Måndag

Just nu sitter jag och skriver på mitt svenska tal som jag ska hålla på onsdag, men det kommer noig gå bra. Jag brukar inte ha något problem att prata på svenska, blir dock väldigt nervös när det är på ngelska inför större grupper. Men dt ska nog gå bra. Imorgon blir det nationella i Matte A, Spanska stg 3 skriftlig och muntlig sen träffa Emma. Woho! 

Mitt och Jonnas lilla äventyr idag tog oss till östermal och till Stockholmsgruppen modellargenturs öppna casting. Fick en ansiktskräm som "present" och om det var intresserade så skulle de höra av sig innom 1-2 veckor. När vi hade gått så insåg jag att jag hade skrivit helt fel på en sak och vi gick tillbaka fr att ändra det och då mötts vi av fottografen som ville ta lite mer bilder på mig :D haha. Sounds good to me!

Nu ska jag skriva lite mer på mitt tal och sen kolla på en mysig film. Ni får ursäkta denn kassa uppdaten från min sida, men det är ju slutspörten i skolan och jag har lite grejer som skulle vrait färdigt i fredags som jag måste fixa med, hehe.

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback

RSS 2.0