Bussen


Just nu har jag precis börjat med min Historia inlämning. Jag är alltså klar med biologin, eller inte bilderna men de ska jag försöka göra under eller efter skoltid imorgon. Jag fick precis reda på att mina festivalbussbiljetter har kommmit. Kan inte fatta att det snart är dags att åka till P&L jag är otroligt lyckig över det. Min favorit bloggare Angelica Blick ska också dit så jag hoppas kunna se en liten glimt av henne.
Vilka av er ska dit?


Under ytan

Gud om jag bara kunde få lägga mig ner och sova. Jag vaknade i morse/natt av hemska magsmärtor och låg bara och skrek. Nu måste jag istället för att sova skriva klart min historia som jag fick reda på att jag var tvungen att skriva idag. Jag är extremt stressad må jag säga och kommer väll få sitta vaken medans pojken min ligger och sover. Jag var på hans upppvisning idag och det var sjukt bra. Men nej nu blir det mer historia! Ska börja ta tag i bloggandet snart men jag måste bara bli klar med allt först.

Kom igen nu!


Haha, väldigt gammal bild :D

Nu har jag pluggat i felra timmar och min hjärna är helt mos. Skrivt lite för långt på biologin, hehe. Men det är viktigt att den blir bra för jag måste få MVG i biologi annars komemr jag bli väldigt besviken på mig själv. Så nu är det bara och bita ihop och skärpa till sig och skriva klart den. Har bara Granskog och slutsats kvar, fast sen ska jag ju rita bilder och så men det är ju roligt så det går säkert fort. Men sen har jag ju historia helvetet, som jag vill ska bli bra för då kanske kanske jag får MVG i historia vilket jag haft sen 8an, men men.

Nu ska jag äta lite fort och sen fortsätta detta eviga arbete som snart är slut!


Tisdag, slutspurten av slutspurten

Nu ska jag sätta mig och råååååplugga mina vänner. Har 2 inlämningar tills imorgon och båda är avgörande i fall jag får MVG i respektive ämne. Håll tummarna för att jag hinner och att jag får sova några timmar inatt.

Var och lekte på Naturhistorika idag. Vi hade samma frågesportspapper som några som var hälften så små som oss, hehe. Men är man omogna naturare som pratar om att olla saker, T-bag'a med sin mattelärare så kan man ju förstå varför, haha.

jag överlever, jag lovar

Luch lunch lunch lunch mat mat mat. Spanska prov. Nu dör vi jag lovar / jonna

Myspys bland barr och mossa

Och exakt så mycket bloggande blev det av mig idag... Men jag har myst bland barren och mossan i min exkursionsrapport. Just nu är pojkvännen med i myset i skogen! Tycker det är bra :) Men åter till att granska träd, blommor och myror (de fanns inga bin :( )

Thinking of You

Ni kanske är lite nyfkna på vad jag ska sjunga på skolavslutningen. Här är i alla fall låten :)

Måndag

Nu ska ni få lite bilder på hur jag såg/ser ut idag. 

Blus, Odd Molly - Jeans, Topshop - Läppstift, Isadora Jelly stick Orange Blossom

New York

Ny skjorta - bikbok, Läppstift - cream coral/Viva la Diva, Tubkjol - rut m.fl., Ring - Gina Tricot

Min suddiga outfit för idag, min nya coola skjorta från Bikbok! Jag har engelska B nationella idag som jag ska smya till nu. Det ska gå bra för det är bara den muntiga delen. Ska försöka blogga mycket idag eftersom jag bara har engelska muntliga och skriva en labbrapport. KUUUL :(

Förändring på G

Woho! Idag var det morsdag, vilket kanske inte riktigt har märkts för min del, eller? Haha, medans jag fortfarande var nyvaken hade jag och Mamma värsta fighten via sms och resulterade i att jag har varit på ett suuuuperbra humör idag...

Nu ska jag skriva på min engelska och sen försöka hinna med att börja med min biologi. Engelskan skulle varit inne förra söndagen men jag fick tills på söndag på mig, och biologin ska vara innen imorgon. Det är otroligt viktigt att jag gör bra ifrån mig på biologin för att få det betyg jag vill ha. Nästa år måste jag fan se till att skärpa mig, kan inte slacka så mycket som jag har gjort i år. 

Börjar med att försöka sitta så lite vid min dator som möjligt och den här veckan har jag lyckats väldigt bra. Därav mycket lite bloggning, men just nu kan jag inte sköta skolan som jag vill när jag sitter så pass mycket med min dator och jag tror att bloggen har en stor del i det. Så vi får helt enkelt se hur det blir framöver, men nu blir det galt med plugg.

Work work fashion baby

Godmorgon, jag var upptagen med plugg igår så det blev klent med bloggandet. Men nu sitter jag och pluggar och kollar på true bloos. Bredvid mig ligger en pojke och sover. Han hade natt gibbat och sen kom han hit och sov. Idag blir det jobb, sedan ska jag till louise och träffa Teodora och Agnes.

The Blanks

Mattias skickade mig den här länken nyss. Tyckte de va väldigt coola, haha :D

Sista Fredagen i skolan

Nemen ojski bojski! Här sitter ju jag och myser i sängen (och inte i pojkvännens men i min) jag försöker komma på vad jag ska ha på mig vilket är svårt! De regnar ju ute och jag vill ha shorts. I går var jag u hos läkaren som hade två alternativa diagnoser och det var antingen att jag hade hårsäcks infektion eller så är jag allergisk mot gluten. När han sa det sista kändes de som världen rasade för mig faktiskt. De var jordens undergång i princip.
Nu ska jag sminka mig med mammas present från Barcelona! Tooodels!

Mega awesome epic worrior of cloud darkness

Hej, nu är jag påväg till läkaren. Dock är det sjukt varmt ute i långbyxor! Men man ska ju inte klaga! Vi har haft brännboll idag, dock så var jag tvungen att gå! Oh that's a shame! But we are Mega awesome epic worrior of cloud darkness så dom vinner nog nästa match utan mig med! Hahah mmmm sen ska jag äta gratis på Paini oh what a joy!! ! Man får ju sällskap av supermodellen Teodora hon själv! That's mega awesome!!!! / Jonna

Överraskning

Har nog glömt att säga att jag minsan har planer inför nästa vecka. För eftersom det är långhelg så åker jag till...
Grällsta!

Vi ska hjälpa till när hästarna kommer tillbaka från sina fodervärdar och så. Jag kommer några dagar senare eftersom jag inte kan missa träningen på torsdag eftersom jag ska tävla på måndage. Vilket jag i och för sig har glömt säga till er, haha 

Men i alla fall det ska bli sjukt roligt att träffa alla mina hästar igen! Har jag tur så får jag säkert ta en liten tur på Siw :D och det vore helt underbart! Men vi kommer säkert få rida Susannes hästar annars vilket inte är helt fel de heller.

Jag och Valli i sommras.


Seriöst

Nu hade jag precis skrivit värsta långa inlägget om vad jag gjort idag hur det hade gått på proven osv. Men jag tror egentligen inte att ni bryr er om att jag skulle träffa Emma men hennes skola kom ivägen så det blev inget. Har en känsla av att det inte är därför ni läser vår blogg. Om man kollar tillbaka i vårt arkiv kan man se att bloggen har blivit mycket mer seriös nu än vad den var från början och jag kan inte bestämma mig om jag tycker det är bra eller dåligt. Då var vi något annat med Beave News och andra flummiga inlägg, nu är det mest "det här har jag gjort idag och det är ska jag köpa". Jag tycker nog att det var roligare när vi inte var som alla andra och bara flummade.

Jag ska nog ta och bli rätt oseriös från och med nu. Självklart kommer jag inte var ahelt oseriös men, i alla fall sluta skriva om vad jag har gjort på dagarna när jag inte har gjort någonting roligt. 

Spanska plugg från i höstas

H&M

[Källa]
Snyggt från H&M's showroom! Jag tror jag i alla fall ska haffa det på översta bilden!

Fröken Fräken

Jag älskar fräknar!

Bloggtips 2011-05-24

Superfin och inspirerande blogg som får en att riktigt fastna! Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Rise and shine!

Godmorgon,
Solen lyser ute, men idag blir det regn.
Jag ska snart iväg till skolan för först Matematik A nationella del två och spanska nationella den skriftliga och den muntliga delen. Jag är inte så nervös men lite!


Har laddat med att slappna av och de var genom att kolla på True blood. De bringar fram så mycket minnnen, minnen som jag för någon månad sedan hatade. Så fort jag tänkte på det blev jag arg. Men idag så är det lugnt, jag kan tänka tillbaka på den tiden och le. För jag hade sjuhelvetets roligt! Och de var roligt för stunden. Även om det jag har idag är så mycket bättre och jag är extremt lycklig!

Fixat

Tror ni inte att när jag ska beställa shortsen jag vill ha att de precis tar slut, ååååh palla!
Men jag tror att jag har fixat statestik problemet igen, samma kod som saknades igen :).
Nu ska jag kolla på min film, hihihi Helen of Troy.

Hoppas det blir fint väder imorgon!
Random inlägg..

Vill mest gråta

Jag känner mig ynklig och liten och vill mest gråta. Jag känner att jag inte kan något infö spanska nationella imorgon och som om matten ska faila. Men jag har en tanke i mitt huvud som inte går ut och jag kan inte tänka på annat.

Måndag

Just nu sitter jag och skriver på mitt svenska tal som jag ska hålla på onsdag, men det kommer noig gå bra. Jag brukar inte ha något problem att prata på svenska, blir dock väldigt nervös när det är på ngelska inför större grupper. Men dt ska nog gå bra. Imorgon blir det nationella i Matte A, Spanska stg 3 skriftlig och muntlig sen träffa Emma. Woho! 

Mitt och Jonnas lilla äventyr idag tog oss till östermal och till Stockholmsgruppen modellargenturs öppna casting. Fick en ansiktskräm som "present" och om det var intresserade så skulle de höra av sig innom 1-2 veckor. När vi hade gått så insåg jag att jag hade skrivit helt fel på en sak och vi gick tillbaka fr att ändra det och då mötts vi av fottografen som ville ta lite mer bilder på mig :D haha. Sounds good to me!

Nu ska jag skriva lite mer på mitt tal och sen kolla på en mysig film. Ni får ursäkta denn kassa uppdaten från min sida, men det är ju slutspörten i skolan och jag har lite grejer som skulle vrait färdigt i fredags som jag måste fixa med, hehe.

En fråga

Jag börjar starkt misstänka att en viss kod saknas i vår design igen eftersom den inte har räknat besökare sen 16/5 vilket var ett tag sedan. Sen på min dator så hammnar alla mms bilder väldigt konstigt :/ över texten lixom, hum. Biler det så för er?

Vad än du säger, jag gör det för mig

Jag bestämde mig just för en sak. Jag måste börja träna och tänka på vad jag äter. Jag har varit äckligt onyttig idag och de håller inte tyvärr. Därför ska jag bli mycket nyttigare nu och jag ska försöka börja träna. Om jag än dock kunde räkna hur många gånger jag sagt det men nu fan ska jag skärpa mig. Någon sade en sak till mig igår som fick mig att inse, jag måste ta hand om mig. Jag har faktiskt en sak att medge, om jag kunde så skulle jag nog ha anorexsia idag. Men jag har problem med mitt blodsocker och därför kan jag inte. Vilket är tur. Men när jag var liten så åt jag i princip ingenting vilket resulterade i att jag var väldigt smal.

Men nu ska jag sätta i gång och plugga men jag kanske tar mig an en springtur lite senare. Trots att de värsta jag vet är att springa. Sedan måste jag ju faktiskt börja använda mina reebok eseytoone som jag ska få till mina fötters förmåner!

Nationalexam and adventure

Hej, vi ska börja med lite muntliga nationella i engelska idag och jag vet ej om jag är i någon grupp idag. Jag hoppas jag får med min ordinarie lärare och inte den läraren jag aldrig haft! Idag ska jag och Fanny kanske ut på äventyr. Vilket ska bli mycket spännnande! Jag ska dock bara följa med och se på. / Jonna

Scream like you meen it

Gofmorgon! Just nu sitter jag i pontus trappa och väntar på att han ska komma ner och sätta på sig ytterkläderna så jag slipper springa till bussen vi redann har missat. Har jag sagt att jag hatar och vara sen? För de är bland de värsta jag vet. Igår klickade jag hem en beställning från Nelly.se hem till mig! Snart blir det en till med;-) jippi! Den här veckan står jobb på schemat onsdag, torsdag, lördag och dubbelt på söndag! / Jonna

En vecka senare

Ja nu har det snart gått en vecka utan bloggade och jag måste säja att det var rätt jobbigt i början, men sen var det otroligt skönt, haha. Jag har bland annat under den här veckan...

 • Insett att mitt frikort är borta och idag fått hem brev om att de har hittat de och skickat hem ett nytt till mig, haha. Eller jag fick det nya kortet före brevet så det var lite random, men men.
 • Insett varför min dator är så otroligt seg...
Ja ni fattar ju, hehe.

Nu ska jag satsa på att läsa ut min engelska bok och skriva klart inlämningen som ska vara inna idag, som jag kommer bli sen med, hehe.

På villovägar med tunnelbanan

Godmorgon, goddag, godkväll, hallå! Ja då har man blivit utkastad hemmifrån för att någon annan behövde min säng och är påväg till pojkvännen. Mamma bokstavligen tjatade tills jag åkte! Kul mamma ;-) men nu har jag snnart pendlat en timme och jag tycker de suger! Men jag är klar med allt plugg för tillfället, eller nja men de som skulle lämnas in idag! Lyckades läsa 128 sidor i min bok igår så jag blev klar med den. Sen har jag även varit på utbildning för sommarjobbet. / Jonna

Lite sällskap på jobbet

dsc00024 (MMS)

Lite sällskap på jobbet


Säljer godis. Man är bra sugen!

dsc00023 (MMS)

Säljer godis. Man är bra sugen!


off to work!

Hej min små kycklingar! Jag är ute i det fina shortsvädret och ska till jobbet! Tur att man jobbar ute och för njuta av solen idag! Jag har dock glömt mina solglasögon hemma och de kan bli jobbigt! Jag ska dock springa förbi affären och köpa lunch! Jag inviger mina H&M conciouss collectiom

Tjejkväll

Jag sitter och har en sjukt mysig tjejkväll hemma hos Agnes. Men nu är det bara jag, Annika och Agnes kvar. Vi har bakat pizza åkt longboard, ätit glass och kollar på mr and mrs smith ;-) / jonna

SMS-inlägg

dsc00018 (MMS)

Agnes leker i affären, de ser ut som vi shoppat hela affären!


Noam Noam Noam

Hej, nu ser vi på en film om Noam Chomsky som är otroligt interessant. Snart ska jaag möta upp min vänner som jag ska mysa med och äta middag med ikväll! Det ska bli sjukt mysigt. / Jonna

Svar på tal!

Jag har fått kommentarer av en anonym läsare som undrar om jag vill sälja min klänning för 350 kr (ordinarie pris 249) Jag kommer tvyärr behöva säga nej till det då klänningen är min favorit klänning. Men jag kan tipsa om att Emmaclothing och Bikbok har virkade klänninga. Och håll uttik på de Collage jag ska lägga upp senare med Virkat.

Me and my drum

Härlig energi på scenen!

Besvikelse och nöjdhet

Jag har fått tilllbaka mitt matte b nationella och jag borde vara nöjd med mitt vg men tyvärr blir jag besviken när jag har kämpat så hårt för MVG. Jag ville verkligen men de gick inte hela vägen. Så VG i slutbetyg för matte B, ja där rök min dröömm om att bli läkare :-( kan inte rå för att jag känner mig besviken. Mina provnerver sätter in som vanligt och inget går bra! / Jonna

Ain't fair you know

Godmorgon på er!
Idag ska jag bära en Kimono! Hahah tycker den är grymt snygg, så jag tycker det ska bli roligt! Fast Nej. Jag ska ha min fina långklännig och slokhatten. Därav min fina underklänning på bilden.
Idag är det en lång och jobbig dag, men det är inte så mycket att göra i skolan så. Vad ska ni göra idag?
Jag ska umgås med fina vänner och imorgon blir det jobb.

Med sanden mellan tårna och saltvatten i håret

BBadräkt är så otroligt snyggt på sommaren! Jag älskar åsynen av kvinnor i badräkt, det framhäver kurvor och kvinnan i sig. Den får kvinnorna att se starka och självständiga ut. Själv äger jag ingen badräkt då jag inte tycker jag passar i den då min kropp är för kurvig och jag känner mig "tjock" i badräkter, vilket är superlöjligt. Badräkten är snygg till stranden, stan i matchning med jeansshorts halsring och något armband. Men speciellt till klubben och ett par högklackade. I vinter är det snyggt med svarta höga jeans eller vita kostymbyxor samt en kavaj och halsring och högklackat. Enda nackdelen är brännan som inte blir vidare snygg.
Min favorit är den svarta från H&M, Den gula från Panos, Blå och svart axelbandslös från Nelly. Vilken är eran? Kommer ni bära badräkt i sommar?

While I'm watching you sleep

En Trevlig kväll hos Benjamin för någon månad sedan

Right 10:49

Sitter i infotec och fin slipar på mitt Svenska tal. Jag är i princip klar med det nu så det gäller bara att öva in det. Vilket är det viktigaste! Egentligen lutar jag 11.10 idag men har ett möte med psykologen klockan 12. Så jag har en del tid att plugga, även om jag är i princip klar med allt utom Engelskan där jag inte läst min bok klart, sedan har jag Labrapporten och Historian (extrauppgift) men den har jag inte sätt klart filmen på. Men idag blir det en hel del skrivande på min labbrapport och läsandes i min bok. Inte långt kvar i skolan nu!
Ikväll ska jag först på infomöte för mitt sommarjobb och där efter till Olaus Petri kyrkan för att äta Tacos. Det ska bli en mysig kväll/dag. Vad ka ni göra idag?


The winner takes it all

Jag gillar verkligen den här låten. Tyckte verkligen att den var helt rätt som vinnare, även om dt hade varit roligt om Saade hade vunnit. Vad tyckte ni?

When you go smartphone, you never go back

Godmorgon! Här sitter jag på en bokstavligen knöckfull buss som inte ens släpper på människor längre. Jag har tänkt på en sak faktiskt, när du en gång skaffar en smartphone så vill du inte ha något annat. Jag älskar smartphones, de är underbara. De enda negativa är kamerorna, de urusla batterierna och faktumet att spel ibland laggar. Men annars är de underbara! / Jonna

Dags för stjärnorna

Nu ska jag krypa ner bland pojkens stjärn lakan och sova. Ville bara säga godnatt nu innan jag ska sova, vilket jag redan har eftersom jag somnade framfr mitt svenska tal. Som jag skrivit klart men en massa ändringar krävs.

Kosher?

Har vi slut på idéer om nya uppfinningar eller?

GALEN!

Är galet trött nu, mitt huvud är gröt. Men idag ska jag inte stanna på upgrades tror jag utan jag skaa hem och typ packa väskan och sedan hem till Pontus och äta. Troligen ska jag sova hos honom tror jag efter som jag inte orkar åka hem. I morgon har vi spring på gympan, bra....

More like me

Hej, nu har vi haftmatte A nationella och de gick jätte dåligt för mig. Sen skulle jag ha jobbat men alla har ocuperat min data. Så inget arbete på den här workshopen. / Jonna

Le Kid

Älskar deras energi på scenen!

Youghurt morgon

Förstår aldrig riktigt varför jag sover hos min pojkvän på veckodagarna. Man får gå upp i ottan och ingen tid att göra sig i ordning. Men det är skönt att sova med honom och så får man youghurt till frukost. Nu får vi hoppas på bra väder idag! / Jonna

Bed time

Nu sitter jag uppgosad i pojkvännens säng medens han duschar. Vi ska snart sova, eller jag kommer somna så snart jag stänger av datorn. Dagen har verkligen gjort mig dödstrött. Men jag lyckades få ihop hela min Historia uppgift, inte långt kvar på terminen nu. Bara tre stora uppgifter kvar. Imorgon är det Matte A nationella, så nu ska jag sova! Godnatt!

Huvudvärk

Jag har en otrolig huvudvärk just nu, jag vet inte om den beror på åskan eller stress. Antagligen bådera. Men jag har så ont att jag inte kan kolla uppåt och mår lätt illa. Att få fiskpinnar till middag hemma hos pojkvännen gjorde ingenting bättre. Jag avskyr fiskpinnar och anser inte att det är en bra mat allt. Jag är uppvuxen på hemma gjorda fiskpinnar och hemma gjord mat, därav avskyr jag fabrikat. Jag ska försöka göra desamma resten av mitt liv och speciellt med mina barn. Fabrikat kan fan inte vara bra för kroppen.
Hemma gjord fiskpinne är bra!
[Källa]

CUPCAKE

En Cupcake, fattar ni? CUP!CAKE! hahah ne men blev kär i den här bloggen. Hon har gjort helt grymma saker som de här macarones:

Fredags mys

Teodora var i full gång med att mixa ingredienser till vår cheescake pannacotta
Louise var i full gång med att mixa hallon och cream cheese
Medens jag höll koll på de varma ingredienserna
Tillsammans skapade vi världensgodaste Cheesecake pannacotta!
Jag kollade in recept nummer två
Louise mamma kom hem och skulle fira
Men när Louise skulle öppna så gick de snett
Så vi satte igång och lagade Woopies
Teodora slickade vispen
Vi klickade ut kakorna
Louise tyckte att kameran skulle smaka
Men kameran ville inte det oxh hon åt själv
Sen försökte hon få kameran att äta igen.

Jo men javisst

Javisst jag tror på Gud och Jesus men hallå, Överdrift? Om de är sant då slipper vi åtminstone nationella i matte A och jag får dö när jag älskar någon. Men är det inte lite absurt? Jag ser bibeln som gudielines för oss.

Four hours later

Nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem från skolan. Irriterannde nog så missade jag min tunnelbana hem på grund av en seg gubbe som gick framför mig i rulltrappan. Jag måste därför gå en bra bit hem eftersom det är tio mintuerstrafik på min linje. Men åter till matte B provet. Det gick okej, har många fel och en hel del rätt med. Så jag är helt nöjd. Visserligen kanske jag inte kammade in så många MVG solar som jag behöver och får därför inte ÖVG i slutbetyg. Men jag är nöjd. Jag har ju utvecklats otroligt. Men jag måste säga att den engelska översättningen på provet var svenkelska och jag hadee därför svårt att förstå alla termer. Men imorgon har jag för mig att det är matte A nationella och nästa vecka matte a nationella och MVG talen. Så jag ska plugga mvg tal hela veckan. Dock ska jag börja med ett avsnitt Glee eller Gossip Girl när jag kommer hem och skriva klart historia uppgiften. /Jonna

Bloggtips!

Min fina väninna från Borlänge, Maja, bloggar på bubbelroom. Hon är så extremt snygg! Kolla in hennes blogg och njut av hennes skönhet. [klicka på bilden för att komma till  bloggen]

Jedward

GALET coolt uppträndande måste jag säga.
Den här veckan ska jag lägga upp videor på mina favoriter i Eurovision de här året!

Tacka gud för högklackat och lågklackat

Nu när jag nyss fick springa ner för rulltrappan för att hinna med tunnelbanan, hade fått väntat tio mintuer annarrs. Blev jag otroligt glad att jag faktiskt tog lågklackade skor. All cred till högklackade skor, jag älskar dem! Men gud vad skönt det var att ha lågklackat och kunna springa fort så man inte missar tåget. Nu är jag på tåget till skolan och jag är sjukt nervös. Har drömmt drömmar om matte B provet under hela natten och jag tror allvarligt inte att jag kan ställa mig upp just nu. Otroligt nervös! Hoppas de går bra! / Jonna

Sunshine over my shoulder

Ja då är man vaken och ska göra sig redo inför nationella i Matte B. Fanny ska ta en blogg paus och jag ska försöka blogga men det kommer vara plugget som går i första hand dock. Dessutom glömde jag att säga att jag faktiskt fick ett jobb igår. Haha jag blev otroligt glad, så jag ska jobba med försäljning under sommaren. Sen har jag ju mitt extrakäck som jag haft ett år nu med att sälja blommor och godisremmar.
Det blir endast tidsinställda här idag tror jag eftersom jag ska försöka skriva klart en hel del under dagen. Kommer sitta i min egna lilla värld och plugga stenhårt. Jag kommer nog till och med stänga av internet. Men nu ska jag äta frukost!

Time

Oh, shit jag är sjukt trött och imorgon är det nationella i matte B... Jag kommer dö... Just nu kan jag mest koncentrera mig på att vilja ha en häst. Det har varit så i några veckor nu, nästan det enda jag kan tänka på, hehe. Helt hopplöst att vara häst galen och ha helt ointresserade/allergiska föräldrar. 

Är heller inte på så bra humör, har ont i ryggen och irriterar mig sjukt mycket på en ..... bara. Funderar på att ta en bloggpaus under veckan för att vi har så mycket att göra. Shit va töntigt det låter, som att jag vore väääärsta seriösa bloggaren, haha. Men jag känner mig inte så motiverad till att skriva något så får väl vänta tills motivationen kommer tillbaka.

Antar att jag bestämde mig medans jag skrev, haha. Det blir en paus för min del 1 vecka framåt för att jag ska plugga galet och inte känna att jag "måste" blogga för att jag får dåligt samveta annars (sjukt).

bloggdesign

Hej, en uppdatering. För många med små data skärmar och med mobiler ser man inte bilderna på höger sida. Jag ska försöka fixa det men de blir imorgon och jag lovar inget. Det är bara det att bloggen antagligen är för bred för er. / Jonna

memoirs of a Geisha

Mina kära, nu ska jag krypa upp i korgen och läsa i min engelska bok, memoirs of a geshia som faktiskt ärgrymt bra. Men jag vet inte om jag kommer somna. Det vore bra att somna tidiigt så jag tänkte bara skriva och säga godnatt och lycja till till alla gymnasie ettor och tvåor som gör matte B nationella imorgon. Sov gott inatt och ät en bra frukost. / Jonna

Klappat och klart

Hej, nu är jag klar med alla mina sysslor för dagen och ska sätta igång med en massa historie plugg. Blogg designen är klar och bra, eller nästan, det ska upp ett mail formulär, högerklicksskydd och copyright med. Men annars är den klar. Har fått beröm av er läsare för den och jag blir så himla glad. Jag tror även min pappa är ganska stolt över hur bra jag lyckades med den. Även fast han har grova problem att säga att jag är duktig.
Funderar på om jag ska ta mig an någon annans blogg och göra design. Vore lite roligt faktiskt. Någon som vill ställa upp som objekt? Hahah ;)
Imorgon är det matte B nationella och jag är dödligt nervös! Men jag kan inte plugga mer på det, har pluggat en massa i helgen och idag.  Men eftersom det är fyra timmar ska jag försöka tidsinställa lite inlägg!

Past the point of no renturn

Nu är jag hemma igen efter en hel dag i skogen som faktiskt var väldigt rolig. Jag glömde ju kameran hemma hos Pappa så det blev inga bilder, men Sebbe tog några så jag kan säkert sno dem. 

Just nu sitter jag här hemma och sjunger halsen av mig. Känner att jag har liget lite lågt med sången så den är inte riktigt den bästa just nu, men genom att sjunga med till låtarna av en av mina favorit filmer "The Phantom of the Opera" så känns det mycket bättre. När jag var 11-12 kunde jag faktiskt sjunga varenda låt i filmen nästan klockrent, jag gick alltså och sjöng opera när jag var mindre, haha. Jag ville till och emd bli opera sångerska ett tag, haha. Men det är nog något jag kan glma nu xD hahaha. Men det är fortfarande otroligt roligt att sjunga.

Hemgång med ord

Nu är vi påväg hem från en lång dag på Kårsta. De har inte jätte roligt må jag säga.men snart är vi hemma så jag får tvätta händerna som är äckliga. Nu ska jag ängnas åt ordlekar. / Jonna

Ute i skogen och äter lunch!

dsc00015 (MMS)

Ute i skogen och äter lunch!


någonstans utanför Molnby

Hej, ja nu sitter vi på roslagsbanan. Vi ska till ändstationen och jag skojar inte att vi är långt ute! Vi passerade nyligen Molnby. Men det är sjukt långt kvar :-(/ Jonna

Exkusion uppe bland gråa moln

Min "nyttiga" frukost för några månader sedan, saknar mina flingor.
CHA CHA BLOGEN! (hhahhahaha övertrött tjej) Somni kanske märker då är sker och ting lite upp och ner på bloggen. Men jag ska försöka ordna de under de närmaste dagarna. Idag är det Exkusion i kårsta för oss. Jag har e sjukt snygg outfit, eller inte ;)
Imorse gjorde jag frukost på sängen åt min älskling, mycket mysigt och krypa ner under täcket med honom och gos äta frukost. Nu ska vi snart smita iväg till Östra station för att möta våra skolkamrater. Det blir Hunterstövlarna och regnjackan (golfjackan) som åker på.
Vi hörs under dagen, ska försöka skriva lite inlägg och mms:a er.

Håll mitt hjärta, håll min själ

Idag firar jag och Pontus fem månader kom jag på. Hahah, det ska jag fira med att bjuda honom på glass och frukost på sängen imorgon bitti. Jag är så sjukt kär i den här killen!

Checka av, checka in

Nu är jag klar med städningen, handlandet, bloggen, pojkvännen (han är ju fortfarande kvar) och nu väntar matten. Har ingen lust alls kan jag säga, hatar matten just nu. Jag har ont i huvudet och är trött efter de här två dagarna. Tack att gudarna att Desirée gjorde allt lite roligare.  Nej nu ska Jonna vara en duktig flicka :)

Hello, is it me you're looking for?

Hello, åter igen har vi rast! Snart är de bara en och en halv timme kvar på den här dagen. Då ska jag köpa lunch för exkusionen imorgon, plugga matte, fixa klart designen, städa och umgås med pojkvännen. Eller jag skall åtminstone försöka hinna med allt. Läste Fanny's inlägg och kan ju säga att jag hade dött om de hänt mig. / Jonna

Helgen i korta drag

Tjoo, Abooo, Cha cha och allt vad det nu heter. Igår jobbade jag och nu har jag bara 100 kr kvar att betala Pappa för min P&L biljett, woho! Efter att vi hade jobbat drog jag Kim och Benji hem till mig och köpte massor med morötter, gurka, dipp och jucie, nyttigt värre! Sen skrek vi galet under röstningsprocessen i eurovision, haha. Benji tog det på 110% allvar och flippade sönder, tror mina grannar blev väckta ett antal gånger om de ens kunde sova, haha. 

Sen när vi skulle dra (jag var tvungen att åka hem till min Pappa) så pratade vi om att det aldrig går att åka hem sent utan att se någon spy. Det gick inte heller den gången, för när jag skulle av så pressas jag mot dörren av nån random kille och precis när dörren öppnades så potta han lite spya över min axel, det kom inget på mig som tur var, annars hade jag flippat! 

Nu ska jag sätta igång och plugga, så jag ska inte skriva något mer förens jag är klar. Bloggen är fan inte bra för mina betyg xD haha.

Desiree's suktande låda! Jag är dock mest ...

mms_img59723 (MMS)

Desiree's suktande låda! Jag är dock mest sugen på vindruvor


Min goda lunch!

dsc00012 (MMS)

Min goda lunch!


Regnet smattrar

Hej, nu sitter vi och pratar i allrummet. De är väldigt mysigt här men snart börjar kursen igen. Ute faller regnet och de är inte så härligt. / Jonna

Mattepluggandes, en viss Desiree har polly...

p20110515-103959 (MMS)

Mattepluggandes, en viss Desiree har polly! Haha mumsigt ;-) snart ät vår korta lilla rast slut :-( / Jonna


Everlong

Här sitter lilla jag och små fryser på busstationen och lyssnar på Foo fighters akustiska variation på Everlong. Jag tror faktiskt det är min favorit låt just nu, så galet bra. De är skönt att de inte är några personer ut just nu för då kan jag sjunga med i sången med min otroligt kassa sångröst. Jag gillar ju att strypa kråkor och åsnor och få dem att sjunga i kör. För de är så de låter! Vad är eran favoriit låt just nu? / Jonna

Black goes back

Jeans-Cheap Monday, Linné-H&M, Kavaj-H&M, Halsband-Bikbok
Godmorgon, här är min outfit idag. Givetvis ska jag ha skor på mig (om ni nu ser min barafot) men jag glömde sätta på dem när jag fota. Idag blir det ännu mer matte, ska försöka vara lite mer vaken idag och inte ta tre gånger tre för sex...snacka om trött tjej igår.
Vad tyckte ni om Eurovision song contest då?
Jag tyckte vinnaren var helt rätt och Saade gjorde inget dåligt jobb. En tredjeplats för Sverige, de är de bästa på länge. De väcktes en massa barndoms minnen av att kolla på ESC med mamma. Är i princip klar med designen nu. Kanske sätts den upp i veckan!

Eurovision song contest

Vad tycker ni?
Jag måste säga att Frankrike SÖG!
Men Saade gjorde bra i från sig, man håller tummarna för honom nu.

Resultatet är nästan klart

Jag är i princip klar med de mesta på mitt förslag på design på bloggen, hade tänkt bilder på höger sida. Tycker den är enkel, snygg och fin. Har blivit lite kopiering av en dem idéer från andra bloggar men försökt att göra mitt eget mest, men jag är nöjd, speciellt med kategori menyerna högst upp. Man kommer kunna ladda upp bilder 700-800 px så mycket bättre kvalitet!
Vad tycker ni?


Inhandlat familjens mys på ica. Nu ska de ...

dsc00011 (MMS)

Inhandlat familjens mys på ica. Nu ska de mysas framför tvn glassen och lokan är mina! /Jonna


Pilleripill

Just nu sitter jag uppflugen i min säng iförd mina stickade shorts från H&M samt världens skönaste Poncho och pillar på blogg designen. Det går kanon bra och blir snyggt som fasiken enligt mig, men tjejerna måste ju godkänna den med. Men de är en hel dem kvar på den dock. Men här är mitt förslag på Header,  är kär i fjädrar just nu så.
Förövrigt har jag just ätit middag och ska snart ner till affären för att inhandla fredagsmys inför kvällen. De blir pillande med designen, städa, plugga och umgås med famijen (LÄS: bli tvingad att se på  melodifestivalen)

Varning, härdsmälta i kärnreaktorn

Nu har vi rast och jag har seriöst härdsmälta i min hjärna. Jag har en massa tal i skallen och allt är kinesika för mig. De är verkligen en vänjningssak med svensk matte måste jag säga. Vi har possitivt nog bara en timme kvar, sedan ska jag hem och beställa mina skor från Nelly.se. Jag vet även vad nästa klädinköp skall vara, en röd kavaj och grå t-shirt. Snyggt men väldigt plain och vanligt tillsammans. Men de blir snyggt till en massa. Sen ska jag även köpa en grå kavaj, skit snyggt till slitna baggy jeans shorts och någon enkel topp till sommaren och PUMPS! / Jonna

Vi kommer alltid ha Paris

Jag gillade faktiskt inte den här låten alls när jag hörde den första gången, men den växer för mig.

Matte matte BLOGG?

Ja nu har man just ätit en onyttig macka från subway, så gott de är! Jagg har träffat en tjej här som heter Desiree och går på kunskapsgymnasiet globen och har bloggen deziree.blogg.se. Det är åter igen så att hon har läst vår blogg och jag hennes, mycket roligt sammanträffande. Nu har vi snart yttligare matte lektionner. Vi hörs på rasten! / Jonna

3 Saker ni antagligen inte visste om mig

 • När jag inte får sova tillräckligt mycket under en längre tid kan jag bli till en större bitch en vad jag vanligtvis är, hahaha.
 • Jag blir otroligt gnällig och ynklig när jag är hungrig, men det är inte alltid jag blir hungrig. 

 • Jag har bättre självdisciplin när jag har mycket att göra och annars kan jag göra det någon annan gång, hehe.


Jag vet allt om dig

Nu ska jag snart sätta mig på bussen in till stan för att jobba lite. Förhoppningsvis kan jag betalat den sista delan av P&L biljetten till Pappa ikväll. Eftersom jag inte pluggade igår kväll utan bar avar lat som vanligt så måste jag plugga ikväll, jag som ville vara me mina vänner få helt enkelt skylla mig själv. Aja, måste ju få klart allt så det är väll bar aatt blita ihop.

Matte är kul, men jag föredrar att dansa

Gamal bild!
Hej, jag ska snart dra mig emot odenplan för att plugga matte inför matte B nationella nästa vecka. Gud vad jag är nervös för nationella! För jag vill verkligen ha MVG i slutbetyg och om jag fixar MVG på nationella så kommer jag sluta med MVG i slutbetyg.

För ovanlighetens skull


Efter att jag har betalat av Pappa alla pengar för P&L så är detta vad jagska spara till.
 1. Nya ridstövlar. Supreme high rider från Mountain Horse.

 2. En softshell jacka, röd från Equipage.

 3. Nya ridbyxor, antingen de svarta eller de marinblåa från John Whitaker.
(Ja, jag är en match och märkes-tönt när det gäller ridsaker. Men ska jobba ihop pengarna själv)

Fan Fanny....

Jag blir så arg på mig själv! Jag var hemma föra att jag skulle plugga och jag har inte gjort ett skit och jag måste sanrt sova, fan fan fan. Jag kommer inte ha tid i veckan så jag msåte göra det mesta nu. Gör jag inget nu betyder det att jag måste sitta hela söndagen vilket jag inte vill! ÅÅÅÅÅÅåååhhhh! Nu måste jag sätta fart! Men jag orkar inte!

Samma grej


Även fast jag inte sovit lite så var jag en riktigt trött tjej idag och somnade när jag kom hem. Mycket skönt! Idag var det en chill dag i skolan och kvällen ska spenderas pluggade. Jag vet bara inte i vilken ände av allt jag ska börja i, det löser sig antagligen.

Idag åker Alex till något ställe för att hans kusin ska döpas, vilket gör att han kanske missar att träffa mig på vår 5 månaders dag på Söndag. Det beror på vilken tid han kommer hem.

Bildminne del 22

Här kommer resten av badbilderna från i onsdags.


It's quite funny


I have no time to run

Jag somnade vid halv åtta igår, så därav mitt uteblivna bloggande. Jag behöver verkligen lov nu!
Idag har jag alldelese för lite tid för att fota min tråkiga outfit idag, ska ta med min underbara kamera till skola för att fota lite. Nu ska jag rusa till skolan!

Du fångar mig på bild

God morgon, nu ska jag väl strax dra mig till bussen. Kom på att vi har nationella i matte nästa vecka :O hjälp. Jaja, nu ska jag plugga massor idag i skolan så kanske jag slipper göra lika mycket i helgen. Har dock en kännsla av att jag inte kommer att lyckas, haha. Nu ska jag väl sova lite på bussen (a). Btw Har Veronica Maggios skiva spelandes i mitt rum, en riktigt bra en!

Plugglistan verkar krympa lite i alla fall

Nu är det så att mitt internet har varit fuckat så jag har varit duktig och pluggat istället. Läste 1 an böckerna Farfar var förbi med om Per Albin Hansson och måste säga att de här böckerna är grymma! hahaha! Hittar sån fakta som jag letade efter men inte hittade på internet, tack Farfar!

Nu ska jag läsa lite i den andra, för jag vill försöka skriva klart den idag så jag kan be Per läs igenom den för feedback imorgon. Så att jag kan skriva klart den i helgen. Har väldigt mycket att göra i helgen, plugga galet, jobba och plugga lite mer. Så jag kommer nog inte göra så mycket i helgen :(, men sånt är livet. Det kommer fler helger. 

Jag ska se till att ni får se restan av badbilderna imorgon, men alla har så ortoligt mycket att göra just nu och därför hamnar bloggen längre ner på prioriteringslistan. 

Is that how you see me?


Pirrigt värre


Söt tjej som blundar xD hahaha.

Nu ska jag strax dra mig till skolan i alla fall, netionella i engelska B, pirrigt.
Men det känns som att jag är tillräkligt förberädd i alla fall. Så det ska säkert gå bra.
Håll tummarna för mig!

Första vårdoppet

Ja, min mamma har ju då inget internet så jag får anväda mitt internet i mobilen. Inte det bästa men men. Tänkte ladda upp lite bilder från när Sebbe och CJ badade idag. Helt sjukt, det måste ha varit iskallt ju! När Sebbe sa det så var det självklart att kameran åkte med :D Jag är definitivt inget proffs och tänker inte bli något heller. Det är bara roligt att dokumentera minnen i bilder och det kan jag, haha.

Ni får ett litet smakprov, för nu ska jag kolla på skins och ringa min pojkvän (vilketbetyder att internet fårn mobilen bryts).

Vitt, vitt och ännu mer vitt

Nu har vi precis haft biologi och förberätt oss inför exkurtionen vi ska göra nästa måndag. Jag är faktiskt rätt taggad inför det, gillar att göra saker på riktigt inte bara sitta och få höra om det på föreläsningar. 
Bte första sneekpeeken på hur det ser ut hos mig på Zinken. Ska ta bra bilder när allt är klart. 

Who's that girl?Lova att du håller min hand genom vattnet

Jag sitter här i arenan och kollar på en mycket dållig film. Jag hade dock önskat att jag kunde plugga lite annat under tiden men de gick inte så bra. För att det är mörkt här inne. Nu ska jag troligen försöka hålla mig vaken under filmen och vara en duktig elev och sköta mig i skolan. / Jonna

Lite morgon babel

Nu är det så att min mor inte har något Internet längre :O så jag kommer bara kunna mobilblogga lite tråkigt. Men jag ska ta med datan till skolan idag och se vad vi kan hitta på då :). Men nu ska jag äta min frukost.//Fanny

Om helvetet finns, då är det nog där jag är

Hej,
Herregud, herre min skapare... Varför är alla sådana ord att bryta mot de tio budorden? Hahah men har verkligen tänkt på det.
Jag är som sagt urusel på att blogga och endast myggorna vet varför.
Men igår fyllde min fina pojke hela 17 år och de firade jag med hans familj. Sedan har jag njutit av solstrålarna och värmen, men mitt skolarbete har kommit lite emellan. Jag har en väldans massa saker att göra och jag känner mig stressad som attans, men blogga ska jag snart!

Me hato espaňollektioner

Nu har vi extremt tråkig spanskalektion, men om 3 veckor slipper jag spanska för ett bra tag. Spanska är verkligen mitt hatämne för året, helt sjukt hur tråkigt det är! Ska hem till min pojkvän sen, mys mys. Fast jag lär ju vara väldigt social XD haha, känns som jag ska somna...//Fanny

Nameless


Blir blind när alla lampor lyser


Nu har jag chillat gaet hemma i några timmar, rensat lite i garderoben och tagit massor med bilder. Snart ska jag fortsätta forska om Akilles och Simo Häyäh någonting. Har valt att jämföra dem i mitt svenska tal jag ska hålla nästa vecka. Pratade även med Farfar om Per Albin Hansson och han ska komma förbi med lite böcker från den tiden, som är Farfars pappas och har tydligen och göra vilka problem som fanns då och om Per Albin. Perfekt!

Snart ska jag dock kolla på Skins, för ikväll blir det till at sova tidigt och vara utvilad inför nationella, inte som idag alltså. Låg nämligen och rullade till klockan 4 -.- vilket resluterade i en Fanny som ville vara hemma och en Pappa som tvingade henne till skolan.

Me by Josefine

Lite konstiga men endå charmiga bilder på mig själv, min gamla hårfärg och mmitt långa hår. Dom är tagna av Josefine E under påsklovet.

Cheap Monday i höst

De här snyggingarna kommer ut i höst, jag älskar den ruggiga sulan. Jag skulle vilja ha ett par svarta!

Det var för längesedan


Mexico 2009                                Tomten 2011

Kollade lite på mina profilbilder jag haft. Och när jag bläddrade från den älsta till den jag har nu började jag skratta. För utan att man egentligen tänker på det så växer man ju även fast man kanske inte växer på längden.
Den ena blev lite fuckad för att den skulle vara i samma storlek som den andra :/.

Bildminne del 21

Felle och Jag Grällsta sommaren 2010.
Under tallangjackten som alltid sker fredag kväll, dagen innan avslutningen så uppträder de olika grupperna med olika framträdanden. Vi öraktikanter tvingades upp och fick gra det enda vi hade gjort under den vecka som kunde visas upp. En volt, hehehe...
(Måste använda mig av felles beskrivning av bilderna xD haha)


Upp upp och iväg!

Houston we got a problem...


Kraschen var ett faktum.

Hahahahaha, minns att jag på något sätt lyckades landa på min ena tumme.
Hur jag nu lyckades :/

Inspiration 08.05.2011

Superfina inspiration från Bikbok.

Om sanningen ska fram


Om sanningen ska fram så tror jag att det här kommer bli årets sommarplåga.

Hästtankar

Just nu är jag så J*vla sugen på en häst. Brukar alltid bli det till våren, men nu alltså, helt galet. Funderar på att tvinga Pappa att hyra en sommarhäst till mig. Fast mest av allt är jag sugen på att ta hem min lilla Siwka. Gud vad jag saknar den hästen. Skulle verkligen vilja hyra henne... Får brja tjata på Pappa igen, för förra året sa han att jag kanske skulle få hyra häst till 2an och det är snart. Hoppas, hoppas, hoppas... För jag vill ju så gärna. Det ultimata vore att ta någon på foder tillsammans med någon. Kanske kan höra runt i stallet. För jag är så sugen på att träna, tävla med något eget.
(Skrev det idigare, men j*vla fuck cp blogg esse ville inte publicera det. Som de ofta blir med mina inlägg...)

Plugg, skola och uppgifter

Nu har jag varit duktigt, jag har läst i min engelska bok och i mitt huvud analyserat kring den. Riktigt läskig huvudperson, hon och hennes kompisar skrämmer mig i deras sätt att analysera och leka med människor.
Sen har jag skrivit nästan halva min Historia inlämning, men har lite problem att hitta den fakta jag vill åt om Per Albin Hansson. Så jag ringde Farfar ihopp om att han kanske visste något, men han kunde inte komma på något exakt, men han skulle kolla i lite av hans Pappas böcker hemma och ringa mig imorgon. 

Nu ska jag plugga vidare, fast om en lite mer speciell person. Jag har nämligen valt "Vald the Impaler" till min civics. Just nu har jag 2 (och en halv) bra saker om honom och väldigt många dåliga. Men cool var han i alla fall.Flowers

Helt enkla oredigerade bilder, för att jag inte orkar.

God Morgon?

God morgon, eller ska jag kanske säga god dag? Jag ska i alla fall snart gå upp ur sängen, mihihi.
Igår drog jag till Sam och chillade där ett tag med Ene och andra trevliga människor. Åkte hem och kollade på skins och det är vad jag har gjort denna morgon. Det är riktigt spännande!

Hahaha, såg att Jonna ska köpa de skor jag hade planerat att köpa, men men. Nu ska jag äta frukost, riktigt hungrig tjej. 

Jag vet vart din brevlåda bor

Snart dimper förhoppningsvis de här två ner i min brevlåda, skorna ska i alla fall hem till mig snart för de har min mamma lovat. hahha, sjukt fina! Eftersom de är 13 cm blir jag 173 och kan titta Fanny i ögonen utan att behöva vända upp huvudet så mycket och jag kan pussa på min pojkvän utan att behöva stå så fasligt mycket på tå och bryta hans nacke.

DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR. JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER.

När tårar rinner nedför min kind, tar du mig i dina starka beskyddande armar. Du stryker mitt hår och kysser mig försiktigt på huvudet. Du ställer inga frågor, du tröstar när jag tror att livet är över, du tröstar när jag är näst intill otröstbar. Du håller om mig när mitt hjärta blöder, när det brister så står du där stark, ödmjuk och beskyddande. När mina nätter fylls av hemska drömmar håller du så lätt om mig och smeker min rygg tills jag somnat om. Om jag vetat att de fanns sådana som honom innan.


Låt det va som i en film

Kofta, Gammal - Linne, H&M - Shorts, H&M Conscious Collection - Skor, Converse

New in

Ny klänning från bikbok, nytt halsband från Åhlens? (fick det av Benji och Fanny)
Hej det är djävulen bär prada som rullar på min Tv just nu och jag sitter trött i soffan. Kvällen och eftermiddagen har varit underbar med min vän Teodora och har vi har sätt Water for Elephants som var otroligt bra. Båda två grät, förvånande?
Jag är ju ett klantarsel och lyckades glömma mitt minneskort i datorn så det blev inga bilder från idag. :(
Nu ska jag titta vidare på Djävulen bär Prada och plugga vidare.

Satan i gatan

Jag är så lycklig! I fredags så köpte Mamma Veronica Maggios skiva till mig. Sen bokade hon även biljetter till att se henne live i Augusti! :D Jag är så glad, helt sjukt. Älskar hennes nya skiva och dessutom så ska hon till Peace and Love så jag kommer få se henne 2 gånger i sommar. Lycka...

Fast ingen fatta, fatta jag

Nu har jag städat mitt rum, ätit chips, cyklat 1,3 mil med Pappa och ätit lite mer chips. Så nu ska jag väl snart sätta igång och plugga. Jag orkade inte dra ner till stallet så jag cyklade med Pappa och med tanke på att jag både städat och cyklat så förtjänar jag lite chips. Mer chips lär det även bli ikväll för jag ska bara vara hemma och chilla vad jag vet, myyyys! 

Fast jag kommer inte ha några som helst problem med det, moahahaha. Ligga i sängen och kolla på Skins är aldrig fel. Det är helt klart min favoritserie just nu! Känner att jag måste vila upp mig från veckan och infr veckan som kommer. Har 2 nationella prov på tisdag, woho! Haha.

Njuter i Solen

(Just nu på balkongen)
Hej mina kära,
just nu sitter jag och myser på balkongen i vårvärmen. Idag har jag och mamma tagit en tur till Fältöversten, centrumet där jag bor, där hittade jag en jättefin klänning som jag tänkte ha på min fasters uppkommande bröllop. Den är helt enkel svart, men den faller fin och har en härlig urringning både fram och i ryggen. Efter att mamma prövat en hel del klänningar gick vi och satte oss med en varsin latte, jag köpte dock en Chai, vid karlaplansfontänen och njöt av solen.
Nu skall jag studera lite biologi och lyssna på Veronica maggio's nya album, som jag skaprt funderar på att köpa förresten, medens jag väntar på att Teodora ska ta sig in till stan. Vi hade tänkt att fika/äta lite på någon servering och sedan ska vi gå på bio och se Water for Elephants. Det ska bli en rikitg mys dag!

Du får passa dig som satan

God dag världen, jag kom precis in, för jag har legat ute och läst boken jag läser i engelsan. Så jag har varit duktigt och solat samtidigt som jag har pluggat ;). Nu ska jag städa lite på mitt rum och sen ska jag vara så duktig att jag ska sätta mig och plugga, även fast det är så fint väder ute. Men vi har verkligen så mycket i skolan just nu och jag känner att jag vill börja i tid. 

Eller förresten, jag ska nog dra på mig joggigkläder och springa ner till stallet snart. För idag är det klubbmästerskap i hoppning. Första gången på länge jag inte ska vara med :(.

Nej, jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Idag har varit en väldigt ansträngande dag för mitt huvud. Engelska B nationella. Jag blev så trött så jag somnade när jag och Jonna ollade på film hemma hos henne sen. 

Just nu kollar jag till ovanligheten på Skins, hehe.
Berättar och skriver mer imorgon, då ska jag försöka ta tag i den här designen...

Long time no see

Hej hallå,
Gissa vad? Jag lever faktiskt!
Men jag är överöst av uppgifter och andra förpliktelser för tillfället. Jag försöker göra klart de mesta just nu och därför blir bloggen en lägre prioritet för tillfället. Vi har just haft nationella i Engelska B och jag är helt slut i hjärnan. Jag ville bara kika in och säga att jag lever, ska fösöka uppdatera mer nästa vecka!


Satan i gatan


National Exam

Nu är det dags för Nationella i Engelska B.
Önska mig lycka till :D

Catch-up

Hehe, igår pluggade jag så mycket att jag somnade så jag han inte blogga något när jag kom hem eller gra ågra tidsinställda tills idag, hehe. Men för lite snabb uppdate på vad som hände igår och idag.

 • Min underbara pojkvän lagade middag åt mig. Den var god dessutom!
 • Jag har i stort sett bestämt mig för att klippa av mitt långa hår...
 • Har lagt ifrån mig 100 kr i rikskuponger på mitt mindre städade rum.
 • Tryckt i mig en 30 cm macka från Subway idag, hahaha! :D
Typ så här såg det väl ut igår, gammal bild.

Alex gästbloggar

ChaCha, Fyfan va töntigt att blogga, ni är nolifers som läser det här! xD kthxbai


Min pojkvän är komiker..../Fanny


uogbuosdgrhnis


Nu är det så att jag är hemma hos min pojkvän och har våldgästat hans dator. Jag hade chansen att facerape'a honom men jag pallade inte, ingen fantasi. Dock så harjag snott hans mysiga tröja och han lär inte få tillbaka den, mihihihi.

Jag tycker föresten att det gick rätt så bra på nationella idag, woho! Känner mig dock inte så taggad på att ha ett till på fredag. Men egentligen, fett chill med prov man inte behöver plugga till, hehe.


Tvättmedelsreklam...

Va hemsk reklam :O

Bildminne del 20

När jag, Avan oxh Rawan rullade oss i snön efter idrottslektionen.
KALLT!

Jag och Avan innan vi rullade oss, buuuurrr!!

Fy Fan!


Rawan hngde också på xD haha


Väldigt roligt men också väldigt kallt.

Alla mina låtar ♥


National Exam

Nu är det dags för Nationella i Engelska A!
Önska mig lycka till :D

7 sorger och 8 bedrövelser


Fin bildserie va? :D hahaha! Utan smink verkar vara min nya look xD haha.

Det är helt sjukt egentligen, imorgon är det nationella i engelska och jag är knappt nervös. När det var nationella i 9an så höll jag på att dö av nervositet innan. Men tydligen inte nu :). Men jag har blivit så sjukt mycket bättre och säkrare när det gäller engelska + att det bara är engelska A imorgon. Är lite mer nervös inför engelsk B på fredag men det är då det. 

Nu ska jag gör mig iordning för att sova och kolla på ett avsnitt av Skins. Sen ska jag sova, för jag vill vara utvilad inför nationella. Så det så!

Consumer Panel

En smart sak som jag använder mig av är Spotyfi Consumer Panel. Jag är medlem där, vilket betyder att jag får svara på olika frågor angående vad jag tycker om Spotify och hur jag anser att det skulle kunna förbättras osv.

Genom att göra detta tjänar jag pengar. Beroende på hur lång frågeformuläret är, får jag betalt. Det första jag formuläret fick jag 3 kr för och idag jorde jag ett där jag fick 7 kr. När jag har sammlat ihop 50 kr kan jag föra över det till mitt Pay Pal konto, där jag kan handla i olika internet butiker.

Det går fort och är enkelt + att man får pengar (visst ingen stor summa, men värt de lilla besväret)

Så längesen

Nu är jag tillbaka. Som vanligt glömde jag min dator hos Pappa när jag åkte till Mamma i måndags. Det är verkligen bara jag som bloggar just nu... Sen jobbar JAG (omg) på en ny design. För jag är så jävla trött på den här! Det är helt sjukt, haha.

Pratade lite med Thess idag angende den och jag tror jag vet vad vi är ute efter nu. Tror att jag skulle kunna klara av att göra en sån också, woho! Men jag ska testa lite olika saker så får vi se :).

Har varit duktig och pluggat matte i skolan både igår och idag även fast jag hade kunnat vara hemma och sova. Ikväll ska jag även förska skriva på min historia inlämning, så jag är ute lite i god tid. Nu ska jag sätta igång!

Bildminne del 19

I Fredags på lunchrasten. Tog nog flera nya profilbilder till mina vänner xD hahaha!

Ny Profilbild Mattias? :D haha

Bååååt!

Eller den här Mattias? haha :)


Pontus


Mattias

Kim borde verkligen ha den här som profilbild! :D

Bildminne del 18

Flummade med några "random" b-rudar i Tanto under påsklovet.


7 Sorger


Fanny i fönstret

Hade lite tråkigt igen.

Inget smink (Och ja, min blomma är lite halft död, men den håller på att rehablitera sig just nu. Den saknade mig lite fr mycket när jag var på Grällsta).

Nej! Varför?!

Jag insåg precis en sak som gjorde mig otroligt ledsen...
Idag så kommer inte mitt Spotify att vara som det var innan :'( Buhuhu! Jag tänker tvinga mina päron att köpa premium till mig så jag kan lyssna i mobilen. Så jävla hemskt! Jag får snart panik jag vet inte vad jag ska ta mig till :O

Woho!

Tjna människor! Jag lever! Hahaha, jag var ju så smart i fredags att jag glömde min dator hos Pappa och jag skulle bo hos Mamma eftersom Pappa inte var hemma och jag skulle vara sent hos Jonna. På valborg så jobbade jag och Jonna så då sov jag hos Henne. Vilket har gjort att jag har inte suttit vid min lilla dator sen i fredags morse, när jag och Pappa gick igenom mitt eneglska brev. 

Nu ska jag tvingas plugga matte så ni lär inte höra så mycket mer av mig idag. Sedan tvingas jag sitta och plugga matte från 9 till 16 imorgon, tosdag och torsdag. När många andra är lediga, KUL! Verkligen...


RSS 2.0