes - First Day Of My Life


A little horsie

Nu är jag på lite bättre humör, hehe. Har chillat galet, kollat på fin fina hästar som jag tycker Pappa kan köpa till mig, sjungit så jag nästan blivit hes och bevisat att kunna rita är som att cykla, men tror att man inte kommer ihåg hur man gör men när man väl kommer igång visar det sig att man kommer ihåg mer än vad man trodde. Men nu är min höger hand grå/silvrig av allt kladd på pappret. Som vanligt blev det en liten heeest. 

Inte helt kasst med tanke på att jag inte ritat seriöst på över 1 år, haha.
Ritade av en liten heest. Men har fixat lite med den sen jag tog bilden, men orkade inte ta en ny.

mobilblogg från en tunnelbana

Nu sitter jag åter igen på en tunnelbana ut så långt det går. Eller ja nästan. De känns underbart att åka ut till Hässelby idag faktiskt, jag vet inte varför. Trotts att snön gör mig deprimerad och så vidare. Pussar Jonna

Idag är inte en bra dag.

Idag är absolut int emin dag. Jag har varit extremt trött hela dagen och när jag lämnade skolan så bara rasade allt. Bussresan hem har aldrig känts så lång förut. Altt känns så otroligt grått och trist, jag vill bara sova. När jag kom hem la jag mig på min säng och enbart stirrade upp i taket. Så bra mår jag just nu. Jag är helt nere och känner mig ledsen. Jag är hungrig men har absolut ingen matlust, blir snarare äklad av tanken på mat. Så om jag inte känner mig bättre senare så kommer jag inte blogga mer idag, tror inet ni vill höra om  hur dåligt jag mår över saker jag inte vill skriva ut här. Nu ska jag kolla på en film och kanske sova lite. Men just nu känns allting så jävla konstigt. Min pojkvän sa igår att han kunde sova hos mig, men har tydligen ändrat sig så jag kommer väl bara vara hemma ikväll, igen.All these things that i've done


Bildminne del 3

Bad ute i Roslagen med mina lillebröder, På bildö mitt sommarställe.


OXXO

Jag har länge velat ha en fin klocka och nu tror jag äntligen att jag har hittat den jag vill ha!
Den är av märket OXXO Design och finns att beställa.
http://shop.creativelounge.se/se/art/ater-i-lagerstorsaljaren-oxxo-design-steel-diamond-watch-lady-st.php
Men om jag nu ska köpa den så köper jag den i sommar när jag tjänat lite pengar från satt ha sommarjobbat.

Soon in my room

Ska framkalla lite bilder som jag så småningom ska sätta upp i mitt rum i olika ramar. Två är dock till min far då jag tycker det är hemskt att han inte har några bilder på sin barnbarn uppe.

Jag börjar bli så jävla trött på det!

Bara jag som tycker att alla dessa kvinnoskämt har gått över styr? Är det bara för att jag är Tjej/Kvinna? Men förut kunde jag åtminstonde skratta lite till dem, men nu börjar jag fan ta illa upp. Är det allt vi är bra på? Att laga mat och bara vara i köket? Men tänk om man inte är bra på att laga mat då! Som jag, hehe. Vad fan ska man göra då? Betyder det att man är helt värdelös eftersom det killar tydligen vill är att man ska vara i köket?

Jag tycker redan det är för ojämnställt eftersom kvinnor och män tjänar olika för att göra samma jobb. Kalla mig femenist det gör inget. För har man koll på exakt vad femenism betyder så vet man att det betyder jänmställdhet mellan män och kvinnor. Rätt dum namn för det egentligen. Men va fan jag börjar bli less på all den här jävla skiten! 


I Wanna

Den här klänningen finns i en underbar blå färg också som jag testade i går på Zara, den var så otoligt fin och skulle paass utmärkt nu när jag slingar tillbaaka håret och kommer göra det ljust igen. Den fick mina ögon att lysa, helt underbar! En som jag verkligen ville ha, den kostar 399 kr. Men självfallet hade jag för stora byst för en medium.

Nieva

Jag hoppas att ni njöt av det stundtals fina vädret igår. För idag ska det snöa och blåsa mycket enligt metrologerna. Vi får helt enkelt ta och hoppas att de ha fel. Hoppas, Hoppas, Hoppas...


Lady GaGa - Monster

I wanna Just Dance
But he took me home instead
Uh oh! There was a monster in my bed
We french kissed on a subway train
He tore my clothes right off

He ate my heart the he ate my brain
That boy is a monster

Klädval?

Usch har svårt att välja kläder hela tiden! Känner mig så oinspirerad och inget jag gör blir liksom snyggt enligt mig. Det är så jobbigt när det är så, men jag tror att de beror mycket på vädret och speciellt på mitt bandage just nu. Jag vill liksom inte gå till skolan alls för jag känner mig så ful.

En trevlig liten överraskning

När jag kom hem från stallet hade Pappa kommit hem med massa grejer som hans vän Erki hade gett mig. Han jobbar på något ställa där de gör sånna här saker. Fick massor med olika krämer och andra saker från eett märke som heter "Dermosil". Jag har aldrig hört talas om det förut men det är säkert bra. Allt luktar väldigt gott i alla fall. Ett läpsyl som luktar Cintron och ett som luktar Lavendel, hur vanligt där det? 

Nom nom nom nom

Nu sitter jag här hemme i mitt kök och luktar klor. Simmade idag, vilket var väldigt roligt. Jag ägde sönder alla, heheh. Nej, det var Kim som gjorde, haha. Som vanligt var jag och Kim segast av alla och när jag kom till slussen så skulle min buss inte gå på ett väldigt bra tag. Då ser jag att de fortfarande säljer semlor där under bussskylten. Så jag köper mig två stycken och går mot min busshållplats för att äta dem och där står min, den ska gå nu står det. Springer, hinner med den men får stå... Suck. Jag tycker att alla som ska av vid björknäs kan låta oss som faktiskt ska åka nästan till slutstationen med den få sitta. Men Jag kunde efter ett tag sätt mig och äta en av mina semlor så då var jag nöjd.

Nu sitter jag då här hemma och ska äta min andra semla samtidigt som jag bläddrar i senaste numret av "Häst Magazinet" som fanns i min brevlåda idag. Sen bär det av ner till stallet. 

On the Busssssssss

Min andra semla, som jag dekorerade med "lite" vanlijsocker.

Yey!

People are Lonley


Något jag vill ha i mitt rum

Skulle vilja ha den här hög ljusstaken i mitt rum, skulle passa vid min dörr. Ge mig någon?


Något jag vill ha i mitt rum

Skulle vilja ha den här hög ljusstaken i mitt rum, skulle passa vid min dörr. Ge mig någon?


White, red, blue and stripes

Alla färger av Convers jag vill ha just nu. Jag älskar Convers, kan inet leva utan dem.
Så fort man kan ha tygskor ute så bor jag i dem. Har redan mina älskade svarta, men jag har slitit ut mina vita så måste köpa nya.

Skolan är inte så ensam


Trodde jag skulle vara ensam tjej i ettan nästan nu när alla skulle iväg och simma. Men så blev det inte. Så jag är inte alls lika ensam just nu. Egentligen slutade jag innan lunch men nu måste jag vänta till tre för ett möte med en psykologstudent samt vänta yttligare efter fyra på Pontus. Men det är okej kan röja plugg medens jag är kvar i skolan.


Bildminne del 2

Allsång på Skansen med B-RUDARNA dagen innan min födelsedag!
Det blir inga bilder på artisterna, mina tjejer va ju mycket snyggare.

What we did


Njuter av den underbara rösten


Beautiful


Ny kategori

Jag har skapat en ny kategori, den handlar om inredning oxh så vidare.

U2 - Pride (In The Name Of Love)


En dag

Ja då är det morgon igen, jag känner mig söt, flickig och lite Blair i Gossip Girl. Jag är på strålande humör! Jag längtar nästan till skolan som jag snart ska springa till! Vill bara krama Fanny och Pontus super hårt och skrika av glädje! Är så jäkla glad! Nu åker raybansen på och off to school!

Kodmaller, efterlyst och funderingar

Hej mina vänner, jag har tjafsat klart med kodmaller för idag. Jag somnade till efterlyst, vaknade med smärta. Och ligger med grubblerier om vad jag egentligen vill åstakomma med bloggen. jag älskar bilder, så varför inte fota mer? Jag älskar genomtänkta collage, mode och fin texter. Mode, betyder outfits som jag lovade mig själv att göra fler nu. Ta mig i kragen, o ja.

Mer av oss och Translate

Jonna har fixat länkar till våra facebookprofiler, twitter, bildagböcker mm. Sen också fixat så för den som inte förstår svenska eller helt enkelt skulle vilja läsa allt på ett annat språk kan göra det. Dock får ni då lida med den lite sämre googletranslate översättnigen, men det är mycket bättre än ingenting!

Konjak or black?

Jag vill beställa hem någon av de här snyggingarna.
Men jag kan inte bestämma mig om jag vill ha den i färgen Konjak eller svart.
Vad tycker ni?


Bildminne del 1

Någon dag när jag och Ene var nere vid sjön där jag bor och badade.

(inlägget skulle egentligen kommit upp idag, jag vet inte vad som inet ville fungera, men men)

Just say yes

Idag var första gången på vad känns som år, som jag spelade piano. Jag och Simon rockadeloss i delta, haha. Kan säga att vi ägde sönder Mando Diaos Dance With Somebody :D eller vad säger du Simon? Men det var faktiskt riktigt roligt att få plinka lite på pianot och sjunga seriöst. Det är en sån härlig känsla att äntligen få göra något man älsar och har längtat efter att få göra.

Gjorde klar Matteläxan på Up-Grades. Annars har det varit en väldigt chill dag. Ska ta mig i kragen och öva på våra vocab-test ord, men det är chill. Men annars så ska jag bara chilla ikväll, sova tidigt, som blivit en bra vana. Imorgon blir det simning med tejorna från 1an, kuligt! Annars fick jag veta idag att det är ca 3,600 personer i Lebanon som har Hiv eller Aids (0,1% av befolkningen) och att den som kan ge uppgifter som gör att F.B.I. hittar Osama Bin Laden får 25 miljoner dollar. Riktigt nödväntigt vetande.

Hahaha, uttråkad tjej! :D

Adventures at the ER

Min dag har varit väldigt händelse rik må jag säga. Imorse vaknade jag med värk och hade problem med både att duscha, borsta tänderna och sminka mig efter som jag gjort illa höger hand. Eftersom värken var olidlig går jag till våran nurse och hon klämmer och jag skriker nästan av smärta och smärttårarna rinner långsamt ner för mina kinder. Hon ber mig åka till akuten och efter många om om men tar jag mig till södersjukhusets akutmottagning och för genomlida över en timme helt ensam. När jag är vid röntgen så kommer min far och räddar mig.

Det konstateras efter mycket dragande i mitt lillfinger att jag har slitit av ett ligament på insidan av lillfinget som håller upp senan, därför hoppar det lite och gör extremt ont. De är tejpat då jag ville undvika gips och skall vara så 4-6 veckor nu. Jag får inte bära tungt eller anstränga min hand. Vilket är jobbigt då jag ska skriva. Men om de hakar och dylikt kommer de att operera mitt finger vilket jag helst inte vill.

Som tur var fick jag sushi efteråt vilket gjorde mig glad i smärtan som var värre efter att doktorn dragit i mitt lilla finger en massa.
så här ser det ut när jag slappnar av...

JA! JA! JA! OCH JA!

Bara för att jag är så glad så måste jag skryta lite! YES, YES, YES, YES! Jag fick mitt MVG i slutbetyg i Religion! JA! Visst det är bara en 50 poängskurs men fortfarande. JA! Det här bådar gott inför att förhoppningsvis komma in på KTH. JA!JA!JA!


Lucy in the sky with dimonds

Låten är ganska klockren tycker jag!

Allt eftersom Åre


Wow I'm afraid!

The horse,the night and the desert knows me

Now you're afrid right????

Always got a thing for: korsetter


Kuknästornet


Better Together- Jack Johnson

Jag blir så lugn av hans låtar :D

Lite komiskt

Jag kom precis på en sak som hände i fredags som jag tyckte var roligt. På torsdagen hade jag sagt "det är lite komiskt för precis som vi beter oss nu, irriterade man sig i 9an på att 7orna var". Sen på BGn på fredagen säger Mats "jag hörde en ganska rolig kommentar av någon här inne igår. Det är lite komiskt för precis som vi beter oss nu, irriterade man sig i 9an på att 7orna var". Gud vad jag skrattade, jag visste inte ens att Mats varit där eller hört när jag sagt det. Hahaha! //Fanny

Godmorgon världen

Godmorgon världen!
Jag är trots värken på relativt eller mycket bra humör. Idag har vi den berömda tema dagen, jag är inte så förtjust i tema ämnerna. Det finns en anledning till att man faktiskt går natur. Som Fanny sa förut de ät en helvetes vecka nästa vecka.
Visst de finns sådana som har det värre!
Glömde jag säga att 3 prov är på samma dag? Och att 3 inlämmingar också är det?

Bästa dagen på länge!

En låg dag idag. Först hade vi sega lektioner och under spanskan satt jag och räknade hur många minuter det var kvar tills jag skulle få gå. Efter vad som kändes som en evighet kunde jag slänga på mig ytterkläderna och dra till konsum för att köpa Lasses lilla överraskning.... Ben and Jerry's! Jag har varit sugen på det i nästan en vecka nu och helt plötsligt slog tanken mig att jag kunde köpa det tills oss idag. Men jag sprang runt hela konsum och hittade inte glassen så jag pinnande iväg till ICA där jag köpte Half Baked för 44 kr, lite billigare än vanligt.

Sedan stekte jag i solen till bussen hem till Alex kom. Vi chillade och myste galet hemma hos honom. Det är stört hur lycklig den pöjken gör mig! Men sedan var jag tungen att åka till Gustavsberg för att minn låtsaspappa fyllde år. Det var väldigt trevlig, hela "gamla" familjen. Även fast jag inte var där så länge så var det roligt att träffa alla igen.

Nu ligger jag här i min säng och är nästan klar för att sova. Mitt hår måste bara torka först, annars kommer det stå åt alla håll och kanter imorgon. Ska se några Weeds avsnitt och sen sova tror jag, eftersom vi inte har så mycket plugg den här veckan tar jag det chiiiiiiiiiilllll!!!


Duktig Jonna?!

Jag vet inte om jag ska kalla mig själv duktig. Jag har inte ätit middag och bara studerat en bråkdel. I stället har jag grejat lite med bloggen. Undra om ni ser det :P Men i alla fall så är jag inte klar men de får bli en annan gång.
För er som undrar har jag "tejpat" mitt finger och det gör svin ont! Men de är som det är.

Snygga detaljer

Från
Så extremt snyggt! Såg det här på Anne's blogg och blev helt kär i et lilla rockiga! Jag har alltid got a thing for nitarmband och svarta naglar! Nitarmbandet med strass är så extremt snyggt och Jonna! Jag måste hitt något liknande. Någon som har en idé om vart man kan finna ett liknande?

Utan dina andetag

Avskyr Kent egentligen men den här låten får mig att skratta och gråta samtidigt!

Trevlig tre månaders dag

Idag firade jag och Pontus tre månader, dagen börjar allmänt dålig men vad gör det. Den slutar dock med att Pontus lyckas slå av mitt ledband i lillfingret. Eller spräcka det lite. De är inte första gången det händer, tror det är tredje eller andra på den här handen. De opererar ej ledbanden i lillfingret, men jag kanske behöver åka in i alla fall. Hur som helst skall jag räta ut det med pinne och gasbinda. Men de gör ont som in i bövelen. Självklart är det även min höger hand. Ni får webcam bilder då jag inte vill ta upp systemkameran med en hand om jag skulle tappa den.
Jag slappnar av på bilderna, så ni kan dömma att de står lite fel!?

Lika som bär, oh my god!

Lyssna på början de är så otroligt lika!
Strawberry fields forever - the beatles
Oh my god - the moniker

Chill nästa vecka, fast ne...

Rolig nästa vecka, verkligen.
- Biologiprov, muntligt obestämd dag.
- Histoira prov, torsdag.
- Vocabtest, torsdag.
- Ergonimiprov, torsdag.
- Vara klar med papper med svar på frågot angående landet du har fårr inför v13.

Verkligen roligt verkligen! Tycker synd om vår underbara klass.

It's going to be a good day

Hopefully this is going to be a good day!

Utan dina andetag - Manda Nilsenius

En sån jävla fin låt!

mobilblogg: från en spanska lektion

Just nu har vi spanska lektion och är mycket uttråkade i alla fall jag och Fanny. Typ hälften ditter med mobilerna uppe osv de är alla vid mitt bort bland annat. De kanske har med att vår lärare är ganska dålih. Jag brukade älska spanska nu hatar jag det. Okej nu ska vi lyssna bara den här lektionen. Puss Jonns

How wonderful life is while your in the world

Jag frågade förut om ni kunde gissa vad som var speciellt med idag. Idag är det så att jag och min Alex har vait tillsammans i 3 månader. Jag som tyckte att det nyss var 2 månader. Det är härligt att tiden går så fort, man brukar ju säga att tiden går snabbt när man har roligt så det är positivt.

Idag ska jag i alla fall överraska honom lite smått hade jag tänkt, men säg inget för det ska ju vara en hemlighet. Så detta stannar mellan mig och ni små kära bloggläsare. Inte något stort, så älskling om du läser det här innan jag hinner hem till dig så ha inte för höga förväntningar och jag förväntar mig inget tillbaka. 

Älskar dig!
(Och jag vet att du hatar bilden, haha)

Always got a thing for: Ballerinas


Stört

Hittade den här bilden på kissies.se, jag tycker det är stört hur hon ser ut. vilket ideal är hon för människor? Jag skulle inte vilja att mina barn skulle sitta och titta på en tjej som henne och bli påverkade. Hon är anorektiskt smal och har så mycket silikon i brösten. Hon ser enlig mig fördjävlig ut, allvarligt jag skämms över att vara svensk. Ska man få ha sådana bloggar? Jag undrar verkligen om yttrande samt tryckfrihet är så bra i sådana här lägen, de är så sjukt vad hon håller på med!

En liten del av Åre


Alicia Keys - No One

Kan ni gissa va dom är så speciellt med idag?

Jobbig liten flicka

God Morgon fucktards! Idag har jag sovit i nästan 8 timmar så jag är extremt pigg och antagligen så kommer jag vara rätt irriterande för den som är trött, bara för att jag är så pigg. Men jag har ont i ryggen och fryser lite. Men men nu börjar vår biologi så tjjjjaaaaaa! Jag har faktiskt en känsla av att jag kommer vara väldigt irriterande idag, hahha. Det glädjer mig!


Demin

Jag vill verkligen ha ett par Levis Curve ID. De vekar sitta så otroligt bra, plus att de är snygga som jag vet inte vad. Funderar bara på vilken modell jag skulle ha i sånna fall. Slight Curve, Demin Curve eller Bold Curve.

Detalj

Hade mina diskokulor i öronen idag, helt galna! hahah galet bling bling!


The battle for whuuuuut?

Hahah jag kollade som sagt på den där dokumentären men somnade efter 15 minuter på den. Det gick ju sådär. När pappa kom hem släpade han mig bort till gymmet för att kolla in lokalerna, de var underbart fina! Jag vill träna där nu, nu, nu! Är så träningssugen så jg dör. Sen när jag så snällt kom hem utan att träna så satte jag mig åter igen om och kollade på dokumentären. Den här gången häftade jag cvn samt gjorde geografi läxa så jag inte somnade. Vilket jag mycket duktigt lyckades med!

I want some food!

 


Hold your head up girl and you'll go far

Just nu sitter jag och kollar på den tråkiga dokumäntären som vi fårr i läxa att se. Jag trodde att den skulle vara mycket kortare. Sen håller jag på att somna. Skulle näsatn vilja gå och lägg mig nu, haha. Otroligt seg att kolla på en tråkig film samtdigt som man vill sova. Tror jag ska pausa dokumentären och kolla på Stylisterna och Skins för att om jag sen är trött sova. Det vore helt underbart att få sova riktigt länge för en gångs skull. Brukar nämligen sova otroligt lite för att vara mig, undre veckorna. Eftersom allt är så chill den här veckan så kan jag ta och vila upp mig lite.


Precis som Vietnamkriget

Hahahahahahaha, en skribent från aftonbladet fick frågan
"Hur skulle du sammanfatta årets schlagercirkus?" Han svarade "Som Vietnamkriget. Den pågick alldeles för länge, kostade på tok för mycket pengar och i slutändan kändes det som att alla - på ett mänskligt plan - var stora jävla förlorare."
Hahahahahaahahaha, så jävla sant! ÅÅååhhh vad glad jag blev.

Dokumentär

Eftersom vi har kass teknik i skolan så kunde vi inte se en dokumentär vi skulle se. I stället fick vi  i läxa att se den, dokumentären heter the battle for oil China vs. USA och är 50 minuter lång. Låter det roligt? Inte enligt mig men måste man så måste man. I övrigt har jag haft en skit dag och varit allmänt grining och sur. Dock började dagen helt underbart. Hur har eran dag varit?

En väldigt gammal bild från mig med blont hår och lugg!Ljust och fint

Jag har bestämt att jag och Pappa ska åka till Ikea snart och att vi ska måla min ljusgråa vägg vit/ljusgrå som de andra två. Så ska jag bara ha en mörkgrå/svart vägg. Jag ska köra ut allt rosa ur mitt rum, förutom min dator. Har tröttnat som jag vet inte vad på hur mitt rum ser ut just nu. Jag vill ha en sänggavel i trä men det finns inte till 140, så irriterande. Sen finns det heller inga snygga sängstommar till 140 så där är jag rätt körd. Men jag har iaf satt ihop lite bilder på vad som ska införskaffas nästa gång jag och Pappa åker till Ikea.
Då kommer mitt rum istället vara i färgerna vit, svart och beige.
Lite mer diskret än svart, grå, vit och rosa som jag har nu.

En till bild

Fick en bild av Kristin Bobbeck. Tack tack!

'

Ont i kroppen

Är helt mörbultad, Pontus tjatade tills jag sov hos honom i går. Vi satt och pluggade och jag läste tråkig historia och somnades sittandes i ett hörn. Så nu har jag väldigt väldigt ont i ryggen. Nu ska jag snart gå på lunch.

S&M - Rihanna

Jag brukar inte gillar Rihanna, emn den här gillar jag.

En väldigt dålig ovana

När jag blir arg eller stressad så biter jag min i läppen. Speciellt när jag blir arg, men annars brukar jag ha en tendens att göra det bara. Fast det roliga är att jag biter på två olika sätt när jag blir arg och när jag är stressad. 

Arg                       och                 Stressad

Otroligt fula bilder men endast för att visa hur jag gör, haha. När jag blir arg viker jag lixom in läparna och när jag är stressad biter jag mig i underläppen. När jag är stressad har jag en tendens till att ofta bitasöner min läpp, hehe.
En riktigt dålig ovana som jag vill bli av med, jag vet bara inte hur. Jag är nämligen inte ans medveten om det när jag gör det. 

Tråkigt men nödvändigt

Varför är det som en oskriven regel att söndagar är den här dagen då man städer, pluggar, vilar upp såg eftersom en spårad helg eller allt som har med det att göra? Är det för att förr i tiden så skulle man bara vara hemma och ha tråkigt på söndagar. Jag vet inte, men jag tycker alltid att detär så att söndagar är den dagen man verkligen hatar. Allt går så otroligt seg och man gör egentligen ingenting och om man nu skulle göra något så gåt det väldigt långsamt. Man är bara seg hela dagen.

Fast söndagar är väldigt sköna just för att de är så sega och man kan bara vara hemma och gå runt i mjukiskläder och chilla galet. Sen behövs det antagligen lite plugg också, speciellt om man har en mattelärare som ger oss läxor över helgen. Söndagar är väldigt nödvändiga men väldigt tråkiga. Men det kanske är så med det mesta, att det som är nödvändigt är tråkig och det som är onödvändigt är roligt?

På sommaren så kanske man klipper gräset, som jag var tvungen att göra.

Klar med det mesta

Jag skrev tidigare idag vad jag skulle hinna med idag. Än så länga har jag hunnit med:
- Hitta mitt bevis för phytagoras sats.
- Göra klart engelskamusik klippet.
- Städa mitt rum. Har både rensat damtorkat, damsugit och svabbat.
- Rensat ut böcker som ska ner till källaren.
- Hittat massor med idéer om hur jag vill göra i mitt rum. 

Kvar att göra:
- Öva på vocabtest glosorna
- Läsa i boken.
- Hitta något nice att ha på mig.The best of the 50's

Just nu sitter jag och klipper ihop en film om typsik musik från 50-talet. Har det i läxa tills imorgon på engelskan, sen ska jag hitta ett bevis för att Pytagoras sats stämmer. Så jävla elakt att ge oss matteläxa över helgen. Men men...
Jag har 8 st typiska låtar från 50-talet medi klippet.
1. Hound Dog- Elvis Presley
2. Peggu Sue- Buddy Holly
3. Johnny B Goode- Chuck Berry
4. Hey Good looki'n
5. I Walk teh Line- Johnny Cash
6. All Shook Up- Elvis Presley
7. Shout- The Isley Brothers
8. La Bamba- Ritchie Valens


De tråkiga sakerna som måste göras

Har rätt mycket saker jag måste göra idag, hehe.
- Städa mitt rum. Då det ser ut som jag vet inte vad just nu. Pappa måste nämligen köpa fler galgar till mig för att jag inte har tillräckligt många.
- Plugga. Engelska, Matte, vocabtest glosor mm.
- Rensa alla mina grejer, har otroligt mycket saker överallt.
- Fundera lite på hur jag vill göra om i mitt rum. Som precis har blivit helt helt färdigt och jag vill göra om, hahha.
- Läsa i "freedom from Consciense".
- Rensa bland mina böcker, har för många hehe.

Eftersom jag är på ett riktigt sånnhumör idag så får min kära familj så ut med att höra Katy Perrys album "One of the boys" på repeat under dagen, hehe.


En seriös filmkväll

God morgon fulingar. Igårkväll gjorde jag inte så mycket, haha. Visste inte om jag skulle träffa min pojkvän eller inte eller om jag skulle träffa någon kompis eller om jag bara skulle vara hemma. Men lat som är så stannade jag hemma i min säng och kollade på 3 filmer. Först "The Last Song" som var rätt dålig, sen "Love and Other Drugs" som jag faktiskt blev lite besviken på jag trodde nämligen att den skulle vara mycket bättre och sen att det visade sig att den had en helt annan handling än vad jag trodde. Men sist såg jag "Troy" eller Troja som den heter på Svenska. Har sett nästan hela förut, så jag ville se klart den. Den var 2,5 timma lång haha, och eftersom jag sett halva så blev det ganska långtråkigt. Men det gjorde inte så mycket eftersom Brad Pitt och Orlando Bloom var dem + att de var unga när filmen gjordes. 

Jag orkar inte ut och springa nu, det är heller inte sol så jag vill inte gå ut och sätta mig på altanen. Men ska väl gå ner och äta frukost så att Pappa blir glad. Jag blir fortfarande helt lycklig när jag kollar på den här bilden på mig och Nova.


Vad jag bör göra idag

Så här ser mitt schema/to do list ut idag:

30 Seconds To Mars - Kings and Queens

En fråga, vad är det med alla dessa cyklar?

Myskväll

Igår kväll var jag som sagt och åt middag med min vän Filippa och hennes mamma samt min mor på Rice här i Stockholm. Jag tycker väldigt mycket om Rice för att de har god och billlig mat. Maten som serveras är Asiatisk och man betalar 159 kronor för att får Sushi till förrätt och man får äta hur mycket man vill. Sedan följer buffén med diverse olika rätter ris och soppa smat en grönsaksbuffé. Det finns även efterätts buffé med glass, olika såser, färsk och konserverad frukt samt paj av något slag. Mycket värt pengarna och god mat.


Bilder från här!

Senare på kvällen kom min pojkvän hem till oss och jag som hade spillt på mina strumbyxor och alla andra är sönder på grund av våra stolar i skolan. Så jag fick ta stay up's men jag tog de utan plast på insidan och har ingen strumpebandshållare så de åkte ner när jag gick. Inte vackert när jag fick gå runt och hålla upp dem under jackan. Men som tur är, är det Östermalm och inte en kotte som är ute.

När vi kom hem såg vi Black Swan, det är en extremt underlig film men mycket bra. Jag kom fram till att jag tyckte den var äcklig, obehaglig, underbar och fantastisk på samma gång, en mycket konstnärlig film så att säga. Jag som är mycket intresserad av dans tycker att filmen är perfekt. Det är en riktig Jonna film som många skulle kalla det. 
Det förvånar mig inte alls att filmen och Natalie Portman fick en Oscar. Den var underbar och Speciellt Portman! Men det som är hemskt att hon fick svälta sig så otroligt mycket för rollen!

 

 

 


Random saker och tankar

Blev mycket häst inlägg idag. Men det är ju inte så ofta jag tävlar så ni får stå ut. Imorgon ska jag bara vara hemma och plugga. Men om det är fint väder så ska jag gå ut och sätta mig på altanen och läsa en bok. Insåg nyss att Saade van melodifestivalen, kollade på hans framträdande på svtplay. Bara jag som tyckte att han nästan sjöng falskt ibland? Inget nu att jag avskyr Eric Saade (vilket jag gör) Men låten var verkligen inte bra. Vad ger det för intryck egentligen, popular, varför ens skriva en låt om att man ska bli populär. Host, attention whore...

Jag skäms för musiken i melodifestivalen. Ska den representera musik från sverige så se till att ha med mycket bättre musik. Att Swing Fly var med är ett lyft men det behövs så mycket mer. Jag tycker bara att det är pinsamt, anledningen till i alla fall jag inte kollar på melodifestivalen.

Vi hoppas på bra väder imorgon så jag kan få en stänk av D-vitamin.
Kanske till och med drar ut och springer imorgon"bitti", men vi får se.
God natt.

Den fina tjejen

Jag fick just bilder från tävlingen idag som Ingrid Almhagen har tagit. Tack så mycket! :D

Fina tjejen! Jag blir lite rörd över hur fin hon är.

Hehe, kom lite nära, hehe.

Hon är så fin!

Bilder Wendendame

Hittade lite bilder på Nova för er hästintresserade. Hon heter Wendendame men kallas Nova, är  ett Hannoveranar sto född 1997 i tyskland.

Hon är definitivt en av mina favoriter just nu.
Tror inte någon fick nån bild på min otroligt korta runda, men om någon har bilder från framhoppningen så vore det trevligt.

Kan man inte vara bäst så får man vara snyggast

ÅÅÅÅÅÅÅÅåååååhhhhh vad arg jag är på mig själv. Jag visste att det skulle hända. Ååååhhhhh! Redan innan vi gick in på banan så stod jag och snackade med Annica om att jag skulle hoppa 5an istälet för 3an och alltså rida fel väg. 

Efter att jag hoppat 2an så halkar Nova och jag tappar fokus helt. Jag gör en fin liten volt och istället för att hoppa 3an gjorde jag som jag visste att jag skulle gör jag hoppade 5an... Sen dröjde det innan de sa i högtalarna att jag hade hoppat fel hinder, så jag som var ortoligt förvirrad tänkte eller vänta har jag redan hoppat de hindrena? Sen insåg jag att jag hade hoppat fel honder och säger högt "vänta, hoppade jagh inte fel hinder?" Och det hade jag ju gjort. Fan va arg jag är! Första gången på 2år som jag inte kvalar till KM i hoppnig. Men men det kan inte alltid gå bra. Det kändes faktiskt bra med Nova så hon får ta och bli min nya tävlingshäst. Hon gjorde ju inget fel utan det var bara jag som klantade mig. 

Nu är jag otroligt sugen på revansch. Får se om det blir något mer tävlande den här säsongen. Kanske någon dressyrtävling eller så, men antagligen ingen mer hoppning eftersom vårat stall är otroligt dåliga på att se till att det blir tävlingar. Det blir nämligen färre och färre per år. Jaja, vad ska man göra? Vi kan säga så här. Kan man inte vara bäst så får man vara snyggast. Och det var definitivt Nova och jag idag.

Jag och Forever, från förra kvalet i höstas.

Inte riktigt vad man önsakar

Jag känner inte precis att jag har världens lust att plugga just nu, det är lördag och jag ska plugga. Mycket ofrestande med! Vem vill plugga på en Lördag eftermiddag? Inte jag i alla fall. Jag fruktr sock rejält för måndagens redovisning i matte. Jag har inte problem att stå framför klassen men när de kommer till matte så är jag nära tårar. Får hemsk panik.
¨

Jobbsökande

Har sökt en massa jobb nu och ska fortsätta på tisdag ute i butikerna när jag har fler CV:n och personliga brev utskrivna. Ska söka lite fler på internet nu och jag håller tummarna att jag får ett jobb nu. Jag vet inte om jag längre kommer kunna åka till Peace and love eftersom jag ska utomlands och allt har blivit väldigt konstigt. Men vi får väl hoppas, annars har jag över 2000 tills shopping i London och Grekland.
Så här har min To Do list sett ut idag.
Jag ska sätta igång och avverka mitt plugg samt mäta om en 160 cm säng blir förstor i mitt rum. Sen bär det snabbt av ner i källaren innan jag skall ut och äta middag med Filippa. Ska försöka hinna med ett gossip girl avsnitt med.

Mando Diao - Gloria


Sommarjobb

Nu sitter jag och söker sommarjobb, är sent ute som vanligt. Att jag aldrig lär mig det förstår jag inte själv men nu håller jag i alla fall på så håll tummarna mina kära. Idaag är det fullspäckat schema, had dock önskat att jag fick kolla på Fanny när hon tävlar men eftersom hon kommer kvala på kan jag kolla senare. Det är väl bra?
Nu ska jag försöka sätta i gång att ta mig ut och springa ärenden samt studera lite.
bild från ÅreNu jävlar gäller det!

Hej hej hallåå! Nu ska jag snart börja prommenera ner till stallet. Jag är sjuuuuuuuukt nervös men taggad till tusen. När jag kommer ner ska jag börja fixa med Nova, sen betala startavgift på 275 kr (ett jävla rån), efter det så ska vi bygga banan, sen gå banan memorera vägarna tänka hur jag ska rida osv. sen bilr det till att kläpå sig kavajen vitaridbyxor mm. För att sen gå och och sadla Nova som efterföjs av att nervositeten når sitt klimax och vi börjar gå mot ridhuset för att rida fram. 

Ungefär så kommer nig min dag att se ut. Så jävla roligt. Jag älskar att tävla. Nu får ni alla hålla tummarna för att jag vinner! Hej då så länge!

Jag efter mittlivs andra tävling, jag kom 4a och kvalade till KM.

Nattbuss och skadeglädje

Såg just på min och Jonnas videoblogg, Hahahahah fan va störd jag är! Vad glad jag blir! Borde videoblogga mycket oftare, eller vad säger ni. Mitt sanna inre kommer fram så bra då, hehe.

Nu är jag i alla fall hemma. Så jävla vidrigt när jag precis hade klivit på bussen. Sitter långt bak som vanligt (GANGSTER) och sen är det 2 berusade killar som sitter en bit framför mig. Så när vi precis ha lämnat Slussen, vi hade inte ens kommit till henriksdal, så spyr den ena killen. Mitt i gången och precis vid dörren. Så jävla vidrigt. Men jag tyckte rätt synd om honom. Men fortfarande han gick av någon hållplats senare mednas jag fick sitta kvar på den där jävla bussen med den vidriga lukten i 40 min.

Fast det var rätt roligt fast jävligt vidrigt när folk inte insåg att någon hade spytt på golvet och sen trampade rakt i den och bha "ÅÅÅHHH va fan! Någon har spytt här, va vidrigt!". Väldigt äckligt men väldigt roligt. Skadeglädje är den enda sanna glädjen, haha. Min och Enes onskefulla humor ät bäst!

Nu ska jag sov aoch vila upp mig inför imorgon. Är sjukt taggad. Jag lär ju inte behöva känna någon press att prestera bra bara för att jag är bloggare (antar att ingen av er kommer att vara däre och kolla): Inte som de stora häst-bloggarna som får nervsammanbrott för att för många tydligen kollar på dem, haha. Så jävla mesigt. Men men alla är olika.

BTW, jag blev så jävla sugen på att sjunga när vi kollade på Moulin Rouge så jag väckte antagligen hela mitt hus med min falska sång eftersom en viss Alex Ashman har smittat ner mig så att jag är förkyld. Fanny är förkyld= falsk sång. 

Bilder från skolan idag.

Godnatt saga

Här sitter jag i min fina nya pyjamas i mitt ny städade rum och sak snart krypa till korgs. Kvällen bjöd på Moulin rouge och mys. Men nu är jag trött och har många saker att uträtta imorgon så det är dags att krypa till korgs. Ska läsa lite Elle som till min glädje låg på dörrmattan när jag och Fanny kom hem idag. Godnatt!

Videoblogg


Rosen

I mitt rum står en tråkig vas,
i vasen står en liten ros,
den rosen och vasen är som jag,
intes sägande på utsidan men vacker,
romantisk, ljuv, snäll men taggar på sina ställen
Rosen är jag,
Jag är rosen
Men det kommer du aldrig se!Stört cool bild!

Jag tycker att bilder tagna underifrån på det här sättet är riktigt häftiga,
speciellt när taket är så fint som här.

I mitt ansikte

Jag har en extremt känslig hud och därför använder jag mycket krämer i mitt ansikte för att hålla min hud okej. När jag var omkring 10-11 fick jag extrema porblem med finnar vilket inte är roligt för en tjej i den här åldern. Jag blev retad och trakasserad, vilket idag har förstör min självkänsla och mitt självförtoende extremt mycket.
Först använder jag en recpetbelagd acnekräm som heter skinoren.
Sen använder jag en receptbelagd, som även finns utan recept på apoteket.
Har extremt solkänslig hy och vill inte ha rynkor så jag använder solskydd i ansiktet varje dag. Eucerin är dock den enda jag tål.
Det är extremt konstigt att jag tål den här men det gör jag.
Underbar roller som minskar infektioner dvs. finnar

Älskar hans version

Tycker så mycket om David cook's version på den här låten!

Dag 37 – Mina ambitioner

Jag har rätt höga ambitioner, men som jag inte tror att jag kommer att klara av. Men chill som jag är så blir jag inte stressad över det. Jag satsar för det jag vill sen går det som det går, bara man har gjort sitt bästa. Det är nämligen det enda som räknas. Jag vill ju lixom nå det högsta men lyckas jag inte så är det väl synd men allt har en tendes att lösa sig till slut. Kalla de ödet eller vad som helst men jag tror att allt sker av någon anledning. Blev det inte som jag ville så var det för de bästa kanske, ibland kan det vara svårt att se först men när man tänker tillbaka på det så ser man att det faktiskt var bäst så. 


Morning everybody!

En trött tjej som snart ska dra mig till bussen. Lyssnar som vanligt på Knappen och Hakim. De gör alltid min morgon med sina sköna grejer. Idag pratade de med Jokibooi (ingen aning om hur han stavas) enligt dem "sveriges sunkigastemänniska". Han tyckte att sunkig va bättre än äcklig... Han är ätit sin egen sperma, druckit sitt eget piss och skiti på sig i TV. Fräsh kille!


Vilken duktig tjej

Nu är jag äntligen klar med den där jävla novellen! Ja! Så underbart skönt. Nu ska jag belöna mig med att kolla på senaste avsnittet av stylisterna. Vilken duktig liten Fanny jag är. Jag är faktiskt riktigt nöjd med den. Svenskan kanske inte är den bästa, men ni vet ju hur min svenska är så att, hehe. Jag har skrivit om allt Per jag tyckte att jag skulle lägga till så att jag borde få mitt MVG nu. Hoppas, Hoppas, Hoppas!


Wendendame

Två bilder från filmen när jag tävlade Nova på Pay and Jump för några år sedan. Hahaha, jag red så jävla dåligt och även fast det är så dåliga bilder ser man att jag inte följer med så bra över hinderna. Vilken tur att man faktiskt blir bättre. Nova är importerad från Tyskland och heter egentligen Wendendame, hahahaha. Det är okej att skratta åt bilderna, jag gör det. Nu dra vi ett sträck över idag och bara satsar inför lördag!

Vad trött jag blir. Min lilla älskling var helt störd, cp, mongo och dum på samma gång. Hon ville inte alls sammarbeta utan bara springa och när jag sa till henne så kicka hon i luften. Men vissa stunder gick hon riktigt fint som hon brukar. Men hon är brunstig nu (PMS fast för hästar) så det är väl därför hon är så förjävlig just nu. Men hon är så otroligt jobbig och jag blir så frustrerad när jag försöker och så vill hon inte. Men det kan inte alltid gå bra.

Ida sa att hon tyckte att jag skulle ha en chans att kvala till KM i tävlingen på lördag så jag skulle ha Nova istället för Queen om jag inte ville ha henne för då skulle jag få henne. Men just nu känns det inte bra med henne så det känns mycket bättre att ha Nova som jag hoppade 110 med för några veckor sen. Henne vat jag att det kommer gå bra med och hon är hjämnare i temperamentet. Jag har tävlat henne 1 gång förut men jag red så jävla dåloigt och det gick så jävla fort, haha. När jag kom i mål var jag osäker på om jag verkligen ridit, haha. 

Så nu har jag packat ner mitt nya Tattini-schabrak, de vita ridbyxorna och kavajen. Är så sjukt taggad på att tävla just nu så det finns inte, jag har nämligen inte tävlat på ett halv år. Så det ska bli riktigt roligt. Även fast det bara är en Lätt D på lördag så ska det bli sjukt roligt. 

Jag vet att jag är så otroligt snygg i min kavaj och hjälmfrilla, haha.

A year ago

Åt hembakta semmlor i Olaus Petri kyrkan, de ska jag göra idag med.

Fashion in Black and White


Yes, we have no bananas men vi har gröna post-it lappar

Bilderna från idag!


Todaaaaaaaay

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Hade vääldigt roligt idag mpste jag säga, hahah. Vi naturare asså! Lägger upp lite bilder sen. Jag och Benji lekte i alla fall lite vi maten, hehe. Sen skjutasde han mig på sin bräda för att se om jag med lite hjälp från honom kunde åka ett helt varv runt skolan. Vi lyckade nästan, haha! 

Men nu ska jag äta och sedan vandra till velambussen. Idag är det sista träningen innan tävlingen på lördag och jag är supernervös över först och främst vilken häst jag kommer få och hur det kommer gå. Men det ska säkert gå, spelar ingen roll vilken häst jag får, jag ska göra mitt bästa och satsa för att vinna. Låter som en bra taktik men är oftast svår att genomföra, haha. Nu var min billys Pan pizza klar, nom nom nom.

Ett litet smakprov på bilderna från idag.

Mina drömmar från Jeffrey CampbellSedan första gången jag såg dessa (vilket inte var igår) har jag velat he dem. Jag tycker de är sjuuuukt snygga. Men som med alla klackskor på mig, jag blir så jävla stört lång. Jag är 181 i vanliga fall, med dessa snyggingar med 13 cm klack skulle jag bli 194. Vilket betyder att jag skulle få hänga med Erika i vår klass för att inte vara några huvuden längre än alla andra. Tror inte heller att min pojkvän skulle uppskatta att jag var så mycket längre än honom. Så jag är lite hopplöst förälskad, dessutom när de kostar 1600 kr. Vilket jag känner att jag kan köpa så mycket annat för. Men drömma kan man ju alltid göra.

Inspiration 09.03.2011

Let the bird fly,
Let it be free,
Give me my freedom back

Dag 36 – Min favorithögtid

Jag är nog lite konstig men min favorithögtid är faktiskt halloween, vilket antagligen inte är så normalt. Men jag älskar hösten. De där fina ljusa dagarna med röda, organgea och gulalöv i träden oc på marken. När man känner den firskt svala luften efter en förhoppningsvis varm sommar. Sen brukar jag alltid ha för höga förhoppningar på höstmodet, men dt går oftast i jordfärger som brun, beige, grön, svart osv. som jag gillar. 

Men halloween då. Jag älskar att skrämma folk och göra massa roliga bus, hihi. 2010 var jag med i U-sek och vi anordnade en spökrunda + övernattning i stallet. Jag var utklädd till något och stod uppe i de bortre dommarbåset och så satt Jonna (inte den här jonna utan en annan)  och lyste på mig med en ficklampa. Barnen som satt och lyssnade på spökhistorier i cafét hade sett mig i dommarbåset inne i ridhuset som man ser in i från cafét och de vågade inte sitta med sina ryggar mot ridhuset. hahahha, så söta. Sen stod jag inne i ridhuset vid en glasdörr som man ser när man kommer ner från trappan från cafét, vissa blev så rädda när de såg mig att de sprang upp till cafét igen. Vilket var otroligt orligt.

Men sen lämnade Jonna mig ensam ett tag och det var fan inte roligt. Jag är nämligen awesome på att skrämma upp mig själv. Så jag stod där med ryggen mot hela manegen i ridhuset och var helt säker på att det stod något bakom mig hela tiden. Sen hade jag någon jävla spökmask vilket gjorde att jag inet såg så mycket heller. Men det var verkligen stört roligt. Jag älskar halloween!


Tankar

Idag när jag satt på tunnelbanan satt jag och tänkte som vanligt. Idag var det dunjackor som berörde mina tankar. Kan någon se SNYGG ut i en stor och fluffig dunjacka, jag tror inte det. De är ett sådant extremt osmikrande plagg, ännu en diss för vintern.
En gång i tiden hade jag en fjällräven, en extremt skön och varm jacka men otroligt ful.
Jag gick i sjuan när de här bilderna togs...

Mando Diao - She's So

På minner lite om Beatles.

Look for the day

byxdress H&M, läppglans Makeup store (Färgen: oui)

Jag älskar byxdresser, fixck den här av mamma får ett tag sedan så himla fin. speciellt kompinerat med rödda läppar.

I knew there was something that we never had

Nu har jag precis skrivit ut min novell som jag ska be vår historialärare ge mig respons på idag. Jag orkar int e ta med Pappas dator som jag gjort de andra gångerna, den är så jävla tung. Hoppas han gillar den, vill ju ha ett MVG i historia så jag får kanske lägga till lite mer historia känner jag, men vi får se. Jag var tvungen att ändra om mycket på den eftersom han tyckte att den var lik Forest Gump. Nu har jag ändrat allt jag tycker kan kopplas till den filmen så nu borde han vara nöjd.
Började ju läsa Michaels bok igår. Jag i och för sig bara till kapitel 2 men det jag har läs än så länge gillar jag. Han skriver på ett sätt jag gillar.


Nice picture! Haha. Har inte lagt upp alla de här bilderna, ska väl göra det någon gång.


Freedom from consience och Bridget Jones


Nu ska jag börja läsa boken som vår Civics-lärare har skrivit. Det är vad jag har förstått en deckare som är konstigt brutal men rolig. Har hört av många att den ska vara bra så det ska bli kul att äntligen börja för jag köpten den för ett tag sen, men eftersom vi har läst en bok i Engelska B så ville jag inte börja med den förens nu. Så nu när jag inte hade något att plugga i kväll så tyckte jag det blir awesome att börja läsa den nu. 

Annars är nog de bästa böckerna jag läst Bridget Jones böckerna. Innan jag läste dem trodde jag inte att man kunde sitta och skratta högt av att läsa en bok. Men det visade sig att jag hade fel, haha. Läste dem när jag var i Egypten i somras och jag låg där i min solstol och asgarva vissa stunder.

Shes a good girl

JA! Nu är jag klar med veckans matte, fan va chill! Plus att jag har gjort mycket fler uppgifter på varje exercise än vad man skulle, bara för att jag verkligen skulle kunna det. Har varit mycket skola i veckan, allt har väl gått bra förutom biologiläxförhöret, hehe. Men nu blir det inget mer focus på skolan. Nu ska jag nämligen köra mina små och lätta styrke övningar och sedan strecha galet. Jag måste börja träna ryggen eftersom jag är så lång, annars kommer jag få problem med den när jag blir äldre. Sen ska jag mysa ner mig i sägen och kolla på weeds. Blir väl till att sova tidigt ikäll med. Ps. jag åt en semla idag med, hehe.


Vad jag inte publiserade

Hej mina kära, imorse började jag skriva ett inägg som jag råkade radera, tyvärr. Men nu har jag tid att skriva ett kort för er, jag har fatiskt en sak på hjärtat idag. Det är så att jag har en fråga, har någon av er varit rädda för en lärare? Jag brukar inte vara rädd men det finns en lärare jag är rädd för, jag vågar inte visa vad jag kan i det ämnet, vill inte svara på frågor eller dylikt. Jag vågar inte heller be om hjälp. När jag ska tala stammar jag, får kasst uttal på min engelska samt glömmer lätta ord oh grammatik. När jag ska redovisa något skakar jag som om jag skulle ha kramper. Egentligen är han inge farlig, han är snäll men respekt full. Men jag är så rädd och osäker inför honom. Och jag vet inte varför!
Confused!

Den lilla analoga fisheye

Det här är min nyaste kamera, en analog fisheye kamera som jag köpt på Urban Outfitters. Jag älskar känslan av att man behöver skruva upp den för att ta bilder samt när man framkallat bilder och har dem där i handen. Dock har jag ännu framkallat min fulla film men snart ska jag göra det med, samt att köpa en ny film. Jag är inte heller ett fan av Hello Kitty men den här var på halva priset och kameran var exakt likan dan bara att den hade ett Hello Kitty mönster på sig. Jag är i alla fall nöjd med den och senare kan jag lägga ut bilder som jag tagit med den så får ni se hur de blir.

En bild på någon du älskar

Jag älskar många i min omgivning även om jag har svårt att säga det. Men jag måste ju säga att jag älskar min underbara pojkvän. Han har typ räddat mig från allt som man inte vill ha. Ingen människa är perfekt det vet jag och ja Pontus har sina brister men han är en otroligt fin människa och för mig så gott som perfekt.

Mando Diao - You Don't Understand Me

Varför kallar de sig ett "heavy metal" band?

GOD MORGON!

God morgon töntar! Nu ska jag strax gå till bussen för att ta mig till lilla skolan. Undrar vad för typ av seg föreläsning vi ska ha nu på morgonen? Igår stängde min Pappa av nätvärket så jag kunde sova, haha. Så idag har jag sovit mer än vanligt. Det var så roligt igår, för jag har tyckt "men jag har ju absolut inga kläder" sen kollade jag lite vad som faktiskt fans i min garderob och insåg att jag har så mycket kläder att jag kan bada i det. Har svårt att bestämma mig vad jag ska ha på mig, men inte som det brukar vara utan jag vill ha så mycket olika saker så jag kan inte bestämma mig, haha. Aldrig varit med om det tidigare. 

Lyssnar på NRJ-morgon med Knappen och Hakim. Så jävla aewsome! De gör mig alltid så glad, för de är så klockrena! Älskar dem, så otroligt roliga. NRJ wake-up call, borde nog anmäla Alex till det. Men han skulle inte svara eftersom han inte skulle vara vaken, vilket vore lite fail.


Nära på att knalla in i väggen

Jag är så extremt stressad just nu, det känns som jag inte har tid för något. Inte ens för att blogga.
Har slappnat av lite genom att kolla gossip girl, har börjat att se alla avsnittt från början igen. Men nu ska jag börja göra skolans logga samt plugga i någon timme sedan bloggar vi lite och kollar på ett till gossip girl avsnitt behöver det.
I feel like this horse!

We're not living in America

Den här fina skulle jag vilja ha. Ser otroligt mysig ut. Sen är jag kär i färgkombinationen marin, rött och vitt sen lång tid tillbaka, så jag var väl såld från början.

Mysigt!

Fet-tisdagen

Idag är det ju semeldagen/fettisdagen och internationella kvinnodagen. Random kombination. Men jag verkligen älskar semlor. Jag tycker seriöst att de bore säljas året om. Min favorit semla är med vaniljj istället för mandelmassa, även om jag nu förtiden tycker att det också är gott. Men när jag var mindre (asså nu snackar vi vääääldigt liten) så brukade min Farfar hämta mig varje tisdag från dagis och när det var den tiden på året man kunde köpa semlor så gick vi alltid förbi Sköndal "centrum" och köpte en till mig och en till honom. Även fast jag kanske bara var 3 eller 4 år så åt jag en helt vanlig semla utan problem. Fast Farfar fick hjälpa mig att peta bort mandelmassan för att jag inte gillade den då. Nu kom Pappa hem med semlor! YEY! Nu ska det ner och tjockis-äta!


Jag kanske blir som han den där kungen som sägs ha ätit ihjäl sig på semlor, mihihihi.

Fanny i fönstret

Nu är jag hemma från skolan, somnade som vanligt på bussen, hihi. Hade en otroligt lång dag i skolan idag. Började med PH 8:30 med Simon. Sen biologiläxförhör som jag antagligen får göra om, hehe. Men dagens glädje! Det känndes som att det gick bra på spanskaprovet! JA! Jag ver stört nervös innan och trodde att det skulle gå så jävla dåligt, hej hej IG typ. Men sen när jag fick det så bara flöt allt på, var nöjd med min text och kunde det mesta av frågorna. Det var 2 st jag var osäker på. Jag kommer i alla fall minst få G! JAJAJAJAJAJA! Sen fick jag bra respons på min Novell idag, den här gången märktes det mer av min dyslexi än på mitt repotage. Sånt är livet.

Så här glad är jag!

Snart ska jag försöka vara duktig och plugga lite matte, för det är något jag verkligen behöver. Igår kändes det bra på lektionen men idag, skoja inte att jag var förrvirrad.

Juste! Några som har gjort en låt om någin Fanny i fönstret ska till P&L, haha!
 


Det enda jag kan tänka på är sommar, sommar, sommar!

Jag är så jävläa taggad inför P&L i sommar! Jag har redan betalat Pappa för halva biljetten och vi har inte ens boka än. Men det ska vi väl försöka göra i helgen eller snart i alla fall.
De har släppt lte fler artister nu, men på bilden är det inte alla.
Just nu som ni kanske kan gissa är jag mest taggad på att se Mando Diao.
Fast Daniel Adams-Ray kommer tätt efter följt av Maskinen.

Inspiration 2011.03.08


Dag 35 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför

Den här är riktigt svår. För jag är väldigt nöjd med mitt liv. Visst kan det mesta bli bättre, men bara för att man har allt som man vill ha det behöver det inte betyda att man är lycklig. Man jag skulle vilja testa att leva som ryttaren Marcus Ehning. Han är en tysk ryttare som jag tycker rider bäst av alla, möjligtvis Rolf-Göran som rider lika bra. Men Marcus Ehning har flera gånger legat 1:a på världsrankingen och han har så otroligt fina hästar.

Sen är tyskridsport den ledande just nu. Tyskland vinner de mesta och har gjort de senaste åren, de abssolut bästa ryttarna i världen rider i de tyskalandslaget. Vem skulle inte vilja rida med dem lixom? Sen är det de svåraste landslaget att komma med i. Så Marcus är en stor idol för mig, eftersom han så pass länge har varit med i delaget och hela tiden håller en otroligt bra nivå på alla sina hästar och presterar alltid bra på tävlingar. Sen så har han tävlat min absoluta drömhäst, Sandro Boy. Jag har aldrig sett den hästen vägra eller ens nudda en bom. Kanske för att Marcus rider så ortoligt bra. Men de två tillsammans är oslagbara. 

Jag skulle nämligen vilja testa hur det är att vara en elitryttare, rida så fina hästar så det finns inte, få betalt för att rida och se när allt slit man lägger ner visar sig i resultaten. 

Marcus Ehning och Sandro Boy.

En bild från något du inte kommer glömma

Min Konfirmation är något jag sent kommer glömma. En underbar tid i mitt liv, det förändrade mig mycket.

Lol pics


Mando Diao - Mr. Moon

Jag är väl inne i någon Mando Diao period just nu.

Bästa gruppen!

Hahaha, vårat rollspel ägde ju!

Inte som man tänkt sig

Jag som hade tänkt att blogga igår men icke sa nicke, et blev inte riktigt så. Jag hade nämligen feber och fick kämpa med mitt spanska plugg och biologi eftersom vi har prov och läxförhör idag. Och trotts urinvägsinfektion, grov förkylning, feber och huvudvärk går jag till skolan för att göra de här uppgifterna. Mina lärare tycker tydligen inte att man får göra dem förens på våra så kallade "catch-up-days" i Maj. Men hallå jag rår ju inte för att jag är sjuk? Eller?

Idag ska jag först palla mig till läkaren på Sibyllekliniken och sedan till skolan. som tur är skippar jag de sista workshopen idag så jag kan gå hem och kyrera mig. Idag ska jag även försöka ta en söt liten bild på min outfit, om allt går som det ska. Sedan kanske jag borde ge er lite scoop från min Åre resa? Lite bilder kanske? Och lite annat smått och gott. Men nu bär det av till Fröken doktor!
Snor Fanny's bild för aatt visa gårdagens outfit, klänning och underklänning-H&M, Kavaj- Zara
Det är också min Novell som jag så stolt lämnade in igår.


Hello tomorrow!

Nu har jag precis sett de senaste avsnitten av Stylisterna och Skins så nu ska jag bara kolla igenom spanska grammatiken en gång till. Imorgon bilr det till att gå upp tidigt för jag och Simon R har PH 30 min innan vi börjar egentligen, vilket gör att jag ska vara i skolan halv 9. Jävla skit sak, men men. Känns som att det bara är jag som bloggar just nu, hehe. Vilket gör att jag får lite små panik, "aaaahhh, måste blogga eftersom ingen annan gör det!". Vad hände lixom haha? Kanske ska börja kalla den Fannyscykel? hahah Nej då. Nu får ni drömma så söt, för det ska jag försöka göra. God natt!


Fan! Fan! Fan! Fan! Fan! Varför?!

Asså min dator måste driva med mig! Jag orkar inte! Kan den bara ge sig någon gång! Jag hade nästan skrivit i varenda ord som vi har till provet imorgon vilket ät runt 100 ord. Jag hade inte alls många kvar så fuckar sida upp och allt jag har skrivit är borta! Jag orkar inte pallar inte! Damp! ADHD! ÅÅÅÅÅÅHHHHHHH!!!!!!!
Aja, jag pallar inte har haft de flesta förut och har läst igenom alla så de får sitta tills imorgon. Nu ska jag beskriva min bästa vän och min idealpartner i text. Önska mig lycka till!

Egentlign borde jag vara fett taggad på att lära mig spanska eftersom jag nästan är besatt av Mexico, men jag vet ju av erfarenhet att man klarar sig mer än bra utan spanska där. Jag klarar mig fint med eneglskan, det känns inte som att jag kommer ha någon som helst användning av spanskan sen. Mandarin kommer ändå bli största språket. Ge det bara lite tid, de där kineserna förökar sig ju som kaniner, haha. Lycko Sigge som redan pratar 2 olika sorters mandarin. Jag vill också ha föräldrar som pratar coola språk. Blir inte precis inspererad eller mer taggad av att veta att mina föräldrar aldrig har använt sig av son skoltyska eller skolfranska. 

Aja nu ska jag fortsätta plugga, men det är så tråkigt. Ni tycker säkert det är väldigt roligt att höra mig klaga över skolan just nu, men jag är trött och ynklig.

Hahaha, fula tjejer! :D

Jag tycker att rubriker enbart är jobbiga när man inte kommer på någon riktigt bra

Tar en liten paus i mitt pluggande, men jag kommer väl sitta ett bra tag med det ikväll. Jag som ville kolla på stylisterna, men men det får jag väl göra imorgon i sånna fall. Har i alla fall stört mycket läxor, prov och inlämningr. Visst jag har inte mer än någon annan i min klass med suck suck suck, vad jobbigt det ska vara.

- 2 Olika matteläxor som är på minst 4-5 sidor båda 2.
- Spanskaprov imorgon.
- Biologiläxförhör imorgon.
- Novell inlämning på fredag, måste ha med den imorgon.
- 30 st glosor vi ska kunna på Franska, engelska och svenska + förklaraing till v. 12.
- Frågor om världen om annan skit som ska vara inlämnade v.12.
- Historiaprov v.12.
(Sen hade vi som går engelska B prov idag)

Suck suck suck, jag förstår inte hur jag ska hinna med allt. Jag borde verkligen börja använda Work Shops bättre. Grayham sa idag också att nästa år kommer förmodligen alla WS bli fasta vilket betyder att man måste gå på varje och man måste jobba. Mina betyg kommer ju inte lida av det i alla fall och jag lär ju få mer fritid. Det säger man ju inte nej till heller, men det betyder längre skoldagar ibland.
Nu ska jag återgå till att lägga in alla ord på glosboken, haha faktiskt bästa sätten att lära sig glosor tycker jag.

Frågan är om jag slipper plugga spanska om jag äter upp boken?

Sover 1 timme vaken 1 timme sover 1 timme vaken en timme, soooooooooover i 1 timme

Hola people! Nu ska jag försöka mig på att plugga lite spanska till provet imorgon. Känns som det kommer gå skit, men dte är lungan. Det löser sig alltid. Känns som jag kan det mesta lite svagt, förutom att skriva längre saker kanske. Men men, vad ska man göra? Va med min boyfriend efter skolan och jag är rätt säker på att båda han och jag somnade ett tag, även om han vägrar att erkänna det! hahahah!

Sen kom jag hem och fick höra Pappa babbla på om hur arg han varit på sig själv under Vasaloppet och hur mycket kramp han hade fått, att han inte var nöjd med tiden, att han aldrig skulle göra det igen, att han kanske kunde förbättra tiden och så vidare. Sen fick jag veta att sträckan på 9 mil Pappa åkt motsvarar hur långt det är till vårat landställe i roslagen, haha. Vilket jag tycker är stört långt. Dessutom, skulle jag stå på ett par skidor i 8-9 timmar skulle jag bli så jävla uttråkad. 

Nu ska jag sätta igång och plugga innan jag somnar igen. Bjuder på lite bilder från idag, sämst kvalité men förhoppningsvis bättre än inget.

Helt normala naturare som absolut inte kastar saker, hehe...

Los geekos.
Jonna langar posen.
Kim langar posen.
Lasse vill inte langa posen men gör det ändå.

Paus

Tar en paus i mitt rå pluggande och äter en semla, en hel dag före semmeldagen.
(ber om ursäkt för webcambilden!)

Dag 34 – En bild på det jag köpte senast

Kolla! Jag har köpt något som är orange!

Mina efterlängtade overknee skocks, YEY!

Mando Diao - God Knows

Jag är så lycklig över att de ska till P&L i sommar!

Black Swan

Jag såg precis Black swan. Helt sjuk film! Sjukt bra, men sjuk huvudperson. Helt besatt av balleten ju på ett så jävla weird sett. Men Natalie Portman spelade henne så jävla bra. Shit asså, helt störd film som var jävligt bra. Riktigt bra gjord och allt sånt där. As nice ju. Har man inte sett den så måste man se den! Asså jag är helt chockad över hur konstig och nästan läskig den var, men samtidigt som den var så jävla grym.
(och ja, jag laddade ner den)


Skola, betyg och jobb

BLÄÄÄÄ, just nu borde jag plugga. Men det är så extremt tråkigt! Jag pluggade Engelska igår, har gjort allt man ska göra det känns inte som jag kan plugga så mycket mer för det och spanskan känns helt ok. Har definitivt ingen lust att plugga matte, dum som jag är har jag inte rört matteboken under hela lovet. Det kommer väl tillbaka imorgon på mattelektionen. Jag är väldigt pepp på att träffa all underbara människor från skolan imorgon. Men absolut inte pepp på att plugga. Kan det bara inte bli påsklov nu? Men man får väl stå ut. 

Jag och Mamma pratade lite idag medans jag målade och hon berättade hur glad och stolt hon var över att jag pluggar så mycket (i alla fall vad hon tror) och att jag är så duktig i skolan (kan diskuteras). Att hon inte gjorde de i min ålder utan hon jobbade extra i en ICAbutik och hade som livsmål att bli ägare av en ICAbutik. Därför sket hon nästan i skolan och gick inte ut med bra betyg. Sen berättade hon hur stolt min gammelmorfar (som va typ som min morfar) skulle vara över mig. Han grät nämligen av lycka när Mamma som först i vår släkt tog studenten. Innan behövdes det egentligen inte men i alla fall.

Det är ju lite roligt, varken Mormor, Farmor, Farfar eller någon annan äldre person i min släkt har tagit studenten. Men det behövdes inte på den tiden. Farfar jobbade på Telia eller då som det hette Televerket och tjänade bra, Farmor jobbade på bank och Mormor rikskriminalen. Idag skulle man aldrig få sånna jobb om man inte tagit studenten, om man ens skulle få det då. För behövde man bara bevisa att man var bra på något, men nu måste man ha på papper att man är bra på saker som egntligen inte har ett skit med det man vill göra att göra. Jag tycker det är sjukt hur mycket våra betyg spelar roll. Borde det inte handla om vem som gör jobbet bäst än den som är bäst på att plugga?

Kom inte riktigt på vad jag skule ha för bild, fick bli en när jag slutade 9an förra våren.

Mando Diao - Long Before Rock'n'Roll

En av mina favoritlåtar just nu!

Hahahahahaha! Asså va fan är det här?


Luften smakar som en jordgubbspaj, en solig dag i maj

Jag är så otroligt taggad på vår just nu. Har köpt så mycket fina kläder som jag villa utan att dehöva frysa ihjäl. Sen längtar jag otroligt mycket till Peace and Love. Då kommer jag leva i shorts linnen/magtröjor och mina fina röda tretorn gummistövlar. Vi måste bara hitta ett tält att bo i. Men jag vill kunna bada i hav och sjöar nu! Om det finns något som jag älskar så äär det havet. Jag vill bara ha vår och sommar! Det är så mycket jag längtar till just nu! Så nu ska jag göra en lista.

- 6 dagar kvar tills jag ska tävla för första gången i år. LD stilbedömning.
- 40 dagar kvar till påsklovet. (Åker antagligen till Grällsta med Lina!)
- 89 dagar kvar till skolavslutningen.
- 107 dagar kvar till Peace and Love.
- 130 dagar kvar tills jag fyller 17.

LÄNGTAR!
Snart så!

Idag har jag målat mitt golv i lägenheten. Sista lagret och innan satte vi upp gardiner. Så snart kan vi sätta upp en blommbräda och sätta upp min dörr sen kan jag flytta in! Det ska bli så jävla skönt. Jag vill bara att det ska bli klart just nu, tillräckligt klart för att jag ska kunna flytta in i alla fall. Det ska bli så otroligt skönt när det är klart!

Bakom mitt fina sätt att såga på så ser ni hålet där min dörr ska sitta.

I mitt rum, där jag målade idag.

Paniken i kroppen

Jag mår skit om jag ska vara ärlig. Kände att Åre kom fel i år då jag borde pluggat hela lovet, hör ni hur det låter? Jag har så mycket plugg att jag sedan jag kom hem i Fredags kväll haft panik ångest attacker och typ hyperventilerat, gråtit och skrikigt. Som tur är har min pojkvän lugnat mig men jag tror även att han blev rädd när jag blev så panikslagen samt irriterad och skrek på ingenting. Jag vet varken in eller ut och sen är jag sjuk till på köpet om mår inte alls bra. Därför borde jag krypa ner och sova nu för att jag har prov i morgon men tyvärr så fungerar det inte så för jag måste plugg till det provet. Men så fort jag sak börja så får jag panik ångest. Jag orkar inte just nu känner jag.

Give me fire

Jag har ett tag velat ha ett orange läppstift. Det ska köpas fast när det blir lite varmare. Tänk er i sommar vara brun och lite små fräkning (ja, jag har lite fräknar) och sen ett par orangea läppar och naglar. Mums! Måste bara få tag i ett där jag gillar färgen och konsistensen. Men om man kollar ut på vädret just nu så verkar det inte precis vara någon brådska.

Typ som det här längt ner, ett sånt vill jag ha.

Heja Pappa!

Nu är min Pappa i full gång med att åka Vasaloppet. Han har satsat för det i 1½ år så jag hoppsa han blir nöjd med sin insatts. Loppet är 9 mil långt och han har sagt att han är nöjd om han kommer på en tid under 9 timmar så hoppas att han klara det.

Lite bilder från när han startade Värmdöloppet på 5 mil förra året.


2011-03-06

Hej mina kära, jag befinner mig i Hässelby. Imorgon vaknade jag till liv omkring halv fyra och pluggade gärnet med Pontus som hälsade mig välkommen när jag kom hem från Åre. I dag har jag bara pluggat här hemma hos Pontus och det gör jag än. Snart borde jag börja dra mig emot staden och äta middag med min familj. Är förkyld med, orkar knappt röra mig. Men jag har en massa massa plugg och prov nästa vecka så jag måste vara i skolan resten av veckan.
I kväll ska jag skriva om Åre resan och lite så. Men nu skall jag studera!


Dag 33 - Mitt favoritprogram – och varför

Jag har två stycken. Scrubs och Weeds. Scrubs, för att det är så jävla roligt. J.D. Är så rymdig, känner igen mig lite i det, haha. Sen har det en skön historia och en massa sjuka (i huvudet) människor som jobbar på ett sjukhus. Sen tycker jag det är så härliga skämt i det.Weeds då, jag älskar hela handlingen. En mamma som är knarklangare som är gift med en polis och sen blir änka och ska klara så sig själv med deras två barn. Helt sjuka saker händr och det kommer så sjukt klockrena kommentarer där ibland. Ex, hennes älsta son är ledsen för att hans flickvän har blivit tvingad till abort när de ville behålla barnet. Då säger hans yngre bror "I naturkunskapen en gång så hade vi en hamster som väntade ungar. Sen var det en unge som körde in en penna i rumpan på den och sen födde den döda ungar. Det är nästan som en abort." Hahahahahaha!


Jag ska nog satsa på ett jobb inom byggbranschen, eller vad säger ni?

Lite bilder på hur jag och Mamma spenderade kvällen i lägenheten, haha. 

Så här sågar riktiga kvinnor! XD hahahah!

Plankorna var lite för korta så jag fick göra extensions till dem. Skruvgrejerna är mina vackra kilar.


Hahaha!

Årets hetaste outfit jag vet! 

Sen skulle jag göra lite efterrätt till mig och Mamma... Gratinerade hallon med after eight på, hehe. Jag råkade nog värma Mammas lite för myket. Min är den till vänster och Mammas är till höger. Hahaha!

Emma Köld och Fanny Björkman är så snabba!

Tog lite bilder på när jag och Emma var inne i stan och när jag var på väg dit. Fast hon har de roligaste bilderna på sin mobil.

Det blev converse idag! YEY!

Raybans och halsduk!

Jag och Emma posar!

Snygga tjejer!

Sol!

"Men vänta, jag grinar ju!" "Äh det är lugnt det syns inte" Haha.

KURDISTAN!

Inspiration 05.03.2011


The Sounds - Painted by numbers


Memories from febuary 2010

Jag tävlade Kvalhoppning 2 och kom 2a.

Kidnappade Erica för att hon fyllt år och tog henne till Pizza Hut.

Var och kollade på när Vi mötte Gustavsberg i PonnyCupen.

Det var mycket snö ute.

Jag började gymma, fast här sitter jag och Ene och håller Emma sällskap medans hon solar på gymmet.

Jag red min medryttarhäst Tinder för sista gången.

Jag var med min faster och åkte skidor, men det var så kallt så jag ville inet åka (-25C)

Here comes the sun

Fan va nice väder det är ute! Vad glad jag blir! Idag ska jag ju till stan med Emma, men vet ni vad jag ska faktiskt vara så geekig att jag tar medmig min dator. Mest för att jag ska vara hos Mamma ikväll. Sen ska jag försöka plugga Engelska ikväll också, BORING! Men det måste göras. Har prov första lektionen på måndag, yey! Fast verkligen inte.
Men nu ska jag gå ner och äta en riktigt god frukost. Fy fan vad jag har saknat solen! Så underbart att det förhoppningsvis börjar bli vår nu! IIIiiiiiiiiiii!!! Glad tjej!

Rayban Wayfarer chek!
Som ni ser så är det inte så stor skillnad på färgen i håret, det är typ bara min fd utväxt som är ljusare.

Dag 32 – En låt som får mig att gråta

Jag tycker att den är så otroligt fin. Jag vet inte varför, men jag blir nästan tårgöd varje gång jag hör den.
Texten är så underbar, allt är nämligen så sant.
"nobody said it was easy"

Du e bara en av många människor jag drömt om

Man skulle ju nästan kunna tro att jag har gått och blivit filmkritiker, haha. Jag har kollat på så jävla mycket film de senaste dagarna. Den jag senaste kollade på var "the last airbender", den var väl helt okej. Fast jag måste nog erkänna att jag gillar den tecknadeserien mer. Den är mer ljus och glad alla karaktärer är mycket charmigare också. Nu var det mesta mörkt och alla var allvarliga 24/7. Så tråkigt. Jag skulle aldrig klara av att vara så seriös hela tiden. Men nu gott folk ska jag sova, eller försöka göra det i alla fall. Det ska bli soligt imorgon så förhoppningsvis åker jag och Emma till stan. men sen ska jag sov ahos min Mamma och vi ska häma hem min säng från Mormor. Hästens for the win! Det verkar som att jag börjar kunna flytta in snart, yey!

En av de skönaste bilderna någonsin!

Cause we all been painted by numbers

Kanske inte riktigt det vanligaste att impulsgöra, men men hahah. Jag fick i alla fall för mig vid 21:30 att jag skulle färga min utväxt. Hade färg och så, så jag tänkte "varför inte?" Hade valt en färg som skulle bli väldigt lik den jag har så det är bara på att jag inte har någon utväxt som det syns. men jag ser att det är lite mer kopparfärgat på vissa ställen, yey! Jag vill ju ha någon typ koppar/blond/brun så till sommaren får jag säkert så som jag vill ha det. Eftersom det inte är så stor skillnad så tycker jag inte att ni behöver någon bild.

Men imorgon blir det mycket bilder. Ska antagligen till stan med Emma och shoppa lite, bland annat se om jag får tag i tröjan Pappa krympte och lite annat jag har kollat efter. Så om det är bra väder hade jag kanske till och med tänkt sno med mig Pappas kamera, hihihi. Det jag ska köpa imorgon är, Tröjan (om den finns), en kamelfärgad tröja och overnee skocks. Det ska jag ha, sen får vi se om det blir något annat också.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på "The Last Airbender", MYS!

Typ så här der väl mitt hår ut nu.

I arkivet

Lite bilder från arkivets sista sida, Louise och vår fotogrfering i höstas!

"Han skulle kunna vara mer död än vad han är död"

Hahahahahahahahhaa! Kejsarens nya stil, så jävla awesome film. Fast den är fan farlig att kolla på asså, att sitta med ett så där stort leende på läpparna i 2 timmar kan fan inte vara bra. Så mycket minne från när jag och Emma gick hem till henne varje dag i 5an och 6an och kollade på de programet på Disney Chanel efter skolan. Jag vill också bli en lama, fast nee. Fast min pojkvän kanske skulle passa som en?RSS 2.0